Disney+ sărbătorește lansarea celui de-al optulea album, Endless Summer Vacation al artistei Miley Cyrus printr-o produție originală specială denumită „Miley Cyrus ‒ Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)”. Miley Cyrus este producător executiv al acestei ediții muzicale create de Disney Branded Television, care va include piese noi de pe albumul Endless Summer Vacation, inclusiv hitul „Flowers”, ce a ocupat prima poziție în topul Billboard Hot 100 timp de șase săptămâni consecutive de la lansare. Produs de Miley Cyrus, împreună cu premiată compania de producție RadicalMedia, HopeTown Entertainment, Crush Management și Columbia Records, evenimentul „Miley Cyrus ‒ Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)” este programat să apară în premieră vineri, 10 martie, la ora  20:00 pe Disney+.

Miley Cyrus urcă pe scenă în acest eveniment muzical de neratat și interpretează în premieră piese de pe albumul „Endless Summer Vacation”, inclusiv hitul „Flowers” și încă șapte piese de pe album, precum și una dintre piesele clasice care a ocupat primul loc în clasamentele din întreaga lume și un moment special alături de Rufus Wainwright.

 

Interpretările muzicale ale superstarului global sunt îmbinate cu interviuri exclusive filmate în faimoasa casă din Los Angeles unde a locuit Frank Sinatra și unde Miley a filmat videoclipul extrem de apreciat al piesei „Flowers”. Prin această ediție specială, Miley, care este și producătorul executiv, deschide ușa publicului din întreaga lume, oferind o imagine mai detaliată asupra noului ei album și a persoanei care a devenit. „Backyard Sessions” este o serie pe care Miley a lansat-o în 2012 pentru fanii ei. Telespectatorii au fost captivați imediat de experiența de a o urmări pe Miley și trupa ei interpretând piese într-un spațiu exterior intim, „Backyard Sessions” devenind rapid o serie de referință. „Miley Cyrus ‒ Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)” este o continuare a edițiilor anterioare.

 

Albumul Endless Summer Vacation va fi disponibil la nivel global atât în format digital, cât și fizic la distribuitorii Columbia Records, pe 10 martie. Albumul este disponibil fanilor și pentru pre-comandă, în mai mult configurații, inclusiv o variantă pe vinil negru, o variantă pe vinil roșu exclusiv și o variantă pe vinil transparent exclusiv disponibilă la shop.mileycyrus.com. De asemenea, fanii pot salva în prealabil albumul pe serviciile de streaming de aici.

„Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)” este produs de RadicalMedia, Miley Cyrus, HopeTown Entertainment, Crush Management și Columbia Records. Regizorii producției sunt Jacob Bixenman și Brendan Walter, iar Marcell Rév este regizor de imagine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.