Publicul va asculta Albastru în cadrul Night Tours Art Safari, acolo unde artistul va susține pe 3 martie un concert. Piesa vorbește despre regăsirea în privirea persoanei iubite, o experiență unică și emoționantă care te va pune pe gânduri.

Albastru surprinde naturalețea și stilul caracteristic artistului prin sound-ul eclectic și versurile pline de metafore.

„O să spun ceva care o să surprindă: piesa este scrisă pentru o persoană cu ochii verzi. Am denumit-o Albastru fiindcă am vrut să păstrez anonimatul. Am ales ca povestea să rămână pe jumătate spusă, deoarece cealaltă jumătate oricum nu a mai fost să fie. Am pus în piesă toate emoțiile acestei relații, folosind arta ca terapie. Ca o încheiere pentru ce a fost, dar oferind sentimentelor spațiu și timp să se exprime. Nu mă consider omul care le are cu flirtul, deși îmi place să cred că acesta e doar un blocaj personal și că persoana potrivită va ști cum să mă ‘descoasă’. Poate de aceea am ales muzica…este calea prin care eu pot vorbi liber despre ce simt și mă pot arăta lumii în nuanțele mele. De data asta, culoarea mea este albastru, chiar dacă muza de care vă vorbesc poartă altă culoare în privire.” declară Amedeo.


Amedeo a participat în 2017 la Vocea României, acolo unde și-a dovedit talentul impresionând cu vocea sa uimitoare. Prima sa lansare oficială a avut loc în septembrie 2021 și a avut feedback extraordinar de la cele mai mari posturi naționale de radio din România. De atunci, melodiile sale au intrat în playlisturile radio – mai mult de 5 radiouri naționale. Ard Tot, duetul său cu Oana Marinescu, a fost în heavy rotation la Radio ZU, Kiss FM, Pro FM – principalele posturi de radio din România. Hitul său anterior, Mai Vară, a fost un duet cu artista Alexandra Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.