D4vd a lansat single-ul “Worthless”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WorthlessPR

D4vd a lansat single-ul “Worthless”. Imnul rapid și linia de bas bombastică, vocea ecou și refrenul plin de chitară amintesc de o piesă familiară care este cântată într-o cameră aglomerată. „Worthless” extinde repertoriul artistului care sfidează genul si urmează „Placebo Effect”, care a debutat la începutul acestui an cu videoclipul însoțitor regizat de Trey Lyons – cu d4vd în peisaje captivante din punct de vedere vizual, în timp ce el împărtășește o poveste familiară de dragoste neîmpărtășită.

În 2022, d4vd a lansat două single-uri foarte apreciate, RIAA Platinum a certificat „Romantic Homicide”, un imn de despărțire grungy, condus de chitară, și RIAA Gold „Here With Me”, o baladă care se construiește lent. d4vd a fost numit recent unul dintre cei 23 de artiști de urmărit în 2023, ai lui Zane Lowe și a fost numit artist erou pentru Amazon Music’s Artists to Watch 2023.

După ce s-a confruntat cu grevele privind drepturile de autor pe canalul său de jocuri de pe YouTube, d4vd a început să-și înregistreze propria muzică în dulapul surorii sale în aplicația BandLab. El rămâne fidel începuturilor sale de bricolaj, în timp ce continuă să lanseze single-uri care sfidează genul, cu influențe variind de la R&B la Indie Rock.

Single-ul urmează după turneul „The Root Of It All”, care s-a vândut la câteva minute după ce a fost pus în vânzare. Începând în orașul său natal, la White Oak Music Hall din Houston, turneul s-a oprit la The Echo din Los Angeles, The Lower Third din Londra, Point Éphémère din Paris și Baby’s All Right din New York, înainte de a se închide în Toronto la Drake Underground.

 

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Duncan Laurence a lansat “Skyboy”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SkyboyPR

Duncan Laurence a lansat “Skyboy”, continuarea track-urilor Electric Life și I Want It All, primele două single-uri de pe viitorul album al lui Laurence.

„Mulți oameni nu cresc într-un mediu în care pot fi pe deplin ei înșiși, cu atât mai puțin să devină persoana care doresc să devină. Cântecul Skyboy este despre ruperea de acel mediu, de acea viață și de oamenii ei toxici”, explică Duncan Laurence. „Este vorba de a-ți permite și de a te accepta să începi să-ți urmărești visele și să-ți trăiești viața așa cum vrei. Înconjoară-te de oameni care te iubesc pentru ceea ce ești cu adevărat. Și trăiește viața pe care ești menit să o trăiești: fii tu pe deplin și fără scuze.”

Single-ul „Skyboy” este scris de Duncan Laurence împreună cu logodnicul său, compozitorul Jordan Garfield și producătorii Leroy Clampitt (Dua Lipa, Justin Bieber) și Wouter Hardy.

Astăzi, Duncan a anunțat și titlul și data lansării albumului: vineri, 26 mai, albumul său Skyboy va fi lansat. Albumul este disponibil pentru precomandă și pre-salvare.

Laurence a câștigat Eurovision Song Contest 2019 cu Arcade – care de atunci a strâns peste 20 de miliarde de stream-uri. Piesa a ocupat locul 1 în topul viral global al Spotify la lansare și, în cele din urmă, a decolat pe Tik Tok, cu peste 80 de miliarde de vizualizări pe platformă. „Arcade” a obținut certificări Gold/Platinum în 37 de țări, inclusiv Platina în S.U.A.

Duncan a colaborat recent cu cântăreața/compozitoarea/producătoarea Rosa Linn pentru „WDIA (Would Do It Again)”, pe care Billboard Magazine l-a salutat drept „un duet de după despărțire, care arată abilitățile vocale ale cântăreților”.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

NF a lansat single-ul “MOTTO”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MOTTOPR

NF a lansat single-ul “MOTTO”. Piesa cu numărul doi de pe viitorul album, HOPE, al producătorului de hit-uri certificat cu multi-platină (care apare pe 7 aprilie) îl găsește pe NF cel mai sfidător în timp ce disecă starea industriei muzicale. În cele din urmă, el decide să ocolească tendințele și doar să fie el. „MOTTO” este însoțit de o imagine captivantă, care reunește sute de fani pentru o simulare de spectacol de premii.

Mesajul cântecului este reflectat în videoclipul regizat de Patrick Tohill, în care NF participă la o simulare de premii din industrie. Aproape 1.000 de fani din întreaga lume și-au oferit timpul ca figuranți la filmarea din Nashville, TN. Recreează chiar și versurile din „MOTTO”, demonstrând că nici NF nu și-a pierdut simțul umorului. Videoclipul oferă spectatorilor o privire asupra laturii mai umoristice și pline de spirit a NF.

„MOTTO” urmează „HOPE” ca cel de-al doilea single de pe cel de-al cincilea album foarte așteptat al artistului – numit și HOPE – care urmează să fie lansat pe 7 aprilie. Este primul album al rapperului de la The Search, vândut de platină din 2019, și primul său proiect mai lung de la CLOUDS (THE MIXTAPE) din 2021. Reacția la single-ul principal sugerează că HOPE ar putea fi cel mai mare album al NF de până acum, cântecul adunând 32 de milioane de stream-uri globale în prima sa săptămână. A debutat pe locul 28 în Top 200 Consumption Chart din SUA, în timp ce videoclipul a fost pe locul 1 pe YouTube timp de peste o săptămână.

Cunoscut pentru că a făcut rap cu versuri rapide peste beat-uri hip-hop și producție cinematografică, NF și-a construit o bază de fani obsesiv de loiali, care i-a adus clasamentul unuia dintre Top 50 cei mai ascultați rapperi din toate timpurile și a stabilit NF ca unul dintre cei mai consumați artiștii de astăzi. HOPE este un album cu 13 piese, unde îi putem regăsi pe cântăreața/compozitoarea Julia Michaels și rapperul Cordae.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Chelsea Cutler a lansat “Stay Anything”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/StayAnythingPR

Chelsea Cutler a lansat “Stay Anything”. Piesa este cea mai recentă adăugare în catalogul lui Chelsea de piese în care ea a scris, înregistrat și produs singură.

Traducând un flux și reflux de emoție în sunet, „Stay Anything” pune în contrast chitara acustică cu producția înghețată. Vocea lui Chelsea este plină de nostalgie, gândindu-se la o relație trecătoare. Piesa răsună cu sinceritate, în timp ce ea surprinde din nou profund liric și vocal.

Chelsea spune: „După săptămâni de scris, „Stay Anything” a fost prima melodie pe care am scris-o despre care știam că va fi pe următorul meu proiect. Ea întruchipează emoția pe care intenționez să o țes în acest album și nu aș putea fi mai mândră să o împărtășesc cu voi toți.”

„Stay Anything” urmează single-ul precedent al lui Chelsea, „Men On The Moon”, care a adunat până în prezent aproape 18 milioane de stream-uri Spotify – rezonând cu fanii atât online, cât și în timpul recentelor sale spectacole live. Ambele melodii au pregătit scena pentru viitorul ei album, care va apărea la sfârșitul acestui an.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Tame Impala a lansat piesa “Wings Of Time”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WingsOfTimePR

Tame Impala a lansat piesa “Wings Of Time”, o melodie originală scrisă pentru Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves de la Paramount Pictures și eOne.

„Mi s-a propus să fac o piesă pentru coloana sonoră D&D si mi s-a părut o oportunitate de neratat de a mă răsfăța în dragostea mea de lungă durată pentru fantasy prog rock”, spune Parker. „L-am recrutat pe bunul prieten, Nicholas Allbrook, persoana despre care știu că apreciază cel mai mult acest subiect. Am închiriat o vilă în Spania, așa că se simțea ca un castel, pentru două nopți în timpul unui turneu pentru Primavera. Acea locație ne-a adus în starea de spirit potrivită și a plecat de acolo. Am stat până târziu, venind cu idei ciudate și versuri ale cântecelor.”

În Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, un hoț fermecător și o bandă de aventurieri întreprind un furt epic pentru a recupera o relicvă pierdută, dar lucrurile merg periculos de rău atunci când se înfruntă cu oamenii nepotriviți. Filmul aduce lumea bogată și spiritul jucăuș al legendarului joc de rol pe marele ecran într-o aventură hilară și plină de acțiune. Scris, regizat și produs executiv de Jonathan Goldstein și John Francis Daley și cu Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman și Daisy Head, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves va fi lansat în cinematografele din întreaga lume de Paramount Pictures și eOne pe 31 martie 2023.

Tame Impala a devenit una dintre cele mai influente voci din ultimul deceniu. Renumit pentru show-urile live transcendente, Tame Impala a fost cap de afiș în festivaluri din întreaga lume și a lansat patru albume certificate cu discul de aur – InnerSpeaker, Lonerism, Currents și The Slow Rush. În calitate de scriitor și producător, Parker a colaborat cu The Weeknd, SZA, Lady Gaga, Travis Scott, Gorillaz, Mark Ronson, Kali Uchis, 070 Shake, Miguel, A$AP Rocky și alții.

Vara trecută, Parker a apărut pe alte două coloane sonore importante ale filmelor. S-a alăturat legendarei Diana Ross pentru noua melodie „Turn Up The Sunshine”, prezentată pe coloana sonoră plină de vedete Minions: Rise of the Gru și a fost invitat să reinventeze „Edge Of Reality” pentru Elvis al lui Baz Luhrman, nominalizat la Oscar.

 

Stream / Download

 

 

 

Florence + The Machine lansat melodia „Just A Girl”, din coloana sonora a serialului YellowJackets

Streaming Link:

SHOWTIME® lansează trailerul oficial pentru al doilea sezon foarte așteptat al YELLOWJACKETS cu piesa „Just A Girl”. 
Seria nominalizată la Emmy® va reveni vineri, 24 martie

SHOWTIME a lansat trailerul oficial al sezonului doi al dramei nominalizate la Emmy – YELLOWJACKETS. Trailerul sezonului doi marchează, de asemenea, lansarea noului single exclusivist al lui Florence + The Machine, „Just A Girl”, un cover al piesei iconice de la No Doubt din 1995. Single-ul este produs de Florence Welch și Mark Bowen de la IDLES.

Al doilea sezon YELLOWJACKETS va debuta vineri, 24 martie, pentru toți abonații SHOWTIME, înainte de a-și face debutul în direct duminică, 26 martie, la ora 21:00 ET/PT. Primul sezon, care are un scor rar de 100% la Rotten Tomatoes și a primit șapte nominalizări la Emmy, a avut o medie de peste 5 milioane de spectatori săptămânal pe platforme și a fost al doilea cel mai difuzat serial din istoria SHOWTIME. YELLOWJACKETS este produs pentru SHOWTIME de studioul Entertainment One (eOne).

„Sunt un mare fan al Yellowjackets și al acestei epoci a muzicii, iar această melodie a avut, în special, un impact enorm asupra mea când am crescut, așa că am fost încântată să mi se ceară să o interpretez într-un mod „profund neliniştitor” pentru spectacol”, a spus Florence Welch despre „Just A Girl” și YELLOWJACKETS. „Am încercat să adăugăm câteva elemente acestei melodii iconice pentru a se potrivi cu tonul serialului. Și pentru cineva care a fost indragostit muzical de stilul pop punk și Gwen Stefani, a fost un job de vis.”

Creat de Ashley Lyle și Bart Nickerson (Narcos), YELLOWJACKETS este saga unei echipe de fotbal de liceu extrem de talentata, jucatori care devin supraviețuitorii (ne)norocoși ai unui accident de avion, în sălbăticia îndepărtată din nord. Serialul prezintă coborârea lor dintr-o echipă complicată, dar înfloritoare, la clanuri sălbatice, urmărind în același timp viețile pe care au încercat să le reconstituie aproape 25 de ani mai târziu, demonstrând că trecutul nu a trecut niciodată cu adevărat și că ceea ce a început în sălbăticie este departe.
În sezonul al doilea, in fața foamei și fricii lor din ce în ce mai adânci, tensiunea dintre jacheții noștri galbeni nu a făcut decât să se înrăutățească. Condițiile aspre ale iernii se intensifică pe zi ce trece, iar psihicul supraviețuitorilor noștri se deteriorează la fel de repede. Amenințați de întunericul sălbăticiei – și de amintirile bântuitoare ale acesteia în prezent – foștii noștri campioni de stat vor fi forțați să ia decizii imposibile. Pe măsură ce se confruntă cu adevărul oribil al ceea ce presupune supraviețuirea, adevăratul coșmar pentru fiecare dintre ei va fi să-și dea seama cine sunt și ce sunt dispuși să sacrifice pentru a rămâne în viață.
Epopee de supraviețuire în părți egale, poveste de groază psihologică și dramă pentru maturitate, YELLOWJACKETS are în rolurile principale Melanie Lynskey, nominalizată la Emmy și câștigătoarea premiului Critics Choice, Juliette Lewis, nominalizata la Emmy, Christina Ricci și Tawny Cypress, Lauren Ambrose și Simone Kessell.

 

 

 

Link YouTube

 

Seeb face echipă cu BANNERS și SUPER-Hi pentru “Submarine”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SubmarinePR

Seeb face echipă cu BANNERS și SUPER-Hi pentru “Submarine”. Duo-ul crossover dance-pop Seeb a făcut echipă cu cadoul vocal al BANNERS și al producătorilor SUPER-Hi pentru noul single „Submarine”. Cei trei artiști împart o audiență combinată de 20 de milioane de ascultători lunari numai pe Spotify, fiecare realizând propriul moment de reper la nivel mondial cu un remix de succes al piesei „I Took A Pill in Ibiza” de la Mike Posner (Seeb), senzația virală „Someone Like You”. ‘ (BANNERS) și extrem de popularul „Following The Sun” (SUPER-Hi).

Cu „Submarine”, cei trei au creat o poveste vie a unei prime veri personale de dragoste – dar, desigur, nu toată dragostea durează pentru totdeauna. Clasa vocală a lui BANNERS înfățișează instantanee ale unei relații trecătoare, dar care te afectează, în timp ce producția lui Seeb și SUPER-Hi se construiește de la instrumente live relaxate într-o tapiserie sonoră mai bogată de sintetizatoare și ritmuri, care privește în trecut pentru a crea un moment pop captivant pentru vara lui 2023.

Seeb a comentat: „‘Submarine’ este un cântec nostalgic și sfâșietor despre o iubire care nu a avut niciodată șansa să înflorească pe deplin. Versurile spun povestea unei iubiri trecute care este greu de uitat, indiferent de cât timp trece.”

Suntem foarte încântați să ne unim forțele cu SUPER-Hi și BANNERS pentru aceasta piesă. Stilul vocal al lui BANNERS se potrivește cu adevărat cu vibrația la care speram pentru această melodie și să-l avem la bord este o mare plăcere și onoare. De asemenea, suntem fani ai SUPER-Hi încă de la albumul lor fantastic „Following The Sun”, așa că a putea colabora la o producție ca aceasta este un mare fior pentru noi.”

Seeb, BANNERS și SUPER-Hi au creat un moment mai mare decât suma părților lor, dar fiecare artist a obținut un succes fenomenal cu proiectele lor variate:

Format din Simen Eriksud și Espen Berg, duo-ul norvegian Seeb este una dintre cele mai importante povești de succes ale muzicii dance. Combinația dintre munca lor cu artiștii de seamă Taylor Swift, Ed Sheeran, Coldplay și Mike Posner și propriile proiecte, cum ar fi albumul lor de debut „Sad In Scandinavia”, a dus la peste 4 miliarde de stream-uri până în prezent numai pe Spotify.

De la apariția în 2015, vocea uimitoare și muzica rafinată ale lui BANNERS oferă o muzică atemporală și extrem de personală. Cel mai mare moment al lui BANNERS de până acum este „Someone Like You”, dar calități similare sunt bogate în restul lucrării sale, inclusiv recentul său EP „I Wish I Was Flawless, I’m Not”, cu lansările sale depășind până acum 1,5 miliarde stream-uri.

Duo-ul britanic SUPER-Hi și-a făcut un nume ca producători și compozitori pentru o succesiune de nume mari, inclusiv Louis Tomlinson, James Arthur și Sam Ryder, dar succesul international „Following The Sun” a arătat că atingerea lor magică s-a extins și asupra propriului material. Piesa respectivă a rămas în centrul atenției cu o succesiune de remixuri și au continuat cu „Told You So” de anul trecut.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

ArrDee colaborează cu Cat Burns pentru “Home For My Heart”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HomeForMyHeartPR

ArrDee colaborează cu Cat Burns pentru “Home For My Heart”. O aventură emoționantă care dezvăluie partea mai sensibilă a lui ArrDee, piesa spune povestea unei relații, cu rapperul explorând luptele de a echilibra noul său succes cu viața personală. Alături de propriul său lirism talentat, ArrDee folosește munca sensibilă la chitară a lui Cat Burns și vocea elegantă pentru un efect maxim pentru nucleul emoțional al piesei. Este un sentiment emoționant cu privire la costul succesului pentru doi artiști în ascensiuni fulgerătoare de la descoperirile lor respective de anul trecut.

Single-ul este însoțit de un videoclip plin de căldură care aduce un omagiu începuturilor umile ale perechii. Filmat cu lucrări creative de Najeeb Tarazi, regizorul nominalizat la MVA din Marea Britanie care a lucrat anterior cu artiști precum AC/DC și Gaz Coombes, videoclipul este o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a unei distribuții rotative de personaje – inclusiv asistente, livraratori, șoferi, și ArrDee și Cat Burns înșiși – pe străzile mari din Marea Britanie. Pe măsură ce personajele se îmbrățișează la sfârșitul videoclipului, mesajul „Home For My Heart” despre importanța conexiunii umane rezonează cu adevărat.

După ce a apărut pe scenă la începutul lui 2021, ArrDee continuă să meargă din ce în ce mai bine. „Home For My Heart” urmează zgomotul „Loser” de luna trecută, care se apropie deja cu pași repezi de două milioane de stream-uri pe Spotify, și mixtape-ul de debut „Pier Pressure” de anul trecut, care a fost certificat BPI, a atins apogeul pe locul 2 în clasamente și a devenit cel mai vândut album de debut pentru un artist solo britanic în 2022. ArrDee a adunat peste 500 de milioane de stream-uri cu șase single-uri „Top 10” din Marea Britanie – „Oliver Twist”, „Flowers (Say My Name)”, „War” cu Aitch, „Wasted” cu Digga D, „Messy In Heaven” cu venbee și goddard și remixul revoluționar „Body” al lui Russ Millions.

O tânără artistă inovatoare, Cat Burns este o cântăreață și compozitoare din sudul Londrei, care a vândut mai multe discuri de platină. Definită de versuri elegante, sincere, conversaționale și melodii familiare, sunetul remarcabil al lui Cat a urcat vertiginos în topurile single-urilor, a făcut-o cea mai vândută artistă feminină din 2022 în Marea Britanie și i-a câștigat un șir de premii râvnite. Cu trei nominalizări la BRIT – cele mai multe pentru o artistă feminină la ceremonia din acest an – un aprob de sondaj BBC Sound Poll 2023 și artistul Global RADAR de la Spotify pe numele ei, Burns are lumea la picioare.

„Home For My Heart” este o bijuterie care vede doi pionieri uniți într-un moment de reflecție. O colaborare pe care nu veți dori să o pierdeți.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Christine and The Queens a lansat single-ul “To Be Honest” și anunță noul album

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ToBeHonestPR

Christine and The Queens a lansat single-ul “To Be Honest” și anunță noul album. Noul proiect va fi lansat pe 9 iunie prin Why Music în 3xLP, CD și formate digitale. Primul single al discului a fost lansat de Clara Amfo la BBC Radio 1 ca cea mai tare înregistrare din lume și este disponibil pentru streaming și descărcare acum. Piesa este o primă privire eterică, condusă de sintetizatoare, în cel mai cuprinzător album al fenomenului francez de până acum. Vine însoțit de un videoclip regizat de Chris filmat pe coasta engleză.
PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE este scris, interpretat și produs de Christine and the Queens, cu coproducție de la Mike Dean (Lana Del Rey, Beyonce) și apariții de la 070 Shake și Madonna.

Chris explică: „Acest nou proiect este a doua parte a unui gest de operă care a cuprins și Redcar les adorables étoiles din 2022. Inspirându-se din dramaturgia glorioasă a piesei lui Tony Kushner, Îngerii în America, Redcar s-a simțit plin de culoare și absurd. PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE este o cheie către transformarea care deschide inima, o rugăciune către sine – cel care respiră prin toate iubirile din care este făcută. Adevărata agonie este o devenire profundă, dureroasă, o vărsare a tuturor apelor și amintirilor, care le permite apoi și îngerilor să se cufunde adânc și să ofere înapoi dragoste profundă, care schimbă narațiunea – o odihnă în dragostea adevărată.

Anunțul de astăzi vine după știrea că Christine și Queens vor organiza celebrul Meltdown Festival la Southbank Centre din Londra în perioada 9-18 iunie 2023 și va susține o reprezentație principală la Festivalul de muzică BBC Radio 6 din acest an, pe 25 martie, la Manchester. De asemenea, va cânta la o serie de festivaluri din întreaga lume, inclusiv Coachella în California, Primavera în Barcelona și Madrid și la Roskilde în Danemarca și Wilderness în Marea Britanie.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.