Jukebox lansează “Împreună mereu” – o piesă de Dragobete, onestă și vulnerabilă, despre curajul de a te expune și a-ți arăta sentimentele față de persoana iubită. Mesajul nu e nou, sunt cuvintele pe care le cauți când universul devine complet și vrei să împarți asta cu toată lumea, dar cel mai mult cu persoana cu care vrei să fii, împreună, mereu.

Clipul realizat de Andrei Apostol a fost filmat în Brașov și alte locații superbe, mai puțin cunoscute, din România.”Ne-am dorit o piesă ca o declarație de dragoste pentru că toți avem alături persoane cărora dorim să le spunem și să le arătăm cât de mult le iubim și ne bucură enorm faptul că sunt parte din viața noastră. Promovăm in clip și locurile faine din România, altele decât cele de pe Valea Prahovei.„, povestește Alex Vasilache, solistul Jukebox.

 

Piesa a fost compusă de Răzvan Sofronescu (chitara bas Jukebox) – pe partea de muzică și producție și Oana Marinescu – muzică și versuri. „Ne-am dorit o piesă de dragoste dansabilă, ușor de fredonat, cu care oamenii să rezoneze.” declară Răzvan.

Rolul principal în clip îl are actrița Gabriela Marin: “A fost o bucurie să joc în clipul piesei “Împreună mereu”. Am avut două zile de filmare prin țară care au trecut ca vântul și ca gândul pentru că ne-am și distrat. Încă mai fredonez melodia, este genul de piesă care îți ajunge direct în suflet. Sunt versuri în care te regăseșți cu ușurință. Pot doar să sper că am reușit să transmit prin povestea noastră toată gama de emoții pe care am simțit-o atunci când am ascultat-o”. În clip apare și Radu Turtă, soțul Gabrielei Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.