Este scena pe care luminile strălucesc mai puternic decât oricând, pe care pasiunea și munca se îmbină în momente de neuitat și de pe care visurile par mai aproape de împlinire ca niciodată. În această seară, de la ora 20:30, pe PRO TV, ”talente de lumină și întuneric, de foc și gheață, de aer și baloane efemere” se regăsesc într-o poveste ce nu trebuie ratată: ”Om frumos și talentele de aur”.

Este momentul în care noi curajoși să lase emoțiile în culise, alături de cei mai iubiți prezentatori, Pavel Bartoș și Smiley și să ajungă în fața juraților pentru a le arăta că sunt pregătiți să strălucească în momente magice. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au descoperit deja talente incredibile în acest sezon, dar așteaptă cu entuziasm să ofere noi DA-uri sau să apese chiar butonul auriu pentru aceia care trebuie să ajungă direct în semifinale.

Direct din Botoșani, va veni un concurent de 75 de ani pasionat de arta populară. După ce a văzut la tatăl lui cum se fac măștile autentice tradiționale, a învățat și este printre puținii care mai face așa ceva: ”Am venit să arăt lumii”. Chiar dacă este o muncă grea, pasiunea este mai puternică, iar în această seară vrea să le ofere celor de acasă un cadou: atât o imagine a muncii lui, cât și o doină încărcată de emoție. În plus, pe lângă acestea, el mai are și un mesaj special de transmis Andrei, dar mai ales lui Cătălin Măruță. Despre ce este vorba, aflăm în doar câteva ore.

Tot diseară, o tânără pasionată de dans va veni în emisiune pentru a arăta ce a reușit să construiască până la acest moment. Admite că muncește ore în șir să atingă perfecțiunea și că face trei stiluri diferite de dans. ”Repet foarte mult până-mi iese mișcarea sau dansul. Prin repetiții, devin din ce în ce mai bună”. Oare ce a pregătit pentru această seară, dar mai ales ce reacții va stârni celor prezenți în sală?

Urmează o nouă ediție care va demonstra că ”este un sezon magic, că orice se poate întâmpla”. De la momente în care calculele matematice mentale vor fi la putere la cele în care sportul va fi baza unor prestații incredibile, niciun minut nu trebuie pierdut.

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.