Armani White a lansat single-ul ‘Goated”, alaturi de Denzel Curry

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/GoatedPR

In timp ce hitul „Billie Eilish” cucereste topurile muzicale de pe tot globul, Armani White a lansat single-ul ‘Goated, in colaborare cu Denzel Curry.

Regizat de Mikey D’Amico și Davey Robinson, videoclipul il prezintă Armani antrenându-se în sala de sport cu un adevărat G.O.A.T., nimeni altul decât legenda neînvinsă a boxului Floyd Mayweather, Jr. Vizualul reflectă în cele din urmă dinamica imprevizibilă și incontestabilă a cântecului.

După ce a apărut alături de N.O.R.E. pentru o performanță mult despre care se vorbește la Premiile BET Hip Hop 2022, BET l-a proclamat recent pe Armani „BET Amplified Artist” din ianuarie 2023. Ca parte a acestei campanii, BET Music îl va prezenta pe mai multe campanii și platforme BET, inclusiv BET, BET Her, BET Jams, BET Soul, BET.com, BET Socials și pagina sa oficială YouTube.

Armani a încheiat, de asemenea, un 2022 uriaș cu o performanță uimitoare în NEW YEAR’S ROCKIN’ EVE de la Dick Clark de la ABC, oferind interpretări energice live ale piesei „GOATED” și „BILLIE EILISH”. De asemenea, a interpretat un amestec de piese la MTV EMAs.

„Goated” va conduce lista de melodii pentru noul EP al lui Armani, care va fi lansat în primăvara acestui an.

 

 

 

 

Link YouTube

 

Freya Ridings a lansat single-ul “Weekends”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/WeekendsPR

Freya Ridings a lansat single-ul “Weekends”. Apariția fulgerătoare a lui Freya Ridings cu „Lost Without You” și albumul ei de debut omonim au făcut-o una dintre poveștile surpriză de succes internațional din ultimii ani. Single-ul a făcut-o pe Freya prima artistă care a avut un hit în Top 10 auto-scris, de la lansarea inițială a lui Kate Bush din „Running Up That Hill” în 1985 și, în acest proces, și-a creat albumul de debut pentru un succes global imens: locul #3 în topul Regatului Unit, peste un miliard de stream-uri și 47 de certificări de platină și aur.

Freya revine acum cu lansarea, pe 5 mai 2023, a celui de-al doilea album al ei, „Blood Orange”. Discul este lansat alături de single-ul său principal, „Weekends”.

Procesul de scriere a „Blood Orange” a fost unul de incertitudine. Planurile de a începe cu sesiunile din Los Angeles au fost abandonate din cauza lockdown-ului, acele circumstanțe s-au înrăutățit cu atât mai mult prin trecerea printr-o despărțire, în același timp. Așa că, în timp ce realizările ei anterioare și o nouă aventură proaspătă în LA ar fi trebuit să o pună pe Freya la un nivel ridicat, în schimb, ea a fost cu inima zdrobită și a revenit în dormitorul copilăriei.
Neavând altceva de făcut, Freya a săpat în adâncurile emoțiilor ei pentru a scrie un set plin de melodii noi – multe dintre ele au devenit instantaneu favoritele fanilor, când au fost lansate în timpul unor spectacole discrete transmise live, din camera sa. În cele din urmă, lockdown-ul și despărțirile s-au redus la amintiri nedorite, iar reaprinderea unei flăcări vechi a oferit scânteia finală pentru a oferi „Blood Orange”, un antidot înălțător pentru a contrasta tristețea care a inspirat-o prima dată.

Freya spune: „Este un album format din două jumătăți, 18 luni în care am fost, cu adevărat, zdrobită și singură și apoi 18 luni în care am fost cea mai fericită. Deci sunt acele două jumătăți, cea amară și cea dulce, și trecerea de la una la cealaltă și să-ți permiti să treci prin asta.”
Primul single al albumului, „Weekends”, este un cântec pregătit pentru ringul de dans, cu o notă de energie disco glitterball în stilul lui Nile Rodgers. Dar vocea vertiginoasă și catifelată a Freyei se evidențiază atunci când expune singurătatea care a cuprins-o la începutul anului 2020.

Este un cântec care a venit dintr-un moment foarte specific din viața lui Freya. După cum își amintește ea, „A existat o despărțire când am primit primul meu disc de platină pentru „Lost Without You”. Nu aveam pe cine să sun și stăteam singură într-un bar din King’s Cross. Se pare că am avut mii de oameni în jurul meu, dar, de fapt, am fost singură.”

În altă parte, „Blood Orange” este influențată în primul rând de dragostea artistei pentru compozitorii clasici ai anilor ’70: Carole King, Elton John și Fleetwood Mac. Și, deși există câteva accente de producție modernistă, miezul sunetului este căldura organică a instrumentației live: chitarele acustice, bătăile exuberante, alamele și, desigur, acea voce.

Albumul a fost scris de Freya cu colaborări selecte precum Steve Mac (Ed Sheeran, Lewis Capaldi), Kamille (Dua Lipa, Little Mix), Will Bloomfield (Alfie Templeman, The Vaccines), LostBoy (Mimi Webb, Rita Ora), Phil Plested (Lewis Capaldi) și Scott Harris (Camila Cabello, Shawn Mendes).

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Sam Smith face echipă cu Koffee și Jessie Reyez pentru piesa “Gimme”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/GimmePR

Sam Smith face echipă cu Koffee și Jessie Reyez pentru “Gimme”. Urmărind zgomotul exploziv al piesei numarul 1, la nivel global, „Unholy”, artistul revine cu noua piesă de pe noul album mult așteptat, „GLORIA”.

Pentru piesa „Gimme”, infuzata de dancehall, Sam a colaborat cu alte două forțe feminine, anume compozitoarea R&B, de origine columbiană-canadiană Jessie Reyez și starul jamaican de reggae, Koffee.
Descrisă de Smith drept „murdărie!”, piesa, care a fost redată pentru prima de Radio 1s Hottest Record, este o chemare a unui iubit hipnotic. „Eu și Jessie eram practic beți, cu whisky în Jamaica, la două dimineața, alergam, ca doi prieteni care râd, este un cântec foarte senzual.” Și asa s-a născut Gimme.

„Gimme” vine in spatele succesului fără precedent al lui Unholy, al optulea hit #1 al lui Sam, care a strâns peste 1 miliard de stream-uri în întreaga lume, piesa a fost primul Billboard Hot 100 #1 al lui Sam, a fost nominalizat la un GRAMMY și a rămas în topul clasamentelor Spotify și Apple Music la peste o lună de la lansare. Dominând tendințele Tik-Tok cu piesa, Sam este printre doar alți trei artiști care au debutat pe locul 1 în topurile oficiale din Marea Britanie în 2022.

Sam Smith este unul dintre cei mai cunoscuti artiști muzicali care au apărut în istoria recentă și deține o colecție de succese remarcabile, care a strâns 37 de milioane de vânzări de albume, 276 de milioane de vânzări de single și 50 de miliarde de stream-uri în carieră.

Anul trecut, Sam a susținut două spectacole la emblematica Royal Albert Hall din Londra și de atunci a anunțat turneul GLORIA UK și UE pentru 2023.

Albumul „GLORIA” va fi lansat pe 27 ianuarie 2023.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

SG Lewis colaborează cu Charlotte Day Wilson și Channel Tres pentru “Fever Dreamer”

Stream / Download: 
https://umu.lnk.to/FeverDreamerPR

SG Lewis colaborează cu Charlotte Day Wilson și Channel Tres pentru “Fever Dreamer”. Piesa este un imn atemporal pentru ringul de dans, cu compozitoarea Charlotte Day Wilson și colaboratorul precedent, Channel Tres. Al doilea său album, AudioLust & HigherLove, urmează să fie lansat pe 27 ianuarie 2023.

„Fever Dreamer” îl vede pe SG Lewis oferind un banger asistat de colaboratori cu rezultate seismice. Canalizarea spiritului disco, cu percuție propulsivă, este pură seducție în formă pop.
La sfârșitul acestei luni are loc lansarea celui de-al doilea album de studio al lui SG Lewis, AudioLust & HigherLove, în care cântărețul, compozitorul, multi-instrumentistul și producătorul se bazează pe viitorul-disco caleidoscopic al albumului său de debut, într-un album expansiv și ambițios realizat, din două jumătăți: la un capăt al spectrului, el creează genul de povești nocturne pe care le trăiesc ringurile de dans, rave-urile underground, petrecerile la piscină și festivalurile, iar la celălalt capăt, el accesează un nivel mai înalt de extaz pop atemporal, ancorat de cantitatea potrivită de rock, instrumentație organică și elocvență vocală.
El se potrivește unei dispoziții cu adrenalină din cea mai sălbatică noapte, și o croiește pe alta pentru călătoria fericită acasă la răsăritul soarelui. Este o colecție diversă de decupaje clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai bogate talente de producție ale ultimului deceniu și include o colecție de succes de colaboratori, incluzând Channel Tres, Charlotte Day Wilson, Tove Lo, Ty Dolla $ign și Lucky Daye, alături de vocea lui SG, care este prezentată mai bine ca niciodată.

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta, The Neptunes și N.E.R.D. Albumul său de debut, lansat anul trecut, a fost lăudat de The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și multe altele. Piesa „Chemicals” a adunat peste 55 de milioane de stream-uri Spotify, catapultând numărul total de streamuri al lui SG Lewis la peste 1,4 miliarde și, cel mai recent, Louis Vuitton și-a lansat campania de dinainte de toamnă cu remix-ul lui Soulwax „Impact” (cu Robyn & Channel Tres). În culise, SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie, capabil să facă zgomot de ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo de), SG Lewis și-a încheiat cel mai mare turneu din SUA de până acum (50.000 de bilete) în noiembrie. SG Lewis a dezvăluit, de asemenea, detalii despre turneul său – AudioLust & HigherLove din Marea Britanie/UE pentru martie 2023.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Gracie Abrams a lansat “Where do we go now?”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/WhereDoWeGoNowPR

Gracie Abrams a lansat piesa “Where do we go now?”, un portret superb al conexiunii care se estompează. Melodia va apărea pe așteptatul album de debut al lui Abrams, Good Riddance. Produs de Aaron Dessner de la The National, materialul „Good Riddance” va fi lansat pe 24 februarie, prin Interscope Records.

Produsa și co-scrisa cu colaboratorul ei frecvent, Dessner, piesa o găsește pe Abrams documentându-și experiența emoțională cu mai multă precizie și impact decât oricând. În timp ce povestește sfârșitul unei relații fracturate și toată confuzia, frustrarea și dorul care vin odată cu ea, artista în vârstă de 23 de ani atinge un nou nivel de onestitate lirică și stăpânire de sine – un element reflectat pe deplin în liniștea ei captivantă. Rezultatul este o introducere perfectă în introspecția neîngrădită care infuzează „Good Riddance”.

Regizat de Gia Coppola (Carly Rae Jepsen, Blood Orange), videoclipul pentru „Where do we go now?” parcurge o serie de cadre uimitoare care o surprind pe Abrams în diferite stări de neliniște emoțională. Cu jocul său delicat de umbre și lumini, vizualul se schimbă de la alb-negru puternic la culoarea fin saturată, deoarece Abrams întruchipează în întregime vârtejul de sentimente al piesei, trăgând în cele din urmă publicul și mai adânc în lumea ei interioară.

„Where do we go now?” este prima muzică nouă a lui Abrams de la „Difficult”, o lansare din octombrie produsă și co-scrisă cu Dessner. Un exemplu strălucitor al realismului poetic din centrul compoziției ei, piesa a câștigat imediat laude de la Rolling Stone.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Moneybagg Yo colaborează cu GloRilla pentru “On Wat U On”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/OnWatUOnPR

Moneybagg Yo colaborează cu GloRilla pentru “On Wat U On”, o piesa fără restricții, care vine însoțită de un videoclip înflăcărat ce surprinde o ceartă aprinsă despre încredere și infidelitate.
Peste un ritm clasic, cu un bas intens și un aranjament propulsiv de pian, Bagg își exprimă exasperarea față de munca necesară pentru ca romantismul să ajungă departe. Pe cât de atrăgător, pe cât este de adevărat, „On Wat U On” este un hit sigur.

Vizualizatorul adoptă o abordare literală, arătând un cuplu în mijlocul unui argument aprins. Inspirată de scenele din filmul clasic de cult „Baby Boy”, GloRilla găsește un pachet de anticoncepționale pe bancheta din spate când se ridică la o fereastră și îl strigă pe Bagg. Se întoarce spre apartamentul lor și, în sfârșit, afară din nou, unde Glo ridică o piatră mare și țintește spre parbriz pentru a-i arăta cu adevărat furia.

„On Wat U On” apare la o lună după ce Moneybagg Yo a lansat piesa sa emoționantă „Quickie”.
Înainte de asta, hitmaker-ul a apărut în compilația CMG Gangsta Art. Una dintre contribuțiile sale, o colaborare cu Yo Gotti, Mozzy și Lil Poppa numită „Big League”, a fost aleasă drept melodia oficială a finalei NBA din 2022. Moneybagg Yo s-a impus, de asemenea, ca un cercetător suprem și dezvoltator de talente: artistul său, BIG30, a fost recent selectat ca parte a celei mai recente clase Freshman XXL.

În doar câțiva ani, Moneybagg Yo s-a impus ca una dintre cele mai tari voci din club și de pe străzi. Rapperul a fost nominalizat la Billboard Music Awards și iHeartRadio Awards, a primit aprecieri de la publicații precum Pitchfork și New York Times și a colaborat cu vedete de top precum Kanye West, 2 Chainz și YG.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Michele Morrone a lansat “Push Me”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/PushMePR

Michele Morrone a lansat “Push Me”. Numărătoarea inversă a inceput: după ce Michele Morrone a lansat deja patru preview-uri de pe viitorul său album în ultimele luni, care au fost sărbătorite cu euforie de către baza sa globală de fani, muzicianul și actorul italian lansează acum vibrantul erotic „PUSH ME”, următorul prevestitor al albumului său cu numarul doi, planificat pentru 2023!

Cu rolul principal din partea a treia a dramei erotice Netflix „365 Days”, lansată în întreaga lume vara trecută, Michele Morrone și-a dovedit încă o dată statutul de actor carismatic. În prezent, multitalentul milanez în vârstă de 32 de ani se concentrează pe a doua sa mare pasiune: muzica.

Albumul său de debut, „Dark Room”, lansat în 2020, are în prezent peste 1,25 miliarde de stream-uri totale pe toate platformele; single-urile „Hard For Me” și „Feel It” au contribuit la popularitatea enormă a filmului.

Michele Morrone și-a stârnit apetitul pentru cel de-al doilea album în ultimele luni cu single-urile difuzate de milioane de ori – „Beautiful”, „Another Day”, „Player” și emoționanta baladă „Angels” (care poate fi auzită și în partea a 3-a a filmului „365 Days”).

Italianul ne prezintă acum single-ul înflăcărat „PUSH ME” – o melodie pop urbană sexy, pulsatorie, cu influențe electronice, pe care Morrone vorbește despre pasiuni întunecate, seducție și calea spre mântuire. Michele Morrone vede piesa ca pe o consacrare a iubirii – reprezintă nevoia lui de a fugi de demoni, aproape de a-i exorciza, pentru a putea trece spre iubire.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

M83 lansează “Oceans Niagara” și anunță noul album

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/OceansNiagaraPR

M83 lansează “Oceans Niagara” și anunță noul album, FANTASY, care va fi lansat pe 17 martie 2023.

„BEYOND ADVENTURE”, Gonzalez cântă într-un vârtej M83 de sintetizatoare și chitare. Acestea sunt singurele două cuvinte din întregul „Oceans Niagara”, o proclamație cu puncte de suspensie și cel mai potrivit ton pentru călătoria evocatoare și amplificatoare a simțurilor care este Fantasy.

Comentând piesa/videoclipul, Gonzalez oferă: „Foarte mândru să vă prezint prima piesă a noului meu album ‘Fantasy’. Se numește Oceans Niagara și este prima colaborare dintre fratele meu Yann Gonzalez și mine într-un videoclip muzical. Am vrut să creez acest sentiment de prietenie. Ascultând acea melodie, îmi imaginez oameni alergând, conducând rapid sau călărind împreună pe nave spațiale. Este acest sentiment de a merge înainte, ca o poțiune magică pe care o iei pentru a descoperi lumi noi. Dincolo de aventură!”

Regizorul video Yann Gonzalez adaugă: „Oceans Niagara este sinteza perfectă a muzicii lui M83: un zid de sunet și emoții care merge crescendo până ajunge la punctul culminant, cu momente de extaz melodic pur, care personal mă fac să simt că plutesc, iubesc și plâng, toate deodată, aproape ca și cum aș fi din nou adolescent. Este prima dată când regizez un videoclip muzical pentru Anthony și a fost o șansă grozavă pentru noi de a ne împărtăși referințele și emoțiile comune din anii copilăriei și adolescenței, cu indicii de anime-urile noastre franco-japoneze, filmele de groază și serialele TV ciudate pentru copii din anii ’80 și ’90.”

Pentru Gonzalez, direcția și estetica Fantasy au fost imediat clare. „Mi-am dorit ca acest disc să aibă un mare impact live”, spune el. „Ideea a fost să revin cu ceva mai aproape de energia din Before The Dawn Heals Us. Combinația de chitare și sintetizatoare este întotdeauna în muzica mea, dar poate este mai prezentă pe acest nou disc decât pe cele anterioare.”

Gonzalez a căutat să continue o tendință care a devenit mai proeminentă în albumele sale recente. „Am vrut să fiu mai prezent din punct de vedere liric și vocal, chiar dacă asta a fost descurajant la început”, afirmă el. „M-am gândit că dacă aș putea realiza asta, acest album va fi mai personal decât cele care au apărut înainte.”

Fantasy, al noualea album al lui M83, se dovedește o încântare senzorială uriașă și marchează cel mai personal album al său de până acum, o lume alternativă pe care Gonzalez a creat-o ca o evadare din lumea deconectată în care trăim astăzi.
Expansiv din punct de vedere sonor, dar tandru intim, Gonzalez valorifică o juxtapunere a inaccesibilului și a omniprezentului într-un mod care îl lasă pe ascultător să se simtă nerușinat, uluitor de viu.

M83 este viziunea muzicală a multi-instrumentistului francez Anthony Gonzalez. Pe parcursul a două decenii, el s-a consolidat ferm ca un artist a cărui muncă transcende simplul evadism în favoarea construcției complete a lumii. Fie că este vorba despre celebrele sale albume de studio, coloane sonore de film sau compoziții pentru producții de scenă, Gonzalez a dovedit că nimic nu-i depășește capacitatea de a încapsula perfect un anumit timp, o emoție sau un sentiment al locului.

Inițial inspirat de shoegaze, lucrarea lui Gonzalez acoperă și estompează mai multe genuri și tărâmuri, de la dream-pop-ul plin de sintetizatoare găsit în Saturdays = Youth până la peisajele sonore ambientale din Before The Dawn Heals Us. El a cunoscut un succes la nivel mondial grandios cu Hurry Up, We’re Dreaming, nominalizat la Grammy, vândut de platină, care conține hitul exploziv „Midnight City” și a susținut turnee sold out în întreaga lume. Cariera sa a înflorit și în lumea filmului, unde a realizat coloana sonoră pentru filme precum „Black Heaven” al regizorului francez Gilles Marchand din 2011, „Oblivion”, filmul SF al lui Tom Cruise, filmele fratelui său „Knife & Heart” și „You And The Night”, precum și coloana sonoră pentru VOLTA de la Cirque Du Soleil.

M83 a anunțat, de asemenea, vești despre un turneu extins din America de Nord, care va fi lansat în aprilie și va dura până la sfârșitul lunii mai. Vor fi, de asemenea, date de festival în toată Europa în această vară, mai multe detalii urmând a fi anunțate în curând.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Cian Ducrot a lansat “All For You (Moi qui t’aimais tellement)”

Stream / Download: 
https://umu.lnk.to/AllForYouFVPR

Cian Ducrot a lansat “All For You (Moi qui t’aimais tellement)” si deschide anul 2023 cu o versiune jumătate franceză – jumătate engleză a hit-ului său, „All For You”.

„All For You”, lansat în 2022, explorează subiecte precum dragostea și durerea. Încoronat drept unul dintre „artiştii de urmărit în 2022” de către Amazon Music, Cian a prezentat mai întâi piesa pe TikTok. Deși melodia nu a fost încă lansată, Jimmy Fallon și starul pop-rock Joe Jonas și-au improvizat propriile versuri ale piesei la The Tonight Show. „All For You” este cel mai mare hit al său de până acum (126 de milioane de stream-uri în întreaga lume, top 10 single în Irlanda, #20 în Marea Britanie cu 22 de săptămâni în topuri). A primit atât de mult sprijin pe piesă încât a lansat ulterior o nouă versiune cu Ella Henderson!

În mai 2022, și-a întâlnit publicul francez în cadrul Festivalului de muzică Oberkampf de la Paris. De asemenea, s-a plimbat în fața Turnului Eiffel interpretând hitul său „All For You”, a primit o reacție firească și spontană din partea francezilor care au fost foarte receptivi până a venit ploaia. El va susține un spectacol sold out la Supersonic Paris pe 6 martie 2023.

Cian Ducrot, născut dintr-o mamă franceză și un tată irlandez, adoptă o abordare nomadă a muzicii pop, trăind în Londra și înregistrând în întreaga lume. Cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul de pregătire clasică (pian, flaut, tobe, chitară etc.) în vârstă de 25 de ani, înregistrează oriunde merge cu chitara și laptopul. După succesul său, Cian Ducrot a colaborat cu LANY, Gracie Abrams și Ella Henderson.

Dincolo de talentul său, Cian Ducrot are o personalitate incredibilă care îl face foarte draguț și permite publicului său să relaționeze cu el. Prin umorul său sarcastic milenial/Gen-Z, Cian și-a construit o comunitate solidă de fani pe rețelele sociale și mai ales pe TikTok, unde are în prezent 2 milioane de urmăritori pentru 48,2 milioane de aprecieri. De asemenea, are 305.000 de urmăritori pe Instagram, 88.7k pe YouTube și aproape 131.5k pe Spotify.

Pregătit să cucerească lumea, Cian Ducrot începe cu Franța prin dezvăluirea versiunii francez-engleză a hitului său « All For You (Moi qui t’aimais tellement) », piesa pe care o va interpreta pe 6 martie 2023 pe scena de la Supersonic la Paris!

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

 Chiiild face echipă cu Lucky Daye pentru “Good For Now”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/GoodForNowPR

Chiiild face echipă cu Lucky Daye pentru “Good For Now”. Piesa va apărea pe viitorul album al lui Chiiild, „Better Luck in the Next Life”, care va fi lansat pe 3 martie 2023.

Această ultimă versiune îl vede pe Chiiild să facă echipă cu starul R&B, câștigător al GRAMMY, Lucky Daye, rezultând o piesă ambientală fascinantă, cu voci bogate și o atmosferă din altă lume. Cei doi artiști au colaborat anterior la „Compassion” pe albumul lui Daye, nominalizat la GRAMMY 2022, Candydrip.

Despre piesă, Chiiild împărtășește „Uneori suntem cuprinși de sentimente și începem să ne gândim la viitor cu speranța că sentimentul durează. Acest cântec ne aduce aminte că orice s-ar întâmpla, ar trebui să fim prezenți în acest moment pentru că nu știm ce ne aduce ziua de mâine.”

Chiiild a anunțat pentru prima dată Better Luck in the Next Life odată cu lansarea single-ului său „Bon Voyage”. Piesa a oferit o primă privire în album, care servește ca o explorare în profunzime a libertății creative, a echilibrului personal și a întoarcerii acasă. Chiiild a continuat prin lansarea următorului său single „You Get Me (A Final Word),” care a avut premiera la The Zane Lowe Show pe Apple Music în decembrie.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

JAWNY a lansat “True”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/truePR

JAWNY a lansat “TRUE”. Artistul indie începe noul an cu un nou single dulce-amărui „True”. Piesa a fost co-scrisă și co-produsă de JAWNY, Imad Royal și Elie Rizk.

Întotdeauna romanticul fără speranță, JAWNY continuă să disece montagne russe-ul nesfârșit al iubirii. Pe „True”, el surprinde coborârea descurajantă, exprimându-și singurătatea într-un solilocviu neîntrerupt, împodobit cu un ritm puternic și chitară.

După un 2022 încărcat, care a inclus turnee de susținere cu Beck și Oliver Tree, JAWNY va reveni pe drum în martie, când va începe un turneu cu artistul indie-pop Wallice. Începând pe 3 martie la San Diego, acesta va include opriri în Los Angeles, New York, Philadelphia și multe altele.

 

Stream / Download

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.