În fiecare seară de duminică, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc pe micile ecrane, la Kanal D, voie bună și distracție, alături de concurenți gata să rezolve puzzle-urile și să câștige premiile uriașe

Așteptarea a luat sfârșit, cel mai iubit și longeviv show concurs din România, “Roata Norocului” revine în atenția milioanelor de telespectatori cu noi ediții, din 5 martie, de la ora 20:00, în fiecare duminică, la Kanal D!

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi îndrăgiți prezentatori ai emisiunii de la Kanal D, vor readuce pe micul ecran distracția și voia bună, în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00. “Roata Norocului” vine așadar cu ediții noi, premii uriașe, invitați aleși pe sprânceană, distracție, amuzament, dar și bucuria câștigurilor substanțiale.

În prima ediție, difuzată duminică, 5 martie, provocările puzzle-ului îi vor aduce la Roată pe frații Augustin și Lucian Viziru, invitații vedetă gata să ducă distracția la alt nivel.

Nu ratați, așadar, noi edițîi ale emisiunii concurs “Roata Norocului”, din 5 martie, de la ora 20:00, în fiecare duminică, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.