DIVA

RECOMANDĂRI APRILIE 2023

 

 

Până ce banii ne vor despărți” („Hasta que la plata nos separe”, 2022)  

 

 

Din 3 aprilie, câte două episoade, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Această telenovelă columbiană spune povestea a doi străini ale căror vieți se intersectează, cu efecte tragicomice. Alejandra Maldonado (Carmen Villalobos) și Rafael Méndez (Sebastián Martínez) aparțin unor lumi diferite. Ea este o femeie de afaceri de succes, care administrează o reprezentanță auto și are un logodnic atrăgător, Luciano (Gregorio Pernía). El e un vânzător ambulant carismatic și modest, care se iubește cu vecina lui, Vicky (Juliette Pardau). Când Alejandra și Rafael sunt implicați într-un accident auto, viețile le sunt date peste cap de o serie de evenimente care par a fi menite să-i determine să formeze un cuplu. Povestea TV este un remake al unei telenovele columbiene cu același titlu, din 2006-2007. Și este scrisă de Fernando Gaitán („Cafea cu parfum de femeie”, 1994-1995).

 

Memorie perfectă” („Unforgettable”), sezonul 1 (2011-2012)

 

 

Din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 20:00.

După ce fostul ei iubit – Locotenentul Al Burns (Dylan Walsh) – îi cere ajutorul, detectivul Carrie Wells (Poppy Montgomery) se alătură unei secții de poliție din New York, unde își folosește memoria fotografică, pentru a rezolva diverse cazuri dificile. Serialul a avut 4 sezoane (2011-2016) și twist-ul reprezentat de boala protagonistei (hipertimezie sau memorie autobiografică superioară) este ceva real: această afecțiune îți permite să ai o memorie extraordinară și să îți aduci aminte tot ce ai văzut, de-a lungul întregii tale vieți.

Bucătărie internă” („Cuisine interne”, 2022)

 

 

Din 27 aprilie, câte două episoade, în fiecare joi, de la ora 21:00.

Acțiunea din această miniserie franceză de 6 episoade este amplasată în lumea plină de ambiție, stres și pericole din bucătăria unui restaurant de top, prin intermediul căruia mafia își spală banii murdari. Eroina este Adriana Souhko (Annabelle Lengronne), un chef franco-senegalez care visează la o stea Michelin. Dar viitorul îi este amenințat, după ce descoperă că noii ei parteneri de afaceri – frații Angèle (Mely Bourjac) și Jeff Rubens (Vincent Heneine) – sunt extrem de periculoși: cei doi o forțează să organizeze jocuri ilegale de poker, în restaurant.

 

Primăvara iubirii

Câte două filme romantice, duminica, de la ora 16:00

Seria de două filme romantice difuzate unul după altul, în fiecare după-amiază de duminică (la DIVA) continuă și în aprilie, cu titluri noi. Pe 2 aprilie, vizităm „Farul lui Moriah” („Moriah’s Lighhouse”, 2022) și facem cunoștință cu eroina titulară (Rachelle Lefevre). Aceasta este o artistă pasionată de prelucrarea artizanală a lemnului, care își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben (Luke Macfarlane) îi dă planurile peste cap. Apoi asistăm la o „Romanță pe râu” („Riverfront Romance”, 2021): bloggerița de călătorii Cara (Tammy Gillis) își folosește economiile pentru a cumpăra casa visurilor ei, dar clădirea e amenințată de un hidrobaraj construit de inginerul Riley (Morgan David Jones).

O săptămână mai târziu, primim o porție de „Dragoste și glamping” („Love & Glamping”, 2020). În film, Katie (Emilie Ullerup, care era însărcinată în 4 luni, în timpul filmărilor) trebuie să scrie un articol despre un resort de glamping de lux și reușește să treacă peste reticența legată de ideea de camping în aer liber, cu ajutorul lui Will (Christopher Russell). Pe cel din urmă actor îl revedem apoi în „Cascadele iubirii” („Chasing Waterfalls”, 2021), în care e ghidul unei fotografe care caută o cascadă celebră – Amy (Cindy Busby) – și care găsește ceva mult mai prețios, pe traseu.

Pe 16 aprilie e programat filmul „Chiar în fața mea” („Right in Front of Me”, 2021). În poveste, Carly (Janel Parrish) visează la iubitul ei din facultate și încearcă să-l impresioneze cu ajutorul lui Nick (Marco Grazzini). Dar ajunge să-și dea seama că bărbatul perfect pentru ea nu e cine credea. Seria de filme romantice Primăvara iubirii se încheie cu „Un sărut la miezul nopții” („A Midnight Kiss”, 2018), în care organizatoarea de petreceri Mia (Adelaide Kane) apelează la ajutorul prietenului fratelui ei – David (Carlos PenaVega) – pentru o gală de amploare.

 

Un Paște plin de dragoste și umor

Câte două filme, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21:00.

DIVA a pregătit și în luna aprilie o serie de filme specială, dedicată sărbătorilor pascale. Pentru un Paște plin de umor și iubire, din totalul de 6 filme difuzate în perioada 14-16 aprilie, vă recomandăm:

  • „Patch Adams – Un doctor trăsnit”(„Patch Adams”, 1998, difuzat pe 14 aprilie), celebra comedie în care regretatul Robin Williams este un doctor atipic, care își ajută pacienții să găsească vindecarea prin râs. Pelicula este inspirată de cartea autobiografică a doctorului american Hunter „Patch” Adams (care are acum 77 de ani).
  • „Vacanța”(„The Holiday”, 2006, difuzat pe 15 aprilie), în care  Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet) fac schimb de case. Prima merge în Marea Britanie, a doua – în Los Angeles. La fața locului, dincolo de șocul cultural de care au parte, eroinele îi cunosc pe Graham (Jude Law), respectiv Miles (Jack Black).
  • „Tonul perfect”(„Pitch Perfect 2”, 2015, difuzat pe 16 aprilie) este continuarea simpaticului film din 2012, în care Anna Kendrick, Rebel Wilson și Hailee Steinfeld cântă cu foc și pasiune. Acum, grupul à cappella Barden Bellas participă la o competiție muzicală internațională. Al treilea muzical din serie a fost lansat în 2017 și a fost urmat și de un serial spin-off, axat pe Bumper (Adam DeVine) – „Pitch Perfect: Bumper in Berlin” (2022).

 

Serial care continuă:

„Pompierii din Chicago” („Chicago Fire”), sezonul 6 (2017-2018)

De luni până vineri, de la ora 16:00, câte două episoade

Serialul despre viețile profesionale și personale ale pompierilor, paramedicilor și echipelor de salvare și descarcerare care împart aceeași clădire (în Chicago) continuă, la DIVA. Sezonul 6 conține un crossover cu prima serie din „Camera de gardă”, respectiv sezonul 3 din serialul „Chicago P.D.”. La finalul acestui sezon, actrița Monica Raymund a părăsit distribuția, iar Gabby a ieșit din poveste.

sâmbătă
1 aprilie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Jos e mai bine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Down Is Better) Sezonul 6, Episodul 6

Kidd e surprinsă să afle că va fi transferată, Otis și Herrmann se gândesc să preia un bar dărăpănat, iar problemele casnice ale lui Dawson continuă.

07.00  Pompierii din Chicago: Ce rămâne după tine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: A Man’s Legacy) Sezonul 6, Episodul 7

Boden se emoționează după ce salvează un renumit cântăreț de blues dintr-o clădire în flăcări, iar Dawson e încă preocupată de problemele cu tatăl ei.

08.00  Pompierii din Chicago: De-aia suntem colegi de cameră – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Whole Point Of Being Roommates) Sezonul 6, Episodul 8

Salvarea unei tinere îl face pe Dawson să fie într-o dilemă. Herrmann se ceartă cu un polițist. Otis și Cruz vor să afle cu cine se întâlnește Brett.

09.00  Pompierii din Chicago: Urâtul e frumos – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Foul Is Fair) Sezonul 6, Episodul 9

Dawson primește vești tulburătoare, Brett și Kidd cer atenția unui ofițer de la Hazmat, iar o duhoare misterioasă face lucrurile neplăcute la cazarmă.

10.00  Pompierii din Chicago: Slamigan – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Slamigan) Sezonul 6, Episodul 10

După ce apar noi informații, Dawson și Casey fac tot posibilul să o găsească pe Bria, iar Severide se reîntâlnește cu Grissom, un vechi prieten.

11.00  Blanca: Dansez singură, partea I – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Io ballo da sola – parte uno) Sezonul 1, Episodul 5

Pe când Blanca încearcă să se convingă pe ea însăși că nu-i pasă de Liguori după ce a descoperit că e într-o relație cu Marinella, îi dispare fiul.

12.10  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

14.05  FILM Împreună cu orice preț – FILM Romance 2021, regia: Peter Benson, distribuţie: Tom Everett Scott, Mia Maestro, Ella Ballentine

(Rise and Shine, Benedict Stone)

Benedict și soția lui, Emilia, s-au despărțit după ce au încercat ani la rând să aibă un copil, dar nepoata lui adolescentă are intenția să îi împace.

16.00  FILM Un toast pentru dragoste – FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

18.00  FILM În inima problemei – FILM Drama 2022, regia: Mark Jean, distribuţie: Aimee Teegarden, Gail O’Grady, Chandler Massey

(Heart of the Matter)

Un tânăr cardiolog se simte responsabil când unul dintre pacienții săi moare. Când încearcă să-și ceară scuze, e dat în judecată de mama pacientului.

20.00  FILM Traducătoarea – FILM Drama 2005, regia: Sydney Pollack, distribuţie: Nicole Kidman,  Sean Penn, Catherine Keener, Jesper Christensen

(The Interpreter)

O traducătoare de la ONU e implicată într-un conflict ce vizează asasinarea unui lider despotic african.

22.40  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

00.35  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

02.30  FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

04.20  Asistenți medicali: Comportament riscant – Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Risky Behaviour) Sezonul 1, Episodul 6

Naz își dă seama că pacienta ei are o boală mai gravă decât știa oricine, iar Wolf, epuizat, se străduiește să-și facă meseria.

05.10  Asistenți medicali: Colac de salvare – Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lifeboat) Sezonul 1, Episodul 7

Wolf e silit să iasă din zona de confort când are grijă de un nou-născut. Grupul își consolidează unitatea la o petrecere.

duminică
2 aprilie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Legea junglei – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Law Of The Jungle) Sezonul 6, Episodul 11

Casey și Severide au păreri diferite despre abordarea unei operațiuni de salvare, iar Herrmann încearcă să-și distreze fata la serviciu.

07.00  Pompierii din Chicago: F de la… – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The F Is For) Sezonul 6, Episodul 12

După ce a publicat în ziar o poză a lui Casey și Severide în timpul unei operațiuni de salvare, un fotograf continuă să facă o cronică a cazărmii 51.

08.00  Pompierii din Chicago: Sub acoperire – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Hiding Not Seeking) Sezonul 6, Episodul 13

Echipajul ajută polițiștii să dea de urma unui suspect de atentat, Zach și Kidd au probleme, iar Cruz încearcă să-și arate sentimentele față de Brett.

09.00  Pompierii din Chicago: Căutând o salvare – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Looking For A Lifeline) Sezonul 6, Episodul 14

În urma unui accident de mașină, Casey și Dawson au de-a face cu un soț dominator care insistă să vorbească în numele soției sale rănite.

10.00  Pompierii din Chicago: Șansa de a ierta – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Chance To Forgive) Sezonul 6, Episodul 15

În timp ce se ocupă de un incendiu, Otis și Kidd se află în pericol și din cauza unor focuri de armă. Dawson o consolează pe Brett.

11.00  Camera de gardă: O schimbare ți-ar face bine – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med) Sezonul 8, Episodul 10

Charles și Cuevas ajută o pacientă în vârstă și pe nepotul ei. Halstead tratează un înotător. Marcel se gândește să folosească noul bloc operator 2.0.

12.00  FILM Doar un sărut – FILM Romantic comedy 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Krysta Rodriguez, Santino Fontana, Illeana Douglas

(Just One Kiss)

Două mame pețitoare își aduc împreună copiii, profesoara Mia și cântărețul Tony, în speranța că se va înfiripa o poveste de dragoste.

14.00  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

16.00  Premieră FILM Farul lui Moriah – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: Rachelle Lefevre, Luke Macfarlane, Valeria Cavalli

(Moriah’s Lighthouse)

Meșterul Moriah își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben îi deschide ochii, spunându-i că farul se va prăbuși pe stânci.

18.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

20.00  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

22.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

00.00  FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

02.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

04.00  Asistenți medicali: Călcâiul lui Ahile – Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Achilles Heel) Sezonul 1, Episodul 8

Ashley își reanalizează convingerile, tratând un pacient ultrareligios, dispus să se pună în pericol pentru a-i face pe plac lui Dumnzeu.

05.00  Asistenți medicali: Reflexii – Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Mirror Box) Sezonul 1, Episodul 9

Keon sprijină logodnica unui pacient, după ce o recuperare rapidă provoacă un efect secundar neașteptat.

luni
3 aprilie 2023

06.00  Makari: Misterele Siciliei: Fabrica de vedete – SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La fabbrica delle stelle) Sezonul 1, Episodul 4

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

08.20  Pompierii din Chicago: Căutând o salvare – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Looking For A Lifeline) Sezonul 6, Episodul 14

În urma unui accident de mașină, Casey și Dawson au de-a face cu un soț dominator care insistă să vorbească în numele soției sale rănite.

09.20  Pompierii din Chicago: Șansa de a ierta – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Chance To Forgive) Sezonul 6, Episodul 15

În timp ce se ocupă de un incendiu, Otis și Kidd se află în pericol și din cauza unor focuri de armă. Dawson o consolează pe Brett.

10.20  Durere și vindecare: episodul 127 –  2019

(Enfermeras) Sezonul 1, Episodul 127

Garnica trebuie să se supună la diverse teste și nu îi e totuna în rolul de pacient. Ca să poată trece mai departe, Gloria face o mărturisire.

11.25  Durere și vindecare: episodul 128 –  2019

(Enfermeras) Sezonul 1, Episodul 128

Daniel îi spune Gloriei ce simte pentru ea, Gloria ia o decizie cu privire la viitorul ei, iar Carlos și María Clara au un anunț important de făcut.

12.30  Asistenți medicali: Dezastru – Drama Series 2020, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Struck) Sezonul 2, Episodul 10

Sistemul sanitar e la limită datorită evenimentelor tragice, iar asistentele trebuie să lase viața personală deoparte ca să poată ajuta cu tot ce pot.

13.30  Detectivi particulari: Codul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Code) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost jucător de hochei pe gheață face echipă cu un detectiv particular isteț ca să descopere de ce cariera protejatului său a fost sabotată.

14.30  Detectivi particulari: Mise En Place – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Mise En Place) Sezonul 1, Episodul 2

Shade și Everett investighează o aparentă crimă a unui bucătar celebru și îl contrazic pe un detectiv dificil.

15.30  Premieră Pompierii din Chicago: Cel care contează mai mult – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The One That Matters Most) Sezonul 6, Episodul 16

Echipa încearcă să se obișnuiască cu faptul că unul dintre membri a fost rănit și să accepte un înlocuitor temporar.

16.30  Premieră Pompierii din Chicago: Pune alb pe mine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Put White on Me) Sezonul 6, Episodul 17

Boden își pierde judecata în urma salvării unui copil, Kidd caută aprobarea mamei lui Severide, iar Otis își asumă noi responsabilități.

17.30  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 1 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 1

Méndez își începe ziua căutând să facă rost de bani și își vinde diverse obiecte din mașină. Alejandra reușește să recupereze afacerea cu Bosque Azul.

18.45  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 2 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 2

Méndez o salvează pe Alejandra din prăpastie și o duce la cel mai apropiat spital. La petrecere, Isabella își face griji pentru Alejandra.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Episod pilot – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Pilot) Sezonul 1, Episodul 1

O fostă detectivă, care are capacitatea de a-și aminti vizual totul, se alătură unei unități de omucideri după ce fostul ei iubit îi cere ajutorul.

21.00  Premieră Blanca: Dansez singură, partea A II-A – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Io ballo da sola – parte due) Sezonul 1, Episodul 6

Linnaeus este prins între viață și moarte, făcând-o pe Blanca să-și piardă nădejdea, iar Clelia face o mărturisire importantă.

22.10  FILM În inima problemei – FILM Drama 2022, regia: Mark Jean, distribuţie: Aimee Teegarden, Gail O’Grady, Chandler Massey

(Heart of the Matter)

Un tânăr cardiolog se simte responsabil când unul dintre pacienții săi moare. Când încearcă să-și ceară scuze, e dat în judecată de mama pacientului.

00.10  Detectivi particulari: Codul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Code) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost jucător de hochei pe gheață face echipă cu un detectiv particular isteț ca să descopere de ce cariera protejatului său a fost sabotată.

01.10  Detectivi particulari: Mise En Place – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Mise En Place) Sezonul 1, Episodul 2

Shade și Everett investighează o aparentă crimă a unui bucătar celebru și îl contrazic pe un detectiv dificil.

02.10  Detectivi particulari: Codul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Code) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost jucător de hochei pe gheață face echipă cu un detectiv particular isteț ca să descopere de ce cariera protejatului său a fost sabotată.

03.10  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

05.00  Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

marţi
4 aprilie 2023

06.00  Detectivi particulari: Codul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Code) Sezonul 1, Episodul 1

Un fost jucător de hochei pe gheață face echipă cu un detectiv particular isteț ca să descopere de ce cariera protejatului său a fost sabotată.

07.00  Detectivi particulari: Mise En Place – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Mise En Place) Sezonul 1, Episodul 2

Shade și Everett investighează o aparentă crimă a unui bucătar celebru și îl contrazic pe un detectiv dificil.

08.00  Pompierii din Chicago: Cel care contează mai mult – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The One That Matters Most) Sezonul 6, Episodul 16

Echipa încearcă să se obișnuiască cu faptul că unul dintre membri a fost rănit și să accepte un înlocuitor temporar.

09.00  Pompierii din Chicago: Pune alb pe mine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Put White on Me) Sezonul 6, Episodul 17

Boden își pierde judecata în urma salvării unui copil, Kidd caută aprobarea mamei lui Severide, iar Otis își asumă noi responsabilități.

10.00  Până ce banii ne vor despărți: episodul 1 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 1

Méndez își începe ziua căutând să facă rost de bani și își vinde diverse obiecte din mașină. Alejandra reușește să recupereze afacerea cu Bosque Azul.

11.15  Până ce banii ne vor despărți: episodul 2 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 2

Méndez o salvează pe Alejandra din prăpastie și o duce la cel mai apropiat spital. La petrecere, Isabella își face griji pentru Alejandra.

12.30  Memorie perfectă: Episod pilot – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Pilot) Sezonul 1, Episodul 1

O fostă detectivă, care are capacitatea de a-și aminti vizual totul, se alătură unei unități de omucideri după ce fostul ei iubit îi cere ajutorul.

13.30  Detectivi particulari: Campionul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Money Shot) Sezonul 1, Episodul 3

Shade și Angie au probleme neprevăzute când încearcă să găsească informații despre o cursă de cai la care s-au pariat multe milioane.

14.30  Detectivi particulari: Secretul scriitorului – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Devil’s Playground) Sezonul 1, Episodul 4

Shade și Angie se îndreaptă spre Insulele Toronto în căutarea unui incendiator și asasin.

15.30  Premieră Pompierii din Chicago: Când ne văd venind – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: When They See Us Coming) Sezonul 6, Episodul 18

Casey și Severide se oferă să participe la investigație ca voluntari când FBI-ul preia Cazarma de pompieri 51 ca parte a unei misiuni sub acoperire.

16.30  Premieră Pompierii din Chicago: Acolo unde vreau să fiu – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Where I Want to Be) Sezonul 6, Episodul 19

Un incendiu la o locuință dintr-un cartel de droguri mexican lasă în urmă un mister legat de niște bani dispăruți. Kidd are de luat o mare decizie.

17.30  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 3 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 3

Bernal decide să o lase pe Isabela să se ocupe de vânzători. Jaime le povestește lui Méndez și lui Leonor ce a discutat cu Luciano.

18.45  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 4 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 4

Méndez și Luciano ajung la o înțelegere: el va plăti o tranșă din datorie, iar casa lui Leonor va fi garanția pentru plata respectivă.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Eroii – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Heroes) Sezonul 1, Episodul 2

Un tânăr e martor la o crimă, iar Carrie trebuie să lase deoparte amintirile legate de moartea surorii sale pentru a ajuta poliția să dea de criminal.

21.00  Premieră Camera de gardă: E așa cum e, până nu mai e – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: It Is What It Is, Until It Isn’t) Sezonul 8, Episodul 11

Marcel și Charles tratează un coleg de sală al lui Justin. Maggie și Will ajută un suspect. Hannah și Archer folosesc IA pentru abuz de opiacee.

22.00  Blanca: Dansez singură, partea A II-A – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Io ballo da sola – parte due) Sezonul 1, Episodul 6

Linnaeus este prins între viață și moarte, făcând-o pe Blanca să-și piardă nădejdea, iar Clelia face o mărturisire importantă.

23.10  FILM Erin Brockovich – FILM Drama 2000, regia: Steven Soderbergh, distribuţie: Julia Roberts, Albert Finney

(Erin Brockovich)

O mamă singură și sinceră joacă un rol cheie în urmărirea penală a unei companii energetice, care a poluat zona în care locuiește.

01.40  Detectivi particulari: Campionul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Money Shot) Sezonul 1, Episodul 3

Shade și Angie au probleme neprevăzute când încearcă să găsească informații despre o cursă de cai la care s-au pariat multe milioane.

02.35  Detectivi particulari: Secretul scriitorului – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Devil’s Playground) Sezonul 1, Episodul 4

Shade și Angie se îndreaptă spre Insulele Toronto în căutarea unui incendiator și asasin.

03.25  FILM Farul lui Moriah – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: Rachelle Lefevre, Luke Macfarlane, Valeria Cavalli

(Moriah’s Lighthouse)

Meșterul Moriah își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben îi deschide ochii, spunându-i că farul se va prăbuși pe stânci.

05.15  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

miercuri
5 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Campionul – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Money Shot) Sezonul 1, Episodul 3

Shade și Angie au probleme neprevăzute când încearcă să găsească informații despre o cursă de cai la care s-au pariat multe milioane.

07.20  Detectivi particulari: Secretul scriitorului – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Devil’s Playground) Sezonul 1, Episodul 4

Shade și Angie se îndreaptă spre Insulele Toronto în căutarea unui incendiator și asasin.

08.30  Pompierii din Chicago: Când ne văd venind – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: When They See Us Coming) Sezonul 6, Episodul 18

Casey și Severide se oferă să participe la investigație ca voluntari când FBI-ul preia Cazarma de pompieri 51 ca parte a unei misiuni sub acoperire.

09.30  Pompierii din Chicago: Acolo unde vreau să fiu – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Where I Want to Be) Sezonul 6, Episodul 19

Un incendiu la o locuință dintr-un cartel de droguri mexican lasă în urmă un mister legat de niște bani dispăruți. Kidd are de luat o mare decizie.

10.30  Până ce banii ne vor despărți: episodul 3 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 3

Bernal decide să o lase pe Isabela să se ocupe de vânzători. Jaime le povestește lui Méndez și lui Leonor ce a discutat cu Luciano.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 4 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 4

Méndez și Luciano ajung la o înțelegere: el va plăti o tranșă din datorie, iar casa lui Leonor va fi garanția pentru plata respectivă.

12.50  Memorie perfectă: Eroii – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Heroes) Sezonul 1, Episodul 2

Un tânăr e martor la o crimă, iar Carrie trebuie să lase deoparte amintirile legate de moartea surorii sale pentru a ajuta poliția să dea de criminal.

13.50  Detectivi particulari: Martor incomod – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Six) Sezonul 1, Episodul 5

Când scena de hip-hop din Toronto e plină de martori mincinoși, Shade și Angie protejează un copil de 14 ani martor al unor împușcături într-un club.

14.50  Detectivi particulari: Tovarăși de fărădelegi – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Partners in Crime) Sezonul 1, Episodul 6

Shade și Angie achiționează sub acoperire ca să aducă un escroc în fața justiției. Angie, Jules și Don au sfaturi pentru Shade.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Cei mai puternici dintre noi – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Strongest Among Us) Sezonul 6, Episodul 20

După ce au salvat o fată dintr-un accident rutier, Boden și Severide primesc un pachet surpriză. O criză o readuce pe Bria în viața lui Dawson.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Standard neegalat – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Unrivaled Standard) Sezonul 6, Episodul 21

Severide este surprins să o vadă iar pe Renee Royce la cazarmă. Casey îl ajută pe șeful Boden, iar Kidd ajunge să regrete o decizie pe care a luat-o.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 5 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 5

Alejandra sosește la casa ei împreună cu Isabela și are multe întrebări legate de Rafael și de accident.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 6 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 6

Méndez își plătește datoriile restante. Leonor se plânge că nu mai are bani, dar el o ignoră.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Ora de plecare – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Check Out Time) Sezonul 1, Episodul 3

O cameristă de hotel este acuzată că a ucis un client despre care spune că a încercat să o agreseze.

21.00  FILM Legile misterelor – FILM Mystery 2019, regia: Blair Hayes, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Larissa Albuquerque

(Mystery 101)

Un profesor de literatură polițistă și o detectivă încearcă împreună să dezlege misterul morții unui student.

23.00  FILM Legile misterelor: Piesă mortală – FILM Crime Drama 2019, regia: Blair Hayes, distribuţie: Kristoffer Polaha, Jill Wagner, Matthew Kevin Anderson

(Mystery 101: Playing Dead)

Amy, expertă în literatură polițistă, investighează o amenințare la adresa vieții unei artiste care apare într-un mister dramatizat.

01.00  Detectivi particulari: Martor incomod – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Six) Sezonul 1, Episodul 5

Când scena de hip-hop din Toronto e plină de martori mincinoși, Shade și Angie protejează un copil de 14 ani martor al unor împușcături într-un club.

02.00  Detectivi particulari: Tovarăși de fărădelegi – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Partners in Crime) Sezonul 1, Episodul 6

Shade și Angie achiționează sub acoperire ca să aducă un escroc în fața justiției. Angie, Jules și Don au sfaturi pentru Shade.

03.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

05.00  Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

joi
6 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Martor incomod – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Six) Sezonul 1, Episodul 5

Când scena de hip-hop din Toronto e plină de martori mincinoși, Shade și Angie protejează un copil de 14 ani martor al unor împușcături într-un club.

07.20  Detectivi particulari: Tovarăși de fărădelegi – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Partners in Crime) Sezonul 1, Episodul 6

Shade și Angie achiționează sub acoperire ca să aducă un escroc în fața justiției. Angie, Jules și Don au sfaturi pentru Shade.

08.30  Pompierii din Chicago: Cei mai puternici dintre noi – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Strongest Among Us) Sezonul 6, Episodul 20

După ce au salvat o fată dintr-un accident rutier, Boden și Severide primesc un pachet surpriză. O criză o readuce pe Bria în viața lui Dawson.

09.40  Pompierii din Chicago: Standard neegalat – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Unrivaled Standard) Sezonul 6, Episodul 21

Severide este surprins să o vadă iar pe Renee Royce la cazarmă. Casey îl ajută pe șeful Boden, iar Kidd ajunge să regrete o decizie pe care a luat-o.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 5 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 5

Alejandra sosește la casa ei împreună cu Isabela și are multe întrebări legate de Rafael și de accident.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 6 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 6

Méndez își plătește datoriile restante. Leonor se plânge că nu mai are bani, dar el o ignoră.

12.50  Memorie perfectă: Ora de plecare – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Check Out Time) Sezonul 1, Episodul 3

O cameristă de hotel este acuzată că a ucis un client despre care spune că a încercat să o agreseze.

13.50  Detectivi particulari: Filaj la karaoke – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Karaoke Confidential) Sezonul 1, Episodul 7

Shade și Angie sunt forțați să cheme întăriri după ce o verificare la un bar de karaoke în Little Korea se transformă într-un scandal.

14.50  Detectivi particulari: Viață dublă – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: I Do, I Do) Sezonul 1, Episodul 8

Shade și Angie investighează cazul unei directoare de companie care e amenințată, deși ea insistă că totul merge conform planului.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Un pas important – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: One for the Ages) Sezonul 6, Episodul 22

Boden face un pas mare în carieră, Kidd nu crede motivele invocate de Renee despre Severide, iar Herrmann încearcă să-și revină după o tragedie.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Un gest măreț – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Grand Gesture) Sezonul 6, Episodul 23

Boden ia inițiativă când obiectivele carierei lui se lovesc de un obstacol, Dawson și Casey intră în conflict, iar Brett și Dawson sunt în pericol.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 7 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 7

Alejandra se vede cu angajații ca să discute despre scăderea vânzărilor. Benjamin discută cu Clemencia despre vânzarea casei ca să scăpe de probleme.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 8 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 8

Clemencia îi cere lui Luciano să găsească ceva care să-i anuleze Alejandrei drepturile asupra proprietăților lui.

20.00  Premieră Memorie perfectă: În flăcări – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Up in Flames) Sezonul 1, Episodul 4

Când scena crimei este distrusă la câteva momente după ce Carrie aruncă o privire în cameră, amintirile ei devin cruciale pentru anchetă.

21.00  FILM Traducătoarea – FILM Drama 2005, regia: Sydney Pollack, distribuţie: Nicole Kidman,  Sean Penn, Catherine Keener, Jesper Christensen

(The Interpreter)

O traducătoare de la ONU e implicată într-un conflict ce vizează asasinarea unui lider despotic african.

23.45  FILM Îngerii lui Charlie – FILM Action 2000, regia: McG, distribuţie: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray

(Charlie’s Angels)

Trei agenți secreţi, care lucrează pentru un șef misterios necunoscut, încearcă să împiedice un plan de a folosi în mod distrugător un software furat.

02.00  Detectivi particulari: Filaj la karaoke – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Karaoke Confidential) Sezonul 1, Episodul 7

Shade și Angie sunt forțați să cheme întăriri după ce o verificare la un bar de karaoke în Little Korea se transformă într-un scandal.

03.00  Detectivi particulari: Viață dublă – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: I Do, I Do) Sezonul 1, Episodul 8

Shade și Angie investighează cazul unei directoare de companie care e amenințată, deși ea insistă că totul merge conform planului.

04.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

vineri
7 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Filaj la karaoke – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Karaoke Confidential) Sezonul 1, Episodul 7

Shade și Angie sunt forțați să cheme întăriri după ce o verificare la un bar de karaoke în Little Korea se transformă într-un scandal.

07.20  Detectivi particulari: Viață dublă – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: I Do, I Do) Sezonul 1, Episodul 8

Shade și Angie investighează cazul unei directoare de companie care e amenințată, deși ea insistă că totul merge conform planului.

08.30  Pompierii din Chicago: Un pas important – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: One for the Ages) Sezonul 6, Episodul 22

Boden face un pas mare în carieră, Kidd nu crede motivele invocate de Renee despre Severide, iar Herrmann încearcă să-și revină după o tragedie.

09.40  Pompierii din Chicago: Un gest măreț – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Grand Gesture) Sezonul 6, Episodul 23

Boden ia inițiativă când obiectivele carierei lui se lovesc de un obstacol, Dawson și Casey intră în conflict, iar Brett și Dawson sunt în pericol.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 7 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 7

Alejandra se vede cu angajații ca să discute despre scăderea vânzărilor. Benjamin discută cu Clemencia despre vânzarea casei ca să scăpe de probleme.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 8 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 8

Clemencia îi cere lui Luciano să găsească ceva care să-i anuleze Alejandrei drepturile asupra proprietăților lui.

12.50  Memorie perfectă: În flăcări – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Up in Flames) Sezonul 1, Episodul 4

Când scena crimei este distrusă la câteva momente după ce Carrie aruncă o privire în cameră, amintirile ei devin cruciale pentru anchetă.

13.50  Detectivi particulari: Trucul suprem – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Disappearing Act) Sezonul 1, Episodul 9

Un fugar declanșează haosul pentru Shade și Angie, în timp ce diferențele de opinie le amenință relația.

14.50  Detectivi particulari: Bijuterii de familie – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Family Jewels) Sezonul 1, Episodul 10

După ce are loc un furt de bijuterii, Shade și Angie investighează cazul sub acoperire, pretinzînd că sunt logodiți.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Mai îndeaproape – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Closer Eye) Sezonul 7, Episodul 1

Casey se luptă cu probleme personale, în timp ce pompierii primesc un nou-venit, iar Boden are o întâlnire cu noul asistent al comisarului adjunct.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: La război – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Going To War) Sezonul 7, Episodul 2

Izbucnește un incendiu violent la un complex de apartamente și mai multe persoane se află blocate la etajele superioare.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 9 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 9

Méndez se întâlnește cu Vicky acasă, profitând de faptul că familia ei nu este acolo. Alejandra și Luciano petrec o noapte romantică.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 10 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 10

Claudia îl invită pe Méndez să ia prânzul cu colegii ei de clasă la Regaño. Luciano flirtează cu Claudia și îi cere să fie cu ochii pe Méndez.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Cu onoare – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: With Honor) Sezonul 1, Episodul 5

Când fostul partener al lui Al este împușcat, ancheta dezvăluie că acesta ar fi fost un polițist corupt.

21.00  FILM Farul lui Moriah – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: Rachelle Lefevre, Luke Macfarlane, Valeria Cavalli

(Moriah’s Lighthouse)

Meșterul Moriah își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben îi deschide ochii, spunându-i că farul se va prăbuși pe stânci.

23.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

01.00  FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

03.00  Detectivi particulari: Trucul suprem – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Disappearing Act) Sezonul 1, Episodul 9

Un fugar declanșează haosul pentru Shade și Angie, în timp ce diferențele de opinie le amenință relația.

04.00  Detectivi particulari: Bijuterii de familie – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Family Jewels) Sezonul 1, Episodul 10

După ce are loc un furt de bijuterii, Shade și Angie investighează cazul sub acoperire, pretinzînd că sunt logodiți.

05.00  Hudson și Rex: Jocul oaselor – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Game of Bones) Sezonul 2, Episodul 5

Charlie și Rex invetighează când un joc devine letal.

sâmbătă
8 aprilie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Cel care contează mai mult – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The One That Matters Most) Sezonul 6, Episodul 16

Echipa încearcă să se obișnuiască cu faptul că unul dintre membri a fost rănit și să accepte un înlocuitor temporar.

07.00  Pompierii din Chicago: Pune alb pe mine – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Put White on Me) Sezonul 6, Episodul 17

Boden își pierde judecata în urma salvării unui copil, Kidd caută aprobarea mamei lui Severide, iar Otis își asumă noi responsabilități.

08.00  Pompierii din Chicago: Când ne văd venind – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: When They See Us Coming) Sezonul 6, Episodul 18

Casey și Severide se oferă să participe la investigație ca voluntari când FBI-ul preia Cazarma de pompieri 51 ca parte a unei misiuni sub acoperire.

09.00  Pompierii din Chicago: Acolo unde vreau să fiu – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Where I Want to Be) Sezonul 6, Episodul 19

Un incendiu la o locuință dintr-un cartel de droguri mexican lasă în urmă un mister legat de niște bani dispăruți. Kidd are de luat o mare decizie.

10.00  Pompierii din Chicago: Cei mai puternici dintre noi – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Strongest Among Us) Sezonul 6, Episodul 20

După ce au salvat o fată dintr-un accident rutier, Boden și Severide primesc un pachet surpriză. O criză o readuce pe Bria în viața lui Dawson.

11.00  Blanca: Dansez singură, partea A II-A – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Io ballo da sola – parte due) Sezonul 1, Episodul 6

Linnaeus este prins între viață și moarte, făcând-o pe Blanca să-și piardă nădejdea, iar Clelia face o mărturisire importantă.

12.10  FILM Farul lui Moriah – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: Rachelle Lefevre, Luke Macfarlane, Valeria Cavalli

(Moriah’s Lighthouse)

Meșterul Moriah își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben îi deschide ochii, spunându-i că farul se va prăbuși pe stânci.

14.05  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

16.00  FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

18.00  FILM Un cățel pentru doi – FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

20.00  Duplicitate – FILM Romantic Drama, USA 2009, distribuţie: Clive Owen, Julia Roberts, Tom Wilkinson

(Duplicity)

Doi foști spioni care avuseseră o relație, întorc două corporații una împotriva celeilalte.

22.35  FILM Ispita – FILM Drama 2004, regia: Mike Nichols, distribuţie: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen

(Closer)

Două cupluri trăiesc tulburări emoționale atunci când încurcăturile romantice și minciunile amenință să le strice relațiile.

00.50  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Love In Action)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

02.40  FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, JackŽe Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

04.30  Hudson și Rex: Străini în noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Strangers in the Night) Sezonul 2, Episodul 1

Cadavrul vocalistului unei formații locale e găsit pe o plajă.

05.15  Hudson și Rex: Mortul viu – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Dead Man Walking) Sezonul 2, Episodul 2

Charlie și Rex trebuie să găsească un ucigaș înainte ca victima să moară otrăvită.

duminică
9 aprilie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Standard neegalat – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Unrivaled Standard) Sezonul 6, Episodul 21

Severide este surprins să o vadă iar pe Renee Royce la cazarmă. Casey îl ajută pe șeful Boden, iar Kidd ajunge să regrete o decizie pe care a luat-o.

07.00  Pompierii din Chicago: Un pas important – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: One for the Ages) Sezonul 6, Episodul 22

Boden face un pas mare în carieră, Kidd nu crede motivele invocate de Renee despre Severide, iar Herrmann încearcă să-și revină după o tragedie.

08.00  Pompierii din Chicago: Un gest măreț – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: The Grand Gesture) Sezonul 6, Episodul 23

Boden ia inițiativă când obiectivele carierei lui se lovesc de un obstacol, Dawson și Casey intră în conflict, iar Brett și Dawson sunt în pericol.

09.00  Pompierii din Chicago: Mai îndeaproape – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Closer Eye) Sezonul 7, Episodul 1

Casey se luptă cu probleme personale, în timp ce pompierii primesc un nou-venit, iar Boden are o întâlnire cu noul asistent al comisarului adjunct.

10.00  Pompierii din Chicago: La război – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Going To War) Sezonul 7, Episodul 2

Izbucnește un incendiu violent la un complex de apartamente și mai multe persoane se află blocate la etajele superioare.

11.00  Camera de gardă: E așa cum e, până nu mai e – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: It Is What It Is, Until It Isn’t) Sezonul 8, Episodul 11

Marcel și Charles tratează un coleg de sală al lui Justin. Maggie și Will ajută un suspect. Hannah și Archer folosesc IA pentru abuz de opiacee.

12.00  FILM Cabana iubirii – FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

14.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

16.00  FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

18.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

20.00  FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

22.00  FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, JackŽe Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

00.00  FILM Dragoste pe pârtie – FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

02.00  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Love In Action)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

04.00  Hudson și Rex: Moarte în direct – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under the Influencer) Sezonul 2, Episodul 3

O vedetă de pe social media moare în timp ce își transmitea live propria nuntă.

05.00  Hudson și Rex: Pădurea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Woods Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 4

Charlie și Rex merg în pădure să caute un fotograf dispărut, dar o organizație misterioasă se interpune.

luni
10 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Trucul suprem – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Disappearing Act) Sezonul 1, Episodul 9

Un fugar declanșează haosul pentru Shade și Angie, în timp ce diferențele de opinie le amenință relația.

07.20  Detectivi particulari: Bijuterii de familie – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Family Jewels) Sezonul 1, Episodul 10

După ce are loc un furt de bijuterii, Shade și Angie investighează cazul sub acoperire, pretinzînd că sunt logodiți.

08.30  Pompierii din Chicago: Mai îndeaproape – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Closer Eye) Sezonul 7, Episodul 1

Casey se luptă cu probleme personale, în timp ce pompierii primesc un nou-venit, iar Boden are o întâlnire cu noul asistent al comisarului adjunct.

09.40  Pompierii din Chicago: La război – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Going To War) Sezonul 7, Episodul 2

Izbucnește un incendiu violent la un complex de apartamente și mai multe persoane se află blocate la etajele superioare.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 9 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 9

Méndez se întâlnește cu Vicky acasă, profitând de faptul că familia ei nu este acolo. Alejandra și Luciano petrec o noapte romantică.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 10 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 10

Claudia îl invită pe Méndez să ia prânzul cu colegii ei de clasă la Regaño. Luciano flirtează cu Claudia și îi cere să fie cu ochii pe Méndez.

12.50  Memorie perfectă: Cu onoare – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: With Honor) Sezonul 1, Episodul 5

Când fostul partener al lui Al este împușcat, ancheta dezvăluie că acesta ar fi fost un polițist corupt.

13.50  Detectivi particulari: Cursă spre necunoscut – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Extra Mile) Sezonul 2, Episodul 1

Patronul unei echipe de curse de mașini îi angajează pe Shade și pe Angie, în timp ce echipa se adaptează noilor roluri.

14.50  Detectivi particulari: Misterul din apartament – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Boardwalk Empire) Sezonul 2, Episodul 2

Shade și Angie ajută o clientă excentrică care susține că se întâmplă ceva straniu în apartamentul ei.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Treizeci la sută prestidigitație – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Thirty Percent Sleight Of Hand) Sezonul 7, Episodul 3

Boden nu îl crede pe Gorsch, Severide se află într-o situație dificilă după ce intervine în urma unui accident, iar Foster îi oferă un sfat lui Cruz.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Nu e vorba de milă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: This Isn’t Charity) Sezonul 7, Episodul 4

Orașul este lovit de o serie de explozii, Herrmann se adaptează la noile sale îndatoriri, iar Kidd primește o vizită de la un vechi prieten.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 11 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 11

Vicky le caută pe vânzătoarele Ramenautos pe rețelele de socializare. Clemencia se gândește să vândă casa și să trăiască singură.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 12 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 12

Alejandra îl duce pe Méndez să ia prânzul cu Felipe și insistă să conducă ea. Jaime îl amenință pe Papeto ca să stea departe de Milena.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Prietenie – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Friended) Sezonul 1, Episodul 6

Ancheta privind uciderea unei moștenitoare ia o turnură neașteptată atunci când Carrie și Al află că femeia nu a existat decât cu 18 luni înainte.

21.00  Premieră Blanca: Albastru-închis, partea I – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Blu profondo – parte uno) Sezonul 1, Episodul 7

Moartea misterioasă a unui fost deținut, aflat deja în vizorul poliției, pare să fie legată de implicarea lui într-un trafic cu artefacte naziste.

22.10  FILM Legile misterelor – FILM Mystery 2019, regia: Blair Hayes, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Larissa Albuquerque

(Mystery 101)

Un profesor de literatură polițistă și o detectivă încearcă împreună să dezlege misterul morții unui student.

00.10  Detectivi particulari: Bijuterii de familie – Comedy drama, Canada 2016, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Family Jewels) Sezonul 1, Episodul 10

După ce are loc un furt de bijuterii, Shade și Angie investighează cazul sub acoperire, pretinzînd că sunt logodiți.

01.10  Detectivi particulari: Cursă spre necunoscut – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Extra Mile) Sezonul 2, Episodul 1

Patronul unei echipe de curse de mașini îi angajează pe Shade și pe Angie, în timp ce echipa se adaptează noilor roluri.

02.10  Detectivi particulari: Misterul din apartament – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Boardwalk Empire) Sezonul 2, Episodul 2

Shade și Angie ajută o clientă excentrică care susține că se întâmplă ceva straniu în apartamentul ei.

03.10  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Love In Action)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

05.00  Hudson și Rex: Crimă pe apă – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Bullet in the Water) Sezonul 2, Episodul 6

Membrul unei echipe universitare de vâslit împușcat de un lunetist.

marţi
11 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Cursă spre necunoscut – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Extra Mile) Sezonul 2, Episodul 1

Patronul unei echipe de curse de mașini îi angajează pe Shade și pe Angie, în timp ce echipa se adaptează noilor roluri.

07.20  Detectivi particulari: Misterul din apartament – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Boardwalk Empire) Sezonul 2, Episodul 2

Shade și Angie ajută o clientă excentrică care susține că se întâmplă ceva straniu în apartamentul ei.

08.30  Pompierii din Chicago: Treizeci la sută prestidigitație – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Thirty Percent Sleight Of Hand) Sezonul 7, Episodul 3

Boden nu îl crede pe Gorsch, Severide se află într-o situație dificilă după ce intervine în urma unui accident, iar Foster îi oferă un sfat lui Cruz.

09.40  Pompierii din Chicago: Nu e vorba de milă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: This Isn’t Charity) Sezonul 7, Episodul 4

Orașul este lovit de o serie de explozii, Herrmann se adaptează la noile sale îndatoriri, iar Kidd primește o vizită de la un vechi prieten.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 11 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 11

Vicky le caută pe vânzătoarele Ramenautos pe rețelele de socializare. Clemencia se gândește să vândă casa și să trăiască singură.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 12 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 12

Alejandra îl duce pe Méndez să ia prânzul cu Felipe și insistă să conducă ea. Jaime îl amenință pe Papeto ca să stea departe de Milena.

12.50  Memorie perfectă: Prietenie – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Friended) Sezonul 1, Episodul 6

Ancheta privind uciderea unei moștenitoare ia o turnură neașteptată atunci când Carrie și Al află că femeia nu a existat decât cu 18 luni înainte.

13.50  Detectivi particulari: Înscenarea – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Frame Job) Sezonul 2, Episodul 3

Shade și Angie anchetează cazul în care o profesoară e acuzată că are o relație nepotrivită cu un elev.

14.50  Detectivi particulari: Crime la modă – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Crimes of Fashion) Sezonul 2, Episodul 4

Creatoarea de modă Carla Costa îi angajează pe Shade și Angie ca să o ajute cu securitatea pentru cea mai recentă colecție a ei.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Amestec volatil – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Volatile Mixture) Sezonul 7, Episodul 5

Casey ajută un reporter să afle cauza unui incendiu dintr-un parc de rulote. Boden încearcă să vindece o rană. Severide îi cere tatălui său o favoare.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Toate dovezile – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: All The Proof) Sezonul 7, Episodul 6

Gorsch preia îndatoririle lui Boden. Ultimul apel al lui Brett și Forster implică o farsă de Halloween care a decurs prost.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 13 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 13

Alejandra și Méndez ajung la Ramenautos, iar vânzătorii sunt interesați să afle dacă au reușit să încheie afacerea.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 14 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 14

Vicky vede o fotografie cu Claudia și Méndez pe rețelele de socializare. Dandy vrea să-l ajute pe Méndez și îi dă unul dintre clienții lui.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Blocajul – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Road Block) Sezonul 1, Episodul 7

Când un tată singur este ucis, Carrie pornește pe urma ucigașului și a fiicei bărbatului.

21.00  Premieră Camera de gardă: Știi ce se spune despre presupuneri – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: We All Know What They Say About Assumptions) Sezonul 8, Episodul 12

Goodwin, Maggie și Marcel vin în ajutorul unor victime ale unui accident, iar Halstead întâmpină probleme în diagnosticarea unui pacient cu convulsii.

22.00  Blanca: Albastru-închis, partea I – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Blu profondo – parte uno) Sezonul 1, Episodul 7

Moartea misterioasă a unui fost deținut, aflat deja în vizorul poliției, pare să fie legată de implicarea lui într-un trafic cu artefacte naziste.

23.10  Duplicitate – FILM Romantic Drama, USA 2009, distribuţie: Clive Owen, Julia Roberts, Tom Wilkinson

(Duplicity)

Doi foști spioni care avuseseră o relație, întorc două corporații una împotriva celeilalte.

01.40  Detectivi particulari: Înscenarea – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Frame Job) Sezonul 2, Episodul 3

Shade și Angie anchetează cazul în care o profesoară e acuzată că are o relație nepotrivită cu un elev.

02.35  Detectivi particulari: Crime la modă – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Crimes of Fashion) Sezonul 2, Episodul 4

Creatoarea de modă Carla Costa îi angajează pe Shade și Angie ca să o ajute cu securitatea pentru cea mai recentă colecție a ei.

03.30  FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, JackŽe Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

05.15  Hudson și Rex: Filiera franceză – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The French Connection) Sezonul 2, Episodul 7

Moartea unui jurnalist parizian îi determină pe Charle și Rex să facă echipă cu un detectiv francez.

miercuri
12 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Înscenarea – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Frame Job) Sezonul 2, Episodul 3

Shade și Angie anchetează cazul în care o profesoară e acuzată că are o relație nepotrivită cu un elev.

07.20  Detectivi particulari: Crime la modă – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Crimes of Fashion) Sezonul 2, Episodul 4

Creatoarea de modă Carla Costa îi angajează pe Shade și Angie ca să o ajute cu securitatea pentru cea mai recentă colecție a ei.

08.30  Pompierii din Chicago: Amestec volatil – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Volatile Mixture) Sezonul 7, Episodul 5

Casey ajută un reporter să afle cauza unui incendiu dintr-un parc de rulote. Boden încearcă să vindece o rană. Severide îi cere tatălui său o favoare.

09.40  Pompierii din Chicago: Toate dovezile – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: All The Proof) Sezonul 7, Episodul 6

Gorsch preia îndatoririle lui Boden. Ultimul apel al lui Brett și Forster implică o farsă de Halloween care a decurs prost.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 13 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 13

Alejandra și Méndez ajung la Ramenautos, iar vânzătorii sunt interesați să afle dacă au reușit să încheie afacerea.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 14 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 14

Vicky vede o fotografie cu Claudia și Méndez pe rețelele de socializare. Dandy vrea să-l ajute pe Méndez și îi dă unul dintre clienții lui.

12.50  Memorie perfectă: Blocajul – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Road Block) Sezonul 1, Episodul 7

Când un tată singur este ucis, Carrie pornește pe urma ucigașului și a fiicei bărbatului.

13.50  Detectivi particulari: Acorduri de vioară – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Now You See Her…) Sezonul 2, Episodul 5

Shade și Angie sunt angajați să găsească un violonist dispărut în urmă cu un an, care se crede că e mort. Tatăl lui Shade începe să se poarte ciudat.

14.50  Detectivi particulari: Codul detectivilor – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The PI Code) Sezonul 2, Episodul 6

În timp ce anchetează jurați influențați într-un proces al unei crime mediatizate, Shade și Angie descoperă dovezi care ar putea afecta cazul.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Ce te va defini – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What Will Define You) Sezonul 7, Episodul 7

Severide se străduiește să se împace cu pierderea suferită, iar Brett suspectează că un șofer adolescent, implicat într-un accident, ascunde ceva.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Soluția pentru tot – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Solution To Everything) Sezonul 7, Episodul 8

Severide ajunge în mare pericol după ce este chemat la un incendiu, iar Casey îi mai dă o mână de ajutor lui Naomi, reporterul de investigații.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 15 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 15

Alejandra vorbește cu Méndez și îi spune că ar trebui să demisioneze pentru că e un agent de vânzări prost.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 16 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 16

Méndez o separă pe Claudia de Vicky și își cere scuze tuturor. Între timp, Marino îi ia lui Méndez clientul, iar Rafael se plânge.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Lucruri pierdute – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Lost Things) Sezonul 1, Episodul 8

Când un avocat din oficiu este ucis, echipa descoperă că ucigașul ar putea plănui o a doua crimă.

21.00  FILM Legile misterelor: Cuvintele ucid – FILM Mystery 2019, regia: Andy Mikita, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: Words Can Kill)

Când un invitat la festivalul de literatură al colegiului e găsit mort, Amy și Travis se ceartă după ce el arestează un suspect puțin probabil.

23.00  FILM Legile misterelor: Crimă la conferință – FILM Mystery 2019, regia: Winnifred Jong, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: Dead Talk)

Amy merge la Seattle să țină o prelegere. La moartea unui geniu al tehnicii, Amy bănuiește ceva necurat. Un polițist o oprește. Travis I se alătură.

01.00  Detectivi particulari: Acorduri de vioară – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Now You See Her…) Sezonul 2, Episodul 5

Shade și Angie sunt angajați să găsească un violonist dispărut în urmă cu un an, care se crede că e mort. Tatăl lui Shade începe să se poarte ciudat.

02.00  Detectivi particulari: Codul detectivilor – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The PI Code) Sezonul 2, Episodul 6

În timp ce anchetează jurați influențați într-un proces al unei crime mediatizate, Shade și Angie descoperă dovezi care ar putea afecta cazul.

03.00  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

05.00  Hudson și Rex: Totul despre Rex – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex and the City) Sezonul 2, Episodul 8

Charlie acționează sub acoperire pe scena întâlnirilor online, după ce un membru cunoscut al unei aplicații exclusiviste e găsit mort.

joi
13 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Acorduri de vioară – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Now You See Her…) Sezonul 2, Episodul 5

Shade și Angie sunt angajați să găsească un violonist dispărut în urmă cu un an, care se crede că e mort. Tatăl lui Shade începe să se poarte ciudat.

07.20  Detectivi particulari: Codul detectivilor – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The PI Code) Sezonul 2, Episodul 6

În timp ce anchetează jurați influențați într-un proces al unei crime mediatizate, Shade și Angie descoperă dovezi care ar putea afecta cazul.

08.30  Pompierii din Chicago: Ce te va defini – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What Will Define You) Sezonul 7, Episodul 7

Severide se străduiește să se împace cu pierderea suferită, iar Brett suspectează că un șofer adolescent, implicat într-un accident, ascunde ceva.

09.40  Pompierii din Chicago: Soluția pentru tot – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Solution To Everything) Sezonul 7, Episodul 8

Severide ajunge în mare pericol după ce este chemat la un incendiu, iar Casey îi mai dă o mână de ajutor lui Naomi, reporterul de investigații.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 15 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 15

Alejandra vorbește cu Méndez și îi spune că ar trebui să demisioneze pentru că e un agent de vânzări prost.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 16 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 16

Méndez o separă pe Claudia de Vicky și își cere scuze tuturor. Între timp, Marino îi ia lui Méndez clientul, iar Rafael se plânge.

12.50  Memorie perfectă: Lucruri pierdute – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Lost Things) Sezonul 1, Episodul 8

Când un avocat din oficiu este ucis, echipa descoperă că ucigașul ar putea plănui o a doua crimă.

13.50  Detectivi particulari: Ghici cine vine la clinică – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Between a Doc and a Hard Place) Sezonul 2, Episodul 7

După o serie de spargeri, Angie și Shade sunt angajați să afle cine creează probleme unei clinici de voluntari.

14.50  Detectivi particulari: Cadavrul dispărut – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Six Feet Blunder) Sezonul 2, Episodul 8

Angie și Shade sunt solicitați într-un caz în care a dispărut un cadavru, dar ajung să descopere o schemă ilegală de milioane de dolari.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Mereu există un clenci – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Always A Catch) Sezonul 7, Episodul 9

Echipa e afectată de un accident rutier. Brett și Foster au de-a face cu un caz îngrozitor, iar relația dintre Kidd și Severide e pusă la încercare.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Între aceste ziduri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Inside These Walls) Sezonul 7, Episodul 10

Izbucnește un incendiu în apartamentul lui Casey, apar probleme la o prezentare de siguranță în caz de incendiu, iar Serveride și Kidd sunt în impas.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 17 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 17

Alejandra se desparte de Luciano pe motiv că nu o susține. Clemencia propune să îl declare pe Benjamin incapabil, dar Alejandra se opune.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 18 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 18

Luciano îi cere scuze Alejandrei. Giovanny vorbește cu Vicky și îi spune că nimeni nu va sta în calea relației ei cu Méndez.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Pasărea de aur – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Golden Bird) Sezonul 1, Episodul 9

Al și Carrie cercetează moartea unui adolescent care părea să nu aibă dușmani.

21.00  FILM Ispita – FILM Drama 2004, regia: Mike Nichols, distribuţie: Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman, Clive Owen

(Closer)

Două cupluri trăiesc tulburări emoționale atunci când încurcăturile romantice și minciunile amenință să le strice relațiile.

23.15  FILM Recompensă cu bucluc – FILM Comedy 2010, regia: Andy Tennant, distribuţie: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez

(The Bounty Hunter)

Un vânător de recompense crede că va avea o slujba ușoară când i se dă sarcina de a-și găsi fosta soție.

01.30  Detectivi particulari: Ghici cine vine la clinică – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Between a Doc and a Hard Place) Sezonul 2, Episodul 7

După o serie de spargeri, Angie și Shade sunt angajați să afle cine creează probleme unei clinici de voluntari.

02.25  Detectivi particulari: Cadavrul dispărut – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Six Feet Blunder) Sezonul 2, Episodul 8

Angie și Shade sunt solicitați într-un caz în care a dispărut un cadavru, dar ajung să descopere o schemă ilegală de milioane de dolari.

03.20  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

05.05  Hudson și Rex: Rex și mașina – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Machina) Sezonul 2, Episodul 9

O ingineră e găsită moartă într-o mașina pe pilot automat pe care o proiectase.

vineri
14 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Ghici cine vine la clinică – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Between a Doc and a Hard Place) Sezonul 2, Episodul 7

După o serie de spargeri, Angie și Shade sunt angajați să afle cine creează probleme unei clinici de voluntari.

07.20  Detectivi particulari: Cadavrul dispărut – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Six Feet Blunder) Sezonul 2, Episodul 8

Angie și Shade sunt solicitați într-un caz în care a dispărut un cadavru, dar ajung să descopere o schemă ilegală de milioane de dolari.

08.30  Pompierii din Chicago: Mereu există un clenci – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Always A Catch) Sezonul 7, Episodul 9

Echipa e afectată de un accident rutier. Brett și Foster au de-a face cu un caz îngrozitor, iar relația dintre Kidd și Severide e pusă la încercare.

09.40  Pompierii din Chicago: Între aceste ziduri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Inside These Walls) Sezonul 7, Episodul 10

Izbucnește un incendiu în apartamentul lui Casey, apar probleme la o prezentare de siguranță în caz de incendiu, iar Serveride și Kidd sunt în impas.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 17 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 17

Alejandra se desparte de Luciano pe motiv că nu o susține. Clemencia propune să îl declare pe Benjamin incapabil, dar Alejandra se opune.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 18 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 18

Luciano îi cere scuze Alejandrei. Giovanny vorbește cu Vicky și îi spune că nimeni nu va sta în calea relației ei cu Méndez.

12.50  Memorie perfectă: Pasărea de aur – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Golden Bird) Sezonul 1, Episodul 9

Al și Carrie cercetează moartea unui adolescent care părea să nu aibă dușmani.

13.50  Detectivi particulari: Soldatul cel bun – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Good Soldier) Sezonul 2, Episodul 9

Angie și Shade sunt angajați să urmărească un soldat care a fost dat dispărut.

14.50  Detectivi particulari: Meci aranjat – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Kissing the Canvas) Sezonul 2, Episodul 10

Shade este angajat de un boxer să încerce să dovedească faptul că un meci a fost aranjat, iar Angie o aduce pe mama ei să ajute.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Tu alegi – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: You Choose) Sezonul 7, Episodul 11

Kidd îl pregătește pe dalmațianul Tuesday pentru concursul canin de siguranță la incendiu. E lansată o acuzație gravă la adresa lui Severide.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Fă să fie bine – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Make This Right) Sezonul 7, Episodul 12

Casey și Severide suspectează că ceva nu este în regulă atunci când membrii echipei de pompieri sunt chemați la locul unui accident de motocicletă.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 19 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 19

Vânzătorii îl susțin pe Méndez și vor să formeze un sindicat. Isabela îi spune Alejandrei despre o terapie în care trebuie să retrăiești traumele.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 20 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 20

Vicky încearcă să îl liniștească pe Méndez după incidentul cu Gaston. Milena îl găsește pe Papeto cu o altă femeie.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Traiectorii – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Trajectories) Sezonul 1, Episodul 10

Al și Carrie sunt nevoiți să ancheteze sute de spectatori după ce are loc brusc o a doua crimă în locul unei crime aflate încă în curs de investigare.

21.00  FILM Patch Adams – Un doctor trăsnit – FILM Comedy, USA 1998, regia: Tom Shadyac, distribuţie: Robin Williams, Monica Potter, Philip Seymour Hoffman, Peter Coyote

(Patch Adams)

Comedie cu Robin Williams, inspirată de povestea reală a studentului la medicină Hunter „Patch” Adams, care apela la râs pentru a-și trata pacienții.

23.30  FILM Hook – FILM Fantasy 1991, regia: Steven Spielberg, distribuţie: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts

(Hook)

Ajuns adult, Peter Pan trebuie să se întoarcă în Neverland și să redescopere copilul din el pentru a-și salva proprii copii de căpitanul Hook.

02.20  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

04.10  Detectivi particulari: Soldatul cel bun – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Good Soldier) Sezonul 2, Episodul 9

Angie și Shade sunt angajați să urmărească un soldat care a fost dat dispărut.

05.10  Hudson și Rex: Crimă la indigo – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: In Pod We Trust) Sezonul 2, Episodul 10

Charlie și Rex întâlnesc un podcaster care transmitea crime, pe când investigează un omor care imită o crimă de acum două decenii.

sâmbătă
15 aprilie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Treizeci la sută prestidigitație – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Thirty Percent Sleight Of Hand) Sezonul 7, Episodul 3

Boden nu îl crede pe Gorsch, Severide se află într-o situație dificilă după ce intervine în urma unui accident, iar Foster îi oferă un sfat lui Cruz.

07.00  Pompierii din Chicago: Nu e vorba de milă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: This Isn’t Charity) Sezonul 7, Episodul 4

Orașul este lovit de o serie de explozii, Herrmann se adaptează la noile sale îndatoriri, iar Kidd primește o vizită de la un vechi prieten.

08.00  Pompierii din Chicago: Amestec volatil – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: A Volatile Mixture) Sezonul 7, Episodul 5

Casey ajută un reporter să afle cauza unui incendiu dintr-un parc de rulote. Boden încearcă să vindece o rană. Severide îi cere tatălui său o favoare.

09.00  Pompierii din Chicago: Toate dovezile – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: All The Proof) Sezonul 7, Episodul 6

Gorsch preia îndatoririle lui Boden. Ultimul apel al lui Brett și Forster implică o farsă de Halloween care a decurs prost.

10.00  Pompierii din Chicago: Ce te va defini – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What Will Define You) Sezonul 7, Episodul 7

Severide se străduiește să se împace cu pierderea suferită, iar Brett suspectează că un șofer adolescent, implicat într-un accident, ascunde ceva.

11.00  Blanca: Albastru-închis, partea I – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Blu profondo – parte uno) Sezonul 1, Episodul 7

Moartea misterioasă a unui fost deținut, aflat deja în vizorul poliției, pare să fie legată de implicarea lui într-un trafic cu artefacte naziste.

12.10  FILM Dragoste & glamping – FILM Romance 2020, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Christopher Russell, Donna Benedicto

(Love & Glamping)

Katie, o fată de oraș, scrie un articol despre o stațiune. Cu ajutorul lui Will își învinge temerile legate de activități de camping.

14.05  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Love In Action)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

16.00  FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, JackŽe Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

18.00  FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

20.00  Camera de gardă: Știi ce se spune despre presupuneri – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: We All Know What They Say About Assumptions) Sezonul 8, Episodul 12

Goodwin, Maggie și Marcel vin în ajutorul unor victime ale unui accident, iar Halstead întâmpină probleme în diagnosticarea unui pacient cu convulsii.

21.00  FILM Vacanța – FILM Drama, USA 2006, regia: Nancy Meyers, distribuţie: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black

(The Holiday)

Două femei fac schimb de case, încercând să scape de problemele cu bărbații. În SUA, respectiv Anglia, ambele cunosc bărbați și se îndrăgostesc.

23.50  FILM Doar tu și eu. Al treilea e în plus – Comedy 2006, regia: Anthony Russo, Joe Russo, distribuţie: Kate Hudson, Owen Wilson, Matt Dillon

(You, Me and Dupree)

Când cavalerul de onoare Randolph Dupree își pierde slujba și locuința, Carl și Molly, proaspăt căsătoriți, îl invită la ei, dar el rămâne prea mult.

02.10  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

04.05  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

duminică
16 aprilie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Soluția pentru tot – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Solution To Everything) Sezonul 7, Episodul 8

Severide ajunge în mare pericol după ce este chemat la un incendiu, iar Casey îi mai dă o mână de ajutor lui Naomi, reporterul de investigații.

07.00  Pompierii din Chicago: Mereu există un clenci – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Always A Catch) Sezonul 7, Episodul 9

Echipa e afectată de un accident rutier. Brett și Foster au de-a face cu un caz îngrozitor, iar relația dintre Kidd și Severide e pusă la încercare.

08.00  Pompierii din Chicago: Între aceste ziduri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Inside These Walls) Sezonul 7, Episodul 10

Izbucnește un incendiu în apartamentul lui Casey, apar probleme la o prezentare de siguranță în caz de incendiu, iar Serveride și Kidd sunt în impas.

09.00  Pompierii din Chicago: Tu alegi – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: You Choose) Sezonul 7, Episodul 11

Kidd îl pregătește pe dalmațianul Tuesday pentru concursul canin de siguranță la incendiu. E lansată o acuzație gravă la adresa lui Severide.

10.00  Pompierii din Chicago: Fă să fie bine – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Make This Right) Sezonul 7, Episodul 12

Casey și Severide suspectează că ceva nu este în regulă atunci când membrii echipei de pompieri sunt chemați la locul unui accident de motocicletă.

11.00  Camera de gardă: Știi ce se spune despre presupuneri – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: We All Know What They Say About Assumptions) Sezonul 8, Episodul 12

Goodwin, Maggie și Marcel vin în ajutorul unor victime ale unui accident, iar Halstead întâmpină probleme în diagnosticarea unui pacient cu convulsii.

12.00  FILM Dragoste la promoție – FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, JackŽe Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

14.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

16.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

17.55  FILM Un sărut la miezul nopții – FILM Romantic Drama 2018, regia: JB Sugar, distribuţie: Aubrey Arnason, Jason Cermak, Ava Grace Cooper

(A Midnight Kiss)

O organizatoare de petreceri apelează la ajutorul prietenului fratelui ei pentru a planifica o gală de Anul Nou.

19.50  Blanca: Albastru-închis, partea I – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Blu profondo – parte uno) Sezonul 1, Episodul 7

Moartea misterioasă a unui fost deținut, aflat deja în vizorul poliției, pare să fie legată de implicarea lui într-un trafic cu artefacte naziste.

21.00  FILM Click: Zapând prin viață – FILM Comedy 2006, regia: Frank Coraci, distribuţie: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken

(Click)

Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală.

23.25  FILM Tonul perfect – FILM Comedy 2015, regia: Elizabeth Banks, distribuţie: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld

(Pitch Perfect 2)

Grupul Barden Bellas participă la o competiție internațională pentru a-și salva imaginea creată în urma unui spectacol încheiat dezastruos.

01.50  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

03.55  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

luni
17 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Soldatul cel bun – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Good Soldier) Sezonul 2, Episodul 9

Angie și Shade sunt angajați să urmărească un soldat care a fost dat dispărut.

07.20  Detectivi particulari: Meci aranjat – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Kissing the Canvas) Sezonul 2, Episodul 10

Shade este angajat de un boxer să încerce să dovedească faptul că un meci a fost aranjat, iar Angie o aduce pe mama ei să ajute.

08.30  Pompierii din Chicago: Tu alegi – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: You Choose) Sezonul 7, Episodul 11

Kidd îl pregătește pe dalmațianul Tuesday pentru concursul canin de siguranță la incendiu. E lansată o acuzație gravă la adresa lui Severide.

09.40  Pompierii din Chicago: Fă să fie bine – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Make This Right) Sezonul 7, Episodul 12

Casey și Severide suspectează că ceva nu este în regulă atunci când membrii echipei de pompieri sunt chemați la locul unui accident de motocicletă.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 19 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 19

Vânzătorii îl susțin pe Méndez și vor să formeze un sindicat. Isabela îi spune Alejandrei despre o terapie în care trebuie să retrăiești traumele.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 20 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 20

Vicky încearcă să îl liniștească pe Méndez după incidentul cu Gaston. Milena îl găsește pe Papeto cu o altă femeie.

12.50  Memorie perfectă: Traiectorii – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Trajectories) Sezonul 1, Episodul 10

Al și Carrie sunt nevoiți să ancheteze sute de spectatori după ce are loc brusc o a doua crimă în locul unei crime aflate încă în curs de investigare.

13.50  Detectivi particulari: Trăiască regele! – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Long Live the King) Sezonul 2, Episodul 11

Când „Regele” Evului Mediu crede că a fost otrăvit, cei doi intră sub acoperire să afle cât de periculos poate fi Evul Mediu.

14.50  Detectivi particulari: Vacanță criminală – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Getaway with Murder) Sezonul 2, Episodul 12

Shade și Angie își iau o minivacanță fiind angajați de proprietarul unei cabane de lux ca să dovedească un caz de infidelitate.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Înghețul – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Plunge) Sezonul 7, Episodul 13

Cazarma de pompieri, cu Cruz în frunte, se pregătește pentru „Polar Plunge”, iar Herrmann încearcă să-și revină după ce a luat o decizie dificilă.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Nu era vorba de hochei – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: It Wasn’t About Hockey) Sezonul 7, Episodul 14

În timpul unei excursii în Indiana, are loc un accident în care e implicată o echipă de hochei. Brett, Foster și Kidd încearcă să salveze răniții.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 21 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 21

Marino și Ramirez se prefac că se bat pentru a-i distrage atenția Isabelei, astfel încât Dandy să poată obține lista de clienți a lui Lucho.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 22 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 22

Méndez vorbește cu Bernal despre transportarea camionului la San Juan. Vicky îl sună pe Méndez să-i spună că a fost dată afară de la măcelărie.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Vânătorul de fantome – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Spirited Away) Sezonul 1, Episodul 11

Este ucis un renumit vânător de fantome. Carrie și Al află că moartea sa ar putea fi legată de o descoperire făcută în timpul unei misiuni recente.

21.00  Premieră Blanca: Albastru-închis, partea A II-A – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Blu profondo – parte due) Sezonul 1, Episodul 8

Cazul Lorenzo devine mai complicat căci apar dovezi ale unei rețele criminale mai mari. Situația se înrăutățește și mai mult când Linnaeus dispare.

22.10  FILM Legile misterelor: Cuvintele ucid – FILM Mystery 2019, regia: Andy Mikita, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: Words Can Kill)

Când un invitat la festivalul de literatură al colegiului e găsit mort, Amy și Travis se ceartă după ce el arestează un suspect puțin probabil.

00.10  Detectivi particulari: Meci aranjat – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Kissing the Canvas) Sezonul 2, Episodul 10

Shade este angajat de un boxer să încerce să dovedească faptul că un meci a fost aranjat, iar Angie o aduce pe mama ei să ajute.

01.10  Detectivi particulari: Trăiască regele! – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Long Live the King) Sezonul 2, Episodul 11

Când „Regele” Evului Mediu crede că a fost otrăvit, cei doi intră sub acoperire să afle cât de periculos poate fi Evul Mediu.

02.10  Detectivi particulari: Vacanță criminală – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Getaway with Murder) Sezonul 2, Episodul 12

Shade și Angie își iau o minivacanță fiind angajați de proprietarul unei cabane de lux ca să dovedească un caz de infidelitate.

03.10  FILM Dragoste în Islanda – Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

05.00  Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

marţi
18 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Trăiască regele! – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Long Live the King) Sezonul 2, Episodul 11

Când „Regele” Evului Mediu crede că a fost otrăvit, cei doi intră sub acoperire să afle cât de periculos poate fi Evul Mediu.

07.20  Detectivi particulari: Vacanță criminală – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Getaway with Murder) Sezonul 2, Episodul 12

Shade și Angie își iau o minivacanță fiind angajați de proprietarul unei cabane de lux ca să dovedească un caz de infidelitate.

08.30  Pompierii din Chicago: Înghețul – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Plunge) Sezonul 7, Episodul 13

Cazarma de pompieri, cu Cruz în frunte, se pregătește pentru „Polar Plunge”, iar Herrmann încearcă să-și revină după ce a luat o decizie dificilă.

09.40  Pompierii din Chicago: Nu era vorba de hochei – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: It Wasn’t About Hockey) Sezonul 7, Episodul 14

În timpul unei excursii în Indiana, are loc un accident în care e implicată o echipă de hochei. Brett, Foster și Kidd încearcă să salveze răniții.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 21 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 21

Marino și Ramirez se prefac că se bat pentru a-i distrage atenția Isabelei, astfel încât Dandy să poată obține lista de clienți a lui Lucho.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 22 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 22

Méndez vorbește cu Bernal despre transportarea camionului la San Juan. Vicky îl sună pe Méndez să-i spună că a fost dată afară de la măcelărie.

12.50  Memorie perfectă: Vânătorul de fantome – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Spirited Away) Sezonul 1, Episodul 11

Este ucis un renumit vânător de fantome. Carrie și Al află că moartea sa ar putea fi legată de o descoperire făcută în timpul unei misiuni recente.

13.50  Detectivi particulari: Un client memorabil – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: A Fare to Remember) Sezonul 2, Episodul 13

O misiune de rutină iese din plan când apare un pasager neașteptat. E vorba de un pieton nevinovat sau de un ucigaș cu sânge rece?

14.50  Detectivi particulari: În căutarea lui Leroy – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Finding Leroy) Sezonul 2, Episodul 14

O creatură acvatică rară dispare dintr-un acvariu, iar Shade și Angie intră în lumea ascunsă a animalelor exotice de pe piața neagră.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Ce am văzut – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What I Saw) Sezonul 7, Episodul 15

Jafurile din cazarmă au loc după dispariția unei chei, iar Hank Voight de la poliția din Chicago îl recrutează pe Cruz, care va lucra sub acoperire.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Vina lui – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Fault In Him) Sezonul 7, Episodul 16

Casey ratează la limită un apel, Otis câștigă la o tombolă, iar Grissom apelează la Severide pentru a se ocupa de biroul primarului.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 23 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 23

Isabela îi explică lui Bernal că Méndez a luat camionul pentru a-l vinde, iar acesta se calmează.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 24 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 24

Méndez și Alejandra dansează la petrecere, în timp ce Marino încearcă să-l convingă pe client să livreze camionul în altă zi.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Efectul fluturelui – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Butterfly Effect) Sezonul 1, Episodul 12

Când un muncitor în construcții este ucis, Carrie și Al investighează posibile legături cu mafia.

21.00  Premieră Camera de gardă: Vânt rău-prevestitor – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: It’s an Ill Wind That Blows Nobody Good) Sezonul 8, Episodul 13

Chicago e lovit de o furtună, Asher se grăbește la spital pentru a o ajuta pe pacienta însărcinată a lui Archer, iar Maggie își face griji pentru Ben.

22.00  Blanca: Albastru-închis, partea A II-A – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Blu profondo – parte due) Sezonul 1, Episodul 8

Cazul Lorenzo devine mai complicat căci apar dovezi ale unei rețele criminale mai mari. Situația se înrăutățește și mai mult când Linnaeus dispare.

23.10  FILM Click: Zapând prin viață – FILM Comedy 2006, regia: Frank Coraci, distribuţie: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken

(Click)

Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală.

01.25  Detectivi particulari: Un client memorabil – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: A Fare to Remember) Sezonul 2, Episodul 13

O misiune de rutină iese din plan când apare un pasager neașteptat. E vorba de un pieton nevinovat sau de un ucigaș cu sânge rece?

02.25  Detectivi particulari: În căutarea lui Leroy – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Finding Leroy) Sezonul 2, Episodul 14

O creatură acvatică rară dispare dintr-un acvariu, iar Shade și Angie intră în lumea ascunsă a animalelor exotice de pe piața neagră.

03.25  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

05.15  Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

miercuri
19 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Un client memorabil – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: A Fare to Remember) Sezonul 2, Episodul 13

O misiune de rutină iese din plan când apare un pasager neașteptat. E vorba de un pieton nevinovat sau de un ucigaș cu sânge rece?

07.20  Detectivi particulari: În căutarea lui Leroy – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Finding Leroy) Sezonul 2, Episodul 14

O creatură acvatică rară dispare dintr-un acvariu, iar Shade și Angie intră în lumea ascunsă a animalelor exotice de pe piața neagră.

08.30  Pompierii din Chicago: Ce am văzut – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What I Saw) Sezonul 7, Episodul 15

Jafurile din cazarmă au loc după dispariția unei chei, iar Hank Voight de la poliția din Chicago îl recrutează pe Cruz, care va lucra sub acoperire.

09.40  Pompierii din Chicago: Vina lui – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Fault In Him) Sezonul 7, Episodul 16

Casey ratează la limită un apel, Otis câștigă la o tombolă, iar Grissom apelează la Severide pentru a se ocupa de biroul primarului.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 23 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 23

Isabela îi explică lui Bernal că Méndez a luat camionul pentru a-l vinde, iar acesta se calmează.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 24 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 24

Méndez și Alejandra dansează la petrecere, în timp ce Marino încearcă să-l convingă pe client să livreze camionul în altă zi.

12.50  Memorie perfectă: Efectul fluturelui – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Butterfly Effect) Sezonul 1, Episodul 12

Când un muncitor în construcții este ucis, Carrie și Al investighează posibile legături cu mafia.

13.50  Detectivi particulari: Crimă în suburbii – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Hills Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 15

Cei doi sunt nevoiți să pretindă că sunt un cuplu după ce sunt angajați de un tânăr precoce care e convins că vecinul dispărut a fost ucis.

14.50  Detectivi particulari: Uite cine hărțuiește – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Look Who’s Stalking) Sezonul 2, Episodul 16

Îngrijorată că un hărțuitor din trecut a revenit, Becca îi angajează pe Shade și pe Angie să ancheteze lumea obscură a obsesiilor pentru celebrități.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Mută un perete – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Move A Wall) Sezonul 7, Episodul 17

Casey și Herrmann se ciondănesc în timp ce se ocupă de un incendiu, iar Kidd și Severide fac o investigație după ce descoperă ceva suspect.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Nu există ghinion – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: No Such Thing As Bad Luck) Sezonul 7, Episodul 18

În urma unui apel, Severide e nemulțumit de Cruz pentru că nu a respectat ordinele, iar Boden se reîntâlnește cu un fost coleg de liceu.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 25 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 25

Luciano anulează întâlnirea cu Karen. Isabella îl roagă pe Dandy să o însoțească la o întâlnire cu un străin pentru a se simți în siguranță.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 26 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 26

Benjamin îi mulțumește lui Méndez că a adus-o pe Alejandra acasă și spune că îi va da mașina deoarece nu există un proprietar mai bun pentru ea.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Frăția – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Brotherhood) Sezonul 1, Episodul 13

O investigație de rutină în cazul morții unui student de colegiu ia o turnură tulburătoare când un suspect încearcă să o păcălească pe Carrie.

21.00  FILM Legile misterelor: Educație pentru crimă – FILM Romance 2020, regia: Michael Robison, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: An Education in Murder)

Cercetările unui tânăr scriitor determină poliția să investigheze din nou o crimă celebră pentru care colegul lui Amy a fost condamnat la Elmstead.

23.00  FILM Legile misterelor: Coincidențe mortale – FILM Mystery 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: Killer Timing)

Un cunoscut criminal în serie scapă, iar Travis și Amy împreună încearcă să afle unde se ascunde și să-i anticipeze mișcările.

01.00  Detectivi particulari: Crimă în suburbii – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Hills Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 15

Cei doi sunt nevoiți să pretindă că sunt un cuplu după ce sunt angajați de un tânăr precoce care e convins că vecinul dispărut a fost ucis.

02.00  Detectivi particulari: Uite cine hărțuiește – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Look Who’s Stalking) Sezonul 2, Episodul 16

Îngrijorată că un hărțuitor din trecut a revenit, Becca îi angajează pe Shade și pe Angie să ancheteze lumea obscură a obsesiilor pentru celebrități.

03.00  FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

05.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

joi
20 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Crimă în suburbii – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Hills Have Eyes) Sezonul 2, Episodul 15

Cei doi sunt nevoiți să pretindă că sunt un cuplu după ce sunt angajați de un tânăr precoce care e convins că vecinul dispărut a fost ucis.

07.20  Detectivi particulari: Uite cine hărțuiește – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Look Who’s Stalking) Sezonul 2, Episodul 16

Îngrijorată că un hărțuitor din trecut a revenit, Becca îi angajează pe Shade și pe Angie să ancheteze lumea obscură a obsesiilor pentru celebrități.

08.30  Pompierii din Chicago: Mută un perete – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Move A Wall) Sezonul 7, Episodul 17

Casey și Herrmann se ciondănesc în timp ce se ocupă de un incendiu, iar Kidd și Severide fac o investigație după ce descoperă ceva suspect.

09.40  Pompierii din Chicago: Nu există ghinion – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: No Such Thing As Bad Luck) Sezonul 7, Episodul 18

În urma unui apel, Severide e nemulțumit de Cruz pentru că nu a respectat ordinele, iar Boden se reîntâlnește cu un fost coleg de liceu.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 25 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 25

Luciano anulează întâlnirea cu Karen. Isabella îl roagă pe Dandy să o însoțească la o întâlnire cu un străin pentru a se simți în siguranță.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 26 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 26

Benjamin îi mulțumește lui Méndez că a adus-o pe Alejandra acasă și spune că îi va da mașina deoarece nu există un proprietar mai bun pentru ea.

12.50  Memorie perfectă: Frăția – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Brotherhood) Sezonul 1, Episodul 13

O investigație de rutină în cazul morții unui student de colegiu ia o turnură tulburătoare când un suspect încearcă să o păcălească pe Carrie.

13.50  Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

14.50  Detectivi particulari: Umbră de îndoială – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Shadow of a Doubt) Sezonul 2, Episodul 18

Un programator de calculatoare le cere celor doi să intre într-un laborator foarte bine securizat și să ia un hard drive cu poze obținute ilegal.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Până se face frumos – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Until The Weather Breaks) Sezonul 7, Episodul 19

O furtună masivă lovește Chicago, iar la cazarmă e o pană de curent. Un vizitator misterios îi lasă pe membrii echipei perplecși.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Încearcă din răsputeri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Kara Killmer, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Try Like Hell) Sezonul 7, Episodul 20

Severide și Boden suspectează că incendiul de la salonul de coafură ar putea fi opera unui piroman. Membrii echipei fac o descoperire surprinzătoare.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 27 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 27

Isabela îi mulțumește lui Dandy pentru tot, dar îl dă afară din mașină ca să nu fie văzuți că sosesc împreună.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 28 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 28

Vânzătorii fac speculații despre sosirea Alejandrei și a lui Méndez în acele mașini. Méndez îi zice Alejandrei că a vândut un camion în San Juan.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Apel urgent – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Carrie’s Caller) Sezonul 1, Episodul 14

Un ucigaș în serie îi cunoaște lui Carrie abilitățile și ia în derâdere poliția.

21.00  FILM Provocarea – FILM Drama 2008, regia: Clint Eastwood, distribuţie: Angelina Jolie, John Malkovich

(The Changeling)

În anul 1928, o mamă îndurerată nu dă crezare poliției din Los Angeles că i-a găsit fiul dispărut, insistând că băiatul nu este copilul ei.

23.10  FILM Patch Adams – Un doctor trăsnit – FILM Comedy, USA 1998, regia: Tom Shadyac, distribuţie: Robin Williams, Monica Potter, Philip Seymour Hoffman, Peter Coyote

(Patch Adams)

Comedie cu Robin Williams, inspirată de povestea reală a studentului la medicină Hunter „Patch” Adams, care apela la râs pentru a-și trata pacienții.

01.25  Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

02.20  Detectivi particulari: Umbră de îndoială – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Shadow of a Doubt) Sezonul 2, Episodul 18

Un programator de calculatoare le cere celor doi să intre într-un laborator foarte bine securizat și să ia un hard drive cu poze obținute ilegal.

03.15  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

05.05  Hudson și Rex: Schimbul de noapte – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Graveyard Shift) Sezonul 2, Episodul 14

Charlie și Rex sunt la mâna unui infractor periculos, încercând să-l determine să-i ajute la soluționarea unui caz.

vineri
21 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Bere cu probleme – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Brew the Right Thing) Sezonul 2, Episodul 17

Niște frați producători de bere își fac griji că cineva încearcă să le saboteze berea câștigătoare de premii.

07.20  Detectivi particulari: Umbră de îndoială – Crime drama, Canada 2017, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Shadow of a Doubt) Sezonul 2, Episodul 18

Un programator de calculatoare le cere celor doi să intre într-un laborator foarte bine securizat și să ia un hard drive cu poze obținute ilegal.

08.30  Pompierii din Chicago: Până se face frumos – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Until The Weather Breaks) Sezonul 7, Episodul 19

O furtună masivă lovește Chicago, iar la cazarmă e o pană de curent. Un vizitator misterios îi lasă pe membrii echipei perplecși.

09.40  Pompierii din Chicago: Încearcă din răsputeri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Kara Killmer, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Try Like Hell) Sezonul 7, Episodul 20

Severide și Boden suspectează că incendiul de la salonul de coafură ar putea fi opera unui piroman. Membrii echipei fac o descoperire surprinzătoare.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 27 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 27

Isabela îi mulțumește lui Dandy pentru tot, dar îl dă afară din mașină ca să nu fie văzuți că sosesc împreună.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 28 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 28

Vânzătorii fac speculații despre sosirea Alejandrei și a lui Méndez în acele mașini. Méndez îi zice Alejandrei că a vândut un camion în San Juan.

12.50  Memorie perfectă: Apel urgent – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Carrie’s Caller) Sezonul 1, Episodul 14

Un ucigaș în serie îi cunoaște lui Carrie abilitățile și ia în derâdere poliția.

13.50  Detectivi particulari: Prinde-mă dacă poți – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Catch Me if You Can) Sezonul 3, Episodul 1

În timp ce se află după gratii, Angie dă peste un pușcăriaș care o intimidează.

14.50  Detectivi particulari: Presing – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Full Court Press) Sezonul 3, Episodul 2

Angie și Shade sunt angajați de un jucător profesionist de baschet să afle cine le trimite jurnaliștilor fotografii compromițătoare.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Balena albă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The White Whale) Sezonul 7, Episodul 21

Bănuind că un piroman în serie se află în libertate, Severide e hotărât să redeschidă un caz nerezolvat. Pompierii merg la o petrecere de pensionare.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Nu te părăsesc – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: I’m Not Leaving You) Sezonul 7, Episodul 22

Severide și Kidd își continuă investigația cu privire la cazul lui Benny, iar Brett ia o decizie importantă după ce află niște vești neașteptate.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 29 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 29

Bebe îi povestește Alejandrei despre furtul listei lui Lucho și despre suspiciunile sale cu privire la dubla facturare a lui Marino.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 30 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 30

Luciano îi spune Alejandrei că atunci când l-a găsit pe Benjamin acesta vorbea prostii. Milena se află în barul lui Papeto și ia o pastilă.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Un martor crucial – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Following Sea) Sezonul 1, Episodul 15

Când dispare un martor-cheie într-un caz de crimă, Al se grăbește să îl găsească înainte ca suspectul să fie eliberat.

21.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

23.00  FILM Golful scoicilor – FILM Romance 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Chad Michael Murray, Aly Michalka, Clare Bowen

(Sand Dollar Cove)

Dir. executiv, Elli, este trimis să achiziționeze o proprietate la malul mării pentru un resort nou. Dar localnicul Brody încearcă să salveze portul.

01.00  FILM Un sărut la miezul nopții – FILM Romantic Drama 2018, regia: JB Sugar, distribuţie: Aubrey Arnason, Jason Cermak, Ava Grace Cooper

(A Midnight Kiss)

O organizatoare de petreceri apelează la ajutorul prietenului fratelui ei pentru a planifica o gală de Anul Nou.

03.00  Detectivi particulari: Prinde-mă dacă poți – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Catch Me if You Can) Sezonul 3, Episodul 1

În timp ce se află după gratii, Angie dă peste un pușcăriaș care o intimidează.

04.00  Detectivi particulari: Presing – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Full Court Press) Sezonul 3, Episodul 2

Angie și Shade sunt angajați de un jucător profesionist de baschet să afle cine le trimite jurnaliștilor fotografii compromițătoare.

05.00  Hudson și Rex: Câine bătrân, trucuri noi – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Old Dog, New Tricks) Sezonul 2, Episodul 15

Fostul profesor al lui Sarah e acuzat de crimă.

sâmbătă
22 aprilie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Înghețul – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The Plunge) Sezonul 7, Episodul 13

Cazarma de pompieri, cu Cruz în frunte, se pregătește pentru „Polar Plunge”, iar Herrmann încearcă să-și revină după ce a luat o decizie dificilă.

07.00  Pompierii din Chicago: Nu era vorba de hochei – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: It Wasn’t About Hockey) Sezonul 7, Episodul 14

În timpul unei excursii în Indiana, are loc un accident în care e implicată o echipă de hochei. Brett, Foster și Kidd încearcă să salveze răniții.

08.00  Pompierii din Chicago: Ce am văzut – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: What I Saw) Sezonul 7, Episodul 15

Jafurile din cazarmă au loc după dispariția unei chei, iar Hank Voight de la poliția din Chicago îl recrutează pe Cruz, care va lucra sub acoperire.

09.00  Pompierii din Chicago: Vina lui – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Fault In Him) Sezonul 7, Episodul 16

Casey ratează la limită un apel, Otis câștigă la o tombolă, iar Grissom apelează la Severide pentru a se ocupa de biroul primarului.

10.00  Pompierii din Chicago: Mută un perete – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Move A Wall) Sezonul 7, Episodul 17

Casey și Herrmann se ciondănesc în timp ce se ocupă de un incendiu, iar Kidd și Severide fac o investigație după ce descoperă ceva suspect.

11.00  Blanca: Albastru-închis, partea A II-A – SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Blu profondo – parte due) Sezonul 1, Episodul 8

Cazul Lorenzo devine mai complicat căci apar dovezi ale unei rețele criminale mai mari. Situația se înrăutățește și mai mult când Linnaeus dispare.

12.10  FILM Un sărut la miezul nopții – FILM Romantic Drama 2018, regia: JB Sugar, distribuţie: Aubrey Arnason, Jason Cermak, Ava Grace Cooper

(A Midnight Kiss)

O organizatoare de petreceri apelează la ajutorul prietenului fratelui ei pentru a planifica o gală de Anul Nou.

14.10  Din nou împreună – FILM Romance 2020 , distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion)

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

16.10  FILM Lege și dragoste – FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

18.10  FILM Instantaneul iubirii – FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

20.10  FILM Zâmbet de Mona Lisa – FILM Drama 2003, regia: Mike Newell, distribuţie: Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles

(Mona Lisa Smile)

O profesoară universitară din anii 50 (Julia Roberts) intră în conflict cu profesori conservatori când aceştia se opun metodelor ei noi de predare.

22.40  FILM Prietenie cu folos – Romantic comedy 2011, regia: Will Gluck, distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson

(Friends with Benefits)

Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa.

01.00  FILM Golful scoicilor – FILM Romance 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Chad Michael Murray, Aly Michalka, Clare Bowen

(Sand Dollar Cove)

Dir. executiv, Elli, este trimis să achiziționeze o proprietate la malul mării pentru un resort nou. Dar localnicul Brody încearcă să salveze portul.

03.00  FILM Idilă în paradis – FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

05.00  Hudson și Rex: Mina bântuită – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Tunnel Vision) Sezonul 2, Episodul 11

Charlie și Rex merg la o mină presupus bântuită, după ce un membru al echipajului moare în timpul filmărilor unui film horror.

duminică
23 aprilie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Nu există ghinion – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: No Such Thing As Bad Luck) Sezonul 7, Episodul 18

În urma unui apel, Severide e nemulțumit de Cruz pentru că nu a respectat ordinele, iar Boden se reîntâlnește cu un fost coleg de liceu.

07.00  Pompierii din Chicago: Până se face frumos – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Until The Weather Breaks) Sezonul 7, Episodul 19

O furtună masivă lovește Chicago, iar la cazarmă e o pană de curent. Un vizitator misterios îi lasă pe membrii echipei perplecși.

08.00  Pompierii din Chicago: Încearcă din răsputeri – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Kara Killmer, Eamonn Walker

(Chicago Fire: Try Like Hell) Sezonul 7, Episodul 20

Severide și Boden suspectează că incendiul de la salonul de coafură ar putea fi opera unui piroman. Membrii echipei fac o descoperire surprinzătoare.

09.00  Pompierii din Chicago: Balena albă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The White Whale) Sezonul 7, Episodul 21

Bănuind că un piroman în serie se află în libertate, Severide e hotărât să redeschidă un caz nerezolvat. Pompierii merg la o petrecere de pensionare.

10.00  Pompierii din Chicago: Nu te părăsesc – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: I’m Not Leaving You) Sezonul 7, Episodul 22

Severide și Kidd își continuă investigația cu privire la cazul lui Benny, iar Brett ia o decizie importantă după ce află niște vești neașteptate.

11.00  Camera de gardă: Vânt rău-prevestitor – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: It’s an Ill Wind That Blows Nobody Good) Sezonul 8, Episodul 13

Chicago e lovit de o furtună, Asher se grăbește la spital pentru a o ajuta pe pacienta însărcinată a lui Archer, iar Maggie își face griji pentru Ben.

12.00  FILM Idilă în paradis – FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

14.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

16.00  FILM Dragoste la Daisy Hills – FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

18.00  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

20.00  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

22.00  FILM Instantaneul iubirii – FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

00.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

02.00  Din nou împreună – FILM Romance 2020 , distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion)

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

04.00  Hudson și Rex: Un deget în mâncare – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Finger Foodie) Sezonul 2, Episodul 12

Charlie și Rex sunt chemați să vadă o listă lungă de dușmani ai unui bucătar-chef vedetă sarcastic.

05.00  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Flare of the Dog) Sezonul 2, Episodul 13

Charlie e decis să oprească un incendiator în serie, deși e blocat în spital, având un picior fracturat.

luni
24 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Prinde-mă dacă poți – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Catch Me if You Can) Sezonul 3, Episodul 1

În timp ce se află după gratii, Angie dă peste un pușcăriaș care o intimidează.

07.20  Detectivi particulari: Presing – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Full Court Press) Sezonul 3, Episodul 2

Angie și Shade sunt angajați de un jucător profesionist de baschet să afle cine le trimite jurnaliștilor fotografii compromițătoare.

08.30  Pompierii din Chicago: Balena albă – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: The White Whale) Sezonul 7, Episodul 21

Bănuind că un piroman în serie se află în libertate, Severide e hotărât să redeschidă un caz nerezolvat. Pompierii merg la o petrecere de pensionare.

09.40  Pompierii din Chicago: Nu te părăsesc – SERIES Drama 2018, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker

(Chicago Fire: I’m Not Leaving You) Sezonul 7, Episodul 22

Severide și Kidd își continuă investigația cu privire la cazul lui Benny, iar Brett ia o decizie importantă după ce află niște vești neașteptate.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 29 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 29

Bebe îi povestește Alejandrei despre furtul listei lui Lucho și despre suspiciunile sale cu privire la dubla facturare a lui Marino.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 30 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 30

Luciano îi spune Alejandrei că atunci când l-a găsit pe Benjamin acesta vorbea prostii. Milena se află în barul lui Papeto și ia o pastilă.

12.50  Memorie perfectă: Un martor crucial – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Following Sea) Sezonul 1, Episodul 15

Când dispare un martor-cheie într-un caz de crimă, Al se grăbește să îl găsească înainte ca suspectul să fie eliberat.

13.50  Detectivi particulari: Taie și fugi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Cut & Run) Sezonul 3, Episodul 3

Noul iubit al mamei lui Angie îi angajează pe cei doi detectivi după ce baza de date confidențială cu clienții clinicii sale este spartă.

14.50  Detectivi particulari: Viața lui Riley – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Life of Riley) Sezonul 3, Episodul 4

Shade și Angie sunt chemați când este vandalizat un magazin de motociclete al unui prieten de-al lui Angie.

15.50  Dreptul familiei: Păcatele taților – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Sins of the Fathers) Sezonul 1, Episodul 1

Abigail Bianchi, avocată alcoolică în curs de recuperare, ajunge pe fundul prăpastiei și este forțată să accepte o slujbă pentru tatăl său înstrăinat.

16.50  Dreptul familiei: Necazuri părintești – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Parenthood) Sezonul 1, Episodul 2

Un cuplu îi cere ajutorul lui Abigail atunci când Serviciile sociale vor să le ia copilul.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 31 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 31

Méndez sună clienții de pe lista lui Lucho și i se spune că aceștia au deja un alt consilier. La întâlnire, Alejandra vorbește despre furtul listei.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 32 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 32

Marino analizează referințele din CV-ul lui Méndez și descoperă că sunt false. Isabela îl informează pe Dandy că își poate păstra slujba.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Inimă frântă – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Heartbreak) Sezonul 1, Episodul 16

Victima unei crime este găsită în mijlocul unui stadion de baseball gol.

21.00  Premieră Blanca: Macchie – parte uno – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Macchie – parte uno) Sezonul 1, Episodul 9

Blanca și-a pierdut vederea de mică și, în calitate de consultant al poliției, se folosește de auzul său excepțional și de abilitățile sale analitice.

22.10  FILM Legile misterelor: Educație pentru crimă – FILM Romance 2020, regia: Michael Robison, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha, Robin Thomas

(Mystery 101: An Education in Murder)

Cercetările unui tânăr scriitor determină poliția să investigheze din nou o crimă celebră pentru care colegul lui Amy a fost condamnat la Elmstead.

00.10  Detectivi particulari: Presing – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Full Court Press) Sezonul 3, Episodul 2

Angie și Shade sunt angajați de un jucător profesionist de baschet să afle cine le trimite jurnaliștilor fotografii compromițătoare.

01.10  Detectivi particulari: Taie și fugi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Cut & Run) Sezonul 3, Episodul 3

Noul iubit al mamei lui Angie îi angajează pe cei doi detectivi după ce baza de date confidențială cu clienții clinicii sale este spartă.

02.10  Detectivi particulari: Viața lui Riley – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Life of Riley) Sezonul 3, Episodul 4

Shade și Angie sunt chemați când este vandalizat un magazin de motociclete al unui prieten de-al lui Angie.

03.10  FILM Dragoste la Daisy Hills – FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

05.00  Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

marţi
25 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Taie și fugi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Cut & Run) Sezonul 3, Episodul 3

Noul iubit al mamei lui Angie îi angajează pe cei doi detectivi după ce baza de date confidențială cu clienții clinicii sale este spartă.

07.20  Detectivi particulari: Viața lui Riley – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Life of Riley) Sezonul 3, Episodul 4

Shade și Angie sunt chemați când este vandalizat un magazin de motociclete al unui prieten de-al lui Angie.

08.30  Dreptul familiei: Păcatele taților – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Sins of the Fathers) Sezonul 1, Episodul 1

Abigail Bianchi, avocată alcoolică în curs de recuperare, ajunge pe fundul prăpastiei și este forțată să accepte o slujbă pentru tatăl său înstrăinat.

09.40  Dreptul familiei: Necazuri părintești – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Parenthood) Sezonul 1, Episodul 2

Un cuplu îi cere ajutorul lui Abigail atunci când Serviciile sociale vor să le ia copilul.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 31 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 31

Méndez sună clienții de pe lista lui Lucho și i se spune că aceștia au deja un alt consilier. La întâlnire, Alejandra vorbește despre furtul listei.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 32 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 32

Marino analizează referințele din CV-ul lui Méndez și descoperă că sunt false. Isabela îl informează pe Dandy că își poate păstra slujba.

12.50  Memorie perfectă: Inimă frântă – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Heartbreak) Sezonul 1, Episodul 16

Victima unei crime este găsită în mijlocul unui stadion de baseball gol.

13.50  Detectivi particulari: Pe urmele vinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Grape Deception) Sezonul 3, Episodul 5

Un vechi prieten de facultate de-al lui Angie îi cere ajutorul după furtul unei sticle de vin.

14.50  Detectivi particulari: Ostatici – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Hog Day Afternoon) Sezonul 3, Episodul 6

Shade ajunge într-o situație cu luare de ostatici într-un birou aflat la etaj superior, iar Maz încearcă să controleze situația de la sol.

15.50  Dreptul familiei: Dependentă de iubire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Addicted to Love) Sezonul 1, Episodul 3

O femeie dependentă de jocuri online este apărată de Abigail după ce soțul ei solicită custodia copiilor.

16.50  Dreptul familiei: Mamă, nu-mi ține predici – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Mama Don’t Preach) Sezonul 1, Episodul 4

Un adolescent gay dorește să scape de părinții lui, după ce aceștia încearcă să-l forțeze să meargă la o tabără „Roagă-te să nu mai fii gay”.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 33 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 33

Jaime încearcă să o calmeze pe Vicky, dar ea sare pe el. Méndez vorbește cu Alejandra despre sentimentele lor.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 34 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 34

Luciano îi spune Josefinei că vor da în judecată familia Maldonado. Alejandra îi propune lui Méndez să devină prieteni cu beneficii.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Pentru dreptate – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Blind Alleys) Sezonul 1, Episodul 17

Tatăl unui suspect care a fost împușcat de Roe ia ca ostatici niște membri ai poliției din Queens, încercând cu disperare să obțină dreptate.

21.00  Premieră Camera de gardă: Într-o așa zi, micile bucurii devin vieți – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: On Days Like Today… Silver Linings Become Lifetimes) Sezonul 8, Episodul 14

Goodwin și Charles se ceartă, negocierile dintre administrație și sindicat se prelungesc, iar Asher ajută o mamă și un copil.

22.00  Blanca: Macchie – parte uno – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Macchie – parte uno) Sezonul 1, Episodul 9

Blanca și-a pierdut vederea de mică și, în calitate de consultant al poliției, se folosește de auzul său excepțional și de abilitățile sale analitice.

23.10  FILM Zâmbet de Mona Lisa – FILM Drama 2003, regia: Mike Newell, distribuţie: Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles

(Mona Lisa Smile)

O profesoară universitară din anii 50 (Julia Roberts) intră în conflict cu profesori conservatori când aceştia se opun metodelor ei noi de predare.

01.30  Detectivi particulari: Pe urmele vinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Grape Deception) Sezonul 3, Episodul 5

Un vechi prieten de facultate de-al lui Angie îi cere ajutorul după furtul unei sticle de vin.

02.30  Detectivi particulari: Ostatici – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Hog Day Afternoon) Sezonul 3, Episodul 6

Shade ajunge într-o situație cu luare de ostatici într-un birou aflat la etaj superior, iar Maz încearcă să controleze situația de la sol.

03.25  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

05.15  Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

miercuri
26 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Pe urmele vinului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Grape Deception) Sezonul 3, Episodul 5

Un vechi prieten de facultate de-al lui Angie îi cere ajutorul după furtul unei sticle de vin.

07.20  Detectivi particulari: Ostatici – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Hog Day Afternoon) Sezonul 3, Episodul 6

Shade ajunge într-o situație cu luare de ostatici într-un birou aflat la etaj superior, iar Maz încearcă să controleze situația de la sol.

08.30  Dreptul familiei: Dependentă de iubire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Addicted to Love) Sezonul 1, Episodul 3

O femeie dependentă de jocuri online este apărată de Abigail după ce soțul ei solicită custodia copiilor.

09.40  Dreptul familiei: Mamă, nu-mi ține predici – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Mama Don’t Preach) Sezonul 1, Episodul 4

Un adolescent gay dorește să scape de părinții lui, după ce aceștia încearcă să-l forțeze să meargă la o tabără „Roagă-te să nu mai fii gay”.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 33 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 33

Jaime încearcă să o calmeze pe Vicky, dar ea sare pe el. Méndez vorbește cu Alejandra despre sentimentele lor.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 34 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 34

Luciano îi spune Josefinei că vor da în judecată familia Maldonado. Alejandra îi propune lui Méndez să devină prieteni cu beneficii.

12.50  Memorie perfectă: Pentru dreptate – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Blind Alleys) Sezonul 1, Episodul 17

Tatăl unui suspect care a fost împușcat de Roe ia ca ostatici niște membri ai poliției din Queens, încercând cu disperare să obțină dreptate.

13.50  Detectivi particulari: Pericol pe platou – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Dance, Dance Retribution) Sezonul 3, Episodul 7

O serie de accidente aparent supranaturale amenință să oprească ultimul spectacol televizat al Beccăi.

14.50  Detectivi particulari: Blestemul lui Conroy – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Conroy Curse) Sezonul 3, Episodul 8

Adjunctul Conroy vrea ca Shade și Angie să ajute la rezolvarea unui caz de crimă.

15.50  Dreptul familiei: Până ce moartea ne va despărți – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Until Death Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 5

Un bărbat dorește să-și ia soția de la o casă de bătrâni, spunând că acolo i se agravează boala Alzheimer.

16.50  Dreptul familiei: Un copil nedorit – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Baby Off Board) Sezonul 1, Episodul 6

Un cuplu de tineri îi roagă pe avocați să inverseze o adopție, după ce află că bebelușul are probleme grave de sănătate.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 35 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 35

Isabela le zice vânzătorilor că vor primi un avertisment în privința listei. Méndez o face pe Alejandra să-i vorbească lui Bernal despre Marino.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 36 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 36

Un accident rutier împletește viețile a doi necunoscuți: Rafael Méndez, un vânzător sărac, și Alejandra Maldonado, o directoare bogată.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Revenirea – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Comeback) Sezonul 1, Episodul 18

Cazul lui Carrie e oprit de o familie puternică, însă e ajutată de un avocat ce ar putea fi misterioasa persoană din spatele unui șir de atacuri.

21.00  Premieră FILM Legile misterelor: Istorie letală – FILM Mystery 2021, regia: Stacey N Harding, distribuţie: Jill Wagner, Kristoffer Polaha

(Mystery 101: Deadly History)

Amy și Travis se ocupă în curând de cazul din New York după ce unchiul lui Amy dispare, iar primele indicii îi duc cu gândul la ce e mai rău.

23.00  FILM Misterele de pe Martha’s Vineyard: Jaful de la galerie – FILM Mystery 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Jesse Metcalfe, Sarah Lind, Eric Keenleyside

(Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery)

Când un furt dintr-o galerie de artă devine fatal, fostul detectiv Jeff Jackson se aliază cu dr. Zee Madeira, veche pasiune, pentru investigații.

01.00  Detectivi particulari: Pericol pe platou – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Dance, Dance Retribution) Sezonul 3, Episodul 7

O serie de accidente aparent supranaturale amenință să oprească ultimul spectacol televizat al Beccăi.

02.00  Detectivi particulari: Blestemul lui Conroy – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Conroy Curse) Sezonul 3, Episodul 8

Adjunctul Conroy vrea ca Shade și Angie să ajute la rezolvarea unui caz de crimă.

03.00  Din nou împreună – FILM Romance 2020 , distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion)

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

05.00  Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

joi
27 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Pericol pe platou – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Dance, Dance Retribution) Sezonul 3, Episodul 7

O serie de accidente aparent supranaturale amenință să oprească ultimul spectacol televizat al Beccăi.

07.20  Detectivi particulari: Blestemul lui Conroy – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: The Conroy Curse) Sezonul 3, Episodul 8

Adjunctul Conroy vrea ca Shade și Angie să ajute la rezolvarea unui caz de crimă.

08.30  Dreptul familiei: Până ce moartea ne va despărți – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Until Death Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 5

Un bărbat dorește să-și ia soția de la o casă de bătrâni, spunând că acolo i se agravează boala Alzheimer.

09.40  Dreptul familiei: Un copil nedorit – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Baby Off Board) Sezonul 1, Episodul 6

Un cuplu de tineri îi roagă pe avocați să inverseze o adopție, după ce află că bebelușul are probleme grave de sănătate.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 35 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 35

Isabela le zice vânzătorilor că vor primi un avertisment în privința listei. Méndez o face pe Alejandra să-i vorbească lui Bernal despre Marino.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 36 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 36

Un accident rutier împletește viețile a doi necunoscuți: Rafael Méndez, un vânzător sărac, și Alejandra Maldonado, o directoare bogată.

12.50  Memorie perfectă: Revenirea – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: The Comeback) Sezonul 1, Episodul 18

Cazul lui Carrie e oprit de o familie puternică, însă e ajutată de un avocat ce ar putea fi misterioasa persoană din spatele unui șir de atacuri.

13.50  Detectivi particulari: Bătaie cu bucluc – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: It Happened One Fight) Sezonul 3, Episodul 9

Angie și Shade anchetează leșinul misterios al verișoarei lui Zoe.

14.50  Detectivi particulari: Amnezie – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Tex Therapy) Sezonul 3, Episodul 10

Matt și Angie sunt chemați să ajute polițiștii după ce un om rănit ajunge la spital fără să mai știe cine este sau cum a ajuns acolo.

15.50  Dreptul familiei: Triadă complicată – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Three’s Company) Sezonul 1, Episodul 7

Abigail și Daniel reprezintă un artist care a fost cândva al treilea partener dintr-o relație poliamgamă.

16.50  Dreptul familiei: Adevăruri – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Truthiness) Sezonul 1, Episodul 8

Abigail acceptă să apere un prieten care nu este de acord cu vaccinul, în timp ce Daniel e supărat din cauză că Harry i-a refuzat cererea.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 37 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 37

Un accident rutier împletește viețile a doi necunoscuți: Rafael Méndez, un vânzător sărac, și Alejandra Maldonado, o directoare bogată.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 38 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 38

Un accident rutier împletește viețile a doi necunoscuți: Rafael Méndez, un vânzător sărac, și Alejandra Maldonado, o directoare bogată.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Loialitate – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Allegiances) Sezonul 1, Episodul 19

Viața personală a lui Carrie se bate cap în cap cu viața sa profesională când prietenul ei, fiul unui șef al mafiei, e implicat într-un caz de crimă.

21.00  Premieră Bucătărie internă: episodul 1 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 1

Visul ambițioasei bucătărese Adriana de a obține o stea Michelin este pus în pericol când intră în contact cu niște parteneri de afaceri dubioși.

22.00  Premieră Bucătărie internă: episodul 2 – Crime drama 2021, distribuţie: Annabelle Lengronne, Mely Bourjac, Vincent Heneine

(Cuisine Interne) Sezonul 1, Episodul 2

Îngrozită de turnura evenimentelor și de amenințarea pe care o reprezintă noii ei asociați, Adriana se întoarce la fostul ei mentor, André Vatine.

23.00  FILM Prietenie cu folos – Romantic comedy 2011, regia: Will Gluck, distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson

(Friends with Benefits)

Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa.

01.20  Detectivi particulari: Bătaie cu bucluc – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: It Happened One Fight) Sezonul 3, Episodul 9

Angie și Shade anchetează leșinul misterios al verișoarei lui Zoe.

02.20  Detectivi particulari: Amnezie – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Tex Therapy) Sezonul 3, Episodul 10

Matt și Angie sunt chemați să ajute polițiștii după ce un om rănit ajunge la spital fără să mai știe cine este sau cum a ajuns acolo.

03.20  FILM Idilă în paradis – FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

05.10  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

vineri
28 aprilie 2023

06.10  Detectivi particulari: Bătaie cu bucluc – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: It Happened One Fight) Sezonul 3, Episodul 9

Angie și Shade anchetează leșinul misterios al verișoarei lui Zoe.

07.20  Detectivi particulari: Amnezie – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Tex Therapy) Sezonul 3, Episodul 10

Matt și Angie sunt chemați să ajute polițiștii după ce un om rănit ajunge la spital fără să mai știe cine este sau cum a ajuns acolo.

08.30  Dreptul familiei: Triadă complicată – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Three’s Company) Sezonul 1, Episodul 7

Abigail și Daniel reprezintă un artist care a fost cândva al treilea partener dintr-o relație poliamgamă.

09.40  Dreptul familiei: Adevăruri – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Truthiness) Sezonul 1, Episodul 8

Abigail acceptă să apere un prieten care nu este de acord cu vaccinul, în timp ce Daniel e supărat din cauză că Harry i-a refuzat cererea.

10.40  Până ce banii ne vor despărți: episodul 37 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 37

Un accident rutier împletește viețile a doi necunoscuți: Rafael Méndez, un vânzător sărac, și Alejandra Maldonado, o directoare bogată.

11.45  Până ce banii ne vor despărți: episodul 38 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 38

Un accident rutier împletește viețile a doi necunoscuți: Rafael Méndez, un vânzător sărac, și Alejandra Maldonado, o directoare bogată.

12.50  Memorie perfectă: Loialitate – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: Allegiances) Sezonul 1, Episodul 19

Viața personală a lui Carrie se bate cap în cap cu viața sa profesională când prietenul ei, fiul unui șef al mafiei, e implicat într-un caz de crimă.

13.50  Detectivi particulari: Corabia de pirați – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Aye, Aye, Tonya) Sezonul 3, Episodul 11

Shade și Angie sunt nevoiți să urce la bordul unui vas de croazieră cu tematică de pirați ca să ancheteze un caz de adulter.

14.50  Detectivi particulari: Confuzie mortală – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Glazed and Confused) Sezonul 3, Episodul 12

Fostul inamic a lui Angie, Norm Glinski, își înscenează propria moarte și-i angajează pe cei doi detectivi să ancheteze.

15.50  Dreptul familiei: Mama e de vină – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Blame It on the Mother) Sezonul 1, Episodul 9

Abigail reprezintă două surori care sunt date în judecată de mama lor necunoscută. Daniel se gândește se plece la firma concurentă.

16.50  Dreptul familiei: Moștenire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Legacy) Sezonul 1, Episodul 10

Atunci când Nina află că nu e fiica biologică a tatălui ei, Abigail descoperă un istoric de malpraxis la o clinică de fertilitate.

17.50  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 39 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 39

Un accident rutier împletește viețile a doi necunoscuți: Rafael Méndez, un vânzător sărac, și Alejandra Maldonado, o directoare bogată.

18.55  Premieră Până ce banii ne vor despărți: episodul 40 –  2022

(Until Money Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 40

Un accident rutier împletește viețile a doi necunoscuți: Rafael Méndez, un vânzător sărac, și Alejandra Maldonado, o directoare bogată.

20.00  Premieră Memorie perfectă: Ești aici – SERIES Crime 2011, distribuţie: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Kevin Rankin

(Unforgettable: You Are Here) Sezonul 1, Episodul 20

Carrie și Al încearcă să pătrundă în mintea unui adept al teoriei conspirației înainte ca acesta să detoneze o serie de bombe.

21.00  FILM Dragoste la Daisy Hills – FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

23.00  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

01.00  FILM Golful scoicilor – FILM Romance 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Chad Michael Murray, Aly Michalka, Clare Bowen

(Sand Dollar Cove)

Dir. executiv, Elli, este trimis să achiziționeze o proprietate la malul mării pentru un resort nou. Dar localnicul Brody încearcă să salveze portul.

03.00  Detectivi particulari: Corabia de pirați – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Aye, Aye, Tonya) Sezonul 3, Episodul 11

Shade și Angie sunt nevoiți să urce la bordul unui vas de croazieră cu tematică de pirați ca să ancheteze un caz de adulter.

04.00  Detectivi particulari: Confuzie mortală – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jason Priestley, Cindy Sampson

(Private Eyes: Glazed and Confused) Sezonul 3, Episodul 12

Fostul inamic a lui Angie, Norm Glinski, își înscenează propria moarte și-i angajează pe cei doi detectivi să ancheteze.

05.00  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

sâmbătă
29 aprilie 2023

06.00  Dreptul familiei: Păcatele taților – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Sins of the Fathers) Sezonul 1, Episodul 1

Abigail Bianchi, avocată alcoolică în curs de recuperare, ajunge pe fundul prăpastiei și este forțată să accepte o slujbă pentru tatăl său înstrăinat.

07.00  Dreptul familiei: Necazuri părintești – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Parenthood) Sezonul 1, Episodul 2

Un cuplu îi cere ajutorul lui Abigail atunci când Serviciile sociale vor să le ia copilul.

08.00  Dreptul familiei: Dependentă de iubire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Addicted to Love) Sezonul 1, Episodul 3

O femeie dependentă de jocuri online este apărată de Abigail după ce soțul ei solicită custodia copiilor.

09.00  Dreptul familiei: Mamă, nu-mi ține predici – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Mama Don’t Preach) Sezonul 1, Episodul 4

Un adolescent gay dorește să scape de părinții lui, după ce aceștia încearcă să-l forțeze să meargă la o tabără „Roagă-te să nu mai fii gay”.

10.00  Dreptul familiei: Până ce moartea ne va despărți – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Until Death Do Us Part) Sezonul 1, Episodul 5

Un bărbat dorește să-și ia soția de la o casă de bătrâni, spunând că acolo i se agravează boala Alzheimer.

11.00  Blanca: Macchie – parte uno – Crime drama 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Macchie – parte uno) Sezonul 1, Episodul 9

Blanca și-a pierdut vederea de mică și, în calitate de consultant al poliției, se folosește de auzul său excepțional și de abilitățile sale analitice.

12.10  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

14.10  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

16.10  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

18.10  FILM Idilă în paradis – FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

20.10  FILM Suflete pereche – FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

22.10  FILM Drumul spre regăsire – FILM Romantic comedy 2006, regia: Susannah Grant, distribuţie: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Kevin Smith

(Catch and Release)

În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea.

00.30  FILM Răpite de tatăl lor – FILM Drama 2022, regia: Simone Stock, distribuţie: Sarah Drew, Patrice Goodman

(Stolen by their Father)

O mamă pornește o luptă disperată încercând să-și salveze cele două fiice după ce acestea au fost răpite și duse în străinătate de fostul ei soț.

02.30  FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

04.30  Hudson și Rex: În familie – SERIES Crime 2019, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Family Way) Sezonul 2, Episodul 16

O femeie e găsit moartă în zăpadă, iar suspecții au un singur lucru în comun – victima era convinsă că toți erau rudele ei.

05.15  Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

duminică
30 aprilie 2023

06.00  Dreptul familiei: Un copil nedorit – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Baby Off Board) Sezonul 1, Episodul 6

Un cuplu de tineri îi roagă pe avocați să inverseze o adopție, după ce află că bebelușul are probleme grave de sănătate.

07.00  Dreptul familiei: Triadă complicată – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Victor Garber, Brett Kelly

(Family Law: Three’s Company) Sezonul 1, Episodul 7

Abigail și Daniel reprezintă un artist care a fost cândva al treilea partener dintr-o relație poliamgamă.

08.00  Dreptul familiei: Adevăruri – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Truthiness) Sezonul 1, Episodul 8

Abigail acceptă să apere un prieten care nu este de acord cu vaccinul, în timp ce Daniel e supărat din cauză că Harry i-a refuzat cererea.

09.00  Dreptul familiei: Mama e de vină – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Blame It on the Mother) Sezonul 1, Episodul 9

Abigail reprezintă două surori care sunt date în judecată de mama lor necunoscută. Daniel se gândește se plece la firma concurentă.

10.00  Dreptul familiei: Moștenire – Drama Series 2021, distribuţie: Jewel Staite, Zach Smadu, Genelle Williams

(Family Law: Legacy) Sezonul 1, Episodul 10

Atunci când Nina află că nu e fiica biologică a tatălui ei, Abigail descoperă un istoric de malpraxis la o clinică de fertilitate.

11.00  Camera de gardă: Într-o așa zi, micile bucurii devin vieți – SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains, Marlyne Barrett

(Chicago Med: On Days Like Today… Silver Linings Become Lifetimes) Sezonul 8, Episodul 14

Goodwin și Charles se ceartă, negocierile dintre administrație și sindicat se prelungesc, iar Asher ajută o mamă și un copil.

12.00  FILM Dragoste la Daisy Hills – FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

14.00  Perechea perfectă – FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

16.00  FILM A doua șansă la iubire – FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

18.00  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

20.00  FILM Răpite de tatăl lor – FILM Drama 2022, regia: Simone Stock, distribuţie: Sarah Drew, Patrice Goodman

(Stolen by their Father)

O mamă pornește o luptă disperată încercând să-și salveze cele două fiice după ce acestea au fost răpite și duse în străinătate de fostul ei soț.

22.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

00.00  FILM Cum să iubești din nou – FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

02.00  FILM Jurămintele noastre – FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

04.00  Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

05.00  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

 

 

 

 

SFÂRŞIT

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.