Cea de-a doua lansare de pe noul album al artistei propune un mesaj emoționant adresat propriei inimi. Pe la unii, pe la alții este o dedicație specială în care Ester Peony se rupe de trecut pentru a privi către viitor cu speranță și încredere în sine.

Abandonând intuiția și propriile dorințe, piesa vorbește despre frustrarea de a-ți fi pus visele în mâinile altcuiva, uitând de propria putere. Acordurile de chitară și vocea hotărâtă a artistei te vor face să dansezi și să te conectezi cu tine, într-unul din cele mai terapeutice momente.

„Pe la unii, pe la alții, este a doua piesă din cele zece, care va fi lansată ca parte a albumului meu. Albumul este o pictură a unei relații din trecut și a fost creat în jurul acestei idei doar cu o chitară. Această piesă este despre ascultarea inimii și urmărirea viselor mele. Este o piesă care dă putere pentru cei care s-au abătut de la calea lor adevărată, pentru cei care s-au resemnat cu ceea ce au primit, în loc să-și urmeze și să-și împlinească visele.” a declarat Ester.

Despre Ester Peony

Ester Peony, pe numele real Ester Alexandra Crețu, este o cântăreață și compozitoare româno-canadiană. Artista a reprezentat România la Eurovision Song Contest de la Tel Aviv în 2019, fiind iubită și susținută de publicul din România. De-a lungul carierei sale a avut colaborări majore cu nume mari din industria muzicală românească, precum Irina Rimes, Raluka, Gipsy Casual., Sasha Lopez, Misha Miller. Ester Peony este topliner și textier în română, franceză și engleză.

În comunitatea online, Ester a reușit să adune peste 200.000 de abonați pe YouTube, iar videoclipurile ei au strâns peste 20 de milioane de vizualizări. Ester a devenit vizibilă în mediul online prin interpretarea unor cover-uri care au devenit virale. După una dintre aceste interpretări (Derniere Danse de Indila) cei de la HIDDN & RudeLies au făcut un remix, cu vocea lui Ester. Ester a început să susțină concerte atât solo, cât și în turnee naționale cu Puya, Vescan, Doddy și Anastasia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.