Obosit de aceeași rutină, aceleași străzi, aceleași sunete, aceiași oameni? Romanian House Mafia și Alina Eremia îți oferă doza de vitalitate de care ai nevoie. “The Plan” e ca o băutură energizantă de care ar trebui să te bucuri de fiecare dată când te simți nelalocul tău, cu un sunet vibrant și magia specifică Alinei Eremia.

“The Plan” a fost compusă de Yoshi Breen, Alida, Marcel Botezan și Sebastian Barac, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Alex Cotoi.

„Ceea ce îmi place cel mai mult la <<The Plan>> este energia. Este jucăușă și îmi dă vibe-uri de petrecere. Ador sound-ul, mesajul, melodia și sper că și oamenii se vor îndrăgosti de ea. It’s a jam!” ne spune Alina Eremia.

Alina Eremia a debutat în industria muzicală la vârsta de 5 ani. În 2005, a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest 2005 cu piesa „Țurai”. Începând cu anul 2008, Alina a colaborat cu Disney România, dublând vocea lui Pocahontas și Belle în „Frumoasa și Bestia”. În 2021, artista a lansat cel de-al doilea album, „Déjà Vu”, care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem: ,,Cum se face”, ,,A fost o nebunie”, ,,În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, ,,Tatuaj” și ,,Noi”. În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul 1, cum ar fi,,Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și,,Cerul roșu”. În acest an, Alina a lansat cel mai nou EP al său, „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a adăugat un alt #1 cu ,,Ai fost”, care este o colaborare cu Mario Fresh și a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.