EXOSPACE, trupă fondată în cadrul Voltaj Academy, lansează primul single din carieră: „Marte”. Compusă de către Marian Răzvan Mircescu alături de Gabriel Țuruică, Nori Maria Tramarin, Iustin Andrei Ștefănescu, Maria-Ingrid Tănase și Bogdan Cristina Feraru, piesa „Marte” este despre iubire, dar și despre frica de a fi rănit.

„Nopți întregi am fugit de gândul/ Că ai să îți încalci cuvântul/ Îmi spuneai că eu sunt tot/ Că sunt parte din tine”, sunt versurile prin care EXOSPACE cântă despre fragilitatea unei persoane atunci când iubește cu toată ființa, totul pe ritmuri pop și elemente electro ce dau un twist interesant și inovativ piesei.

„Suntem EXOSPACE și suntem încântați să vă prezentăm prima noastră piesă. Sperăm să vă regăsiți în mesajul ei și să nu uitați că împreună putem ajunge pe «Marte»”, povestesc membrii trupei.

Înființată în 2017, EXOSPACE este cea mai fresh trupă fondată în cadrul Voltaj Academy București. De-a lungul timpului a trecut prin diferite schimbări, iar în prezent este formată din Bogdan Cristian Feraru la tobe, Răzvan la pian, Nori și Bianca la voce, Gabi și Ingrid la chitară, iar Iustin la bass.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.