Primavara este aici și asta inseamna ca este timpul pentru o aventura distractiva cu AMC Networks!
Fiti alaturi de noi in timp ce AMC va poarta in aventuri epice, pe taramuri fantastice in Inelul Nibelungilor, iar Filmcafe va prezinta o performanta de neuitat a lui Leonardo DiCaprio in The Revenant: Legenda lui Hugh Glass. In aceasta luna dedicata doamnelor și domnișoarelor, TV Paprika va aduce dulciuri savuroase cu maratonul Campionatul Deserturilor.
Minimax ofera o privire in preistorie cu Familia Crood:Copacul Familiei și gazduiește un concurs distractiv și pe pagina lor de Facebook! In cele din urma, cei mici vor invata lectii valoroase despre prietenie și munca in echipa, la JimJam, unde Thomas, iubitul nostru prieten-locomotiva sare mereu in ajutorul prietenilor.

Pregatiti-va pentru un inceput uimitor cu bucurie de primavara la AMC Networks!

 

 

 
Din 11 martie, zilnic, de la 21:25

Serialul este o continuare pentru cele doua lungmetraje lansate in cinematografe, dar și pentru serialul Inceputurile familiei Crood.
Actiunea are loc imediat dupa cea din al doilea lungmetraj. Familiile Crood și Betterman invata sa traiasca impreuna intr-o casa din copac, la cea mai inactiva ferma din preistorie. Astfel, serialul este povestea fondarii unei comunitati unice, in care doua lumi – doua familii – se ciocnesc, cu rezultate amuzante, dar și emotionante. In cadrul episoadelor, personajele incearca sa se ajute, concureaza la o seara de jocuri, organizeaza o școala și se apara de invazia maimutelor.

 
         
 
Zilnic, de la ora 12:11 și 17:42

Thomas este locomotiva preferata a tuturor copiilor! Alaturati-va lui Thomas, Gordon, Diesel și Percy in aceasta luna, in timp ce pornesc in aventuri fantastice care ii vor invata pe copii despre prietenie, compasiune și rezolvarea problemelor. Nu ratati – va fi o calatorie distractiva pentru toti doar la JimJam!

 
         
 
Pe 13 martie, ora 20:00

The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Actiunea se petrece in America de Nord, in 1823, iar in centrul ei se afla Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expeditii in Muntii Stancoși, unde este prins de un urs grizzly și sfartecat. Capitanul grupului lasa in urma trei oameni pentru a-i tine companie in ultimele clipe de viata și pentru a-i sapa mormantul, dar, de frica sa nu fie prinși de indieni, cei trei ii iau lui Glass armele și echipamentul și fug. Insa eroul ingrozitoarei confruntari cu ursul grizzly nu moare: se taraște, deși mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin salbaticie, animat de sumbre planuri de razbunare impotriva celor care l-au parasit.

 
         
 
Pe 14 martie, ora 16:10

Pornind de la mitul germanic al nibelungilor, filmul prezinta povestea tanarului fierar Siegfried (Benno Furmann). Victima a unor conspiratii de la curtea tatalui sau, Regele Xanten, el ajunge sa fie crescut de o familie de fierari. Fara sa afle nimic de originile lui nobile, sau ca este mostenitorul regatului, tanarul devine faimos dupa ce-l ucide pe dragonul Farnir. Rasplata pentru aceasta fapta este mostenirea unei comori imense, care insa este protejata de un blestem cumplit. Aceasta comoara este ravnita si de maleficul Hagen (Julian Sands), care apeleaza la magia neagra pentru a-l indeparta pe Siegfried de aurul blestemat. Farmecele lui Hagen primejduiesc iubirea pe care Siegfried i-o poarta lui Brunhilda (Kristanna Loken) si invaluie toata lumea, cu o diabolica subtilitate, intr-o retea a tradarii, deceptiilor si lacomiei, care arunca regatul in haos si-l transforma intr-o lume a intunericului…

 
         
 
De luni pana vineri, de la ora 20:45

Va puteti bucura de maratoane cu cele mai bune sezoane ale francizei TV: Campionatul deserturilor: AustraliaCampionatul deserturilor și Campionatul deserturilor: infruntarea maeștrilor patiseri. Presiunea e mare și dramatismul din belșug! Pana la urma, orice se poate intampla! Cine va caștiga?

 
         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.