Birman, prima colaborare dintre Melisa și Serena, este cântecul perfect pentru un februarie al îndrăgostiților. Cu un mesaj care vorbește despre pasiunea de la începutul unei relații, piesa este dedicată atracției irezistibile dintre parteneri.

Cu un sound care amintește de momentele de glorie ale erei disco, Melisa și Serena își doresc cu această piesă să pună în cuvinte acele momente din primele luni ale unei relații când totul este fierbinte și tot ceea ce îți dorești este să fii în brațele partenerului.

Gelozie, mister și obsesie sunt câteva din emoțiile din această piesă, care ne captivează și ne ține într-o stare constantă de dor.

„Pentru mine Birman este piesa cu cele mai multe schimbări. Ne-am dorit să lansăm acest proiect pentru tema pe care o are piesa și care ne-a cucerit pe toți. Strofele au suferit multe schimbări până să ajungem la acest rezultat, este o piesă la care s-a muncit mult. Ulterior am aflat ca voi lansa acest proiect împreuna cu Serena, care a fost primul artist care a compus o linie melodică pe acest instrumental. Cu toți cei din echipă am râs, am glumit, iar această energie pozitivă cred că se transmite prin piesă.”, ne transmite Melisa.
„Iubesc colaborările și mai ales provocările așa că am spus “Da!” piesei Birman fără să stau prea mult pe gânduri. Este genul de piesă pe care vrei să o dai la maxim indiferent că ești în mașină, acasă, în metrou, etc. Amuzant este faptul că eu și Melisa ne-am întâlnit pentru prima data nu în studio, ci pe platourile de filmare. Am râs, ne-am simțit bine, ne-am bucurat și ne-am reamintit că muzica este binecuvântare. Sperăm sa va placă, să ajungă în inimile voastre și să o puneți pe repeat.” a declarat Serena.


Despre Melisa

Cariera artistei începe în copilărie, în cadrul Școli Populare de Arte din Arad, acolo unde Melisa studiază canto, pian, teatru și muzică. Participă în cadrul competiției X Factor România, iar în 2015 lansează primul ei single „In Time”. Colaborarea cu Arkadi Dumikyan îi aduce premiul pentru cel mai bun proiect internațional la Armenia Music Awards. Piesa Tommo, lansată în 2021, devine un hit de succes, reușind să urce în topul chart-ului Shazam pe locul 4 în categoria Shazam Global, pe locul 2 în categoria Shazam Global Pop, pe locul 1 în 13 țări, respectiv top 20 în 41 de țări.

Despre Serena

Serena și-a început cariera muzicală în 2013, când a început să posteze pe rețelele sociale diferite coveruri. În prezent, aceasta are peste 1,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify. Serena este o artistă completă, care a lansat de-a lungul timpului piese care au intrat în topuri în mai multe țări și care au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Cea mai cunoscută piesă a artistei, „Safari”, are peste 240 de milioane de vizualizări pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.