Pe 4 februarie, într-unul din cele mai cool spații din București, la HiroBay, are loc prima petrecere TeddyBear din acest an – Teddy Bear in Love. Invitat special: Jengi – numărul 1 în trenduri pe Tik Tok.

Bel Mercy s-a viralizat după ce a fost folosită într-un video cu o fetiță care dansează pe piesa artistului olandez. Clipul a strâns milioane de vizualizări pe rețelele sociale, catapultându-l pe Jengi către faimă și recunoaștere mondială. De-a lungul carierei, artistul a avut o serie de lansări care includ single-ul lui de debut, Bruh, și EP-ul Colors în 2017, precum și o serie de colaborări cu FS Green și LEYO. De când a devenit virală pe Tik Tok, piesa Bel Mercy a strâns 65 de milioane de vizualizări și 6 milioane de like-uri pe Tik Tok la care se adaugă peste 7 milioane de vizualizări pe Instagram.

Alături de Jengi vor urca pe scenă MoonSound, fondatorul TeddyBear și unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică electronică din România, o prezență constantă la festivalurile mari ca UNTOLD, SAGA sau Neversea, artiștii Sllash & Doppe, care au cucerit deja lumea cu hiturile lor, având piese ascultate în întreaga lumea, și Fere, designerul român care și-a descoperit pasiunea de DJ.

Adună-ți prietenii și vino să dansezi până dimineață pe muzica funky care a devenit deja simbolul petrecerilor TeddyBear. Starea evenimentului este definită de motto-ul lor, „As long as you`re cool, here is where you want to be”.

Vino și tu sâmbătă, 4 februarie, începând cu ora 21:00 la HiroBay (Șoseaua Nordului 7-9, București) să iei parte la TeddyBear In Love – DRESS CODE: Red & Black, Provocative. Biletele s-au pus deja în vânzare pe www.iabilet.ro și au prețuri între 50 și 100 lei. Pentru rezervări la mese poți suna la 0744356463.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-teddybear-in-love-82453/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.