În Luther: The Fallen Sun, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.

 

Muzica

Piesa „Paradise Circus” a trupei Massive Attack, cu Hope Sandoval, a fost muzica de generic a serialului original Luther de pe BBC încă din 2010. Această baladă hipnotică a fost reimaginată pentru Luther: The Fallen Sun de către Grant Marshall de la Massive Attack, alături de Stew Jackson, cunoscuți împreună ca POST, și solistul vocal Ghostpoet.

 

Data: din 10 martie 2023 doar pe Netflix

Regia: Jamie Payne

Scenariul: Neil Cross

Producători: Peter Chernin, Jenno Topping, David Ready, Neil Cross, Idris Elba

Producători executivi: Dan Finlay, Brendan Ferguson, Miki Emmerich, Kris Thykier, Priscilla Parish

Distribuția: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, Dermot Crowley, Thomas Coombes, Lauryn Ajufo, Hattie Morahan și Vincent Regan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.