Orașul Crimelor – Sezonul 4 (10×60’)

Premiera luni, 13 februarie, de la ora 23:00

Titlul original: Murdertown

 

 

Actrița Emilia Fox este gazda unui sezon inedite din „Orașul Crimelor”, o analiză complexă a impactului crimei asupra comunităților locale.

 

Poveștile sunt prezentate din punctul de vedere al celor imediat afectați, prietenii și rudele victimelor, uneori chiar cei puși sub acuzare, precum și jurnaliștii locali, ofițerii de poliție și criminologii.

 

În fiecare episod, Emilia vizitează orașele și comunitățile locale în care au avut loc crimele pentru a relata incidentele tragice prin intermediul mărturiilor unor oameni ale căror vieți nu au mai fost niciodată la fel de atunci.

 

 

 

Poliția fără cenzură (26×30’)
Premiera vineri 10 februarie, de la ora 23:00

Titlul original: Cops Uncensored

 

 

Jafuri armate. Furturi de mașini. Agresiuni violente. Crime cu sânge rece. A fi polițist pe străzile din Statele Unite înseamnă să te confrunți cu unele dintre cele mai înfricoșătoare și mai periculoase situații imaginabile.

 

„Poliția fără cenzură” îi urmărește îndeaproape pe ofițerii de poliție din SUA din orașe precum Los Angeles, New York, Miami și Detroit în timp ce abordează cazurile și crimele care se termină cu carnagii pe marginea drumurilor, împușcături și arestări. Cu acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7, acest serial documentar spectaculos surprinde realitatea crudă a muncii de polițist.

 

„Poliția fără cenzură” permite telespectatorilor să asiste la cele mai nebunești cazuri de la început până la sfârșit, aducându-i mai aproape ca niciodată de lumea periculoasă a forțelor de ordine din SUA. Este o meserie grea… și aceștia sunt bărbații și femeile curajoase care o fac!

 

 

 

 

 

Întâlnire, căsătorie, crimă | Sezonul 4 (3×60’)

Premiera 14 februarie, marțea, de la ora 23:00

Titlul original: Meet Marry Murder

 

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume – atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul, „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

 

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

 

 

Primele 48 de ore | Sezonul 25 | Partea 1 (10×60′)

Premiera joi, 23 februarie, de la ora 23:00
Titlul original: The First 48

 

 

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

 

Cu o grafică stilizată care aproprie seria de formatul unei drame de televiziune, decât al unui reality show, „Primele 48 de ore” îi urmărește pe detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile.

 

Fiecare episod de o oră îi prezintă pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.