Într-o mișcare curajoasă și împotriva trendului, așa cum ne-a obișnuit deja, Albert NBN lansează în miez de noapte albumul Born 2 Shine. Primul album al artistului conține 9 piese în care spune lucrurilor pe nume. Teme precum viața în cartierul Militari, parcursul artistic al lui Albert, statutul actual al artistului – toate se pot regăsi în noile sale piese.

”Fanii mei știu deja că eu nu respect regulile. Așa i-am obișnuit și am aplicat aceeași strategie și pentru primul meu album. Am scris și cântat despre viața mea, e o biografie în versuri. Am căzut, m-am ridicat, dar am știut mereu că sunt menit să am faimă, să devin cunoscut. Muzica e felul prin care eu comunic. Și atunci am zis: de ce să fac lucrurile ca la carte? Vreau să surprind, să rămână fanii mei uimiți.”

Exprimându-se fără bariere, albumul este centrat pe Albert și talentul său, demonstrând încă o dată capacitatea lui de a crea hit după hit. Dovadă sunt vizualizările pieselor – la nici 12 ore după lansarea albumului, toate piesele depășeau deja 115k vizualizări însumat în Youtube. Deși a fost lansat la ora 2 noaptea, fanii au reacționat instant.

”Am primit mesaje la nici 5 minute după ce am lansat albumul, ceea ce îmi dovedește că am o comunitate solidă, pregătită să mă susțină oricând fac o mișcare.”

Albert NBN este unul dintre cele mai controversate personaje din scena urbană din ultimii ani. Datorită carismei, Albert a strâns în jurul lui sute de mii de admiratori care se regăsesc în mesajele pieselor sale.

Ajuns în punctul carierei în care își definește calea ca fiind „născut pentru a străluci”, albumul vorbește despre propria putere a cântărețului și are rolul de a consolida prezența lui Albert în industrie. După ce a adunat suficientă experiență pentru a sintetiza cele mai bune melodii, prin Born 2 Shine Albert NBN le aduce fanilor mesajele directe care l-au făcut diferit.

Despre Roton

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.