După succesul de care s-a bucurat cu Ard Tot, alături de Amedeo, Oana Marinescu lansează o nouă piesă. De această dată, artista vorbește în Desculț despre o poveste de dragoste ajunsă la final. Trădând sentimente de insecuritate, lipsă de control și dorința de a schimba prezentul, artista invocă o întoarcere în trecut, unde totul era familiar și mai ușor de înțeles

Desculț, o co-producție Roton Music și Mattman Music, poate fi propria noastră poveste, având în vedere sinceritatea și profunzimea cu care Oana Marinescu cântă despre sentimentele contradictorii pe care le putem experimenta la finalul unei relații. Oana Marinescu este o artistă a visurilor, speranțelor și noilor începuturi, iar noua piesă empatizează cu fiecare sentiment în parte și ne oferă speranța și puterea de a merge mai departe, în căutarea fericirii.


Desculț este despre fiecare dintre noi, despre fiecare poveste de dragoste, fiecare impediment, fiecare neputință, dar și despre fiecare speranță care se naște, în cele din urmă, din fiecare experiență pe care o trăim.” declară Oana Marinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.