Ediția America Express difuzată de Antena 1 aseară, de la 20:30, a avut un final spectaculos! Ajunși pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, Puya și Melinda se pregăteau să-și ia ”la revedere” de la celelalte echipe, dar totemul din cufărul deschis de Irina Fodor a fost marea surpriză a serii: vulturul le-a dat undă verde! Cuplul rămâne în competiția dură de pe Drumul Aurului, verdictul fiind întâmpinat cu aplauze și strigăte de bucurie în ediția de aseară America Express, care a fost lider de audiență.

          Finalul tensionat al primei etape din Guatemala, în aventura America Express, a fost urmărit ieri seară la Antena 1, în minutul de aur 22:08 de peste 1,4 milioane de telespectatori. Cel mai dur reality show din România a fost pe locul întâi în preferințele publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, obținând, în intervalul difuzării emisiunii (20:26-23:52), o audiență medie de 8.4 puncte de rating și o cotă de piață de 26.2%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 18.2%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.2 puncte de rating și 18.6% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.1 puncte de rating și 15.6% cotă de piață.

          Ediția a debutat în forță, cu sancțiuni aplicate de Irina Fodor pentru abaterile a două dintre echipe. Astfel, Jean și Dinu Gavril au fost penalizați pentru că nu și-au îndeplinit misiunea de pedeapsă în urma cursei pentru ultima șansă din etapa anterioară (să consume 6 sticle de Tabasco). Iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost sancționate pentru că au vărsat conținutul sticlelor de bere la una dintre misiunile din cursa pentru a doua imunitate. Cele două echipe s-au aliniat la startul întrecerii pentru ultima șansă, lor alăturându-li-se Puya și Melinda, după votul celorlalte echipe. A fost prima dată când cuplul a participat la acest tip de concurs din competiția America Express, iar începutul a fost cu stângul. Prima probă, care le-a cerut concurenților să consume unul dintre cele mai neplăcute prânzuri, s-a dovedit… de nedigerat pentru Puya și Melinda. Cei doi au spus un ”nu” hotărât în fața platoului cu momițe, creier și ochi de vacă, iar acest lucru i-a costat, pornind mult mai târziu în cursă. Pe parcursul întrecerii n-au mai reușit să recupereze diferența de timp față de celelalte două echipe, astfel că au ajuns ultimii la Irina Fodor. ”Ăsta a fost un moment foarte nasol pentru noi. Mă uitam la Melinda și știam că o să iasă. Pentru că vulturașul nu avea cum să aibă din nou culoarea verde. Le-am simțit din plin emoțiile. Noi și toți ceilalți am trăit cu ei acest moment”, a spus Ovidiu Buta.

”M-am gândit că ăsta e finalul”, a declarat Melinda. ”Momentul a fost foarte dificil. E greu să te desparți de tot ce se întâmplă aici. Nici nu m-am uitat la ce vultur scoate Irina din cufăr, pentru că eram sigur că e roșu”, a spus și Puya. Când toți se așteptau ca aventura celor doi pe Drumul aurului să ia sfârșit, s-a produs marea surpriză: vulturul a fost verde! ”Eu mă pregătisem pentru acest moment, îmi imaginam cum se va desfășura plecarea noastră”, a spus Melinda, căreia verdictul i-a adus lacrimi de fericire. ”Ce fac acum?! Aveam și câteva discursuri înaintea plecării”, a fost reacția lui Puya, care rămâne în competiție alături de soția sa.

America Express continuă cu încă o etapă de foc în Guatemala! Urmează misiuni de anduranță pe drumuri abrupte, probe care cer forță, dar și răbdare. Iar atunci când provocărilor date de Irina li se adaugă și cel mai greu de controlat handicap, cursa pare imposibil de dus la capăt. Despre ce misiuni și handicap este vorba telespectatorii vor descoperi în următoarea ediție America Express, pe Antena 1 și AntenaPLAY, duminica aceasta, de la ora 20:00.

 

 

Sursa: Kantar Media                     

Copyright: ARMADATA S.R.L.                    

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                             

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 15 februarie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.