Sam Smith a lansat albumul “Gloria”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/GloriaPR

Sam Smith a lansat albumul “Gloria”. În urma apariției fenomenale la SNL (Saturday Night Live), artistul britanic lansează al patrulea album. Pentru a sărbători albumul foarte așteptat, a împărtășit videoclipul extravagant pentru „I’m Not Here To Make Friends”, track produs de Calvin Harris.
Regizat de Tanu Muino (Lil Nas X, Harry Styles, Normani), videoclipul pentru „I’m Not Here To Make Friends” este alegorie a individualității fără scuze, imaginile denotă libertate, bucurie și exprimare de sine, o introducere inteligentă a temei principale a albumului.

Materialul „Gloria” nu este doar o revelație creativă, ci este și ceva personal. Este sunetul cătușelor strânse care se prăbușesc pe podea, al granițelor depășite cu bucurie, al unui talent încă în căutare care descoperă ce înseamnă să fii cu adevărat liber – să fii în contact cu sinele. Gloria se sprijină pe câteva figuri feminine celebre din lumea muzicală a lui Sam (Jessie Reyez, Kim Petras, Koffee) și explorează teme despre sex, pasiune, exprimare și imperfecțiune.

Sam explică despre album: „Gloria este, de asemenea, o sărbătoare a tuturor genurilor și a tuturor divelor, vocaliste și scriitoare pop pe care le iubesc. Am valorificat toate acele amintiri și le-am pus într-un singur album. Colaboratorii, Jimmy Napes, Stargate și Max Martin, ILYA, au contribuit și mai mult la alimentarea albumului cu 13 piese, care combină cu îndrăzneală mai multe genuri muzicale.

Cu o ofertă recentă cu nuanțe de dancehall, „Gimme”, alături de compozitoarea R&B columbiano-canadiană, Jessie Reyez și starul reggae jamaican Koffee, Gloria se laudă, de asemenea, cu „Who We Love” cu Ed Sheeran, elementul euforic de dans, „Lose You”, un cântec de leagăn frumos „Gloria” și hit-ul global, „Unholy”, cu Kim Petras.

„Unholy” este al optulea hit de pe locul 1 de la Sam, adunând puțin sub 2 miliarde de stream-uri în întreaga lume. Recordul a fost primul Billboard Hot 100 #1 al lui Sam, făcând istorie alături de Kim Petras, fiind primii artiști non-binari și transgender care au ajuns pe primul loc. A fost nominalizat la un GRAMMY și a rămas pe locul 1 în topurile globale Spotify și Apple Music timp de 4 săptămâni de la lansare. Sam este printre alți trei artiști globali care au debutat pe locul 1 în topurile oficiale din Marea Britanie în 2022; fiind 4 săptămâni în vârf.

Artistul/compozitorul multi-platină, GRAMMY®, BRIT, Globul de Aur și premiul Oscar, Sam Smith este unul dintre cei mai cunoscuti artiști care au apărut în istoria recentă și deține o colecție de succese remarcabile. Gloria este al patrulea album de studio al lui Sam și se va baza pe succesul predecesorului din 2020, Love Goes. Sam Smith s-a bucurat de 38 de milioane de vânzări de albume, 283 de milioane de single-uri și 51 de miliarde de stream-uri in carieră. Albumul de debut multi-platină, „In the Lonely Hour” a devenit cel mai vândut album de debut al deceniului. Sam a colaborat cu artiști precum Calvin Harris la smash-ul internațional „Promises”, Normani cu mult iubitul hit R&B „Dancing With A Stranger” și superstarul african Burna Boy pentru „My Oasis”. Sam Smith deține două Guinness World Records – pentru cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 Album Chart din Marea Britanie (pentru debutul din 2014, In The Lonely Hour) și pentru că a avut prima temă James Bond care a ajuns pe locul 1 în topurile britanice (pentru premiul Oscar și Globul de Aur „Writing’s on the Wall”).

Sam își va începe turneul mondial în Marea Britanie și va găzdui două nopți în Arena O2 din Londra, călătorind prin Europa și încheindu-și turneul din Marea Britanie și UE în AO Arena din Manchester. Continuând să o ducă pe Gloria peste tot globul, Sam va cânta în America de Nord, Australia și Noua Zeelandă.

„Gloria” este cea mai încrezătoare și împlinită versiune a lui Sam până în prezent. Spiritul curajos debordează pe tot parcursul albumului, expresiv și exuberant în egală măsură. Juxtapunerea religiei și eliberarea sexuală în Gloria se simte ca o a doua majoritate, pe măsură ce pășesc în adevărul lor.

Sam Smith – Gloria Tracklist

1. Love Me More
2. No God
3. Hurting Interlude
4. Lose You
5. Perfect (with Jessie Reyez)
6. Unholy (with Kim Petras)
7. How To Cry
8. Six Shots
9. Gimme (with Koffee & Jessie Reyez)
10. Dorothy’s Interlude
11. I’m Not Here To Make Friends
12. Gloria
13. Who We Love (with Ed Sheeran)

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Paula Jiven a lansat “Can We Talk About Me?”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CanWeTalkAboutMePR

Paula Jiven a lansat “Can We Talk About Me?”. De când a debutat cu single-ul „What Are You Hungry For?” în 2021, Paula Jivén a devenit un pont fierbinte în rândul producătorilor internaționali. La 19 ani, Jivén a cultivat deja o voce cu adevărat singulară ca artistă și creează muzică pop fermecator de originală, izvorâtă din imaginația ei radiantă.

Cu o misiune auto-descrisă de „deranjare a celui confortabil și mângâiere pentru cei perturbați”, Paula Jivén continuă să livreze lucrări care dezvăluie darurile ei supreme de povestitoare și puterea extraordinară a vocii sale. Ea a devenit rapid una dintre cele mai promițătoare artiste emergente din Suedia, ceea ce a fost confirmat recent cu o nominalizare notabilă pentru „Viitorul artist al anului” la emisiunea de premii P3 Radio „P3 Guld”. Jivén intră acum în 2023, oferind un imn pop contagios și energic.

La prima vedere, „Can We Talk About Me” poate fi un cântec extrem de egocentric. Cine scrie un refren întreg despre dorința de a primi mai multă atenție? Dar, în realitate, este un cântec pentru o prietenă care vorbește doar despre ea însăși.

Paula Jivén explică despre single:
„În loc de egocentrism, aș dori să stabilesc cuvintele cheie auto-împuternicire și, poate, realism pragmatic. Prietenia înseamnă a fi acolo unul pentru celălalt, dar grija trebuie să fie reciprocă pentru ca relația să funcționeze. Într-un fel, această melodie este un frate cu „Breaking Up With A Friend”, dar un frate foarte pragmatic. Mi se pare interesant să susțin această teză, este mult mai evident să scrii despre iubirea necondiționată și să fii mereu alături de prietenii tăi când vine vorba de cântece despre prietenie. Dar, în realitate, este foarte normal să te despărți atunci când nu simți că primești ceea ce dai. Toate relațiile au împingerea și atracția lor, dar trebuie să existe o coloană vertebrală a iubirii și simpatiei bilaterale. Din anumite motive, a devenit foarte inspirat de Taylor Swift, abandonând influențele mele scandinave pentru această piesă. Atât în scrisul dur și sincer, dar și în producție. Am vrut să marchez acest sentiment vizual și am făcut asta introducând Constant Bagel Therapy pentru coperta. Sunt îndrăgostită de proiectul lor de atât de mult timp și cred că jocul de cuvinte este compatibil cu profilul piesei. Prietenia este frumoasă, dar uneori trebuie să ne tragem la răspundere reciproc. Și de ce să nu o faci cu această coloană sonoră banger? Glumesc (sau nu).”

 

Stream / Download

 

 

 

Niku şi Petre Stefan lansează single-ul „Billie Jean”

Streaming Link: https://Asculta.lnk.to/BillieJeanPR

 

Tânăr și carismatic, Niku este un artist fresh de pe scena urbană românească ce își face loc către topurile platformelor de streaming. Și-a început cariera alături de prietenul lui din copilărie Aron, alături de care a adunat câteva milioane de ascultări cu doar câteva lansări. Piese precum “Negru Mercedesu”, “G Tunat”, “CEF 1 & 2”,  sau “TABĂRA” sunt fredonate de tinerii din întreaga țară. De când și-a început drumul în muzică a primit recunoașterea breslei, colaborând astfel cu unii dintre cei mai importanți artiști urbani ai momentului: IDK, MGK, Petre Stefan sau YNY Sebi.

Ca o adevarata desfășurare de forte, Niku lansează single-ul “Billie Jean” alături de Petre Stefan. Dansant precum MJ, “Billie Jean” își găsește locul ușor in playlisturi precum New Music Friday, fiind aurul din boxe, pe care il caută publicul de trap.

“Billie Jean” este un single foarte important pentru cariera lui Niku, deoarece este extras de pe primul lui EP numit “Tânărul Titan” ce va fi lansat anul acesta.

 

Stream / Download

 

 

 

SG Lewis a lansat albumul “AudioLust & HigherLove”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/AudioLustHigherLovePR

SG Lewis a lansat albumul “AudioLust & HigherLove”. Epopeea de 15 piese include piesa synth-pop „Oh Laura”, cel mai recent single „Fever Dreamer” feat. Charlotte Day Wilson și Channel Tres și multe altele de la regele incontestabil al producției pop contemporane.

AudioLust & HigherLove îl vede pe cântăreț, compozitor, multi-instrumentist și producător construind viitorul-disco caleidoscopic al albumului său de debut, într-un album expansiv și ambițios format din două jumătăți: la un capăt al spectrului, el creează genul de bănger-uri nocturne pe care le trăiesc ringurile de dans, rave-urile underground, petrecerile la piscină și festivalurile. La celălalt capăt, el accesează un nivel mai înalt de extaz pop atemporal ancorat de cantitatea potrivită de rock, instrumentație organică și elocvență vocală. El se potrivește unei dispoziții de adrenalină.
Este o colecție diversă de decupaje clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai bogate talente de producție ale ultimului deceniu și include o colecție de oaspeți, inclusiv oameni ca Channel Tres, Charlotte Daye Wilson, Tove Lo, Ty Dolla $ign și Lucky Daye, alături de vocea lui SG, care este prezentată mai bine ca niciodată. Printre laudele timpurii pentru album, SG a ținut coperta atât a revistei NME, cât și a revistei Notion și a lansat single-ul „Something About Your Love” prezentat pe cele mai bune piese ale lui Pop Justice din 2022. „Vibe Like This” feat. Ty Dolla $ign și Lucky Daye au ajuns atât pe listele de redare BBC Radio 1, cât și pe Capital, iar Sam a cântat și „Lifetime” la Sunday Brunch-ul de la Channel 4 în decembrie.

„Albumul este clar împărțit în două lumi”, explică SG Lewis. „AudioLust este versiunea mai întunecată, luxuriantă, îndrăgostită, de scurtă durată și condusă de ego-ul iubirii. A doua jumătate reprezintă o versiune mult mai profundă, actualizată și împlinită a iubirii. Cântecele se încadrează pe fiecare jumătate a discului. Simt că exist în spațiul dintre DJ și artist. Cea mai mare parte a albumului a fost scrisă într-o serie de rezidențe intensive de studio în plină pandemie, cu ajutorul unor prieteni incredibil de talentați și mi-a permis să mă explorez ca artist într-un mod în care nu aș fi îndrăznit niciodată înainte.”

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta și The Neptunes/N.E.R.D. Albumul său de debut, lansat anul trecut, a văzut una dintre armele secrete ale pop modernului ieșind în față și în centru, cu aclamații critice larg răspândite de la The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și multe altele. Piesa marca LP „Chemicals” a adunat peste 55 de milioane de stream-uri Spotify, catapultând numărul total de stream-uri al lui SG Lewis la peste 1,4 miliarde și, cel mai recent, Louis Vuitton și-a lansat campania de dinainte de toamnă cu remix-ul lui Soulwax „Impact” (cu Robyn & Channel Tres). În culise, SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie capabil să facă zgomot pe ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo de), SG Lewis și-a încheiat cel mai mare turneu din SUA de până acum (50.000 de bilete) în noiembrie, care a culminat cu un spectacol de referință la emblematicul teatru grecesc din LA. SG Lewis a dezvăluit, de asemenea, detalii despre turneul său AudioLust & HigherLove din Marea Britanie/UE pentru martie 2023, care include un spectacol de întoarcere acasă la Academia O2 din Londra.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Stephen Sanchez a lansat “Evangeline”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/EvangelinePR

Stephen Sanchez a lansat “Evangeline”. Despre noua melodie și următorul capitol de muzică, Sanchez a spus: „Versurile melodiei au fost scrise de mine, Trent Dabbs și Nick Lobel (Sam Smith și Harry Styles).
Nick Lobel a încercat introducerea de 10 secunde a piesei lui Bobby Goldsboro, „Honey”, și a pus împreună un vers și un refren pe care să le aud în studio. Odată ce am auzit asta, m-am simțit imediat inspirat. Cântecul a prins viață în 15 minute. Eșantionarea nu este ceva ce am făcut vreodată și nici nu m-am simțit îndemnat să urmăresc, dar sincer a fost un accident fericit în acea zi. Chiar și felul în care am interpretat-o a fost extrem de nou pentru mine.

Acest cântec a făcut muzica din nou distractivă pentru mine. S-a deschis o lume și o tradiție în care sunt încântat să invit fanii.”

Sanchez a interpretat „Evangeline” la emisiunea NBC The Tonight Show cu Jimmy Fallon. Stephen a uimit publicul în timp ce a cântat melodia pentru prima dată la televizorul târziu.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Surf Mesa a lansat piesa “City Of Love”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/CityOfLovePR

Surf Mesa a lansat piesa “City Of Love”.
Surf Mesa – care a adunat peste 12 miliarde de stream-uri globale cu un șir de hituri care includ „ily (i love you baby)” certificat RIAA, cu Emilee – începe 2023 cu noul single „City Of Love” ( feat. Selah Sol).

Piesa îi găsește pe cei doi artiști spunând o poveste despre care au început din nou într-un oraș mare, dar nu au reușit să scape de atracția trecutului. Vocea caldă și captivantă a lui Selah Sol este îndrăzneață, dar puternică, în timp ce Surf Mesa împletește tastaturi gânditoare cu tonuri strălucitoare, de vis, care se construiesc până la vârfuri entuziasmante.

„Am auzit prima dată vocea de la Selah Sol în octombrie 2021 și am petrecut aceeași noapte în studio, atrăgându-mi imaginația în audio. Au fost făcute nenumărate versiuni și revizuiri până la aceasta și nu aș putea fi mai gata să o împărtășesc lumii!! Acest cântec rezonează cu viața mea și sper să rezoneze și cu ascultătorii.”

Anticiparea pentru „City Of Love” a crescut încă din octombrie anul trecut, când Surf a prezentat piesa la Red Rocks Amphitheatre din Colorado, unde a deschis pentru Gryffin. Surf Mesa a câștigat un loc pe lista artiștilor emergenti pe care revista PEOPLE îi va „viziona în noul an”.

Compozitorul/producătorul născut în Seattle, cu sediul în Los Angeles, continuă să perfecționeze energia de evadare a baladelor electronice nostalgice la care lucrează de când a primit o copie a FL Studio în clasa a treia. În timp ce ascensiunea vertiginoasă a lui Surf a dus la colaborări cu Gus Dapperton, Madison Beer, FLETCHER, Josh Golden și NITTI și a câștigat sarcina de a remixa în „Be Kind” de Marshmello și Halsey și „Wonder” de Shawn Mendes.

 

Stream / Download

 

 

 

Lil Yachty a lansat albumul “Let’s Start Here”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/LetsStartHerePR

Lil Yachty a lansat albumul “Let’s Start Here”. Lil Yachty continuă să-și dezvolte moștenirea ca un inconformist creativ prin noul proiect. Artistul nominalizat la Grammy, care este cunoscut pentru că a contestat status quo-ul și a neglijat așteptările cu privire la talentul său artistic, face exact asta pe acest nou album.

Timp de multe luni din 2021-2022, apreciatul muzician a fost într-o experiență completă de trupă în studio zi și noapte, cu perioade de la El Paso la Brooklyn. Un album profund, introspectiv și expansiv Psychedelic Alternative „Let’s Start Here” a luat viață. Dragostea lui de lungă durată pentru „Dark Side of the Moon” a lui Pink Floyd și multiplele călătorii psihedelice au influențat acest album ambițios și intim.

Acest album ambițios realizat servește drept introducere într-o nouă eră a măiestriei.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

ArrDee a lansat single-ul “Loser”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/EvangelinePR

ArrDee a lansat single-ul “Loser”. Oficial, cel mai mare artist revoluționar al anului 2022, din Regatul Unit, rap wonderkid, ArrDee, începe noul an cu furie, dezvăluind noul single.

„Loser” marchează prima sa lansare de la colaborarea cu Kyla din UK Funky din vara trecută, „Hello Mate”, în timp ce mixtape-ul de debut „Pier Pressure” a fost certificat cu aur BPI, ajungând pe locul 2 în topurile oficiale și devenind cea mai mare lansare revoluționară ca Cel mai bine vândut album de debut pentru un artist solo britanic în 2022, adunând peste 500 de milioane de stream-uri, conținând cinci single-uri „Top 10” din Marea Britanie – „Oliver Twist”, „Flowers (Say My Name)”, „War” cu Aitch, „Wasted” cu Digga D și remixul revoluționar al lui Tion Wayne și „Body” al lui Russ Millions. A urmat un turneu in Marea Britanie, precum și apariții la festivalurile Reading și Leeds, înainte de a începe turneele de debut în Europa, Australia și Noua Zeelandă pentru a încheia anul.

ArrDee a iesit pe scena cu debutul freestyle „Cheeky Bars” la începutul anului 2020, o piesă care a primit suport radio organic de la Tiffany Calver, DJ Target (BBC 1Xtra), Ricky Melvin și Charlie Hedges (BBC Radio 1) și care a debutat la #14 în diagrama virală. Urmează rapid „6AM In Brighton”, o odă către orașul său natal, înainte de a înscrie trei single-uri din „Top 10” din Marea Britanie – „Oliver Twist”, „Flowers (Say My Name)” și „War” cu Aitch – și două „Top 20” – „Come & Go” și „Wid It” cu Tion Wayne – în ultimele douăsprezece luni. De asemenea, a obținut și locul 1 în Marea Britanie cu versul său din „Body” care a cucerit lumea și a apărut pe single-ul Digga D, „Wasted”, pe locul 6,

Cu toate semnele unui alt an revoluționar, „Loser” îl vede pe ArrDee din nou în vârful jocului său, prezentând toate glumele și versurile pe care fanii săi au ajuns să le cunoască și să le iubească.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Lola Young a lansat single-ul “Annabel’s House” și anunță următorul album

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/EvangelinePR

Lola Young a lansat single-ul “Annabel’s House” și anunță următorul album. Cu vocea caldă și răgușită a Lolei în prim-plan, „Annabel’s House” este o baladă de pian în plină dezvoltare, centrată pe emoțiile ei atunci când se confruntă cu semnale amestecate și dragoste neîmpărtășită. O expresie sinceră, noul single al Lolei își prezintă vulnerabilitatea și relația ca tânără artistă. În plus, BBC Radio 1 a premiat „Annabel’s House” drept „Cea mai tare înregistrare” săptămâna aceasta.

Pregătit pentru lansare pe 26 mai, My Mind Wanders And Sometimes Leaves Completely marchează o nouă eră pentru cântăreața / compozitoarea în vârstă de 22 de ani. Înarmată cu un avantaj distinct de Londra pentru muzica ei, Lola a ieșit complet din zona ei de confort, testându-și capacitatea de a scrie de a se confrunta cu noi subiecte, în timp ce extrage noi adâncimi ale creativității sale.

Împreună cu vocea ei superbă, care comută intr-o clipă, între moale și puternică, tânăra din sudul Londrei folosește o povestire populară și un stil diaristic pentru a oferi ascultătorului un loc în față pentru instantanee captivante din viața ei. Când vorbește despre viitorul ei proiect, Lola spune: „Este călătoria mea spre a fi femeie și a-mi da seama cine sunt”.

Lola a lucrat cu producători și compozitori precum Malay, favoritul lui Frank Ocean, Cass Lowe (Tinashe, Ray BLK) și Jim-E Stack (Charli XCX, Caroline Polachek) pentru a aduce My Mind Wanders… la viață. Proiectul ei va include și oferta anterioară, „Stream of Consciousness”.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.