And I’ll be right back to brighten up your days. Acesta nu este doar un vers extras de pe noul album al lui Minelli, ci este o promisiune ce va fi cu siguranță respectată odată ce apăsați play pe “Silver & Gold | Chapter II”. Așadar, continuăm descrierea albumului prin a spune, simplist, dar cuprinzător, că dacă genurile muzicale Pop, Dance și EDM ar fi avut un copil, ar fi fost numit “Silver & Gold”. Pregătiți-vă să vă lăsați vrăjiți de 14 piese proaspete și efervescente. 

“Silver & Gold | Chapter II” reprezintă viziunea și inspirația pe care Minelli a adunat-o din toate colțurile lumii, pentru ca ,,noul său născut” să aibă parte de cele mai alese sunete. Călătoria nu a fost una solo, întrucât Minelli a lucrat cot la cot alături de nume importante în producție și songwriting precum Freedo (Chainsmokers, Rita Ora, Galantis, Ava Max), Jordan Shaw (Afrojack, Armin van Buuren) sau Yoshi Breen (Tiesto, Karol G, Lost Frequencies).

 

“<<Silver & Gold | Chapter II>> e aici și e al vostru. De aici înainte, albumul vă aparține, să îl ascultați și să vă bucurați de el. Sper ca piesele să vă servească drept soundtrack la propriul vostru moment cinematic și să vă contureze cele mai fabuloase aventuri. Sper din suflet să vă placă mixul dintre pop, dance și EDM pe care l-am tot perfecționat de-a lungul a celor doi ani în care am creat albumul. All the love.” ne spune Minelli.

Până acum, Minelli va oferit 3 piese pe care să petreceți, “Think About U”, “Could Be Something” și “Deep Sea”, iar acum vine în dar cu încă 11 compoziții spumoase, “Silver & Gold”, “Maracatu”, “Crazy”, “Tonight”, “Drinks on Mi”, “Stay Awake,” “Vitamin U,” “Routine,” “Memories,” “Don’t U Worry”, “Kill the Lights” și e nerăbdătoare să vadă care va fi preferata voastră. 
<<Silver & Gold | Chapter II pe toate platformele de streaming>>
Minelli este unul dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est. Aceasta a compus numeroase hituri pentru artiști celebri, cum ar fi “Up” și “Flashbacks” pentru INNA, “F*ck That” pentru Bastard sau “Addicted” pentru Sickotoy. Lansările sale, “Rampampam” și “Nothing Hurts” au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări. „Rampampam” a ajuns pe locul #4 în topul Shazam Global și pe locul #1 în Shazam Global Dance timp de câteva săptămâni. În plus, „Deep Sea”, piesa ei în colaborare cu celebrul DJ R3HAB este prezentă pe unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.