Seara în care totul este posibil, în care concurenții demonstrează că pasiunea și munca lor îi pot face să strălucească în fața celor de acasă se apropie cu pași rapizi. De la 20:30, la Românii au talent, ”limba română nu are destule cuvinte să definească faptele celor care urcă pe scenă”. E vremea ca noi curajoși să-și ia inima în dinți, să ofere o prestație perfectă și să demonstreze că… așa ceva există!

O nouă seară înseamnă și o nouă șansă de a primi acele DA-uri mult visate care să-i ducă în următoarea etapă sau chiar butonul auriu care să-i califice direct în semifinale! Chiar dacă și-au oferit golden buzz-urile din prima ediție, Pavel Bartoș și Smiley sunt încărcați cu energie și abia așteaptă să-i încurajeze pe concurenți în culise. La masa juraților, Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt curioși cu ce urmează să mai fie surprinși și ce-i va mai face să aplaude în picioare.

La 60 de ani, o concurentă vine tocmai din Neamț cu un gând special: ”am venit să vă transmit dorul de copilăria mea, de vremurile simple și plăcute”. Chiar dacă viața nu i-a fost ușoară, femeia admite că are o mare bucurie să se ocupe de curte și de pământ: ”e multă muncă, dar simt o satisfacție mare”. În această seară își dorește ca și cei din sală să îi simtă dorul. Ce moment a pregătit, dar mai ales ce reacții va stârni de la jurați și prezentatori, descoperim curând.

Tot atunci, o concurentă născută și crescută în Germania, dar cu rădăcini puternice românești, vine pe scenă pentru a fi pe placul celor de acasă. A reușit deja să demonstreze într-un alt concurent că are talent, dar simte că o adevărată recunoaștere va veni când va fi văzută și de publicul românesc. Ce a pregătit tânăra de 11 ani de o va face pe Andra să spună că ”drumul tău e scris deja” și pe Andi să completeze că ”este o surpriză totală”, aflăm de la 20:30.

Fie că telespectatorii își vor dori să vadă un moment care a intrat în cartea recordurilor, fie că sunt curioși de ce poate pregăti un muzician ”care depășește orice imaginație”, momentele din această seară au din toate și chiar există!

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.