AntenaPLAY oferă abonaților săi un pachet nou achiziționat de animații pentru copii. Pentru a veni în întampinarea nevoilor parinților, care reprezintă o mare parte din abonații AntenaPLAY, se lansează categoria de desene animate pentru cei mici. În parteneriat cu bine-cunoscuta companie Hopster, AntenaPLAY oferă o serie de animații educative, iar parinții pot lăsa copii să vizioneze fără griji.

Animatiile Hopster sunt gândite să ofere multe informații interesante copiilor, îi încurajează să fie încrezători, le explică fenomene din natură și oferă și o serie de tutoriale pentru activități care să le stimuleze creativitatea.

Clever Brenda prezintă povestea unei fetițe inteligente, care le explică copiilor concepte de bază, cum ar fi modul în care funcționează reciclarea și ciclul apei, de ce sunt importante albinele și cum funcționează corpul uman.

I’m a Dinosaur. Cei mic fac cunoștință cu dinozaurii în timp ce explică cele mai interesante subiecte despre lumea dinozaurilor: unde au trăit, ce au mâncat și de ce au fost unici.

Louie învață copiii să deseneze cu ajutorul său și prezintă tutoriale pas cu pas pentru a crea cele mai draguțe și interesante materiale.

Alte titluri foarte interesante și educative sunt: Animanimals, Wonderballs, Streetcat Bob, Hero Dad, Sunny Bunnies, Pocoyo Nursery Rhymes.

Miki Chojnacka, Director General Sandbox Kids, spune: „Suntem încântați să oferim animațiile și producțiile noastre educative copiilor din România prin intermediul platformei AntenaPLAY. Misiunea noastră este să oferim celor mici din întreaga lume divertisment sigur și educativ, precum și o mulțime de oportunități de distracție creative. Suntem deosebit de încântați că vom fi primul partener de conținut care oferă animații pentru copii și așteptăm cu nerăbdare să adăugăm în curând mai multe producții în platforma AntenaPLAY.”

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.