Cel mai spectaculos reality show din România, America Express – Drumul Aurului, care va avea marea premieră duminică, 15 ianuarie, continuă pe AntenaPLAY la Podcastito Express, unde gazdele Cătălin Bordea și Nelu Cortea, doi dintre concurenții acestui sezon, comentează cele mai tari faze din timpul aprigei competiții.

Astfel, în fiecare săptămână, după cele patru ediții America Express difuzate de Antena 1 duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, Cătălin Bordea și Nelu Cortea se întâlnesc miercuri, joi, vineri și sâmbătă pe AntenaPLAY la Podcastito Express pentru a discuta despre cele mai tensionate și cele mai amuzante momente din timpul cursei nebune care poartă concurenții pe un traseu fabulos, ce traversează Mexicul, Guatemala și Columbia. Gazdele vor avea ca invitați concurenți care au pornit alături de ei pe Drumul Aurului, discuțiile pline de umor aducând totodată informații neștiute de pe parcursul cursei, dezvăluite aici în exclusivitate.

America Express înseamnă o producție de anvergură, cu o desfășurare de forțe remarcabilă și un număr impresionant de ore de filmare – care surprind atât de multe povești uluitoare și situații neașteptate, ce încap cu greu în cele patru ediții săptămânale ale reality show-ului de la Antena 1. Astfel, Podcastito Express vine să le ofere telespectatorilor detalii inedite de pe parcursul cursei, dar și comentarii spumoase despre ce s-a văzut și nu s-a văzut la televizor, într-o discuție antrenantă cu Cătălin Bordea, Nelu Cortea și invitații lor. Cel mai așteptat reality show din România, America Express – Drumul Aurului, va putea fi văzut, așadar, de către telespectatori și dintr-o altă perspectivă, prin ochii concurenților care acum lasă deoparte tensiunea și stresul din timpul competiției, la Podcastito Express, difuzat în exclusivitate pe AntenaPLAY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.