Ediția America Express – Drumul aurului care a încheiat cea de-a doua etapă a reality
show-ului s-a situat pe primul loc în preferințele publicului român de pe tronsonul comerical, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani. Astfel, emisiunea a condus topul audiențelor
cu o medie de 8.1 puncte de rating și 26.1% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.5 puncte de rating și 21% cota de piață. Difuzată în intervalul 20:25 – 00:01, cea de-a opta ediție America Express a adunat în minutul de aur de la 22:15 peste 1,5 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane.

Cursa pentru ultima șansă din etapa a doua a competiției s-a încheiat cu prima eliminare din acest sezon. La startul cursei desfășurate în Mexico City s-au aliniat frații Gavril, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, dar și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, ele fiind echipa votată de ceilalți concurenți să participe la această întrecere. După o zi în care au trecut de la ringul de lucha libre la spectacolul alături de o trupă de mariachi, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Jean și Dinu Gavril. ”Ne sperie faptul că ne place să mergem la cursa pentru ultima șansă și ne place s-o câștigăm”, a declarat Jean cu umor. Pe locul doi s-au situat Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. ”A fost un mic miracol mexican. Pentru noi e un motiv de mândrie faptul că am trecut cu bine prin această experiență de care ne-a fost frică”, a spus Ovidiu Buta.

Rezultatul i-a surprins pe ceilalți concurenți: Larisa Iordache și Diana Bulimar au încheiat întrecerea pe ultimul loc, părăsind astfel competiția după ce Irina Fodor a deschis cutia în care se afla un vultur roșu – culoarea eliminării. ”Categoric puteam avea un rezultat mai bun, pentru că la noi tot timpul e loc de mai bine. N-am putut să vărs, însă, nicio lacrimă, pentru că eram prea obosită ca să fac asta… Am făcut în această aventură lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Noi plecăm de-aici cu capul sus!”, a spus Larisa. ”Am făcut în timpul petrecut în America Express cât n-am făcut, cred, în jumătate de viață!”, a adăugat Diana.

Cea mai periculoasă aventură la capătul lumii continuă la Antena 1! Cursa le va aduce concurenților misiuni construite în jurul unora dintre cele mai mari personalități ale Mexicului, fie că e vorba de artiști sau revoluționari care au schimbat destinul țării. Iar miza următorului Joker din competiție va încinge mult spiritele, în ediția America Express de duminică, de la ora 20:00 – prima din cea de-a treia etapă a întrecerii, care va continua lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30.

 

Sursa: Kantar Media                             

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                 

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban și Național

Perioada 25 ianuarie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.