Noi nume se alătură distribuţiei celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1.  Toto Dumitrescu va juca rolul unui pilot de curse la VorGroup, în vreme ce pe Simona Voicu  telespectatorii o vor putea urmări în rolul unei menajere atente la tot ce se discută în casa Vornicu.

Absolvent al secţiunii Theatre and Performance la Goldsmiths University of London, în anul 2019, Toto Dumitrescu a debutat încă din 2014, în coproducţia româno-americană Love by Design. De curând, telespectatorii l-au putut urmări în serialul de la Antena 1, Adela, unde a interpretat rolul lui Floppy, un tânăr care şi-a petrecut întreaga copilărie la orfelinat, dar căruia viaţa i-a surâs când se aştepta mai puţin.

               “Sunt extrem de bucuros că am fost ales să joc în cel de al doilea proiect al meu ce poartă semnătura doamnei Ruxandra Ion. Este o provocare, desigur, să-i dau viată personajului Marius (sau Mike, după idolul lui, Michael Schumacher). Fiind pilot de curse, circuitul și masina sunt totul pentru el. Mi-a fost uşor să exprim această pasiune pe care o poartă el pentru meseria lui, deoarece am găsit în mine acea dragoste pentru vocația mea, cei drept, diferită (actoria). Construind acest personaj, am avut grijă să-i dau anumite nuanțe și trăsături de caracter specific, încât să nu semene cu nimic din ce am mai jucat eu!”, a dezvăluit Toto Dumitrescu despre personajul său din serialul de la Antena 1.

Tot de joia aceasta, Simona Voicu se alătură distribuţiei serialului de la Antena 1. Absolventă a UNATC, la clasa prof. Dem Rădulescu, în 2002, actriţa a putut fi urmărită pe scenele mai multor teatre, pentru ca ulterior să devină creator de spectacole de Teatru Interactiv pentru copii. În Lia – Soţia soţului meu, telespectatorii o vor putea urmări dându-i viaţă Nelei, o menajeră din casa Vornicu, mereu atentă la ce se discută şi determinată să folosească informaţiile în beneficiul propriu. Cu această ocazie, Simona va fi colegă de platou cu fiul ei, Andrei Voicu, actorul care îl interpretează pe Robi, fiul lui Petru (Ştefan Floroaica).

“Nela este un personaj savuros, pe care publicul îl va îndrăgi, așa cum îl îndrăgesc și eu. E o femeie simplă, modestă, dar foarte indiscretă. Își bagă mereu nasul unde nu-i fierbe oala, de aceea face și multe gafe amuzante. Nela încearcă să se „descurce” și crede că „s-a ajuns” aici, în casa Vornicu. Rolul meu din “Lia – soția soțului meu este un dar pe care l-am primit cu emoție, dar și cu mare bucurie. Să fii alături de actori atât de talentați și experimentați este cu siguranță o provocare, indiferent de vârsta la care vine aceasta!”, a dezvăluit Simona Voicu.

Serialul care poate fi urmărit în fiecare joi, la Antena 1, aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.  Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.