Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai apreciați actori români vine duminica aceasta la maratonul celor “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune de interviuri portret difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Florin Zamfirescu se mândrește cu o carieră impresionantă în teatru și cinematografie, cinci dintre peliculele în care acesta a jucat au fost propunerea României la Premiile Oscar, la categoria “Cel mai bun film străin”. De-a lungul carierei sale a colaborat cu generații diferite de regizori, creând roluri remarcabile sub bagheta lui Alexa Visarion, Stere Gulea, Lucian Pintilie, Sergiu Nicolaescu, Nae Caramfil sau Cristi Puiu.

De asemenea, a moștenit din familie vocația pedagogică și, timp de 23 de ani, a inițiat în arta actorului și a magiei studenții Universității de Artă Teatrală și Cinematografică București pe care a și condus-o în calitate de rector.

Pe lângă cariera artistică, românii îl cunosc și pentru declarațiile politice tranșante, actorul afirmând despre sine că este “român patriot cu dragoste de neam și țară”.

În plan personal, Florin Zamfirescu a fost căsătorit de 3 ori și are 2 copii și 4 nepoți.

V-a deranjat vreodată celebritatea?”, “V-a făcut moartea mamei să renunțați la actorie?”, “Sunteți o persoană conflictuală?”, “Ce vă leagă de Corneliu Vadim Tudor?”, “Pentru cine bat clopotele în politică?”, “Cât de tare vă enervează să depindeți de cineva?”, “V-a spus fiul dvs. că sunteți învechit?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate de Denise Rifai lui Florin Zamfirescu în emisiunea de duminică a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.