Francis On My Mind a lansat single-ul „One Last Time”

Streaming Link: https://FrancisOnMyMind.lnk.to/OneLastTime

După piesa „Cloudberries”, prezentă în peste 20 de playlisturi principale (New Music Friday) de la Spotify, și succesul uimitor al track-ului „Swimming Pools”, care a fost inclus în serialul american pentru adolescenți „The Summer I Turned Pretty”, Francis On My Mind a revenit cu o nouă melodie – „One Last Time”.

Tema generală a acestei melodii ar fi că „Nu-ți este dor de cineva până când acea persoană nu va merge mai departe fără tine” şi cu toate acestea, trebuie să preiei controlul asupra propriei vieți și să iei decizii în funcție de ceea ce îți dorești.

Francis On My Mind se pregăteste de primul concert din Expirat, Bucureşti, care va avea loc pe 4 aprilie 2023, unde va interpreta live şi single-ul „One Last Time”.

Melodia este compusă de către Francis On My Mind, alături de Clemens Gumpoldsberger şi Heygi Dori, iar mix-ul şi master-ul au fost realizate de Christian Eberhard, iar videoclipul e creat alături de Codruta Corocea (DoP), Cristina Popa (montaj), #Niciozifarafilmare (productie). Alături de Francis On My Mind, în videoclip apare şi modelul Pedro Aurelian.

Link Videoclip: https://youtu.be/PUEluIjdlH8
Artista a cunoscut deja succesul, mai ales după ce cântecul „Swimming Pools” a fost inclus pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty” și a ajuns la un 1.5 milioane de ascultări pe Spotify.
Francis On My Mind lanseaza melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În timp ce Francis On My Mind cântă ocazional ritmuri electro, artista de 19 ani refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat in 2022 piesa intitulată „Speed Of Light”. Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.

 

 

 

 

Nicki Minaj a lansat single-ul „Red Ruby Da Sleeze”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/RedRubyDaSleezePR

Nicki Minaj a revenit cu un single-freestyle – „Red Ruby Da Sleeze”.
Artista a avut un an incredibil, care a inclus si un nou record pe care l-a doborat, devenind rapperita cu cea mai lunga perioada de timp in topul Billboard Hot 100 si a depasit-o pe Missy Elliott.

Timp de aproximativ trei minute și jumătate, piesa prezintă o productie de la Go Grizzly și Cheeze Beats. „Red Ruby Da Sleeze” include un sample din piesa „Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)” a lui Lumidee și o aduce pe Nicki cu referiri la piesa ei, „Chun Li”, inspirată din Street Fighter, din 2018, în timp ce abordează cum rămâne pe locul 1, în ciuda faptului că nu a lansat nimic solo de cinci ani.

Vara trecută, Nicki Minaj a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard la MTV VMA și și-a lansat single-ul numărul 1 „Super Freaky Girl”, care a fost catalizatorul ei pentru a ajunge la 14 ani consecutiv, in topul Billboard Hot 100.
Pe lângă „Super Freaky Girl”, Nicki Minaj a avut un 2022 foarte activ din punct de vedere muzical, incluzând o apariție la Imnul Oficial al Festivalului Fanilor FIFA „Tukoh Taka” alături de Maluma și Myriam Fares și, de asemenea, a avut o colaborari cu Lil Baby pe melodiile “Bussin” si “Do We Have A Problem?” sau Coi Leray pe “Blick Blick.”

Au trecut cinci ani de când Nicki Minaj și-a lansat cel de-al patrulea album, Queen, o colectie de 19 cântece cu multe colaborari, de la Lil Wayne, Ariana Grande, The Weeknd, Swae Lee, Future și Foxy Brown. Proiectul a ocupat locul 2 în Billboard 200 și i-a adus lui Nicki o certificare de platină.

 

 

ACRAZE a lansat single-ul “Take Me Away”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TakeMeAwayPR

ACRAZE a lansat single-ul “Take Me Away”.
ACRAZE, care a câștigat locul 1 în topul Billboard’s Top New Dance/Electronic Artists 2022 de la sfârșitul anului, invita fanii pe ringul de dans cu banger-ul „Take Me Away”. Eșantionul vocal și titlul sunt preluate din refrenul hitului lui Natasha Bedingfield din 2008, „Pocketful Of Sunshine”, care a ocupat primul loc în topul Billboard’s Dance Club Songs și a intrat în top 5 din topul Hot 100.

„Am crescut ascultând-o pe Natasha Bedingfield, așa că am fost foarte încântat să obțin aprobarea ei pentru această melodie”, spune ACRAZE. „Am început să lucrez la piesă acum aproximativ doi ani, dar am decis să o termin anul trecut, înaintea de spectacolul de la Paris cu DJ Snake, la Parc de Princes. Când l-am cântat pentru prima dată, mulțimea a înnebunit și am știut imediat că trebuie să-l lansez.”

„Take Me Away” vine în urma remix-ului realizat de Galantis, al feat-ului „Believe”. Noua piesă a fost lăudată de The Honey Pop, EDMTunes și YourEDM.

ACRAZE a câștigat primul său single de aur cu „Do It To It”. Piesa, care a adunat peste 12 miliarde de stream-uri combinate în întreaga lume, a intrat în Top 20 la Top 40 radio și a câștigat premiul iHeartRadio Music Award 2022 pentru Dance Song of the Year în SUA. A fost selectată de Pepsi Wild Cherry pentru o campanie publicitară majoră și Fortnite a lansat un nou Emote folosind piesa. Turneul Do It To It l-a dus în 19 țări și a inclus spectacole la festivaluri precum Ultra, Tomorrowland și Sensation. ACRAZE, care a câștigat sprijinul lui Tiësto, Diplo, DJ Snake, The Chainsmokers, Steve Aoki, Chris Lake, Zedd, Martin Garrix și a numeroși alți artiști, a remixat recent hitul nr. 1 al lui Sam Smith, câștigător al GRAMMY®, „Unholy” Ft. Kim Petras.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

ATB face echipă cu Au/Ra și York pentru “Highs And Lows”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HighsAndLowsPR

ATB face echipă cu Au/Ra și York pentru “Highs And Lows”. Piesa vede melodiile lui ATB la fel de puternice ca pană acum, integrând punctele forte ale talentatului compozitor Au/Ra și apreciatului producător de dance, York, într-un imn house progresiv. Piesa este un emotionant al hedonismului, combinând piane eterice, bas melodic și vocea elegantă a lui Au/Ra.

De mai bine de 20 de ani, ATB a fost în fruntea topurilor internaționale de DJ (ajuns pe locul 42 în lista DJ Mag din 2022), iar melodiile sale au fost cântate de miliarde de ori pe tot globul. Încă la fel de inovator ca întotdeauna, artistul nominalizat la BRIT Awards este considerat un pionier și de acum o legendă a scenei internaționale de muzică electronică.

Cu peste un miliard de stream-uri în numele ei, cântăreața-compozitoare, Au/Ra s-a impus deja ca o voce puternică în lumea pop. Aceasta s-a născut in Ibiza și a crescut în Antigua, talentele versatile ale lui Au/Ra continuă sa devină mai puternice și mai expresive cu fiecare lansare.

Torsten Stenzel este unul dintre cei mai de succes producători de dance ai anilor ’90 și 2000. York, duo-ul pe care l-a format cu fratele său Jörg, a devenit obișnuit cu UK Singles Chart, cu hituri printre care „On The Beach” și „The Awakening”. Duo-ul este și astăzi renumit pentru peisajele sonore de vis și texturile delicate de dance.

„High And Lows” este o întâlnire a trei talente inter-generaționale, care are ca rezultat o bijuterie progresivă, care oferă un gust interesant al următorului proiect major al ATB.

 

Stream / Download

 

 

 

Kali Uchis a lansat albumul “Red Moon In Venus”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/RedMoonInVenusPR

Kali Uchis a lansat albumul “Red Moon In Venus”.
„Dragostea este mesajul”, explică Uchis despre noul album. „Proiectul este o expresie arzătoare și atemporală a dorinței, credinței și onestității, care reflectă feminitatea divină a lunii și a lui Venus. Luna și Venus lucrează împreună pentru a face ca aspectele cheie ale dragostei și ale vieții domestice să funcționeze bine. Acest corp de lucrări reprezintă toate stadiile iubirii – eliberarea oamenilor cu dragoste, atragerea dragostei în viața ta și iubirea de sine.”

Red Moon In Venus prezintă colaborări cu Summer Walker, Don Toliver și Omar Apollo, precum și piese lansate anterior, „Moonlight” și „I Wish You Roses”.

În plus, Uchis va porni într-un turneu din America de Nord, în această primăvară, cu opriri la Radio City Music Hall din New York, Aragon Ballroom din Chicago, și multe altele. Uchis se numără, de asemenea, printre cei mai apreciați artisti de la Coachella, Lollapalooza din Chile, Argentina și Brazilia și Estéreo Picnic din Columbia de anul acesta.

Uchis a intrat în procesul de înregistrare intenționând să creeze un album care să fie atemporal, unul care poate fi savurat în orice moment și în orice loc și care va rămâne semnificativ de-a lungul anilor pentru ea și fanii ei. Red Moon In Venus plutește între soul, R&B, pop, muzica urbana și texturi mai experimentale.

Anul trecut, Uchis a câștigat trei Billboard Latin Awards, două Billboard Music Awards și un American Music Award. În 2021, Uchis a luat acasă primul ei premiu Billboard pentru muzică latină pentru albumul ei în limba spaniolă, apreciat de critici, Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) ∞, lansat în 2020, care a dat naștere hitului, „telepatía”, care a fost redat de peste 2 miliarde de ori până în prezent și este cea mai longevivă melodie spaniolă din Billboard Hot 100 de către un act solo din acest deceniu, cu o serie de 23 de săptămâni. În același an, ea a luat acasă primul ei premiu Grammy, Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud, a cântat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” și a făcut turnee în arene din America de Nord cu Tyler, the Creator.

Crescută între Virginia și Columbia, Kali Uchis a devenit cunoscută cu Por Vida în 2015, urmând albumul ei de debut din 2018, Isolation, care a primit aprecieri pe scară largă și a fost inclusă pe listele Best Of în Rolling Stone, Pitchfork, NPR, Vulture și multe altele. Uchis a colaborat și a împărțit scene cu SZA, Gorillaz, Jorja Smith, Diplo, Major Lazer, Snoop Dogg, Kaytranada, Leon Bridges și nu numai și a făcut turnee în întreaga lume, cu decoruri foarte lăudate.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Demi Lovato a lansat “Still Alive”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/StillAlivePR

Demi Lovato a lansat “Still Alive”. Noua melodie va fi prezentă în viitorul film de groază, SCREAM VI, de la Paramount Pictures și Spyglass Media Group.

Piesa de mare energie vine alături de videoclipul muzical cu o estetică potrivită. Vizualul vede lumea filmului invadând realitatea când Demi și prietenii ei participă la o proiecție privată a filmului SCREAM VI, doar pentru a fi vânați de însuși Ghostface. Demi își asumă rolul de „Final Girl” în timp ce se confruntă cu atacatorul ei în ultimul act al videoclipului. Videoclipul a fost regizat de Jensen Noen. Cântecul a fost scris de Lovato, Shinoda și Laura Veltz. Videoclipul și-a făcut premiera difuzării globale pe MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop și pe rețeaua globală de canale MTV, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square.

„Nu m-aș putea gândi la o casă mai perfectă pentru „Still Alive” decât în universul Scream. Sunt o mare fană al filmelor, așa că este o onoare să contribui la o astfel de franciză de groază”, afirmă Demi.

„Still Alive” poate fi auzit la începutul genericurilor finale ale filmului și marchează prima degustare a muzicii noi de la Demi de la lansarea HOLY FVCK de anul trecut. Albumul apreciat de critici, care a inclus single-urile „29”, „SUBSTANCE” și SKIN OF MY TEETH, a văzut-o pe Demi revenind la rădăcinile ei rock și pop-punk și a inclus versuri din Yungblud, Royal & The Serpent și Dead Sara. Albumul a debutat pe locul 1 în trei topuri Billboard separate: Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums și Top Alternative Albums, și i-a adus o nominalizare în 2023 la GLAAD Media Award pentru Cel mai bun artist muzical.

Scream VI urmărește membrii supraviețuitori  ai distribuției din filmul de anul trecut, în timp ce părăsesc Woodsboro și crimele Ghostface pentru a începe un nou capitol. Scream VI va fi lansat în cinematografele din întreaga lume de Paramount Pictures și Spyglass Media Group pe 10 martie 2023.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

 6lack a lansat single-ul “Since I Have A Lover”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SinceIHaveALoverPR

6lack a lansat single-ul “Since I Have A Lover”.
După aproape cinci ani de absență din lumina reflectoarelor, astăzi, unul dintre cei mai iubiți și de ultimă generație artiști, 6lack, se întoarce cu anunțul noului său album foarte așteptat, “Since I Have A Lover”, care este programat pentru lansare pe 24 martie.
După cum este exemplificat prin piesa de titlu, acest nou corp de lucrări va dezvălui 6lack așa cum nu l -am mai văzut sau nu l -am mai auzit. Regizat de Andrew Donoho, vizualul izbitor surprinde profunzimea și gama incredibilă care servește ca bază pentru noul proiect care va găzdui conversații despre sănătatea mintală, vindecarea, creșterea personală, dragostea și propria sa călătorie de a -și găsi drumul.

Pronunțat „Black”, artistul de trei ori, nominalizat la Grammy și multi-platină, a surprins genial o voce a unei generații prin arta sa dinamică. Născut și crescut în Zona 6 din Atlanta, 6lack a explodat pe scenă cu albumul său de debut Free 6lack în 2016, cimentând sunetul său singular. Ulterior, el a fost catapultat în  în 2018, odată cu sosirea albumului său, East Atlanta Love Letter, care a ajuns numărul 1 în albumele R&B de top și a atins numărul 3 în Billboard 200.

Veneratul artist a acumulat peste 7,8 miliarde de stream-uri globale pe platforme, oferind totodată lumii unele dintre cele mai mari hituri din ultimul deceniu prin colaborări explozive cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști de astăzi, printre care J. Cole, Future, Selena Gomez, Young Thug, Timbaland , Normani, Isaiah Rashad, Rita Ora, Ty Dolla $ IGN, Lil Baby, Khalid, Jessie Reyez, Nao și mulți alții. Cel mai recent, colaborarea sa colosală cu Lil Tjay pe piesa „Calling My Phone” i-a câștigat un număr 1 pe Hot R & B/Hip-Hop Songs, nr. 1 pe Hot Rap Songs Chart și a fost pe locul 3 în Billboard pentru toate genurile Hot 100. De atunci, piesa a atins statutul de platină și a fost adusă la viață printr -o performanță emoționantă la emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon.

6lack despre „Since I Have A Lover”:
“Melodia este despre dorința de a avea o dragoste sănătoasă. Este o notă pentru sine, că nu mai sunt cine eram sau unde am fost și că există un scop mai mare care începe să se dezvăluie în lucrurile pe care le creez. Pur și simplu împingem dragostea, pentru că este nevoie. Versurile sunt scurte și servesc ca un moment de recunoaștere pentru modul în care mă simt, iar refrenul este mai puțin liric și mai mult un sentiment. Este o ușurare, este încredere, este fericirea, este suprarealist.”

 

Stream / Download

 

 

 

Slowthai a lansat albumul “UGLY”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/UGLYPR

Slowthai a lansat albumul “UGLY”. După debutul său nominalizat și mult lăudat la Mercury Music Prize, Nothing Great About Britain, și după albumul său al doilea în topul clasamentelor TYRON, noul proeict pare să schimbe din nou narațiunea unuia dintre cele emoționante talente muzicale din Marea Britanie.

Produs de Dan Carey în studioul său din sudul Londrei, alături de colaboratorul frecvent Kwes Darko și lucrări de producție ulterioare de la Zach Nahome și Sega Bodega, UGLY (u gotta love yourself) aduce în prim-plan dragostea lui slowthai pentru rock, indie și punk și prezintă o combinație de muzicieni printre care Ethan P. Flynn, Shygirl, Taylor Skye de la Jockstrap, chitaristul Beabadoobee Jacob Bugden, bateristul Liam Toon și, pe piesa de titlu întunecată și tulbure, prietenii săi Fontaines D.C.

Precedate de single-urile „Selfish” și „Feel Good”, ambele lansate cu videoclipuri contrastante, care afișează încă o dată versatilitatea slowthai, atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere creativ. slowthai a filmat, de asemenea, vizualizări/videoclipuri pentru fiecare melodie de pe album.

Pentru a sărbători lansarea albumului, acesta a susținut o serie de 6 întâlniri în pub-uri locale și localuri mici din toată țara, care se află foarte aproape de susținătorii săi, slowthai a anunțat magazinul pop-up UGLY de la Truman Brewery la Londra în acest weekend. În parteneriat cu Rough Trade, slowthai va fi la magazin toată ziua de 4 martie, semnând copii ale lui UGLY și întâlnind fani.
Actualul single „Feel Good” este pe bună dreptate pe lista de redare atât pe BBC Radio 1, cât și pe BBC 6 Music, iar miercuri, slowthai a susținut un spectacol la The George Tavern din Londra, cu o capacitate de 150 de persoane. Astăzi, biletele pentru etapa sa din Marea Britanie a UGLY WORLD TOUR au fost puse în vânzare. Sprijinit de Nia Archives și Sainté, secțiunea Regatul Unit/UE începe la Glasgow înainte de a trece prin Manchester, Londra, Birmingham, Paris, Berlin, Amsterdam, Bruxelles.

A se desprinde și a-și expune anxietățile din ultimii doi ani este cheia acestei etape a lui slowthai. Coperta albumului UGLY este personală, cu camera zoom strâns pe partea stângă a feței sale. Titlul albumului – un acronim pentru U Gotta Love Yourself – este proaspăt tatuat sub ochiul lui. Din punct de vedere muzical, acest nou album poate arăta o latură a lui pe care oamenii nu au auzit-o până acum, dar el o vede ca cea mai completă imagine de până acum. „Primul album a fost sunetul de unde sunt și tot ce credeam că știu”, spune el. „Al doilea album este ceea ce era relevant pentru mine în acel moment, prezentul. Și acest album sunt complet eu – despre cum mă simt și ce vreau să fiu.”

„Nu contează ce sau cine cred oamenii că ești, trebuie doar să rămâi adevărat și să te respecți. Mi-am tatuat UGLY pe față pentru că este o reamintire să mă iubesc, mai degrabă decât să mă las jos în mod constant sau să simt că impresia pe care oamenii o au despre mine ar trebui să determine cine sunt ca persoană.”

 

Stream / Download

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy #RoMusicFriday! 

 

Stream RO Music Friday

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.