Joshua Jackson as Dan Gallagher and Lizzy Caplan as Alex Forrest in Fatal Attraction Season 1, episode 2 streaming on Paramount+, 2023. Photo Credit: Michael Moriatis/Paramount+

Cu Joshua Jackson și Lizzy Caplan în rolurile principale, Fatal Attraction, serial format din opt episoade, va putea fi urmărit exclusiv pe SkyShowtime în primăvara acestui an.

 

Produs de Paramount Television Studios și Amblin Television, Fatal Attraction va fi disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime în această primăvară.

 

Fatal Attraction este o reinterpretare profundă a clasicului thriller psiho-sexual, simbol cultural al anilor ’80. Noul serial va explora atracția fatală și temele atemporale ale căsătoriei și infidelității prin prisma atitudinilor moderne față de femeile puternice, tulburările de personalitate și controlul coercitiv.

 

Lângă Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher și Lizzy Caplan în rolul lui Alex Forrest, în serial mai joacă Amanda Peet în rolul lui Beth Gallagher, Alyssa Jirrels în rolul lui Ellen Gallagher, Toby Huss în rolul lui Mike Gerard, Reno Wilson în rolul detectivului Earl Booker și Brian Goodman în rolul lui Arthur Tomlinson.

 

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) este scenarist și producător executiv al serialului, alături de producătorul executiv Kevin J. Hynes (Perry Mason), cu care Cunningham este creditat în calitatea de coautor al poveștii și de producătorii executivi Darryl Frank și Justin Falvey pentru Amblin Television. Silver Tree este, de asemenea, producător executiv și a regizat cinci episoade.

Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 11.04.2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.