Boomerang va deveni Cartoonito începând cu 18 martie, în regiunea EMEA. Televiziunea va avea un repertoriu impresionant de producții de divertisment modern pentru preșcolari, reprezentând cel mai mare angajament făcut de Warner Bros. Discovery către programele pentru copiii cu vârstele cuprinse între 2 și 6 ani. Dedicat poveștilor distractive, captivante și relevante din punct de vedere cultural, Cartoonito sărbătorește preșcolarii în felul lor, unic și fără filtru – cu toate capriciile și gingășiile care vin la pachet și îi încurajează să învețe, să râdă și să iasă din liniile impuse de societate.

Reimaginarea unor francize legendare din palmaresul Warner Bros. Discovery, cu interpretări adecvate preșcolarilor, noi producții originale precum Batroțile și Bugs Bunny:Constructorii vor acompania seriale deja familiare, iubite de copiii din lumea întreagă –  Păienjenelul Lucas și Thomas și Prietenii săi. Centrat pe creativitate, muncă în echipă și incluziune, Cartoonito țintește să sprijine personalitatea tuturor copiiilor, prin sărbătorirea unicității fiecăruia și prin încurajarea acestora să interacționeze cu ceilalți pe baza empatiei, respectului și a corectitudinii.

Vanessa Brookman, Senior Vice President, Kids & Family EMEA pentru Warner Bros. Discovery, a spus: „Sunt foarte mândră că în anul în care sărbătorim 100 de ani de Warner Bros., ne arătăm dedicarea către audiențele cele mai tinere, prin lansarea programului de divertisment pentru preșcolari, Cartoonito, în EMEA. Prin Cartoonito, ne propunem celebrarea individualității și a orginalității într-un singur și sigur loc, în care copiii și familiile lor pot râde și învăța alături de personaje îndrăgite. Suntem entuziasmați să prezentăm palmaresul variat de producții originale și să ne deschidem brațele către o nouă generație în lumea emblematică Warner Bros., cu adaptări moderne ale francizelor preferate pentru preșcolari, precum Batroțile și Bugs Bunny: Constructorii.”

 

Seriale cheie, de neratat, ce vor face parte din programul Cartoonito:

Batroți – Produs de Warner Bros. Animation, „Batroți” marchează primul serial DC Batman pentru preșcolari, oferind tinerilor spectatori o aventură animată de mare viteză și interes. Cei mici și familiile lor vor fi purtați într-o călătorie alături de grozava echipă de super-vehicule- Bam (Batroata), Bibi (Motocicleta lui Batgirl), Redbird (Mașina sport a lui Robin), Buff (Bat-camionul) și Avionul Batwing – ce îi ajută pe Batman, Batgirl și Robin să mențină siguranța pe străzile Gotham City. Fie că se confruntă cu Legiunea Zoom sau unul dintre cei mai notorii răufăcători din orașul Gotham Batroțile vor folosi incredibilele gadget-uri și munca în echipă pentru a salva ziua și orașul Gotham.

 

Bugs Bunny: Constructorii – Produs de Warner Bros. Animation, noul serial pentru preșcolari este o noutate în istoria Looney Tunes, combinând aventura, umorul și modul de a fi al personajelor emblematice, Bugs Bunny Builders alimentează, prin aventurile pe care le prezintă, fascinația copiiilor față de construcții și amenajări și ajută preșcolarii să își formeze aptitudini esențiale – printre care exprimarea în public, rezolvarea problemelor, colaborarea, comunicarea și gândirea științifică precum și analiza matematică. În acest serial, Bugs și Lola sunt administratorii unei echipe de constructori Looney Builders formată din Daffy, Porky, Tweety și alte fețe familiare din universul Looney. Împreună, echipa ajută cetățenii din Looneyburg cu lucrări caraghioase. Fie că aceștia construiesc o nouă pistă de curse palpitantă sau creează o înghețată nemaipomenită, nicio lucrare nu este prea mare sau prea nebunească pentru Constructorii Looney Tunes, atât timp cât muncesc în echipă și folosesc uneltele și vehiculele turate la maximum.

 

Interstellar Ella – Un serial animat Computer Generated 3D, plin de acțiune, comedie și aventuri intergalactice, ce urmărește descoperirile făcute de Ella și prietenii ei despre comete, planete și toate elementele astronomice incredibile ce le alcătuiesc casa – galaxia Calea Lactee.

 

Păienjenelul Lucas – Un show animat bazat pe un hit viral de pe YouTube, care urmărește aventurile unui tânăr păianjen înduioșător și a prietenilor săi, pe măsură ce încearcă să navigheze prin lumea mare care-l înconjoară.

 

Ciupi-Ciup și Ciupercuțele –  este un nou serial care urmărește comunitatea adorabilă a Ciupercuțelor, care pornesc într-o călătorie plină de aventură, veselie și voie bună. Creșterea nu este un lucru ușor când ești un gardian în miniatură al pădurii, dar împreună fiecare zi e la fel de frumoasă ca precedenta – mai ales când înveți, te simți bine și ai și prietenii alături de tine.

 

Thomas și prietenii săi: Toate motoarele pornite invită preșcolarii la bord pentru a urmări Locomotiva Numărul Unu și pe prietenii acesteia în noi aventuri muzicale simpatice. O animație 2D, vibrantă, care prezintă povestea a cinci motoare tinere: Thomas, prietenul său cel mai bun Percy, rivalul Diesel, aventurosul călător al lumii Nia și Kana, o nouă locomotivă electrică de mare viteză.

 

Toad & Prietenii – Un serial animat Computer Generated, bazat pe nuvela Vântul prin sălcii scrisă de Kenneth Grahame. Acest serial celebrează și prezintă viața la țară, urmărind aventurile pline de umor, de pe malul râului ale lui Toad, Ratty, Mole și Hedge, în timp ce învață despre curaj, respect și importanța prieteniei.

 

 

Boomerang va deveni Cartoonito din 18 martie 2023 și va fi disponibil ca un program de sine stătător în România, unde, timp de două săptămâni, va difuza exclusiv episoade din cel mai nou serial – BatRoți.

 

Despre Cartoonito

Cartoonito este programul de divertisment pentru preșcolari și famiilile acestora, al Warner Bros. Discovery Kids & Family.  Oferind cel mai bun conținut original pentru preșcolari, cu animațiile cheie Păienjenelul Lucas, Cârtițel și Thomas și Prietenii, Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și  incitante deopotrivă. Sprijinind compasiunea, empatia și incluziunea, Cartoonito celebrează individualitatea copiilor preșcolari și își propune să inspire prin conținut animat pozitiv și jucăuș. Cartoonito va oferi programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.