Un nou serial care continuă aventurile din filmele „Familia Crood” începe pe 11 martie, la Minimax. 

 

„Familia Crood: Copacul Familiei” debutează la Minimax sâmbătă, 11 martie, de la ora 21:25, și va fi difuzat zilnic.

 

 Serialul este o continuare a celor două lungmetraje lansate în cinematografe, dar și a serialului „Începuturile familiei Crood”.

 

 Acțiunea are loc imediat după cea din al doilea lungmetraj. Familiile Crood și Betterman învață să trăiască împreună într-o casă din copac, la cea mai inactivă fermă din preistorie. Astfel, serialul este povestea fondării unei comunități unice, în care două lumi – două familii – se ciocnesc, cu rezultate amuzante, dar și emoționante. În cadrul episoadelor, personajele încearcă să se ajute, concurează la o seară de jocuri, organizează o școală și se apără de invazia maimuțelor. 

 

De când s-a lansat, în 2013, filmul animat 3D „The Croods” a cucerit milioane de fani din lumea întreagă. Producția a avut și o continuare, lansată în 2020. Ambele s-au bucurat de succes în box office. Dar membrii familiei Crood au avut și multe alte aventuri pe lângă cele prezentate pe marile ecrane și acestea sunt subiectul serialelor „Începuturile familiei Crood” și „Familia Crood: Copacul Familiei”. 

 

Nu ratați la Minimax, din 11 martie, aventurile amuzante și pline de învățăminte, unde familia și legăturile strânse dintre membrii săi sunt cele care vor face din ”Familia Crood: Copacul Familiei” un serial urmărit de toți cei din casă, la cei mai mici la cei mai mari! 

 

În diminețile de martie, la Minimax are loc și maratonul „You Go, Girl”, dedicat fetelor. Acesta 

începe cu episoade din „Eu și Mia”, de la ora 7:25. Urmează „Surorile”, de la ora 7:55, și „Polly 

Pocket”, de la 8:30.  

 

„Eu și Mia” este povestea unei fete timide care ajunge să lupte pentru drepturile unicornilor, într-o lume plină de magie – Centopia –, acolo unde Mia devine un spiriduș zburător care are o putere specială de invidiat: poate vorbi cu unicornii. Odată cu puterea vin însă și responsabilități noi: să salveze unicornii din ghearele unei regine malefice. 

 

„Surorile” spune povestea a două surori de vârste diferite și cu temperamente diferite, care învață să se înțeleagă una pe cealaltă. Cele două surori sunt Marine, încă foarte inocentă la vârsta de 7 ani, și Wendy, care are 13 ani și este deja în „criza” și schimbările aferente adolescenței.

 

În „Polly Pocket”, eroina este o inventatoare de geniu la doar 11 ani, care are două lucruri preferate: aventurile și dorința arzătoare de a-i ajuta pe cei din jur și nu numai. Datorită unui medalion de la bunica ei, Polly se poate micșora, alături de prietenele ei, pentru aventuri simpatice, în miniatură. 

 

Primăvara este plină de veselie, energie și aventură la Minimax!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.