Vocea României este despre vocile care fac scena să vibreze, transmit dincolo de ecrane și reușesc să trezească sentimente celor care le ascultă. Cele mai intense emoții încep în momentul în care antrenorii apasă butonul și întorc scaunele, iar visul celor de pe scenă este mai aproape de împlinire. Sezonul trecut, i-a adus marele premiu lui Iulian Nunucă, tânărul care a reușit să impresioneze o țară întreagă cu vocea lui și să câștige admirația și voturile celor de acasă.

 

„Ce se trăiește la Vocea României nu se poate descrie în cuvinte, ca să trăiți cu adevărat o experiență frumoasă, trebuie să mergeți la Vocea României. Dacă vreți cu adevărat să vă faceți auziți, nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă. Pentru mine, această victorie, înseamnă un vis împlinit la care speram de mic copil”, spune Iulian Nunucă, câștigătorul sezonului 10 Vocea României.

 

Sezonul 11 al celei mai răsunătoare competiții a vocilor își așteaptă câștigătorul, așa că toți cei care vor să fie auziți de o țară întreagă și să lupte pentru marele trofeu și titlul de Vocea României, se pot înscrie pe vocearomaniei.protv.ro și sunt așteptați la prespelecții în:

 

  • Iași – 12 martie, Hotel Unirea;
  • Cluj – 19 martie, Hotel Golden Tulip Ana Dome;
  • Timișoara – 26 martie, Hotel Ibis Timișoara City Center;
  • București – 1, 2 aprilie, World Trade Center București;

 

Vocea României pregătește un nou sezon plin de emoție, adrenalină, surprize – un show total care va aduce bucurie în casele telespectatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.