NOU PE NETFLIX

NOU PE NETFLIX

Bun venit la Festivalul de Entertainment din februarie! Line-up-ul acestei luni anunță numeroase producții noi și captivante la toate scenele Netflix, toate numai bune de stat în casă și lenevit alături de cei dragi. Poți începe cu: Inventing Anna, un nou serial venit de la Shondaland, despre o escroacă ce a păcălit elita din New York, făcându-i pe toți să creadă că este o moștenitoare celebră; Vikings: Valhalla, o continuare a seriei Vikings, cu acțiunea plasată la peste o sută de ani de la evenimentele din serialul original; jeen-yuhs: A Kanye Trilogy, un documentar creat sub forma unei cronici intime și revelatoare a experienței artistice lui Kanye West.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Anne+: The Film, Catching Killers: Sezonul 2, Dark Desire: Sezonul 2, Disenchantment: Partea 4, Into the Wind, Juvenile Justice, Love Is Blind: Sezonul 2, My Best Friend Anne Frank, Space Force: Sezonul 2, Texas Chainsaw Massacre, The Cuphead Show!, Toy Boy: Sezonul 2, Young Wallander: Killer’s Shadow, The Italian Job, Top Gun, Spirala și multe altele.

Adaugă-le pe cele care-ți fac cu ochiul în lista ta și pregătește-te să apeși butonul de play!

TITLURI NOI NETFLIX

TITLURILE LUNII

Inventing Anna – SERIAL NETFLIX

În Inventing Anna, o jurnalistă care are multe de demonstrat investighează cazul Annei Delvey, o moștenitoare din Germania celebră pe Instagram, care a furat atât inimile, cât și banii celor din lumea mondenă din New York. Oare Anna este cea mai mare escroacă din New York sau este, pur și simplu, noua imagine a visului american? Între Anna și jurnalistă se formează o legătură contradictorie, întunecată și amuzantă în timp ce Anna își așteaptă procesul, iar jurnalista se află într-o cursă contracronometru pentru a răspunde celei mai fierbinți întrebări din New York: cine este Anna Delvey? Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York), scris de Jessica Pressler.

| Creator și Showrunner: Shonda Rhimes

| Scris de: Shonda Rhimes, Matt Byrne, Jess Brownell, Abby Ajayi, Nick Nardini

| Regizat de: David Frankel, Tom Verica, Daisy Von Scherler Mayer, Ellen Kuras, Nzingha Stewart

| Producători executivi: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica, David Frankel

| Cu: Anna Chlumsky, Julia Garner, Arian Moayed, Katie Lowes, Alexis Floyd, Anders Holm, Anna Deavere Smith, Jeff Perry, Terry Kinney, Laverne Cox

DIN 11 FEBRUARIE 2022

 jeen-yuhs: A Kanye Trilogy – DOCUMENTAR NETFLIX, CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Un documentar de referință cu trei părți creat de Clarence „Coodie” Simmons și Chike Ozah, jeen-yuhs: A Kanye Trilogy este o cronică intimă și revelatoare a experienței lui Kanye West, de la zilele de novice în căutarea unei șanse de afirmare până la viața lui așa cum este astăzi, când este un artist internațional și reprezintă propria marcă.

| Creat și regizat de: Clarence „Coodie” Simmons, Chike Ozah

| Produs de: Mike Beck, Alexa Conway, Coodie, Kate Ferraguto, Ian Orefice, Chike Ozah, Rebecca Teitel

| Cu: Ye / Kanye West, Jay-Z

DIN 16 FEBRUARIE 2022, EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Vikings: Valhalla – SERIAL NETFLIX

Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGII: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter). În timp ce tensiunile dintre vikingi și casa regală din Anglia ating un punct critic si sângeros și vikingii se înfruntă între ei din cauza contradicțiilor dintre credința creștină și cea păgână, acești trei vikingi pornesc într-o călătorie legendară care îi va purta peste oceane și pe câmpuri de bătălie, de la Kattegat până în Anglia și chiar mai departe, totul într-o luptă continuă pentru supraviețuire și glorie.

| Realizat și produs de: Jeb Stuart

| Producători executivi: Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Paul Buccieri

| Cu: Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin, David Oakes

DIN 25 FEBRUARIE 2022

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

 1 FEBRUARIE 2022

Gabby’s Dollhouse: Season 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 4

Noi lecții, noi surprize și aceiași pisoi adorabili, inclusiv Floyd! Gabby revine în acțiune alături de Panda Mâț, Mâțișor, Brioșel, Bebe Cutiuță și alți amici îndrăgiți.

My Best Friend Anne Frank – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Draga mea prietenă Anne Frank

Bazat pe prietenia reală dintre Anne Frank și Hannah Goslar, de la Amsterdamul ocupat de naziști până la reîntâlnirea lor sfâșietoare dintr-un lagăr de concentrare.

 Raising Dion: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Crescându-l pe Dion: Sezonul 2

Nicole continuă să-și crească fiul, care mai are multe de învățat despre propriile superputeri. Deși Dion e tot mai puternic, pericolul e mai aproape decât credeau.

2 FEBRUARIE 2022

Dark Desire: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dorință întunecată: Sezonul 2

Alma încearcă să-și refacă viața, dar revederea cu Darío reînvie legătura lor sortită eșecului și scoate la iveală latura lui mai sinistră.

MeatEater: Season 10: Part 2 – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Carnivorul: Sezonul 10: Partea 2

Steven călătorește în New Mexico în căutare de animale mari sau exotice, iar apoi ajunge în Hawaii, unde vânează capre sălbatice și pradă subacvatică.

The Tinder Swindler – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Escrocul de pe Tinder

Pozând online în sofisticat mogul al diamantelor, a cucerit femei de la care a reușit să obțină milioane de dolari. Acum, o parte dintre victime plănuiesc să se răzbune.

3 FEBRUARIE 2022

Finding Ola – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: În căutarea lui Ola

După un eveniment ce îi schimbă viața, Ola pornește într-o aventură a autocunoașterii și se confruntă cu greutățile ce țin de traiul zilnic și de creșterea a doi copii.

Kid Cosmic: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Kid Cosmic: Sezonul 3

Visul lui Kid de a fi supererou se împlinește când Eroii Locali ajung cei mai mari campioni de pe Pământ. Oare să fie ceva putred în această aventură mult prea grozavă?

Murderville – SERIAL NETFLIX

Excentricul detectiv Terry Seattle își implică invitații celebri, care nu bănuiesc nimic, în investigarea unei serii de crime. O comedie polițistă de improvizație.

4 FEBRUARIE 2022

Looop Lapeta – FILM NETFLIX

Titlu localizat: O buclă nesfârșită

Iubitul lui Savi a pierdut banii unui mafiot. Una după alta, încercările fetei de a salva situația se termină cu un eșec, iar timpul nu este de partea ei.

Sweet Magnolias: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dulcile magnolii: Sezonul 2

Împreună, Magnoliile trec prin relații noi, răni vechi și politici edilitare în timp ce părțile dulci ale vieții capătă arome dulci-acrișoare.

Through My Window – FILM NETFLIX

Titlu localizat: De la fereastra mea

Pasiunea lui Raquel pentru vecinul ei capătă o nouă formă când sentimentele devin reciproce în ciuda obiecțiilor familiei lui.

8 FEBRUARIE 2022

Child of Kamiari Month – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Kanna și zeii lui octombrie

La un an după ce-și pierde mama, o fetiță află că trebuie să traverseze Japonia pentru a merge la reuniunea anuală a zeilor din ținutul sacru Izumo.

 Love is Blind Japan (episoadele 1-5) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Japonia

În acest reality-show de dating, celibatari japonezi care își doresc să se căsătorească se întâlnesc, merg la întâlniri și se logodesc înainte să se vadă.

Ms. Pat: Y’all Wanna Hear Something Crazy? – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Titlu localizat: Ms. Pat: Vreți să auziți ceva dement?

Doamna Pat privește cu umor viața de părinte, iubitorii de animale de companie și moda rujurilor, despachetând bagajele unui trecut dureros, cu umor și onestitate.

9 FEBRUARIE 2022

Catching Killers: Season 2 – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Pe urmele criminalilor în serie: Sezonul 2

Detectivii care au capturat ucigași notorii precum BTK povestesc despre anchetele lor curajoase și descriu dificultățile și ororile pe care le-au înfruntat.

 Disenchantment: Part 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Disenchantment: Partea 4

În acest sezon, peripețiile prințesei Bean o duc la Aburești, la un castel subacvatic și în iad, unde, alături de însoțitorii ei, are parte de noi provocări.

Ideias à Venda – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Idei de vânzare

Întreprinzătorii brazilieni își prezintă ideile în fața publicului și juraților celebri. Pentru a câștiga 200.000 de reali, ei au de trecut niște probe dure.

Only Jokes Allowed – SERIAL NETFLIX

Șase dintre cei mai buni comedieni ai Africii de Sud iau cu asalt scena și impresionează cu talentul lor în această colecție de numere scurte de stand-up.

The Privilege – FILM NETFLIX

Titlu localizat: În umbra privilegiului

În timp ce cercetează o serie de evenimente supranaturale, un adolescent bogat și prietenii lui dintr-o școală privată de elită descoperă o conspirație întunecată.

10 FEBRUARIE 2022

Into the Wind – FILM NETFLIX

Într-o vacanță pe litoral, o studentă la medicină se îndrăgostește de un surfist, dar prietenii și familiile lor nu sunt de acord cu relația.

Until Life Do Us Part – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Până când viața ne va despărți

Trei generații care locuiesc împreună într-o vilă idilică își caută echilibrul între provocările organizării de nunți și crizele personale ale fiecăruia.

11 FEBRUARIE 2022

Anne+: The Film – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Anne+: Filmul

Sub presiunea de a-și termina romanul și de a se muta în Montreal datorită relației în care se află, o tânără lesbiană din Amsterdam încearcă să afle ce vrea de la viață.

Bigbug – FILM NETFLIX

Androizi bucătari, securitate cu drone, roboți conducători. În această comedie SF, viitorul e luminos, până când apar fisurile și începe revolta inteligenței artificiale.

Love and Leashes – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste și dominare

Suferința în dragoste n-a fost niciodată mai plăcută pentru doi colegi de serviciu care devin parteneri de bunăvoie într-o joacă de-a iubirea și durerea.

Love Is Blind: Season 2 (episoadele 1-5) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 2

Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută iubirea transformatoare, dar „oarbă”. Cine va găsi dragostea și cine va suferi de pe urma ei?

Love Tactics – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Tactici în dragoste

Pariind pe tactici neobișnuite, o bloggeriță de modă și un director de publicitate care nu cred în iubire încearcă să se determine unul pe celălalt să se îndrăgostească.

Tall Girl 2 – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fata înaltă 2

Jodi își vede visul cu ochii: obține rolul principal în musicalul școlii. Dar stresul îi dă peste cap încrederea și relația.

Toy Boy: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Toy Boy: Sezonul 2

În timp ce investighează atacul cu bombă, Hugo și prietenii săi se confruntă cu doi noi adversari și cu o serie de alte provocări la locul de muncă.

14 FEBRUARIE 2022

Devotion, a Story of Love and Desire – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fideli

O căsnicie aparent fericită începe să se destrame atunci când fidelitatea soțului este pusă sub semnul întrebării și ambii parteneri au parte de tentații.

Fishbowl Wives – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ca un peștișor de aur

Într-un complex rezidențial de lux, șase femei captive în căsnicii nefericite cad pradă infidelității. Bazat pe seria manga semnată de Kurosawa R.

15 FEBRUARIE 2022

Love is Blind Japan (episoadele 6-9) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Japonia

În acest reality-show de dating, celibatari japonezi care își doresc să se căsătorească se întâlnesc, merg la întâlniri și se logodesc înainte să se vadă.

Ridley Jones: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ridley Jones: Sezonul 3

Aventurile în spațiu, căutările de comori și noii prieteni îi dau de lucru lui Ridley, care, împreună cu echipa ei, apără muzeul de atacuri magice și de domnul Peabody.

16 FEBRUARIE 2022

Secrets of Summer – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Swap Shop: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Swap Shop: Schimburi profitabile: Sezonul 2

Vechiturile unei persoane scot profit pentru alta. Colecționarii veterani se aventurează în Tennessee căutând chilipiruri pe care să le vândă pe bani mulți.

17 FEBRUARIE 2022

Erax – FILM NETFLIX

Creaturi monstruoase ies dintr-o carte magică de povești și dezlănțuie haosul și dezastrul pentru mătușa Opal și nepoata ei Nina în acest scurtmetraj înfricoșător.

Fistful of Vengeance – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pumnii răzbunării

O misiune de răzbunare se transformă într-o luptă de a salva lumea de o străveche amenințare când Kai, un asasin cu superputeri, urmărește un ucigaș în Bangkok.

Forgive Us Our Trespasses – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ne iartă nouă greșelile noastre

Devenit ținta naziștilor care vânează și ucid persoane cu dizabilități, un băiat cu o malformație a membrelor ia o decizie îndrăzneață, fugind pentru a se salva.

Heart Shot – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Drept în inimă

În acest scurtmetraj, adolescenții Nikki și Sam se iubesc și își planifică viitorul împreună, însă trecutul periculos al lui Nikki amenință să distrugă tot.

Mo Gilligan: There’s Mo to Life – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Titlu localizat: Mo Gilligan: Mo mult de la viață

Mo Gilligan vorbește despre vremea adolescenței, fără un sfanț în buzunar, despre dinamica relațiilor, producătorii de talk-show-uri și altele în acest program special.

Young Wallander: Killer’s Shadow – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Tânărul Wallander: Umbra asasinului

Kurt investighează un misterios și înfricoșător deces care pare să aibă legătură cu o știre incendiară despre unul dintre primele cazuri de care Rask s-a ocupat la Malmö.

18 FEBRUARIE 2022

Downfall: The Case Against Boeing – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: În cădere liberă: Cazul Boeing

Investigatorii arată de ce presupusa goană după profit a Boeing în detrimentul siguranței ar fi putut juca un rol în producerea a două accidente aviatice catastrofale.

Love Is Blind: Season 2 (episoadele 6-9) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 2

Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută iubirea transformatoare, dar „oarbă”. Cine va găsi dragostea și cine va suferi de pe urma ei?

One of Us Is Lying – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Unul dintre noi minte

Cinci liceeni cât se poate de diferiți se întâlnesc în detenție. O crimă și secretele care planează în jurul ei îi țin uniți într-un joc letal de-a șoarecele și pisica.

Rabbids Invasion Special: Mission to Mars – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Rabbids Invasion: Misiune pe Marte

O echipă pestriță de rabbizi sunt în misiunea vieții lor pe Marte. Dacă reușesc să se înțeleagă, poate există o mică șansă să salveze întreaga galaxie de un nou pericol.

Space Force: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Forța Spațială: Sezonul 2

Sub o nouă administrație, generalul Naird și echipa lui disfuncțională, dar simpatică, au cinci luni în care să demonstreze că Forța Spațială merită să fie păstrată.

Texas Chainsaw Massacre – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Masacrul din Texas

În acest sequel, un grup de influenceri care încearcă să readucă la viață un oraș fantomă din Texas se întâlnesc cu Leatherface, un ucigaș cu mască din piele umană.

The Cuphead Show! – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.

20 FEBRUARIE 2022

Don’t Kill Me – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Nu mă ucide

După ce moare odată cu iubitul ei în urma unei supradoze, Mirta revine la viață singură și descoperă că face parte dintr-un univers violent, complet necunoscut.

22 FEBRUARIE 2022

Cat Burglar – SERIAL NETFLIX

Nebunia tipică desenelor animate clasice în stil de concurs interactiv. Un nou serial de la creatorii producției „Black Mirror”.

Love is Blind Japan (episoadele 10-11) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Japonia

În acest reality-show de dating, celibatari japonezi care își doresc să se căsătorească se întâlnesc, merg la întâlniri și se logodesc înainte să se vadă.

Race: Bubba Wallace – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Bubba Wallace: Cursa pentru egalitate

În acest serial documentar, Bubba Wallace parcurge un nou sezon NASCAR și are parte de o echipă proaspăt creată.

23 FEBRUARIE 2022

UFO – FILM NETFLIX

Deniz, studentă și muziciană aspirantă, se îndrăgostește de un pilot de curse pe motocicletă, dar iubirea lor e marcată de tragedie și de împotrivirea familiei.

24 FEBRUARIE 2022

Karma’s World Music Videos – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Pășește în universul Karmei pentru o experiență muzicală contemporană și amuzantă, plină de rime și optimism!

25 FEBRUARIE 2022

Back to 15 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Din nou la 15 ani

Anita are 30 de ani și se întoarce la vârsta de 15 ani, amestecându-se în problemele tuturor. Apoi, realizează că singura viață care trebuie pusă la punct este a ei.

Love Is Blind: Season 2 (episodul 10) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste pe nevăzute: Sezonul 2

Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută iubirea transformatoare, dar „oarbă”. Cine va găsi dragostea și cine va suferi de pe urma ei?

Merlí. Sapere Aude – SERIAL NETFLIX

Pol se înscrie la universitate pentru a obține o diplomă în filosofie, dar trebuie să facă față provocării unor profesori intimidanți și noilor prieteni.

Restless – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fără răgaz

După ce face tot posibilul ca să mușamalizeze un accident, un polițist corupt își vede viața dată peste cap când începe să primească amenințări de la un martor misterios.

Tyler Perry’s A Madea Homecoming – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Madea: Întoarcerea acasă

Madea s-a întors! Aleluia! Și n-are timp de fleacuri când o dramă familială răbufnește la petrecerea de absolvire a strănepotului ei.

28 FEBRUARIE 2022

My Wonderful Life – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Viața mea minunată

Un mesaj de șantaj care amenință să dezvăluie aventura unei femei declanșează un șir de evenimente care devine o terapie de grup de proporții pentru întreaga familie.

ÎN CURÂND

Dungeon Dwarves – JOC NETFLIX

Îți prezentăm dungeon crawlerul suprem! Explorează lumi subterane, spulberă monștri și adună recompense pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de luptător și armele.

Juvenile Justice – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Justiție juvenilă

O judecătoare dură își temperează aversiunea față de micii infractori prin convingeri ferme despre justiție și pedeapsă în cazurile complexe din tribunalul pentru minori.

Love, Life & Everything in Between – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragoste, viață și toate celelalte

O odă adusă Zilei Îndrăgostiților din diverse orașe arabe, această antologie presărată cu umor negru explorează teme precum dragostea și intimitatea relațiilor.

TITLURI NOI LICENȚIATE NETFLIX

1 FEBRUARIE 2022

 • 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
 • Hotel Transylvania
 • Jackass 3
 • Jackass 3.5: The Unrated Movie
 • Meet the Parents
 • Spiral
 • Teenage Mutant Ninja Turtles
 • The Dictator
 • The International
 • The Italian Job
 • Top Gun

4 FEBRUARIE 2022

 • Jumanji: The Next Level

10 FEBRUARIE 2022

 • Bloodshot

17 FEBRUARIE 2022

 • Dolittle
 • Keeping Up with the Kardashians: Season 9
 • Keeping Up with the Kardashians: Season 10

23 FEBRUARIE 2022

 • Vita & Virginia

27 FEBRUARIE 2022

 • Cats
 • Queen & Slim

ÎN CURÂND

 • Brooklyn Nine-Nine: Season 7

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.