PRODUCȚIA REPREZINTĂ PRIMUL SĂU SERIAL DE TELEVIZIUNE, PENTRU CARE ESTE ȘI PRODUCĂTOR EXECUTIV.

De la creatorii & producătorii executivi Eric Newman și Noah Oppenheim.

Lesli Linka Glatter este regizoare și producătoare executivă.

  • Netflix anunță astăzi noua serie limitată Zero Day, un thriller de conspirație de la Creatorul / Producătorul Executiv Eric Newman, în cadrul parteneriatului său cu Grand Electric Productions și cu Netflix. Noah Oppenheim se alătură, de asemenea, în calitate de Creator / Producător Executiv.
  • În distribuție / Producător Executiv: Robert De Niro, în primul său rol într-un serial de televiziune.
  • Despre: Zero Day pleacă de la întrebarea la care ne gândim cu toții – cum găsim adevărul într-o lume aflată în criză, una care aparent este sfâșiată de forțe aflate în afara controlului nostru? Și, într-o epocă plină de teorii ale conspirației, cât de multe dintre aceste forțe sunt produse de propriile noastre acțiuni, poate chiar de propria imaginație?
  • Format: Dramă; o serie limitată cu 6 episoade
  • Creatori / Scenariști / Producători Executivi: Eric Newman pentru Grand Electric (The Watcher, Narcos, Narcos: Mexico) și Noah Oppenheim (Jackie, The Thing About Pam, The Maze Runner)
  • Creator / Producător Executiv: Michael S. Schmidt, câștigător al Premiului Pulitzer
  • Producător Executiv: Jonathan Glickman (Wednesday, Respect)
  • Regizoare / Producătoare Executivă: Lesli Linka Glatter (Homeland, Mad Men și Love & Death)

 

  • Peter Friedlander, Vice President of Scripted Series, Netflix, US and Canada: Zero Day este un thriller de conspirație pătrunzător, care va ține publicul în suspans. Este o onoare să lucrăm pentru această serie cu o echipă de top, cu iconicul Robert De Niro în fruntea ei, și adusă la viață de talentul de neegalat ale lui Eric Newman, Noah Oppenheim, Lesli Linka Glatter și Michael S. Schmidt”.

 

  • Eric Newman: “Sunt un mare fan al lui Robert De Niro. Să-l am ca partener de producție și parte din distribuție în acest serial este dincolo de cele mai curajoase visuri ale mele. Cât despre Lesli Linka Glatter, ea a regizat atât de multe dintre episoadele mele preferate de televiziune. A fost prima noastră alegere pentru regia acestei producții. Sunt recunoscător celor de la Netflix pentru încrederea și sprijinul lor continuu și sunt încântat să lucrez cu o echipă uimitoare formată din Noah, Lesli și Jonathan, pentru acest serial actual (și terifiant)”.

Despre Eric Newman 

Co-creatorul, scenaristul și producătorul executiv Eric Newman este un veteran în film și televiziune. Printre producțiile cinematografice la care a lucrat se numără CHILDREN OF MEN, nominalizat la Premiul Oscar, reimaginarea lui Zack Snyder a filmului DAWN OF THE DEAD și THE LAST EXORCISM.

 

După peste 20 de ani în industria cinematografică, Newman a trecut la televiziune în 2013, ca producător executiv a HEMLOCK GROVE, de la Netflix. În 2015, curiozitatea sa față de traficul internațional cu droguri l-a determinat să conceapă, să dezvolte și să contureze din postura de producător executiv ceea ce a devenit proiectul său de suflet, NARCOS. Serialul a debutat cu un succes masiv și, pe lângă producător executiv, Newman a devenit și scenarist și showrunner al acestuia. De asemenea, a fost producător executiv și showrunner al sezoanelor 1 și 2 ale serialului spin-off NARCOS: MEXICO, al cărui scenariu a fost nominalizat la Writer’s Guild Award.

 

Din 2017, a continuat să lucreze frecvent cu Netflix, atât pe proiecte ce țin de ​​film, cât și de televiziune. Pe lângă franciza NARCOS, a scris și/sau a produs mai multe proiecte pentru Netflix, printre care filmele BRIGHT, cu Will Smith în rolul principal, PROJECT POWER, cu Jamie Foxx, SPIDERHEAD, cu Chris Hemsworth și Miles Teller, dar si serialele TRUE STORY, cu Kevin Hart, și hitul din 2022, THE WATCHER. Următoarele lansări ale lui Newman pentru Netflix în 2023 includ epopeea științifico-fantastică a lui Zack Snyder, REBEL MOON, seria limitată PAINKILLER, cu Uzo Aduba și Matthew Broderick, și GRISELDA, cu Sofia Vergara, inspirată din viața reginei cocainei Griselda Blanco. Pe lângă ZERO DAY, Newman produce și serialul Netflix, AMERICAN PRIMEVAL, care îi are în distribuție pe Taylor Kitsch și Betty Gilpin, fiind scris de Mark L. Smith și regizat de Peter Berg.

 

  • Noah Oppenheim i-a recunoscut meritul jurnalistului Michael S. Schmidt, câștigător al Premiului Pulitzer și a „povestirilor care l-au ținut treaz noaptea”, care i-au servit ca inspirație. Acesta a adăugat: „să vedem cum prinde viață acest thriller rupt din realitate, cu legendarul Robert De Niro în distribuție, este mai mult decât am fi putut spera”.

Despre Noah Oppenheim

Co-creator, scenarist și producător executiv al seriei, Noah Oppenheim este scenarist și jurnalist premiat. A scris filmul Jackie, nominalizat la Oscar și câștigător a celui mai bun scenariu la cea de-a 73-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. De asemenea, a co-scris The Maze Runner, o trilogie care a încasat aproape un miliard de dolari în întreaga lume.

Recent, Oppenheim a fost Președintele NBC News, fiind la conducerea unor branduri emblematice ale diviziei – TODAY, NBC Nightly News, Meet the Press și Dateline – precum și a operațiunilor de afaceri, unităților editoriale, proprietăților digitale și birourilor din întreaga lume. Oppenheim a transformat divizia: a extins semnificativ redacția online, a lansat trei rețele de streaming – NBC News NOW, TODAY All Day, Dateline 24/7 -, și a obținut rezultate financiare record în fiecare an al mandatului său. În 2019, Oppenheim a lansat NBC News Studios, care a produs executiv The Thing About Pam, serialul NBC cel mai bine cotat pentru sezonul 2021-2022, precum și câteva filme documentare care au avut proiecții la festivaluri de top. În timpul managementului său, NBC News a început, de asemenea, să producă podcasturi originale, cu treisprezece hituri pe locul 1 până în prezent.

Oppenheim și-a început cariera în știri, la conducerea unor talk-show-uri politice, unde a acoperit mai multe alegeri prezidențiale. El a fost corespondent în întreaga lume, inclusiv din Coreea de Nord, Rusia, Irak, Israel și Libia.

 

 

Despre Lesli Linka Glatter

Lesli Linka Glatter este o regizoare și producătoare, câștigătoare a mai multor premii DGA și nominalizată la Oscar, Emmy și PGA. Cariera ei prolifică de 30 de ani a surprins-o spulberând barierele impuse femeilor din industrie de până atunci, devenind una dintre cele mai căutate directoare de producție de televiziune.

De-a lungul carierei sale, Lesli a lucrat la unele dintre cele mai iconice seriale de televiziune, inclusiv Homeland, The Morning Show, Mad Men, The Leftovers, The West Wing, ER, Twin Peaks și a regizat episoadele pilot ale unor serii precum Gilmore Girls și Pretty Little Liars. Printre filmele ei se numără Now and Then, The Proposition și State of Emergency.

Recent, Lesli a fost regizoare și producătoare executivă a viitoarei miniserii HBO Max, Love & Death, creată de David E. Kelley. În 2021, Lesli a creat Backyard Pictures cu producătorul câștigător al Emmy, Cheryl Bloch, care lucrează cu Universal Television. De asemenea, ea dezvoltă proiecte pentru Netflix, Amazon, Apple și HBO.

Lesli și-a început cariera de regizoare prin American Film Institute’s Directing Workshop for Women, în cadrul căreia filmul ei Tales of Meeting and Parting a fost nominalizat la Oscar. Lesli este Președinte al Directors Guild of America. Ea face parte, de asemenea, din Comitetul Executiv al Branch of The Academy of Motion Picture Arts and Sciences și este consilier la Sundance Institute’s Director’s Lab.

Lesli a făcut mentorat mulți ani, inclusiv pentru a ajuta la dezvoltarea programului de succes NBC, Female Forward. Înainte de a lucra ca regizoare, Lesli a fost coregrafă de dans modern și a lucrat în toată Europa, Asia și S.U.A.

 

 

Despre Robert De Niro

Robert De Niro și-a lansat cariera cinematografică în The Wedding Party, în regia lui Brian De Palma, în 1969. Până în 1974, a câștigat Premiul Critics Award din New York pentru cel mai bun actor în rol secundar, ca recunoaștere pentru interpretarea sa din Bang the Drum Slowly, și același premiu de la National Society of Film Critic pentru Mean Streets, în regia lui Martin Scorsese. În 1975, De Niro a câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea tânărului Vito Corleone în The Godfather, Part II. În 1980, a câștigat cel de-al doilea premiu al Academiei pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea lui Jake La Motta în filmul Raging Bull, în regia lui Scorsese. De Niro a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru rolurile sale din alte cinci filme: Taxi Driver, The Deer Hunter, Awakenings, Cape Fear și Silver Linings Playbook.

 

În 2009, De Niro a primit râvnitul Kennedy Center Honor. De asemenea, a primit Hollywood Actor Award de la Hollywood Film Festival, pe care l-a câștigat din nou în 2012, dar și premiul Stanley Kubrick de la BAFTA Britannia Awards. În plus, revista AARP i-a acordat lui De Niro în 2010 Movies for Grownups Lifetime Achievement Award. De Niro a fost onorat cu Premiul Cecil B. DeMille la Globurile de Aur din 2011. În 2016, a primit Presidential Medal of Freedom de la preşedintele Barack Obama. De asemenea, a fost președintele juriului celui de-al 64-lea Festival de Film de la Cannes. Următoarele filme în care a jucat sunt Wise Guys, în regia lui Barry Levinson, About My Father și Killers of the Flower Moon, în regia lui Martin Scorsese, film care marchează a zecea lor colaborare.

 

De Niro se mândrește cu dezvoltarea companiei sale de producție, Tribeca Productions, Centrul de Film Tribeca, pe care l-a fondat împreună cu Jane Rosenthal în 1989, precum și cu Festivalul Tribeca (înițial Festivalul de Film Tribeca), pe care l-a fondat în 2002 cu Rosenthal și Craig Hatkoff, ca răspuns la atacurile asupra World Trade Center. Festivalul a fost conceput pentru a stimula revitalizarea economică și culturală a Manhattanului de Jos printr-o sărbătoare anuală a filmului, muzicii și culturii. Misiunea festivalului este de a promova orașul New York ca un centru major de filmare și de a ajuta realizatorii să ajungă la cel mai larg public posibil.

 

Prin Tribeca Productions, De Niro dezvoltă proiecte la care servește ca producător, regizor sau actor. A Bronx Tale produs de Tribeca în 1993 a marcat debutul regizoral al lui De Niro. Mai târziu, a regizat și a jucat în The Good Shepherd, alături de Matt Damon și Angelina Jolie. În 1992, Tribeca TV a fost lansat cu apreciatul serial Tribeca. De Niro a fost unul dintre producătorii executivi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.