Comedia românească ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza și ardelenii” are premiera, vineri, 17 februarie, la Cinemax – Mall Veranda, de la ora 19:00. Filmul cu umor ardelenesc care îi are protagoniști pe Cosmin Seleși, Alin Panc și Alexandru Pop este al treilea din seria ,,PUP-O, MĂ!”.  Fanii comediei care au văzut deja primele două părți sau cei care vor să descopere în premieră povestea plină de umor a lui Tică, Bică și Horică, vor putea să îi întâlnească live la București pe o parte dintre actorii din distribuția filmului. La premieră vor fi prezenți Alin Panc, Sandu Pop, Cosmin Seleși, Cristina Cepraga, Alice Peneacă,  Maria Georgiana Vacariu și Damian Victor Oancea.

,,PUP-O, MĂ!” este singura trilogie cinematografică românească realizată după anii 1990 ce s-a bucurat de un succes fantastic. Primele două filme, ,,PUP-O, MĂ!” 1 și 2 au strâns milioane de urmăritori în cinematografe, la TV și pe platformele de streaming, intrând rapid în categoria celor mai populare filme românești.

Evenimentul din București este ultimul din turneul de promovare al filmului, care a ajuns deja în 10 orașe din țară (Iași, Piatra Neamț, Gherla, Cluj-Napoca, Oradea, Marghita, Mediaș, Sibiu, Făgăraș și București). După încheierea turneului de promovare, filmul va rula și în cinematografele din alte 16 orașe (Focșani, Alexandria, Buzău, Bacău, Bistrița, Vaslui, Botoșani, Vulcan, Reșița, Caransebeș, Petroșani, Oțelul Roșu și Lupeni, Pitești, Sinaia, Lugoj).

Despre comedia ,,PUP-O, MĂ!”

Tema centrală a filmelor ,,PUP-O, MĂ!” arată eforturile celor trei frați ciobani – Bică, Tică și Horică de a-și găsi fiecare câte o ,,mândră” cu care să se însoare. Dar nu oricum. O veche tradiție spunea că dacă o fată îți cade cu tronc, o duci la Ziua Lânii în comuna Răchițele din județul Cluj, o alergi și apoi o pupi. Legenda spune că veți rămâne toată viața împreună, ducând un trai îmbelșugat și lipsit de griji. În ultima parte a trilogiei, ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceză și ardelenii”, e prezentată ultima șansă a lui Tică de a-și găsi o mândră de Ziua Lânii. Lucrurile se complică atunci când în decor intră un preot străin, o franțuzoaică feministă care vrea să împiedice în orice fel Ziua Lânii și trei domnișoare a căror drumuri le poartă până la stână.  ,,PUP-O, MĂ’’ este o idee PAPA Pictures.

,,NO… Am ajuns la ultimul eveniment din turneul de promovare PUP-O, MĂ 3. Acesta va avea loc în București, la Cinemax – Veranda Mall pentru că sunt prietenii noștri buni care au fost alături de noi tot timpul, iar noi susținem locurile care merită și sunt diferite. Avem un public destul de mare în București, iar respectul pe care îl purtăm publicului nostru de pretutindeni ne obligă să facem ultima și cea mai mare gală aici. Așadar, vă invităm cu mic, cu mare, să vizionați filmul PUP-O, MĂ! 3 alături de noi, vineri, 17 februarie la Cinemax – Veranda Mall. Vă promitem multe râsete ardelenești!” – Alin Panc, producător și actor ,,PUP-O, MĂ!

Scene filmate în timpul festivalului UNTOLD

Scenele pline de umor sunt filmate în vara anului 2022, la o stână din satul Răchițele, din județul Cluj, într-un peisaj care redă în cel mai autentic mod experiența traiului ciobanilor de la munte. Însă surprizele nu se încheie aici. Doi dintre cei trei ciobani părăsesc liniștea stânii și află ce înseamnă distracția și energia festivalului UNTOLD.

Comedia ardelenească este regizată de Tudor Botezatu, iar scenariul este scris de Salex Iatma. Din distribuție fac parte actori de teatru sau film precum Cosmin Seleși, Alin Panc, Alexandru Pop, Kristina Cepraga Goodwin, Damian Victor Oancea, Sorin Misirianțu și Alice Peneacă, dar și influenceri precum Ioana Grama și Maria Georgiana Vacariu sau Ines Stana. În precedentele filme, au jucat și actori celebri precum Constantin Cotimanis, Florin Busuioc, Cătălina Grama și Lora.

Filmul ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza și ardelenii” este produs de Papa Pictures, Static Tree Pictures și Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD Universe.

Parteneri media: PRO TV și KISS FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.