Între 10 februarie și 4 martie s-a cântat muzică live la Art Safari. Artiști Roton au cântat atât piese proprii, cât și cover-uri, în momente unice care au adus expoziției o dimensiune muzicală aparte.

 

Făcând parte din experiența Night Tours, Amedeo, LIA, Andy Horjea, Prima Dragoste, Aria Moon, Sabrina Stoica și Bianca Tilici au susținut momente care i-au fascinat pe vizitatori. De la piese proprii la cover-uri după piese cunoscute, cupola spațiului expozițional a răsunat de voci fresh și puternice.

 

În cadrul evenimentului, artiștii au lansat piese noi, care s-au ascultat în premieră la Art Safari. Amedeo a lansat Albastru, o piesă care poate fi descrisă ca o experiență care te înconjoară de albastru, privit prin ochii persoanei dragi – LINK. LIA a lansat Prima Dragoste, un mix între baladă și cântec motivațional care pune accent pe nerăbdarea de a trece peste durerea și reminiscențele primei iubiri pierdute – LINK. Cu o voce suavă și un sound smooth, Sabrina este o gură de aer proaspăt pentru industria muzicală românească, o prezență tânără și enigmatică care și-a lansat în cadrul evenimentului prima piesă, Valuri la MalLINK. Tot la Art Safari s-a lansat și prima colaborare dintre Aria Moon și Andrei Bănuță – piesa Barman aduce în atenția publicului relația dintre doi tineri care suferă din dragoste, din două perspective aparent diferite – LINK.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.