Este timpul să aduci acțiunea în stilul tău. Inspirată de eroi neaștepți, prieteni și distracție din Gardienii Galaxiei de la Marvel, noua colecție Pandora este plină de personaje și simboluri pe care fanii le vor adora. Formată din cinci talismane și un inel, există un stil pentru fiecare colecționar Marvel x Pandora.

 

Pandora a colaborat îndeaproape cu artiștii MARVEL, pentru a aduce Gardienii Galaxiei la viață. Star-Lord, Groot și Rocket sunt surprinși în talismane din argint 925, finisate manual, cu detalii emblematice, gravate cu citate ale personajelor. Mișcările de dans caracteristice ale lui Groot prind viață prin funcționalitatea mobilă din corpul talismanului. Caseta cu muzică a Star-Lord-ului este transformată într-un talisman cu detalii din email lucios. Angajamentul de a păstra autenticitatea personajului, combinată cu exigența tehnicilor Pandora, creează piese pe care fanii le vor recunoaște și vor dori să le adauge colecției Marvel x Pandora.

 

„Cu Gardienii Galaxiei, accesăm o nouă lume din interiorul Universului MARVEL, continuând conversația despre ce face ca o persoană obișnuită să devină un super erou. Nu sunt eroii tipici – așa că nu se iau prea în serios. Pentru a spune simplu: dă play melodiilor tale preferate din anii ’70 și pregătește-te pentru un dans cu multă atitudine”, spun A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, VP Creative Directors Pandora.

 

Pentru a sărbători, Pandora își readuce mini-jocul digital, care a debutat în februarie 2022 pentru prima colecție Marvel x Pandora. Actualizat cu Gardienii Galaxiei, acest mini-joc îi va trimite pe fani într-o misiune pentru a colecta talismane noi și pentru a uni echipa de eroi. Jucătorii vor primi, de asemenea, o prezentare exclusivă a colecției înainte de lansarea oficială.

 

 

#MarvelxPandora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.