În luna iubirii, CaTine.ro și AntenaPLAY organizează a doua ediție a concursului Îndrăgostit de seriale, în contextul difuzării a 4 seriale noi. Platforma de streaming oferă unui norocos un weekend romantic într-o locaţie exclusivistă de lângă Bucureşti. În același concurs sunt puse la bătaie și alte premii, constând în tablete și abonamente pe 1 an la AntenaPLAY. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea Ce serial din AntenaPLAY ai vrea să revezi și de ce? și cele mai creative răspunsuri pot fi premiate.

O serie de noi seriale intra în această lună în AntenaPLAY.

Prison Island (2022) – O insulă liniștită se transformă într-o închisoare atunci când este invadată de un grup de activiști înarmați. Locuitorii coastei Brittanny sunt luați ostatici cu excepția a cinci persoane. Totul este organizat, dar motivele operațiunii lor rămân secrete: cine sunt, ce vor, cine îi poate opri?

Hotel Portofino (2022) – Italia, vara anului 1926. Bella Ainsworth, co-proprietarul încântătorului hotel Portofino, recent deschis, duce lipsă de personal, iar banii sunt puțini. Încearcă să le fie alături copiilor ei, Lucian și Alice, care au rămas cu traume în urma războiului. Cecil, soțul Bellei, vrea să aranjeze o căsătorie pentru Lucian, de pe urma căreia vor avea de câștigat, iar viitorul familiei va fi asigurat. Curând, Bella va afla cât de departe e dispus să meargă soțul ei.

No Boundary (2021)- Duan Mu Cui e o zeiță trimisă pe tărâmul muritorilor, pentru a învinge forțele răului. Zhan Yan, paznic imperial, primește ordin să se alăture zeiței în aventura sa. Cei doi își unesc forțele și pornesc într-o călătorie fabuloasă, plină de provocări, în care iubirea va apărea când se așteaptă mai puțin.

Makari – sicilian mysteries (2021)- După ce își pierde job-ul important de la Roma, Saverio se întoarce în Sicilia, în locul de suflet, din copilărie, Makari. Printre peisajele de vis, apa cristalină, cunoștințele vechi și prietenii noi, Saverio își redescoperă o pasiune veche, scrisul. Interesul pentru scris îi este stârnit atunci când începe să caute adevărul din spatele crimelor dubioase din Makari. Când băiatul unei familii bogate este ucis, Saverio vrea să găsească vinovatul.

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.