“Roata Norocului” revine în atenția milioanelor de telespectatori cu noi ediţii ale emisiunii, în curând, la Kanal D! Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi amfitrioni plini de energie și bună dispoziție, vor readuce distracția maximă în casele telespectorilor, cu premii uriașe și provocările în cascadă pe care magica Roată le dezvăluie invitaților emisiunii.

“Surprizele se vor ține lanț, așa cum v-am obișnuit de atâta vreme. Primele vedete care se vor afla  în fața dumneavoastră vor fi Lucian și Augustin Viziru. Doi frați fantastici care au misiunea să <îmblânzească> Roata și să atragă norocul de partea lor. Dar cum se vor descurca până la urmă rămâne de văzut!”, spune Bursucu.

Provocările puzzle-ului, emoțiile care însoțesc fiecare întâlnire a concurenților cu Roata, muzica bună, glumele în cascadă, bucuria câștigurilor uriașe sunt ingredientele nelipsite, care îi vor ține în continuare pe telespectatori în fața micilor ecrane.

“Lume, lume! Revenim cu râsul molipsitor și cu relaxarea atât de necesare înainte de începerea unei noi săptămâni! Fiți cu ochii pe <Roata Norocului>!”, a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

 Așadar, Norocul bate la ușa! Nu pierdeți, în curând, la Kanal D, noi ediţii ale show-ului concurs “Roata Norocului”, în compania celor doi îndrăgiți prezentatori Bursucu și Ana-Maria Barnoschi!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.