Zodier continuă seria pieselor pe care le veți avea în curând pe repeat, care sunt parte din EP-ul ,,Mă auzi?”. ,,Fără uși” e o piesă cu sound acustic, despre sentimentul de iubire, care poate fi egalat cu cel de acasă, datorită unei singure persoane. Din EP-ul ,,Mă auzi?”, o colecție de piese de suflet, ce va fi lanasată pe 8 februarie, mai fac parte piesele, deja lansate, ,,Dincolo de nori” și ,,Valuri”. 

Piesa a fost compusă de Eduard Bondar și produsă de Mihnea.
“Fără uși” e despre iubirea la care nu mai poți renunța, și cu tot dragul, iubești să rămână așa. Poate ar fi loc să scapi pe geam, dar de ce ai face asta, cât încă uneori înăuntru mai primești câte un sărut la mic dejun.” ne spune Zodier. 

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarketul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.