Romanița Iovan este invitata ediției de duminică, 22 ianuarie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22:00, la Kanal D.

Creatoare de modă și femeie de afaceri, Romanița Iovan a ajuns în lumea modei întâmplător, așa cum afirma vedeta în spațiul public, și a făcut parte din cercul restrâns al manechinelor care defilau pe podiumul românesc în perioada comunistă. În 1991 și-a deschis propria casă de modă, oferindu-le româncelor șansa de a găsi în țară produse stilistice rafinate.

În prezent, Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România, cu o vechime de trei decenii în designul vestimentar. Creatoarea de modă a adus, de-a lungul timpului, pe piață brand-uri internaționale de lux și a dezvoltat și afaceri în imobiliare.

Romanița Iovan are un fiu, din căsătoria cu pilotul Adrian Iovan, care a pierit în tragicul accident aviatic din Apuseni. În prezent, creatoarea de modă este într-o relație cu avocatul Iulian Gogan.

“Păpușă de porțelan sau Cruella de Vil?”, “Ați putea renunța vreodată la modă?”, “Ce v-a lipsit în comunism?”, “Îi sunteți loială lui Irinel Columbeanu?”, “Există ceva ce v-ar putea dărâma?”, “Vă mai încuiați ușa la dormitor?”, “Aveți puterea să iertați oamenii?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Romanița Iovan va trebui să răspundă în ediția de duminică, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:00, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.