În această emisiune specială în patru părți, Nikki Bella (vedetă WWE) și Artem Chigvintsev (câștigător al emisiunii „Dancing with the Stars”) împărtășesc cu publicul toate momentele speciale ale nunții lor – de la planurile nupțiale și petrecerea comună a burlacilor și a burlăcițelor, până la decizia finală de a se căsători în Orașul Luminilor.

 

În noua emisiune, Nikki și Artem își continuă povestea de dragoste și se pregătesc pentru următorul capitol din viața lor, care a fost așteptat de toată lumea… momentul în care Nikki va păși spre altar și va spune „Da” în Paris.

Acest moment important vine la pachet cu un set de provocări serioase: viitorii miri trebuie să aibă grijă de băiețelul lor (Matteo), să-și organizeze nunta, să plănuiască o petrecere comună a burlacilor și a burlăcițelor, să găsească o rochie de mireasă și o locație perfectă – sperând, în tot acest timp, că familia lui Artem din Rusia va putea participa la cel mai important eveniment din viața lui. Brie, sora geamănă a viitoarei mirese, le este alături, dar având în vedere cât de multe riscuri sunt la mijloc, vor reuși oare Nikki și Artem să-și organizeze o nuntă de vis, fără nicio problemă?

Emisiunea „Nikki Bella Says I Do” este produsă de WWE, Bunim/Murray Productions și Hi Mom Productions. Nikki Bella, Kevin Dunn, Chris Chambers, Marc Pomarico, Andrea Metz și Michelle Peerali sunt producători executivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.