INNA revine cu o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don și lansează videoclipul oficial mult-așteptat al single-ului „Yummy”.

 

INNA x Dhurata Dora x Stefflon Don – Yummy (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=uHEsiH4vaSM

 

„Yummy”, acea piesă de dans, energică, cu un mesaj optimist, a fost produsă de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, scrisă de Alida Garpestad Peck, Rollo, Alexandru Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic și versuri de Alida Garpestad Peck , Rollo, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic.

 

Videoclipul oficial a fost regizat și filmat de NGM Creative, Bogdan Păun, Paul Tatcu si Alexandru Mureșan, echipa cu care INNA colaborează de obicei.

 

„Este minunat să lucrezi cu artiști talentați precum Dhurata Dora și Stefflon Don, sunt fericită pentru această colaborare și că ne putem sprijini una pe cealaltă în a face ceea ce ne place cel mai mult: să transmitem iubire prin muzică. Enjoy!” a spus INNA.

,,Sunt absolut încântată să anunțăm lansarea piesei „Yummy”. Mi-am pus inima și sufletul în această colaborare și sunt mai mult decât entuziasmată că fanii mei iubiți au în sfârșit ocazia să o audă. Vă iubesc pe toți.” ne spune Dhurata Dora.

 

,,Sunt foarte bucuroasă că în sfârșit a ieșit această surpriză „yummy”! M-am distrat tare filmând clipul și sper ca această colaborare să vă placă la fel de mult cum îmi place și mie. Enjoy!”a spus Stefflon Don.

 

Lansată la sfârșitul anului 2022 cu lyric video, piesa „Yummy” a atras atenția publicului și a câștigat aproape 4 milioane de vizualizări.

 

INNA – Yummy

https://www.youtube.com/watch?v=OfgnifvL4O0

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Dhurata Dora este o cântăreață și compozitoare kosovar albaneză născută în Germania. Stilul și muzica ei impecabile au făcut-o să devină una dintre cele mai mari superstaruri din regiunea balcanică. Până astăzi, ea a strâns peste 200 de milioane de streamuri și peste 1 miliard de vizualizări în întreaga lume. Recentele sale colaborări internaționale cu Azet, Soolking sau GIMS i-au pus amprenta remarcabilă pe scena muzicală europeană.

 

Stefflon Don a debutat în 2017 cu hitul de top 10 ”Hurtin’ Me”, un mixtape în 2-18, iar 2020 și 2022 au fost marcate de hiturile „Can’t Let You Go”, respectiv 2022’s „Like That”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.