Bine ați venit în lumea de vis a Oliviei, unde grijile, șansele false și iubirile toxice nu au loc în mintea și inima voastră. “Living My Life” te invită să fii personajul principal din viața ta și să îți conturezi propria poveste, toate acestea în timp ce te distrezi pe ritmul vibrant și timbrul special al Oliviei.

Piesa a fost scrisă de Olivia Addams, alături de IRAIDA (Adelina Stînga) și ACHI (Petre Octavian Ioachim), care s-a ocupat și de producție.

 

,,Nu obișnuiesc să dau sfaturi, dar cred că <<live your life>> este o alternativă bună pentru a încuraja oamenii să renunțe la gândurile negative și să le pese mai mult de ceea ce își doresc ei decât de ceea ce vor cei din jurul lor. Let me know cât de mult vă place piesa.” ne spune Olivia Addams.

 

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului 2022, Olivia a lansat primul ei cântec în limba română, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scris de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay. ,,Răsărit perfect” a urmat de asemenea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa “Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, una dintre cele mai recente lansări ale sale, colaborarea cu florianrus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.