DIVA

Recomandări februarie 2023

 

Marion

Din 2 februarie, câte două episoade, de la 21:00, în fiecare joi.

Seria franțuzească o are în prim plan pe Edwige Marion (Louise Monot), care se alătură echipei de la Gara de Nord din Paris în calitate de comisar de divizie, al brigăzii de căi ferate. Ea investighează cele mai întunecate cazuri, încercând în același timp să echilibreze responsabilitățile de mamă pentru fiica sa adoptată și rolul ei de polițist. Poveste este bazată pe romanul omonim semnat de Danielle Thiéry.

Creat de Danielle Thiery și cu distribuția formată din Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec și Bertrand Nadler, cele 6 episoade au fost lansate în 2022.

 

Filme romantice în Luna Îndrăgostiților

Sâmbăta și duminica, de la 16:00

Duminica, 5 februarie este difuzat filmul romantic Regăsirea (The Story of Us, 2019) cu Maggie Lawson și Sam Page. Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

Sâmbăta, 11 februarie ne aflăm În prezența dragostei (Presence of Love, 2022) un film romantic în care Joss, o profesoară la universitate, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, Daniel, un tată singur.

Sâmbătă, 18 februarie, vizionăm o Încurcătură mediteraneană (Mix Up in the Mediterranean, 2021) este filmul romantic în care un bucătar din provincie se dă drept fratele său, un bucătar din NY, pentru a concura la un concurs culinar și se îndrăgostește de organizatoare.

 

Crime în Franța

Noi filme miercurea, de la 21:00

La DIVA luna februarie este și plină de mistere și cazuri complicate numai bune de investigat în serile de miercuri. 1 februarie aduce Surse criminale (Sources Assassines (Murder In The Auvergne Mountains), 2017). Pe 8 februarie vizităm un sat aplin francez pentru a studia Pietre negre (Roches Noires (Murder In Tarentaise Valley), 2018). 15 februarie poartă publicul prin Courrieres, locul dezastrului minier din 1906, în filmul Crime la Lille (Meurtres À Lille (les Crimes Silencieux), 2017). Pe 22 februarie este investigată o Crimă pe insula d’Yeu (Murder In Ile D’yeu, 2015).

 

 

Camera de gardă S8 

Din 14 februarie, câte două episoade, marțea, de la 21:00

Cea mai aglomerată secție de urgență din Chicago își deschide larg porțile pentru sezonul cu numărul 8 și îi readuce în lumina reflectoarelor pe Dr. Will Halstead, care luptă pentru a-și sprijini pacienții, Dr. Daniel Charles, psihiatrul spitalului, Sharon Goodwin, care se asigură că toți pacienții primesc nimic mai puțin decât îngrijire de calitate și compasiune, Dr. Ethan Choi și călătoriea sa de auto-descoperire și pe asistenta Maggie Lockwood, care se confruntă cu probleme profunde de familie.

Actorii Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Marlyne Barrett, Yaya DaCosta, Oliver Platt și Dominic Rains revin în distribuție. Noul sezon a fost lansat în septembrie 2022 și are 12 episoade.

 

Blanca: Fără ochi

Din 27 februarie, lunea, de la 21:00

Cele șase episoade o au în prim-plan pe Blanca (Maria Chiara Giannetta), o tânără care a orbit în copilărie, se folosește de abilitățile sale auditive și analitice excepționale în munca sa de consultant al poliției în Genova.

Producția italiană este bazată pe romanul semnat de Patrizia Rinaldi și a fost lansată în decembrie 2021. Din distribuție fac parte Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno și Enzo Paci

 

Seriale care continuă:

Durere și vindecare (Nurses / Enfermeras, 2019)

De luni până vineri, de la 17:50, câte două episoade.

Actiunea de la Spitalul Universitar Santa Rosa este în toi în noile episoade din februarie. Pentru a-l înveseli pe Camilo, Hector promite că îl va aduce pe Rambo, hamsterul său, la spital. Valentina, Esteban și Paula vor să afle unde e Roman, iar Maria Clara primește oferte și în viața personală și cea profesională.

 

Astrid și Raphaelle S3 (Astrid et Raphaëlle, 2022)

Lunea, de la 21:00 – Finalul sezonului pe 20 februarie

Astrid Nielsen și Raphaëlle Coste au parte de noi investigații provocatoare în finalul sezonului când caută făptșul unei crime bizare și misterioase, după ce un biolog cercetător este găsit mort într-o seră tropicală. Astrid își vede stabilitatea emoțională pusă în pericol atunci când ea și Raphaëlle cercetează moartea misterioasă a mai multor bărbați fără adăpost.

 

miercuri
1 februarie 2023

06.00  Căpitanul Marleau: În numele Fiului Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Olivier Gourmet, Anouk Grinberg

(Captain Marleau: Au Nom Du Fils) Sezonul 6, Episodul 4

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

08.20  Pompierii din Chicago: O greutate apăsătoare Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Heavy Weight) Sezonul 2, Episodul 19

Echipajul stației de pompieri din Chicago se străduie să țină situația sub control după un eveniment tragic, iar Șeful primește niște vești uluitoare.

09.20  Pompierii din Chicago: Zi întunecată Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Dark Day) Sezonul 2, Episodul 20

Explozia unei bombe la un eveniment caritabil organizat de un spital îi șochează pe cetățenii din Chicago, iar Dawson rămâne blocată sub dărâmături.

10.20  Durere și vindecare: episodul 43 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 43

Carlos și Maria Clara discută despre un pacient cu suspiciune de „sindromul fabricii de bere”. Între timp, Román ia copiii pentru ziua sa de naștere.

11.25  Durere și vindecare: episodul 44 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 44

După ce Chencho are o criză, Carlos îl convinge pe Castro să deschidă o cameră exclusiv pentru el. Román primește alte vești proaste.

12.30  Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

13.30  Căpitanul Marleau: Orașul sufletelor suferinde Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Arnaud Ducret, BŽatrice Dalle

(Captain Marleau: Cité Des Âmes En Peine) Sezonul 6, Episodul 5

Când o veche cunoștință e acuzată de crimă, Marleau se trezește că suspectează motivele unui coleg polițist care s-a ocupat de anchetă.

15.50  Pompierii din Chicago: Încă o șansă Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: One More Shot) Sezonul 2, Episodul 21

Dawson e îngrijorată de examenul care se apropie, Casey are ceva de discutat cu Antonio și echipa face cunoștință cu un nou membru.

16.50  Pompierii din Chicago: Când iubești cu adevărat Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Real Never Waits) Sezonul 2, Episodul 22

Dawson trece examenul, dar se pare că situația prezintă și dezavantaje, când e trimisă la secția 105, unde nu e primită bine. Oare cum se va descurca?

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 45 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 45

Paula îi explică Mariei Clarei situația ei. Între timp, Carlos îi dă lui Narciso o veste proastă cu privire la sănătatea soției sale.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 46 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 46

Maria Clara îl duce pe Camilo la spital pentru a face analize. Între timp, Carlos face un efort pentru a-și îmbunătăți relația cu tatăl său.

20.00  Magnum, detectiv particular: Mori, a spus Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

21.00  Premieră FILM Surse criminale Ð FILM Mystery, Franţa 2017, regia: Bruno Bontzolakis, distribuţie: Julie De Bona, Marthe Keller

(Sources Assassines (Murder In The Auvergne Mountains))

Când fosta iubită a unei victime este arestată, fiica înstrăinată a acuzatului, un ofițer de poliție, încearcă să reabiliteze numele mamei sale.

23.00  Astrid și Raphaëlle: Martorul Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Witness) Sezonul 3, Episodul 5

Cercetând o crimă comisă în mijlocul Gare du Nord, cei doi află că singurul martor este fiul victimei, un băiat cu autism.

00.10  Clubul mamelor rele: episodul 5 Ð Drama Series, Australia 2019, distribuţie: Melissa George, Tess Haubrich, Jessica Tovey

(Bad Mothers) Sezonul 1, Episodul 5

Sarah și Kyle descoperă secrete de familie care ar putea contribui la găsirea celui care a ucis-o pe Charlotte.

01.10  Căpitanul Marleau: Orașul sufletelor suferinde Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Arnaud Ducret, BŽatrice Dalle

(Captain Marleau: Cité Des Âmes En Peine) Sezonul 6, Episodul 5

Când o veche cunoștință e acuzată de crimă, Marleau se trezește că suspectează motivele unui coleg polițist care s-a ocupat de anchetă.

03.10  FILM Pe gustul meu Ð FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

05.10  Pompierii din Chicago: Când iubești cu adevărat Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Real Never Waits) Sezonul 2, Episodul 22

Dawson trece examenul, dar se pare că situația prezintă și dezavantaje, când e trimisă la secția 105, unde nu e primită bine. Oare cum se va descurca?

joi
2 februarie 2023

06.00  Căpitanul Marleau: Orașul sufletelor suferinde Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Arnaud Ducret, BŽatrice Dalle

(Captain Marleau: Cité Des Âmes En Peine) Sezonul 6, Episodul 5

Când o veche cunoștință e acuzată de crimă, Marleau se trezește că suspectează motivele unui coleg polițist care s-a ocupat de anchetă.

08.20  Pompierii din Chicago: Încă o șansă Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: One More Shot) Sezonul 2, Episodul 21

Dawson e îngrijorată de examenul care se apropie, Casey are ceva de discutat cu Antonio și echipa face cunoștință cu un nou membru.

09.20  Pompierii din Chicago: Când iubești cu adevărat Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Real Never Waits) Sezonul 2, Episodul 22

Dawson trece examenul, dar se pare că situația prezintă și dezavantaje, când e trimisă la secția 105, unde nu e primită bine. Oare cum se va descurca?

10.20  Durere și vindecare: episodul 45 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 45

Paula îi explică Mariei Clarei situația ei. Între timp, Carlos îi dă lui Narciso o veste proastă cu privire la sănătatea soției sale.

11.25  Durere și vindecare: episodul 46 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 46

Maria Clara îl duce pe Camilo la spital pentru a face analize. Între timp, Carlos face un efort pentru a-și îmbunătăți relația cu tatăl său.

12.30  Magnum, detectiv particular: Mori, a spus Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

13.30  Căpitanul Marleau: Viață dublă Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Gustave Kervern, Mylne Demongeot

(Captain Marleau: Deux Vies) Sezonul 6, Episodul 6

O femeie este găsită sugrumată în pădure. Fără martori sau un motiv aparent, Marleau găsește suspiciuni care indică spre un fermier.

15.50  Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

16.50  Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 47 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 47

Hector se gândește să devină paramedic. Între timp, Maria află rezultatele analizelor lui Camilo. Alvaro și Sol îi oferă sprijinul lor.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 48 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 48

Camilo are coșmaruri despre starea lui, iar Carlos încearcă să-l liniștească. Valeriano îi oferă Mariei Clara bani ca să stea departe de Carlos.

20.00  Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

21.00  Premieră Marion: Ospățul îngerilor, partea I Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec

(Marion: Le Festin Des Anges, Partie 1) Sezonul 1, Episodul 1

Nou-venită, Edwige Marion ajunge repede să investigheze primul ei caz drept comisar principal în cadrul brigadei de căi ferate de la Gare Du Nord.

22.00  Premieră Marion: Ospățul îngerilor, partea a II-a Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec

(Marion: Le Festin Des Anges, Partie 2) Sezonul 1, Episodul 2

În timp ce continuă investigația unui atac și a legăturilor cu cazurile de copii dispăruți, Edwige trebuie să aibă grijă și de fiica ei adoptivă.

23.00  FILM Jack și Jill Ð FILM Comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino

(Jack and Jill)

Un administrator de succes se teme de vizita anuală a surorii sale necioplite, al cărei comportament îl stânjenește constant.

01.05  Căpitanul Marleau: Viață dublă Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Gustave Kervern, Mylne Demongeot

(Captain Marleau: Deux Vies) Sezonul 6, Episodul 6

O femeie este găsită sugrumată în pădure. Fără martori sau un motiv aparent, Marleau găsește suspiciuni care indică spre un fermier.

03.05  FILM Golful scoicilor Ð FILM Romance 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Chad Michael Murray, Aly Michalka, Clare Bowen

(Sand Dollar Cove)

Dir. executiv, Elli, este trimis să achiziționeze o proprietate la malul mării pentru un resort nou. Dar localnicul Brody încearcă să salveze portul.

05.05  Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

vineri
3 februarie 2023

06.00  Căpitanul Marleau: Viață dublă Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Gustave Kervern, Mylne Demongeot

(Captain Marleau: Deux Vies) Sezonul 6, Episodul 6

O femeie este găsită sugrumată în pădure. Fără martori sau un motiv aparent, Marleau găsește suspiciuni care indică spre un fermier.

08.20  Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

09.20  Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

10.20  Durere și vindecare: episodul 47 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 47

Hector se gândește să devină paramedic. Între timp, Maria află rezultatele analizelor lui Camilo. Alvaro și Sol îi oferă sprijinul lor.

11.25  Durere și vindecare: episodul 48 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 48

Camilo are coșmaruri despre starea lui, iar Carlos încearcă să-l liniștească. Valeriano îi oferă Mariei Clara bani ca să stea departe de Carlos.

12.30  Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

13.30  Căpitanul Marleau: Clarobscur Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: Claire Obscure) Sezonul 6, Episodul 7

Marleau încearcă să pună cap la cap puzzle-ul când un tutore de la o facultate de agricultură pare să fie implicat în moartea unui student.

15.50  Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

16.50  Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 49 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 49

Pentru a-l înveseli pe Camilo, Hector promite că îl va aduce pe Rambo, hamsterul său, la spital. Valentina, Esteban și Paula vor să afle unde e Roman.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 50 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 50

Când un videoclip cu Viviana care cade e postat pe internet, ea profită la maximum de situație. Se deschide o anchetă împotriva doctorului Perez.

20.00  Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

21.00  FILM Castelul de gheață Ð FILM Romance 2021, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut, Randy Thomas, Melinda Michael

(Winter Castle – Baby, It’s Cold Inside)

Sărind peste o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

23.00  FILM Prima zăpadă, prima iubire Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Peter DeLuise, distribuţie: Trevor Donovan, Lindy Booth, Lynda Boyd

(SnowComing)

Când Samantha se duce acasă pentru că tatăl ei se pensionează și pentru festivalul de iarnă din oraș, se întâlnește cu fostul iubit, sportiv vedetă.

01.00  Căpitanul Marleau: Clarobscur Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: Claire Obscure) Sezonul 6, Episodul 7

Marleau încearcă să pună cap la cap puzzle-ul când un tutore de la o facultate de agricultură pare să fie implicat în moartea unui student.

03.00  FILM Dragostea în acțiune Ð FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Love In Action)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

05.00  Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

sâmbătă
4 februarie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: La necaz Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: When Things Got Rough) Sezonul 2, Episodul 17

Un tată curajos se luptă să-și salveze familia, Dawson e urmărită de cineva și se dovedește că o victimă e un fost pompier.

07.00  Pompierii din Chicago: Weekend la cabană Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Until Your Feet Leave the Ground) Sezonul 2, Episodul 18

Severide încearcă să-l ajute pe un coleg care are probleme cu băutura, iar Dawson și Shay pleacă la o cabană pentru a petrece weekendul „ca fetele”.

08.00  Pompierii din Chicago: O greutate apăsătoare Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Heavy Weight) Sezonul 2, Episodul 19

Echipajul stației de pompieri din Chicago se străduie să țină situația sub control după un eveniment tragic, iar Șeful primește niște vești uluitoare.

09.00  Pompierii din Chicago: Zi întunecată Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Dark Day) Sezonul 2, Episodul 20

Explozia unei bombe la un eveniment caritabil organizat de un spital îi șochează pe cetățenii din Chicago, iar Dawson rămâne blocată sub dărâmături.

10.00  Pompierii din Chicago: Încă o șansă Ð Drama Series, USA 2013, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: One More Shot) Sezonul 2, Episodul 21

Dawson e îngrijorată de examenul care se apropie, Casey are ceva de discutat cu Antonio și echipa face cunoștință cu un nou membru.

11.00  Astrid și Raphaëlle: Martorul Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Witness) Sezonul 3, Episodul 5

Cercetând o crimă comisă în mijlocul Gare du Nord, cei doi află că singurul martor este fiul victimei, un băiat cu autism.

12.10  FILM Golful scoicilor Ð FILM Romance 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Chad Michael Murray, Aly Michalka, Clare Bowen

(Sand Dollar Cove)

Dir. executiv, Elli, este trimis să achiziționeze o proprietate la malul mării pentru un resort nou. Dar localnicul Brody încearcă să salveze portul.

14.05  FILM Dragostea în acțiune Ð FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Love In Action)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

16.00  FILM Dragoste la promoție Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, JackŽe Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

18.00  FILM Surse criminale Ð FILM Mystery, Franţa 2017, regia: Bruno Bontzolakis, distribuţie: Julie De Bona, Marthe Keller

(Sources Assassines (Murder In The Auvergne Mountains))

Când fosta iubită a unei victime este arestată, fiica înstrăinată a acuzatului, un ofițer de poliție, încearcă să reabiliteze numele mamei sale.

20.00  FILM Jack și Jill Ð FILM Comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino

(Jack and Jill)

Un administrator de succes se teme de vizita anuală a surorii sale necioplite, al cărei comportament îl stânjenește constant.

22.05  FILM Click: Zapând prin viață Ð FILM Comedy 2006, regia: Frank Coraci, distribuţie: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken

(Click)

Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală.

00.25  Camera de gardă: Când iubești, nu ții cu forța Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: If You Love Someone, Set Them Free) Sezonul 7, Episodul 17

Găști rivale își aduc războiul în spital, un pacient cu cancer la cap refuză tratamentul, iar tensiunile sporesc când un transplant de uter eșuează.

01.25  Camera de gardă: Nu judeca, să nu fii judecat Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Judge Not, for You Will Be Judged) Sezonul 7, Episodul 18

Archer și Asher se ceartă pentru un pacient care are legături cu Goodwin. Când un pacient este împușcat într-un jaf, Scott și Marcel ajută anchetă.

02.25  Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Will și Hannah se zbat să salveze un bebeluș, un fost pacient al lui Lonnie intră în greva foamei iar un alt pacient îi uimește pe Dylan și Maggie.

03.20  Camera de gardă: Orice se poate întâmpla Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: End of the Day, Anything Can Happen) Sezonul 7, Episodul 20

Dylan o ajută pe fiica unui șef mafiot, o femeie este disperată să își salveze nepotul, iar Ethan se luptă cu niște vești șocante despre tatăl său.

04.10  FILM Instantaneul iubirii Ð FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

duminică
5 februarie 2023

06.00  FILM Surse criminale Ð FILM Mystery, Franţa 2017, regia: Bruno Bontzolakis, distribuţie: Julie De Bona, Marthe Keller

(Sources Assassines (Murder In The Auvergne Mountains))

Când fosta iubită a unei victime este arestată, fiica înstrăinată a acuzatului, un ofițer de poliție, încearcă să reabiliteze numele mamei sale.

08.00  Camera de gardă: Când iubești, nu ții cu forța Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: If You Love Someone, Set Them Free) Sezonul 7, Episodul 17

Găști rivale își aduc războiul în spital, un pacient cu cancer la cap refuză tratamentul, iar tensiunile sporesc când un transplant de uter eșuează.

09.00  Camera de gardă: Nu judeca, să nu fii judecat Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Judge Not, for You Will Be Judged) Sezonul 7, Episodul 18

Archer și Asher se ceartă pentru un pacient care are legături cu Goodwin. Când un pacient este împușcat într-un jaf, Scott și Marcel ajută anchetă.

10.00  Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Will și Hannah se zbat să salveze un bebeluș, un fost pacient al lui Lonnie intră în greva foamei iar un alt pacient îi uimește pe Dylan și Maggie.

11.00  Camera de gardă: Orice se poate întâmpla Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: End of the Day, Anything Can Happen) Sezonul 7, Episodul 20

Dylan o ajută pe fiica unui șef mafiot, o femeie este disperată să își salveze nepotul, iar Ethan se luptă cu niște vești șocante despre tatăl său.

12.00  FILM Instantaneul iubirii Ð FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

14.00  Din nou împreună Ð FILM Romance 2020 , distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion)

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

16.00  Premieră FILM Regăsirea Ð Romantic comedy 2019, distribuţie: Maggie Lawson, Sam Page

(The Story of Us)

Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

18.00  FILM Pe tine te-am iubit mereu Ð FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

20.00  Astrid și Raphaëlle: Martorul Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Witness) Sezonul 3, Episodul 5

Cercetând o crimă comisă în mijlocul Gare du Nord, cei doi află că singurul martor este fiul victimei, un băiat cu autism.

21.10  Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

22.10  Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

23.10  Magnum, detectiv particular: Mori, a spus Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Die He Said) Sezonul 1, Episodul 8

Un client care e pe moarte din cauza unui limfom îl angajează pe Magnum să găsească donatorul cu măduvă osoasă compatibilă, care are nevoie de ajutor.

00.10  Magnum, detectiv particular: Legăturile dintre noi Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Ties That Bind) Sezonul 1, Episodul 9

Magnum își amințește de vechea lui traumă ca prizonier de război și ajută un adolescent, victimă a uneri răpiri, care reușește să scape.

01.10  Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

02.10  FILM Golful scoicilor Ð FILM Romance 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Chad Michael Murray, Aly Michalka, Clare Bowen

(Sand Dollar Cove)

Dir. executiv, Elli, este trimis să achiziționeze o proprietate la malul mării pentru un resort nou. Dar localnicul Brody încearcă să salveze portul.

04.10  FILM Dragostea în acțiune Ð FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Love In Action)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

luni
6 februarie 2023

06.00  Căpitanul Marleau: Clarobscur Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: Claire Obscure) Sezonul 6, Episodul 7

Marleau încearcă să pună cap la cap puzzle-ul când un tutore de la o facultate de agricultură pare să fie implicat în moartea unui student.

08.20  Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

09.20  Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

10.20  Durere și vindecare: episodul 49 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 49

Pentru a-l înveseli pe Camilo, Hector promite că îl va aduce pe Rambo, hamsterul său, la spital. Valentina, Esteban și Paula vor să afle unde e Roman.

11.25  Durere și vindecare: episodul 50 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 50

Când un videoclip cu Viviana care cade e postat pe internet, ea profită la maximum de situație. Se deschide o anchetă împotriva doctorului Perez.

12.30  Magnum, detectiv particular: O zi proastă pentru eroisme Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bad Day To Be A Hero) Sezonul 1, Episodul 10

Magnum îl ajută pe prietenul lui Rick după ce e reținut de mascați înarmați după jocul ilegal de poker, iar Rick e presat să recupereze banii furați.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: Vântul de apus Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Vents d’Ouest) Sezonul 1, Episodul 1

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: Obicei malgaș Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Coutume malgache) Sezonul 1, Episodul 2

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

15.50  Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

16.50  Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 51 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 51

Carlos încearcă să se apropie de copiii Mariei Clara, dar aceștia îl resping. Borromeo îl aduce pe Nayibe la spital cu o plagă împușcată.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 52 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 52

Maria Clara se simte copleșită de tot ce se întâmplă. Carlos ajunge la Bogota cu Simon. Camilo are o criză.

20.00  Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

21.00  Premieră Astrid și Raphaëlle: Sânge de aur Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Sang d’or) Sezonul 3, Episodul 6

Cele două investighează moartea bizară a unui fotograf, ucis de un țăruș înfipt în inimă. Există ceva adevărat în aceste nuanțe vampirice?

22.10  FILM Surse criminale Ð FILM Mystery, Franţa 2017, regia: Bruno Bontzolakis, distribuţie: Julie De Bona, Marthe Keller

(Sources Assassines (Murder In The Auvergne Mountains))

Când fosta iubită a unei victime este arestată, fiica înstrăinată a acuzatului, un ofițer de poliție, încearcă să reabiliteze numele mamei sale.

00.10  Morgane, geniul investigațiilor: Vântul de apus Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Vents d’Ouest) Sezonul 1, Episodul 1

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

01.20  Morgane, geniul investigațiilor: Obicei malgaș Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Coutume malgache) Sezonul 1, Episodul 2

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

02.30  FILM Golful scoicilor Ð FILM Romance 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Chad Michael Murray, Aly Michalka, Clare Bowen

(Sand Dollar Cove)

Dir. executiv, Elli, este trimis să achiziționeze o proprietate la malul mării pentru un resort nou. Dar localnicul Brody încearcă să salveze portul.

04.20  Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

05.10  Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

marţi
7 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: Vântul de apus Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Vents d’Ouest) Sezonul 1, Episodul 1

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: Obicei malgaș Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Coutume malgache) Sezonul 1, Episodul 2

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

08.20  Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

09.20  Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

10.20  Durere și vindecare: episodul 51 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 51

Carlos încearcă să se apropie de copiii Mariei Clara, dar aceștia îl resping. Borromeo îl aduce pe Nayibe la spital cu o plagă împușcată.

11.25  Durere și vindecare: episodul 52 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 52

Maria Clara se simte copleșită de tot ce se întâmplă. Carlos ajunge la Bogota cu Simon. Camilo are o criză.

12.30  Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: De-a prinselea Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Colin-maillard) Sezonul 1, Episodul 3

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: Phyllobates terribilis Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Phyllobates terribilis) Sezonul 1, Episodul 4

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

15.50  Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

16.50  Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 53 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 53

Deși se simte rău, doctorul Palacino îl îngrijește pe Camilo când află de starea lui. Hector îl pierde din greșeală pe hamsterul Rambo.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 54 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 54

Palacino îi povestește lui Inaki despre viața ei personală. Camilo nu vrea să înceapă chimioterapia până nu găsește piatra pe care i-a dat-o Carlos.

20.00  Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

21.00  Camera de gardă: Minciuna nu te apără de adevăr Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Lying Doesn’t Protect You from the Truth) Sezonul 7, Episodul 21

Dylan și Ethan tratează un pacient împușcat în timpul unui raid antidrog. Charles și Vanessa colaborează pentru a diagnostica un speaker motivațional.

22.00  Camera de gardă: Și am ajuns la final Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: And Now We Come to the End) Sezonul 7, Episodul 22

Will și Hannah au o dispută pentru un pacient ce are nevoie de transplant de rinichi. Crocket trebuie să ia o decizie grea când Blake e în operație.

23.00  FILM Mereu la prima întâlnire Ð FILM Comedy 2004, regia: Peter Segal, distribuţie: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider

(50 First Dates)

Lui Henry îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy. Însă lipsa ei de memorie pe termen scurt înseamnă că relația începe zilnic de la zero.

01.10  Morgane, geniul investigațiilor: De-a prinselea Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Colin-maillard) Sezonul 1, Episodul 3

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

02.20  Morgane, geniul investigațiilor: Phyllobates terribilis Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Phyllobates terribilis) Sezonul 1, Episodul 4

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

03.20  FILM Dragostea în acțiune Ð FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Love In Action)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

05.10  Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

miercuri
8 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: De-a prinselea Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Colin-maillard) Sezonul 1, Episodul 3

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: Phyllobates terribilis Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Phyllobates terribilis) Sezonul 1, Episodul 4

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

08.20  Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

09.20  Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

10.20  Durere și vindecare: episodul 53 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 53

Deși se simte rău, doctorul Palacino îl îngrijește pe Camilo când află de starea lui. Hector îl pierde din greșeală pe hamsterul Rambo.

11.25  Durere și vindecare: episodul 54 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 54

Palacino îi povestește lui Inaki despre viața ei personală. Camilo nu vrea să înceapă chimioterapia până nu găsește piatra pe care i-a dat-o Carlos.

12.30  Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: Cum e turcul și pistolul Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Tel maître, tel chien) Sezonul 1, Episodul 5

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: Mortul din vestiar Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Hep et Soja) Sezonul 1, Episodul 6

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

15.50  Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

16.50  Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 55 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 55

Carlos îl găsește pe Simon ascunzându-se cu Rambo. Între timp, familia lui Camilo îl convinge să-și tundă părul înainte să înceapă să cadă.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 56 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 56

Valentina îi aduce temele lui Camilo la spital, dar el nu are energia să le facă. Maria Clara decide să pună capăt relației cu Carlos.

20.00  Magnum, detectiv particular: Ziua viperei Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

21.00  Premieră FILM Pietre negre Ð FILM Mystery, Franţa 2018, regia: Laurent Dussaux, distribuţie: Flore Bonaventura, GrŽgory Derangre, Carole Richet

(Roches Noires (Murder In Tarentaise Valley))

Un ofițer e trimis într-un sat alpin francez pentru a investiga descoperirea unui cadavrul înghețat al unui copil dispărut cu două decenii în urmă.

23.00  Astrid și Raphaëlle: Sânge de aur Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Sang d’or) Sezonul 3, Episodul 6

Cele două investighează moartea bizară a unui fotograf, ucis de un țăruș înfipt în inimă. Există ceva adevărat în aceste nuanțe vampirice?

00.10  Clubul mamelor rele: episodul 6 Ð Drama Series, Australia 2019, distribuţie: Melissa George, Tess Haubrich, Jessica Tovey

(Bad Mothers) Sezonul 1, Episodul 6

Sarah se apropie de Kyle, dar o întâmplare șocantă schimbă totul. Lupta dintre Maddie și Jesse pentru custodie se întețește.

01.10  Morgane, geniul investigațiilor: Cum e turcul și pistolul Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Tel maître, tel chien) Sezonul 1, Episodul 5

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

02.20  Morgane, geniul investigațiilor: Mortul din vestiar Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Hep et Soja) Sezonul 1, Episodul 6

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

03.20  FILM Instantaneul iubirii Ð FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

05.10  Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

joi
9 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: Cum e turcul și pistolul Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Tel maître, tel chien) Sezonul 1, Episodul 5

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: Mortul din vestiar Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Hep et Soja) Sezonul 1, Episodul 6

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

08.20  Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

09.20  Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

10.20  Durere și vindecare: episodul 55 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 55

Carlos îl găsește pe Simon ascunzându-se cu Rambo. Între timp, familia lui Camilo îl convinge să-și tundă părul înainte să înceapă să cadă.

11.25  Durere și vindecare: episodul 56 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 56

Valentina îi aduce temele lui Camilo la spital, dar el nu are energia să le facă. Maria Clara decide să pună capăt relației cu Carlos.

12.30  Magnum, detectiv particular: Ziua viperei Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: Mortul din vestiar Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Hep et Soja) Sezonul 1, Episodul 6

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: Cocteil Molotov Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Cocktail Molotov) Sezonul 1, Episodul 7

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

15.50  Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

16.50  Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 57 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 57

Valeriano este bucuros să-l vadă pe Carlos consolidându-și relația cu Simon. Gloria vorbește cu Valeriano despre visele ei.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 58 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 58

Evelyn spune că are episoade de amnezie, așa că Carlos decide să îi facă unt RMN. Un accident are loc la petrecerea de absolvire a lui McKenzie.

20.00  Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

21.00  Premieră Marion: Umbra morților, partea I Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec

(Marion: L’ombre Des Morts, Partie 1) Sezonul 1, Episodul 3

Împușcarea unui mafiot în timpul transferului determină o anchetă internă. Dar Edwige este preocupată de căutarea iubitului ei dispărut, Victor.

22.00  Premieră Marion: Umbra morților, partea a II-a Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec

(Marion: L’ombre Des Morts, Partie 2) Sezonul 1, Episodul 4

Pe măsură ce continuă să-l caute pe Victor, Edwige e prinsă într-un caz de răpire care pare să aibă legături misterioase cu Gare Du Nord.

23.00  FILM Recompensă cu bucluc Ð FILM Comedy 2010, regia: Andy Tennant, distribuţie: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez

(The Bounty Hunter)

Un vânător de recompense crede că va avea o slujba ușoară când i se dă sarcina de a-și găsi fosta soție.

01.20  Morgane, geniul investigațiilor: Mortul din vestiar Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Hep et Soja) Sezonul 1, Episodul 6

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

02.30  Morgane, geniul investigațiilor: Cocteil Molotov Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Cocktail Molotov) Sezonul 1, Episodul 7

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

03.35  Din nou împreună Ð FILM Romance 2020 , distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion)

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

05.15  Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

vineri
10 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: Mortul din vestiar Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Hep et Soja) Sezonul 1, Episodul 6

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: Cocteil Molotov Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Cocktail Molotov) Sezonul 1, Episodul 7

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

08.20  Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

09.20  Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

10.20  Durere și vindecare: episodul 57 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 57

Valeriano este bucuros să-l vadă pe Carlos consolidându-și relația cu Simon. Gloria vorbește cu Valeriano despre visele ei.

11.25  Durere și vindecare: episodul 58 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 58

Evelyn spune că are episoade de amnezie, așa că Carlos decide să îi facă unt RMN. Un accident are loc la petrecerea de absolvire a lui McKenzie.

12.30  Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: Cocteil Molotov Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Cocktail Molotov) Sezonul 1, Episodul 7

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: Necredinciosul Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Homme de peu de foi) Sezonul 1, Episodul 8

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

15.50  Pompierii din Chicago: Trei clopote Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Three Bells) Sezonul 3, Episodul 13

Echipa descoperă mai multe dovezi legate de moartea lui Shay, ceea ce o determină pe sora ei să vină în vizită. Tatăl lui Boden îi cere ajutorul.

16.50  Pompierii din Chicago: Spune-i „paradis” Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Call It Paradise) Sezonul 3, Episodul 14

Tot orașul e blocat când vine o furtună puternică ce aduce și grindină, iar Brett și Mills rămân izolați afară în timp ce caută un adolescent dispărut

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 59 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 59

Carlos este inspirat de o conversație cu Valeriano pentru a se muta la Medellin cu Simon. Între timp, Evelyn îi face o ofertă Mariei Clara.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 60 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 60

Camilo e inspirat să continue tratamentul pentru cancer atunci când o actriță îi spune propria experiență. Felipe îi cere ajutor lui Castro.

20.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

21.00  FILM Dragoste la promoție Ð FILM Romantic comedy 2019, regia: Paul Ziller, distribuţie: Lisa Chandler, JackŽe Harry, Carlo Marks

(Love in Store)

Doi prezentatori rivali sunt puși față în față, deoarece concurează pentru o promoție. Pe parcurs, descoperă că între ei există o atracție.

23.00  FILM Regăsirea Ð Romantic comedy 2019, distribuţie: Maggie Lawson, Sam Page

(The Story of Us)

Librăria lui Jamie e amenințată de un nou proiect, iar arhitectul e Sawyer, fostul ei iubit. Îi va ajuta trecutul să găsească un interes comun?

01.00  Morgane, geniul investigațiilor: Cocteil Molotov Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Cocktail Molotov) Sezonul 1, Episodul 7

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

02.10  Morgane, geniul investigațiilor: Necredinciosul Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Homme de peu de foi) Sezonul 1, Episodul 8

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

03.20  FILM În inima Texasului Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Richard Gabai, distribuţie: Jonna Walsh, Nathan Parsons

(A Feeling of Home)

Abby e un antreprenor care lucrează pe internet în New England, dar la întoarcerea ei acasă, în Texas, va revedea un fost iubit.

05.10  Pompierii din Chicago: Spune-i „paradis” Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Call It Paradise) Sezonul 3, Episodul 14

Tot orașul e blocat când vine o furtună puternică ce aduce și grindină, iar Brett și Mills rămân izolați afară în timp ce caută un adolescent dispărut

sâmbătă
11 februarie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

07.00  Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

08.00  Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

09.00  Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

10.00  Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

11.00  Astrid și Raphaëlle: Sânge de aur Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Sang d’or) Sezonul 3, Episodul 6

Cele două investighează moartea bizară a unui fotograf, ucis de un țăruș înfipt în inimă. Există ceva adevărat în aceste nuanțe vampirice?

12.10  FILM Instantaneul iubirii Ð FILM Romance 2022, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Lexi Giovagnoli, Benedict Mazurek

(Snapshot Of Love)

Trimisă să fotografieze un star de film greu de prins, fotografa Adrian se trezeşte nas în nas cu el când sunt cazaţi la aceeași pensiune.

14.05  Din nou împreună Ð FILM Romance 2020 , distribuţie: Alicia Witt, Lulu, Mark Moses

(Modern Persuasion)

O femeie singură care se axează pe cariera ei la New York e nevoită să se confrunte cu urmările unei relații eșuate, când fostul ei iubit o angajează.

16.00  Premieră FILM În prezența dragostei Ð FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

18.00  FILM Pietre negre Ð FILM Mystery, Franţa 2018, regia: Laurent Dussaux, distribuţie: Flore Bonaventura, GrŽgory Derangre, Carole Richet

(Roches Noires (Murder In Tarentaise Valley))

Un ofițer e trimis într-un sat alpin francez pentru a investiga descoperirea unui cadavrul înghețat al unui copil dispărut cu două decenii în urmă.

20.00  FILM Mereu la prima întâlnire Ð FILM Comedy 2004, regia: Peter Segal, distribuţie: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider

(50 First Dates)

Lui Henry îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy. Însă lipsa ei de memorie pe termen scurt înseamnă că relația începe zilnic de la zero.

22.10  FILM Recompensă cu bucluc Ð FILM Comedy 2010, regia: Andy Tennant, distribuţie: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez

(The Bounty Hunter)

Un vânător de recompense crede că va avea o slujba ușoară când i se dă sarcina de a-și găsi fosta soție.

00.30  Camera de gardă: Minciuna nu te apără de adevăr Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Lying Doesn’t Protect You from the Truth) Sezonul 7, Episodul 21

Dylan și Ethan tratează un pacient împușcat în timpul unui raid antidrog. Charles și Vanessa colaborează pentru a diagnostica un speaker motivațional.

01.30  Camera de gardă: Și am ajuns la final Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: And Now We Come to the End) Sezonul 7, Episodul 22

Will și Hannah au o dispută pentru un pacient ce are nevoie de transplant de rinichi. Crocket trebuie să ia o decizie grea când Blake e în operație.

02.30  FILM În inima Texasului Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Richard Gabai, distribuţie: Jonna Walsh, Nathan Parsons

(A Feeling of Home)

Abby e un antreprenor care lucrează pe internet în New England, dar la întoarcerea ei acasă, în Texas, va revedea un fost iubit.

04.15  FILM Prieteni prin corespondență Ð FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

duminică
12 februarie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

07.00  Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

08.00  Pompierii din Chicago: Trei clopote Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Three Bells) Sezonul 3, Episodul 13

Echipa descoperă mai multe dovezi legate de moartea lui Shay, ceea ce o determină pe sora ei să vină în vizită. Tatăl lui Boden îi cere ajutorul.

09.00  Pompierii din Chicago: Spune-i „paradis” Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Call It Paradise) Sezonul 3, Episodul 14

Tot orașul e blocat când vine o furtună puternică ce aduce și grindină, iar Brett și Mills rămân izolați afară în timp ce caută un adolescent dispărut

10.00  Camera de gardă: Minciuna nu te apără de adevăr Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Lying Doesn’t Protect You from the Truth) Sezonul 7, Episodul 21

Dylan și Ethan tratează un pacient împușcat în timpul unui raid antidrog. Charles și Vanessa colaborează pentru a diagnostica un speaker motivațional.

11.00  Camera de gardă: Și am ajuns la final Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: And Now We Come to the End) Sezonul 7, Episodul 22

Will și Hannah au o dispută pentru un pacient ce are nevoie de transplant de rinichi. Crocket trebuie să ia o decizie grea când Blake e în operație.

12.00  FILM Cascadele iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

14.00  FILM În inima Texasului Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Richard Gabai, distribuţie: Jonna Walsh, Nathan Parsons

(A Feeling of Home)

Abby e un antreprenor care lucrează pe internet în New England, dar la întoarcerea ei acasă, în Texas, va revedea un fost iubit.

16.00  FILM Suflete pereche Ð FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

18.00  FILM Prieteni prin corespondență Ð FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

20.00  Astrid și Raphaëlle: Sânge de aur Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Sang d’or) Sezonul 3, Episodul 6

Cele două investighează moartea bizară a unui fotograf, ucis de un țăruș înfipt în inimă. Există ceva adevărat în aceste nuanțe vampirice?

21.10  Magnum, detectiv particular: N-ai unde să te-ascunzi Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Nowhere To Hide) Sezonul 1, Episodul 11

Viețile lui Higgins și Kumu sunt amenințate după ce Magnum se implică prea mult în cazul unor evadați ruși dați dispăruți.

22.10  Magnum, detectiv particular: Câștigătorul ia totul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Winner Takes All) Sezonul 1, Episodul 12

Schimbare de situație după ce problemele cu banii îl fac pe Magnum să se alăture unor vânători de recompense în urmărirea a unui suspect de crimă.

23.10  Magnum, detectiv particular: Ziua viperei Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day Of The Viper) Sezonul 1, Episodul 13

Magnum îl ajută pe Higgins să caute ”Vipera”, misteriosul asasin cu care are o socoteală mai veche nerezolvată.

00.10  Magnum, detectiv particular: Eu, decedatul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I, The Deceased) Sezonul 1, Episodul 14

Prin intermediul unui video lăsat de un bărbat decedat, Magnum e angajat să investigheze moartea și să îi urmărească pe făptuitorii aparentei crime.

01.10  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

02.10  FILM M-ai cucerit de la „aloha” Ð FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

04.10  FILM Clopote de nuntă Ð Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

luni
13 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: Cocteil Molotov Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Cocktail Molotov) Sezonul 1, Episodul 7

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: Necredinciosul Ð SERIES Mystery 2020, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Homme de peu de foi) Sezonul 1, Episodul 8

IQ-ul ridicat al lui Morgane, o femeie de serviciu, n-a ajutat-o prea mult în viață, dar acum polițiștii îi cer ajutorul, iar ea vrea ceva în schimb.

08.20  Pompierii din Chicago: Trei clopote Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Three Bells) Sezonul 3, Episodul 13

Echipa descoperă mai multe dovezi legate de moartea lui Shay, ceea ce o determină pe sora ei să vină în vizită. Tatăl lui Boden îi cere ajutorul.

09.20  Pompierii din Chicago: Spune-i „paradis” Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Call It Paradise) Sezonul 3, Episodul 14

Tot orașul e blocat când vine o furtună puternică ce aduce și grindină, iar Brett și Mills rămân izolați afară în timp ce caută un adolescent dispărut

10.20  Durere și vindecare: episodul 59 Ð  2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 59

Carlos este inspirat de o conversație cu Valeriano pentru a se muta la Medellin cu Simon. Între timp, Evelyn îi face o ofertă Mariei Clara.

11.25  Durere și vindecare: episodul 60 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 60

Camilo e inspirat să continue tratamentul pentru cancer atunci când o actriță îi spune propria experiență. Felipe îi cere ajutor lui Castro.

12.30  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a întors trecutul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Day The Past Came Back) Sezonul 1, Episodul 15

După ce Magnum este răpit, el află că fosta lui iubită este pe insulă și că are în plan să fure o avere în aur.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: 2.300 de calorii Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 2300 Calories) Sezonul 2, Episodul 1

Morgane și echipa sa cercetează cazul uciderii unei vânzătoare, iar comandantul Karadec e investigat de Roxane Ascher, Departamentul Afaceri interne.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: Ciudat sau nu Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Chelou/Pas chelou) Sezonul 2, Episodul 2

Morgane, Ludo și copiii s-au mutat împreună cu Gilles. Comisarul Hazan îl informează pe Karadec că Morgane este suspendată și că va fi investigată.

15.50  Pompierii din Chicago: Gonind către dezastru Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Headlong Toward Disaster) Sezonul 3, Episodul 15

Căpitanul Boden pleacă de la secție pentru a avea grijă de tatăl său, dar echipa care-i ia locul la conducere provoacă apariția unor tensiuni.

16.50  Pompierii din Chicago: Greșeală fatală Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Red Rag the Bull) Sezonul 3, Episodul 16

Unor membri ai echipei le sunt periclitate locurile de muncă după ce noul șef, Pat Pridgen, face o greșeală fatală încercând să stingă un incendiu.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 61 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 61

Alvaro nu găsește un chirurg care să-l trateze pe „El Mono” și e forțat să-l trateze el. Maria Clara primește vești de la școala Valentinei.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 62 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 62

El Mono este transferat la secția de terapie intensivă. Alvaro cheamă poliția pentru Ferney. Maria Clara o duce pe Valentina în vizită la Roman.

20.00  Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

21.00  Premieră Astrid și Raphaëlle: Florile răului Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Les fleurs du mal) Sezonul 3, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle caută o soluție la ultima lor crimă bizară și misterioasă, după ce un biolog cercetător este găsit mort într-o seră tropicală.

22.10  FILM Pietre negre Ð FILM Mystery, Franţa 2018, regia: Laurent Dussaux, distribuţie: Flore Bonaventura, GrŽgory Derangre, Carole Richet

(Roches Noires (Murder In Tarentaise Valley))

Un ofițer e trimis într-un sat alpin francez pentru a investiga descoperirea unui cadavrul înghețat al unui copil dispărut cu două decenii în urmă.

00.10  Morgane, geniul investigațiilor: 2.300 de calorii Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 2300 Calories) Sezonul 2, Episodul 1

Morgane și echipa sa cercetează cazul uciderii unei vânzătoare, iar comandantul Karadec e investigat de Roxane Ascher, Departamentul Afaceri interne.

01.20  Morgane, geniul investigațiilor: Ciudat sau nu Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Chelou/Pas chelou) Sezonul 2, Episodul 2

Morgane, Ludo și copiii s-au mutat împreună cu Gilles. Comisarul Hazan îl informează pe Karadec că Morgane este suspendată și că va fi investigată.

02.30  FILM În inima Texasului Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Richard Gabai, distribuţie: Jonna Walsh, Nathan Parsons

(A Feeling of Home)

Abby e un antreprenor care lucrează pe internet în New England, dar la întoarcerea ei acasă, în Texas, va revedea un fost iubit.

04.20  Pompierii din Chicago: Gonind către dezastru Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Headlong Toward Disaster) Sezonul 3, Episodul 15

Căpitanul Boden pleacă de la secție pentru a avea grijă de tatăl său, dar echipa care-i ia locul la conducere provoacă apariția unor tensiuni.

05.10  Pompierii din Chicago: Greșeală fatală Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Red Rag the Bull) Sezonul 3, Episodul 16

Unor membri ai echipei le sunt periclitate locurile de muncă după ce noul șef, Pat Pridgen, face o greșeală fatală încercând să stingă un incendiu.

marţi
14 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: 2.300 de calorii Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 2300 Calories) Sezonul 2, Episodul 1

Morgane și echipa sa cercetează cazul uciderii unei vânzătoare, iar comandantul Karadec e investigat de Roxane Ascher, Departamentul Afaceri interne.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: Ciudat sau nu Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Chelou/Pas chelou) Sezonul 2, Episodul 2

Morgane, Ludo și copiii s-au mutat împreună cu Gilles. Comisarul Hazan îl informează pe Karadec că Morgane este suspendată și că va fi investigată.

08.20  Pompierii din Chicago: Gonind către dezastru Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Headlong Toward Disaster) Sezonul 3, Episodul 15

Căpitanul Boden pleacă de la secție pentru a avea grijă de tatăl său, dar echipa care-i ia locul la conducere provoacă apariția unor tensiuni.

09.20  Pompierii din Chicago: Greșeală fatală Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Red Rag the Bull) Sezonul 3, Episodul 16

Unor membri ai echipei le sunt periclitate locurile de muncă după ce noul șef, Pat Pridgen, face o greșeală fatală încercând să stingă un incendiu.

10.20  Durere și vindecare: episodul 61 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 61

Alvaro nu găsește un chirurg care să-l trateze pe „El Mono” și e forțat să-l trateze el. Maria Clara primește vești de la școala Valentinei.

11.25  Durere și vindecare: episodul 62 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 62

El Mono este transferat la secția de terapie intensivă. Alvaro cheamă poliția pentru Ferney. Maria Clara o duce pe Valentina în vizită la Roman.

12.30  Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: Fabricat în Franța Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Made in France) Sezonul 2, Episodul 3

În timp ce lucrează la centrala poliției, Morgane primește o plângere misterioasă de la o femeie în vârstă care e găsită moartă imediat după aceea.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: Viață dublă Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Enfant de) Sezonul 2, Episodul 4

Moartea unui adolescent care ducea o viață dublă misterioasă pare a fi accidentală dar Morgane suspectează că este vorba despre crimă.

15.50  Pompierii din Chicago: Îți iert orice Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Forgive You Anything) Sezonul 3, Episodul 17

Severide e vizitat de un vechi prieten care își încearcă norocul, dorind să revină la secția de pompieri. Mouch înfruntă teama de a-și vedea copilul.

16.50  Pompierii din Chicago: Neobosit, necondiționat Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: David Eigenberg, Taylor Kinney, Charlie Barnett

(Chicago Fire: Forgiving, Relentless, Unconditional) Sezonul 3, Episodul 18

Când Herrmann salvează un copil mic din flăcări, circumstanțele suspecte ale incidentului îl fac să-i caute tatăl, cerându-i niște răspunsuri.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 63 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 63

Carlos se confruntă cu o situație urgentă la clinică. Între timp, Gloria se simte obosită și împovărată de boala mamei sale.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 64 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 64

Maria Clara primește rezultatele ultimelor analize ale lui Camilo, care indică faptul că tratamentul funcționează. Carlos este victima unui jaf.

20.00  Magnum, detectiv particular: Văduva neagră Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

21.00  Premieră Camera de gardă: Cum numeri pierderile? Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: How Do You Begin To Count The Losses) Sezonul 8, Episodul 1

Marcel, Choi și Archer colaborează pentru a face față consecințelor incendiului din apartamentul lui Halstead, în timp ce Scott ia o decizie majoră.

22.00  Premieră Camera de gardă: Penurie Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: (Caught Between) The Wrecking Ball And The Butterfly) Sezonul 8, Episodul 2

Crockett și noul rezident la chirurgie intră în conflict cu alți medici când întreruperea aprovizionării are un impact dramatic asupra spitalului.

23.00  FILM O tipă… dezastru Ð FILM Romantic comedy 2015, regia: Judd Apatow, distribuţie: Amy Schumer, Bill Hader

(Trainwreck)

Amy, o femeie de carieră care nu are timp pentru angajamente romantice și nu crede în monogamie, își reconsideră atitudinea când îl cunoaște pe Aaron.

01.40  Morgane, geniul investigațiilor: Fabricat în Franța Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Made in France) Sezonul 2, Episodul 3

În timp ce lucrează la centrala poliției, Morgane primește o plângere misterioasă de la o femeie în vârstă care e găsită moartă imediat după aceea.

02.50  Morgane, geniul investigațiilor: Viață dublă Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Enfant de) Sezonul 2, Episodul 4

Moartea unui adolescent care ducea o viață dublă misterioasă pare a fi accidentală dar Morgane suspectează că este vorba despre crimă.

04.00  FILM Cascadele iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

miercuri
15 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: Fabricat în Franța Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Made in France) Sezonul 2, Episodul 3

În timp ce lucrează la centrala poliției, Morgane primește o plângere misterioasă de la o femeie în vârstă care e găsită moartă imediat după aceea.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: Viață dublă Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Enfant de) Sezonul 2, Episodul 4

Moartea unui adolescent care ducea o viață dublă misterioasă pare a fi accidentală dar Morgane suspectează că este vorba despre crimă.

08.20  Pompierii din Chicago: Îți iert orice Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Forgive You Anything) Sezonul 3, Episodul 17

Severide e vizitat de un vechi prieten care își încearcă norocul, dorind să revină la secția de pompieri. Mouch înfruntă teama de a-și vedea copilul.

09.20  Pompierii din Chicago: Neobosit, necondiționat Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: David Eigenberg, Taylor Kinney, Charlie Barnett

(Chicago Fire: Forgiving, Relentless, Unconditional) Sezonul 3, Episodul 18

Când Herrmann salvează un copil mic din flăcări, circumstanțele suspecte ale incidentului îl fac să-i caute tatăl, cerându-i niște răspunsuri.

10.20  Durere și vindecare: episodul 63 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 63

Carlos se confruntă cu o situație urgentă la clinică. Între timp, Gloria se simte obosită și împovărată de boala mamei sale.

11.25  Durere și vindecare: episodul 64 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 64

Maria Clara primește rezultatele ultimelor analize ale lui Camilo, care indică faptul că tratamentul funcționează. Carlos este victima unui jaf.

12.30  Magnum, detectiv particular: Văduva neagră Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: Secretul judecătoarei Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: De mille feuk) Sezonul 2, Episodul 5

O judecătoare este găsită moartă în biroul ei chiar înainte de a da verdictul într-un proces, iar ancheta ulterioară devine din ce în ce mai complexă.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: O victimă cu multe fețe Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: S comme Italie) Sezonul 2, Episodul 6

Morgane și Karadec au un nou caz de crimă când corpul unui pilot este găsit acoperit de facturi în apartamentul său.

15.50  Pompierii din Chicago: Eu sunt Apocalipsa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: I Am The Apocalypse) Sezonul 3, Episodul 19

Echipa transportă victimele unei scurgeri de gaz la Chicago Med, dar spitalul e închis, după ce un pacient pretinde că e purtătorul unui virus mortal.

16.50  Pompierii din Chicago: Știi unde mă găsești Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: You Know Where To Find Me) Sezonul 3, Episodul 20

Mills se străduiește să salveze victima grav rănită a unui accident rutier. Hermann, Otis și Cruz se pregătesc să joace într-un campionat de hochei.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 65 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 65

Rugeles, pe cale să fie supus unei proceduri de transplant de rinichi, ezită în ultimul moment. Între timp, Carlos o invită pe Helena la o cafea.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 66 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 66

Valeriano se ceartă cu Carlos și ajunge să facă infarct. Maria Clara investighează moartea a doi bebeluși în secția de prematuri.

20.00  Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

21.00  Premieră FILM Crime la Lille Ð FILM Mystery, Franţa 2017, regia: FrŽdŽric Berthe, distribuţie: Antoine DulŽry, Marius Colucci

(Meurtres À Lille (les Crimes Silencieux))

În Courrieres, locul dezastrului minier din 1906, găsirea unui cadavru agățat într-un vechi puț de mină le oferă detectivilor un mister de rezolvat.

23.00  Astrid și Raphaëlle: Florile răului Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Les fleurs du mal) Sezonul 3, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle caută o soluție la ultima lor crimă bizară și misterioasă, după ce un biolog cercetător este găsit mort într-o seră tropicală.

00.10  Clubul mamelor rele: episodul 7 Ð Drama Series, Australia 2019, distribuţie: Melissa George, Tess Haubrich, Jessica Tovey

(Bad Mothers) Sezonul 1, Episodul 7

Sarah e prinsă la mijloc într-un conflict dintre Anton și Kyle, iar Bindy e escrocată de tatăl copilului ei.

01.10  Morgane, geniul investigațiilor: Secretul judecătoarei Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: De mille feuk) Sezonul 2, Episodul 5

O judecătoare este găsită moartă în biroul ei chiar înainte de a da verdictul într-un proces, iar ancheta ulterioară devine din ce în ce mai complexă.

02.20  Morgane, geniul investigațiilor: O victimă cu multe fețe Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: S comme Italie) Sezonul 2, Episodul 6

Morgane și Karadec au un nou caz de crimă când corpul unui pilot este găsit acoperit de facturi în apartamentul său.

03.30  FILM Prieteni prin corespondență Ð FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

05.15  Pompierii din Chicago: Știi unde mă găsești Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: You Know Where To Find Me) Sezonul 3, Episodul 20

Mills se străduiește să salveze victima grav rănită a unui accident rutier. Hermann, Otis și Cruz se pregătesc să joace într-un campionat de hochei.

joi
16 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: Secretul judecătoarei Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: De mille feuk) Sezonul 2, Episodul 5

O judecătoare este găsită moartă în biroul ei chiar înainte de a da verdictul într-un proces, iar ancheta ulterioară devine din ce în ce mai complexă.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: O victimă cu multe fețe Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: S comme Italie) Sezonul 2, Episodul 6

Morgane și Karadec au un nou caz de crimă când corpul unui pilot este găsit acoperit de facturi în apartamentul său.

08.20  Pompierii din Chicago: Eu sunt Apocalipsa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: I Am The Apocalypse) Sezonul 3, Episodul 19

Echipa transportă victimele unei scurgeri de gaz la Chicago Med, dar spitalul e închis, după ce un pacient pretinde că e purtătorul unui virus mortal.

09.20  Pompierii din Chicago: Știi unde mă găsești Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: You Know Where To Find Me) Sezonul 3, Episodul 20

Mills se străduiește să salveze victima grav rănită a unui accident rutier. Hermann, Otis și Cruz se pregătesc să joace într-un campionat de hochei.

10.20  Durere și vindecare: episodul 65 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 65

Rugeles, pe cale să fie supus unei proceduri de transplant de rinichi, ezită în ultimul moment. Între timp, Carlos o invită pe Helena la o cafea.

11.25  Durere și vindecare: episodul 66 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 66

Valeriano se ceartă cu Carlos și ajunge să facă infarct. Maria Clara investighează moartea a doi bebeluși în secția de prematuri.

12.30  Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: O victimă cu multe fețe Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: S comme Italie) Sezonul 2, Episodul 6

Morgane și Karadec au un nou caz de crimă când corpul unui pilot este găsit acoperit de facturi în apartamentul său.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: 55 de kilograme Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 55 kilos) Sezonul 2, Episodul 7

Un trup a dispărut dintr-un sicriu, iar Morgane trebuie cumva să jongleze și cu propria ei viață emoțională complexă și să rezolve acest ultim puzzle.

15.50  Pompierii din Chicago: Îi spuneam Bombonica Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: We Called Her Jellybean) Sezonul 3, Episodul 21

Într-un episod crossover, serg. Benson de la brigada specială e chemat când un incendiu pare să fie asociat cu un caz nerezolvat de viol din New York.

16.50  Pompierii din Chicago: Categoria 5 Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Category 5) Sezonul 3, Episodul 22

Sub acoperire, Casey îl anchetează pe Nesbitt. Tensiunea crește când Otis și Severide se ceartă legat de Scott. Herrmann îi face o favoare unui coleg.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 67 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 67

Situația lui El Mono devine mai complicată, iar doctorul McKenzie îl operează. În altă parte, Castro încearcă să-și acopere greșelile.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 68 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 68

Maria Clara află că Bernard McKenzie a convocat un nou comitet de etică pentru a investiga neglijența lui Castro. Ea îl ajută să adune dovezi.

20.00  Magnum, detectiv particular: Sânge în apă Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

21.00  Premieră Marion: Crimele de pe Sena, partea I Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec

(Marion: Crimes De Seine, Partie 1) Sezonul 1, Episodul 5

Edwige intră în comă după ce a fost împușcată. Când dispare în mod misterios din spital, locotenenții ei o caută.

22.00  Premieră Marion: Crimele de pe Sena, partea a II-a Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec

(Marion: Crimes De Seine, Partie 2) Sezonul 1, Episodul 6

Aflată în recuperare, Edwige se străduiește să urmărească cursul evenimentelor, iar brigada sa continuă să investigheze ciudata descoperire din Sena.

23.00  FILM Nevastă de împrumut Ð Romantic comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nick Swardson

(Just Go with It)

Incapabil să treacă peste o despărție în tinerețe, un chirurg plastic inventează căsnicii nefericite pentru a atrage femei. Dar lucrurile se complică.

01.30  Morgane, geniul investigațiilor: O victimă cu multe fețe Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: S comme Italie) Sezonul 2, Episodul 6

Morgane și Karadec au un nou caz de crimă când corpul unui pilot este găsit acoperit de facturi în apartamentul său.

02.40  Morgane, geniul investigațiilor: 55 de kilograme Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 55 kilos) Sezonul 2, Episodul 7

Un trup a dispărut dintr-un sicriu, iar Morgane trebuie cumva să jongleze și cu propria ei viață emoțională complexă și să rezolve acest ultim puzzle.

03.50  FILM O promisiune de Anul Nou Ð FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

vineri
17 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: O victimă cu multe fețe Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: S comme Italie) Sezonul 2, Episodul 6

Morgane și Karadec au un nou caz de crimă când corpul unui pilot este găsit acoperit de facturi în apartamentul său.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: 55 de kilograme Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 55 kilos) Sezonul 2, Episodul 7

Un trup a dispărut dintr-un sicriu, iar Morgane trebuie cumva să jongleze și cu propria ei viață emoțională complexă și să rezolve acest ultim puzzle.

08.20  Pompierii din Chicago: Îi spuneam Bombonica Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: We Called Her Jellybean) Sezonul 3, Episodul 21

Într-un episod crossover, serg. Benson de la brigada specială e chemat când un incendiu pare să fie asociat cu un caz nerezolvat de viol din New York.

09.20  Pompierii din Chicago: Categoria 5 Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Category 5) Sezonul 3, Episodul 22

Sub acoperire, Casey îl anchetează pe Nesbitt. Tensiunea crește când Otis și Severide se ceartă legat de Scott. Herrmann îi face o favoare unui coleg.

10.20  Durere și vindecare: episodul 67 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 67

Situația lui El Mono devine mai complicată, iar doctorul McKenzie îl operează. În altă parte, Castro încearcă să-și acopere greșelile.

11.25  Durere și vindecare: episodul 68 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 68

Maria Clara află că Bernard McKenzie a convocat un nou comitet de etică pentru a investiga neglijența lui Castro. Ea îl ajută să adune dovezi.

12.30  Magnum, detectiv particular: Sânge în apă Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

13.30  Morgane, geniul investigațiilor: 55 de kilograme Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 55 kilos) Sezonul 2, Episodul 7

Un trup a dispărut dintr-un sicriu, iar Morgane trebuie cumva să jongleze și cu propria ei viață emoțională complexă și să rezolve acest ultim puzzle.

14.40  Morgane, geniul investigațiilor: Coincidență Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Serendipity) Sezonul 2, Episodul 8

Cu Roxane într-o stare critică după un atac misterios, Morgane își înfruntă trecutul și rezolvă misterul din cauza căruia s-a angajat la DIPJ.

15.50  Pompierii din Chicago: Categoria 5 Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Category 5) Sezonul 3, Episodul 22

Sub acoperire, Casey îl anchetează pe Nesbitt. Tensiunea crește când Otis și Severide se ceartă legat de Scott. Herrmann îi face o favoare unui coleg.

16.50  Pompierii din Chicago: Spartacus Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Spartacus) Sezonul 3, Episodul 23

Casey își riscă viața continuând anchetarea lui Nesbitt, în timp ce Boden și Cruz se luptă să-și salveze colegii, când un foc scapă de sub control.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 69 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 69

Mama Gloriei, Hilda, este internată la spital după ce a luat o supradoză, iar Felipe ordonă să fie transferată la psihiatrie.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 70 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 70

Felipe o externează pe mama Gloriei. Richi îi mărturisește Helenei sentimentele sale. Maria Clara e frustrată de lipsa probelor împotriva lui Castro.

20.00  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

21.00  FILM În prezența dragostei Ð FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson

(Presence of Love)

Joss, profesor universitar, merge în Anglia pentru a vizita ferma unde a crescut mama ei și se apropie de unul dintre localnici, tatăl singur, Daniel.

23.00  FILM Suflete pereche Ð FILM Romance 2020, regia: Siobhan Devine, distribuţie: Taylor Cole, Ryan Paevey

(Matching Hearts)

Julia, pețitoare profesionistă, își dă seama că poate și-a găsit perechea, pe cel mai recent client, chipeșul burlac Daniel, o partidă eminentă.

01.00  Morgane, geniul investigațiilor: 55 de kilograme Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 55 kilos) Sezonul 2, Episodul 7

Un trup a dispărut dintr-un sicriu, iar Morgane trebuie cumva să jongleze și cu propria ei viață emoțională complexă și să rezolve acest ultim puzzle.

02.10  Morgane, geniul investigațiilor: Coincidență Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Serendipity) Sezonul 2, Episodul 8

Cu Roxane într-o stare critică după un atac misterios, Morgane își înfruntă trecutul și rezolvă misterul din cauza căruia s-a angajat la DIPJ.

03.20  FILM Un cățel pentru doi Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

05.10  Pompierii din Chicago: Categoria 5 Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Category 5) Sezonul 3, Episodul 22

Sub acoperire, Casey îl anchetează pe Nesbitt. Tensiunea crește când Otis și Severide se ceartă legat de Scott. Herrmann îi face o favoare unui coleg.

sâmbătă
18 februarie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Gonind către dezastru Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Headlong Toward Disaster) Sezonul 3, Episodul 15

Căpitanul Boden pleacă de la secție pentru a avea grijă de tatăl său, dar echipa care-i ia locul la conducere provoacă apariția unor tensiuni.

07.00  Pompierii din Chicago: Greșeală fatală Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Red Rag the Bull) Sezonul 3, Episodul 16

Unor membri ai echipei le sunt periclitate locurile de muncă după ce noul șef, Pat Pridgen, face o greșeală fatală încercând să stingă un incendiu.

08.00  Pompierii din Chicago: Îți iert orice Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Forgive You Anything) Sezonul 3, Episodul 17

Severide e vizitat de un vechi prieten care își încearcă norocul, dorind să revină la secția de pompieri. Mouch înfruntă teama de a-și vedea copilul.

09.00  Pompierii din Chicago: Neobosit, necondiționat Ð Drama Series, USA 2015, distribuţie: David Eigenberg, Taylor Kinney, Charlie Barnett

(Chicago Fire: Forgiving, Relentless, Unconditional) Sezonul 3, Episodul 18

Când Herrmann salvează un copil mic din flăcări, circumstanțele suspecte ale incidentului îl fac să-i caute tatăl, cerându-i niște răspunsuri.

10.00  Pompierii din Chicago: Eu sunt Apocalipsa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: I Am The Apocalypse) Sezonul 3, Episodul 19

Echipa transportă victimele unei scurgeri de gaz la Chicago Med, dar spitalul e închis, după ce un pacient pretinde că e purtătorul unui virus mortal.

11.00  Astrid și Raphaëlle: Florile răului Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Les fleurs du mal) Sezonul 3, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle caută o soluție la ultima lor crimă bizară și misterioasă, după ce un biolog cercetător este găsit mort într-o seră tropicală.

12.10  FILM Cascadele iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

14.05  FILM Prieteni prin corespondență Ð FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

16.00  Premieră FILM Încurcătură mediteraneană Ð FILM Romance 2021, regia: Jonathan Wright, distribuţie: Jessica Lowndes, Jeremy Jordan, Callum Blue

(Mix Up in the Mediterranean)

Un bucătar din provincie se dă drept fratele său, un bucătar din NY, pentru a concura la un concurs culinar și se îndrăgostește de organizatoare.

18.00  FILM Crime la Lille Ð FILM Mystery, Franţa 2017, regia: FrŽdŽric Berthe, distribuţie: Antoine DulŽry, Marius Colucci

(Meurtres À Lille (les Crimes Silencieux))

În Courrieres, locul dezastrului minier din 1906, găsirea unui cadavru agățat într-un vechi puț de mină le oferă detectivilor un mister de rezolvat.

20.00  FILM Nevastă de împrumut Ð Romantic comedy 2011, regia: Dennis Dugan, distribuţie: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nick Swardson

(Just Go with It)

Incapabil să treacă peste o despărție în tinerețe, un chirurg plastic inventează căsnicii nefericite pentru a atrage femei. Dar lucrurile se complică.

22.30  FILM O tipă… dezastru Ð FILM Romantic comedy 2015, regia: Judd Apatow, distribuţie: Amy Schumer, Bill Hader

(Trainwreck)

Amy, o femeie de carieră care nu are timp pentru angajamente romantice și nu crede în monogamie, își reconsideră atitudinea când îl cunoaște pe Aaron.

01.10  FILM O promisiune de Anul Nou Ð FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

03.10  FILM M-ai cucerit de la „aloha” Ð FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

05.10  Pompierii din Chicago: Spartacus Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Spartacus) Sezonul 3, Episodul 23

Casey își riscă viața continuând anchetarea lui Nesbitt, în timp ce Boden și Cruz se luptă să-și salveze colegii, când un foc scapă de sub control.

duminică
19 februarie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Știi unde mă găsești Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: You Know Where To Find Me) Sezonul 3, Episodul 20

Mills se străduiește să salveze victima grav rănită a unui accident rutier. Hermann, Otis și Cruz se pregătesc să joace într-un campionat de hochei.

07.00  Pompierii din Chicago: Îi spuneam Bombonica Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: We Called Her Jellybean) Sezonul 3, Episodul 21

Într-un episod crossover, serg. Benson de la brigada specială e chemat când un incendiu pare să fie asociat cu un caz nerezolvat de viol din New York.

08.00  Pompierii din Chicago: Categoria 5 Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Category 5) Sezonul 3, Episodul 22

Sub acoperire, Casey îl anchetează pe Nesbitt. Tensiunea crește când Otis și Severide se ceartă legat de Scott. Herrmann îi face o favoare unui coleg.

09.00  Pompierii din Chicago: Spartacus Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Spartacus) Sezonul 3, Episodul 23

Casey își riscă viața continuând anchetarea lui Nesbitt, în timp ce Boden și Cruz se luptă să-și salveze colegii, când un foc scapă de sub control.

10.00  Camera de gardă: Cum numeri pierderile? Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: How Do You Begin To Count The Losses) Sezonul 8, Episodul 1

Marcel, Choi și Archer colaborează pentru a face față consecințelor incendiului din apartamentul lui Halstead, în timp ce Scott ia o decizie majoră.

11.00  Camera de gardă: Penurie Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: (Caught Between) The Wrecking Ball And The Butterfly) Sezonul 8, Episodul 2

Crockett și noul rezident la chirurgie intră în conflict cu alți medici când întreruperea aprovizionării are un impact dramatic asupra spitalului.

12.00  FILM Clopote de nuntă Ð Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

14.00  FILM O promisiune de Anul Nou Ð FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

16.00  FILM Ingredientul secret Ð Romantic comedy 2020, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

18.00  FILM Un cățel pentru doi Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

20.00  Astrid și Raphaëlle: Florile răului Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Les fleurs du mal) Sezonul 3, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle caută o soluție la ultima lor crimă bizară și misterioasă, după ce un biolog cercetător este găsit mort într-o seră tropicală.

21.10  Camera de gardă: Cum numeri pierderile? Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: How Do You Begin To Count The Losses) Sezonul 8, Episodul 1

Marcel, Choi și Archer colaborează pentru a face față consecințelor incendiului din apartamentul lui Halstead, în timp ce Scott ia o decizie majoră.

22.10  Camera de gardă: Penurie Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: (Caught Between) The Wrecking Ball And The Butterfly) Sezonul 8, Episodul 2

Crockett și noul rezident la chirurgie intră în conflict cu alți medici când întreruperea aprovizionării are un impact dramatic asupra spitalului.

23.10  Magnum, detectiv particular: Crima nu e tăcută Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Murder Is Never Quiet) Sezonul 1, Episodul 16

În ultimul său caz, Magnum primește doar 24 de ore pentru a demonstra că fiul clientului lui nu a săvârșit crima.

00.10  Magnum, detectiv particular: Văduva neagră Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Black Is The Widow) Sezonul 1, Episodul 17

Magnum s-a costumat în medic pe o aplicație de întâlniri pentru a identifica un criminal suspectat că face victime în rândul bărbaților înstăriți.

01.10  Magnum, detectiv particular: Un sărut înaintea morții Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: A Kiss Before Dying) Sezonul 1, Episodul 18

Când dobermanii au dezgropat un os de om, Magnum și Higgins îl ajută pe Katsumoto să învestigheze moartea mentorului său bătrân.

02.10  Magnum, detectiv particular: Sânge în apă Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Blood In The Water) Sezonul 1, Episodul 19

Magnum și Higgins se trezesc naufragiați pe mare, în situații tot mai disperate, după ce li s-a furat iahtul.

03.10  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

04.10  FILM A doua șansă la iubire Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

luni
20 februarie 2023

06.00  Morgane, geniul investigațiilor: 55 de kilograme Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: 55 kilos) Sezonul 2, Episodul 7

Un trup a dispărut dintr-un sicriu, iar Morgane trebuie cumva să jongleze și cu propria ei viață emoțională complexă și să rezolve acest ultim puzzle.

07.10  Morgane, geniul investigațiilor: Coincidență Ð SERIES Mystery, Franţa 2022, distribuţie: Audrey Fleurot, Mehdi Nebbou, Bruno Sanches

(HPI: Haut Potentiel Intellectuel: Serendipity) Sezonul 2, Episodul 8

Cu Roxane într-o stare critică după un atac misterios, Morgane își înfruntă trecutul și rezolvă misterul din cauza căruia s-a angajat la DIPJ.

08.20  Pompierii din Chicago: Categoria 5 Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Category 5) Sezonul 3, Episodul 22

Sub acoperire, Casey îl anchetează pe Nesbitt. Tensiunea crește când Otis și Severide se ceartă legat de Scott. Herrmann îi face o favoare unui coleg.

09.20  Pompierii din Chicago: Spartacus Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Spartacus) Sezonul 3, Episodul 23

Casey își riscă viața continuând anchetarea lui Nesbitt, în timp ce Boden și Cruz se luptă să-și salveze colegii, când un foc scapă de sub control.

10.20  Durere și vindecare: episodul 69 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 69

Mama Gloriei, Hilda, este internată la spital după ce a luat o supradoză, iar Felipe ordonă să fie transferată la psihiatrie.

11.25  Durere și vindecare: episodul 70 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 70

Felipe o externează pe mama Gloriei. Richi îi mărturisește Helenei sentimentele sale. Maria Clara e frustrată de lipsa probelor împotriva lui Castro.

12.30  Magnum, detectiv particular: Ziua când s-a legat totul Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day It All Came Together) Sezonul 1, Episodul 20

Fosta iubită al lui Magnum, Hannah, îl abordează pe acesta pentru a o ajuta să îl găsească pe tatăl său care lucrează în CIA și care a dispărut.

13.30  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 1 Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 1) Sezonul 1, Episodul 1

Raphaelle și Astrid sunt îndemnate să investigheze o casă presupus bântuită, când un cunoscut avocat se prăbușește și moare, presupunând că de frică.

14.40  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 2 Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 2) Sezonul 1, Episodul 2

Descoperind un nou cadavru în casa bântuită, Astrid și Raphaelle dezvăluie o poveste sinistră de crimă familială și un vinovat internat de decenii.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Să ardă Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Let It Burn) Sezonul 4, Episodul 1

Casey se pune în pericol atunci când intră sub acoperire pentru a distruge o rețea de traficanți.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Investigația Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Panama City) Sezonul 4, Episodul 2

Întreaga echipă este investigată de autorități după ce a fost implicată într-o intervenție complexă.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 71 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 71

Richi e internat cu sindrom de compartiment și are nevoie de operație. Carlos e de acord să-l opereze doar dacă Richi e de acord cu condițiile sale.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 72 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 72

Maria Clara află că fișele de la neonatologie au fost modificate. Între timp, Castro îi cere Gloriei să o rănească pe Maria Clara în meciul de fotbal.

20.00  Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

21.00  Premieră Astrid și Raphaëlle: În subteran Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: En souterrain) Sezonul 3, Episodul 8

Astrid își vede stabilitatea emoțională pusă în pericol atunci când ea și Raphaëlle cercetează moartea misterioasă a mai multor bărbați fără adăpost.

22.10  FILM Crime la Lille Ð FILM Mystery, Franţa 2017, regia: FrŽdŽric Berthe, distribuţie: Antoine DulŽry, Marius Colucci

(Meurtres À Lille (les Crimes Silencieux))

În Courrieres, locul dezastrului minier din 1906, găsirea unui cadavru agățat într-un vechi puț de mină le oferă detectivilor un mister de rezolvat.

00.10  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 1 Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 1) Sezonul 1, Episodul 1

Raphaelle și Astrid sunt îndemnate să investigheze o casă presupus bântuită, când un cunoscut avocat se prăbușește și moare, presupunând că de frică.

01.20  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 2 Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 2) Sezonul 1, Episodul 2

Descoperind un nou cadavru în casa bântuită, Astrid și Raphaelle dezvăluie o poveste sinistră de crimă familială și un vinovat internat de decenii.

02.30  FILM O promisiune de Anul Nou Ð FILM Romance 2019, regia: Lesley Demetriades, distribuţie: Aimee Teegarden, Michael Rady

(A New Year’s Resolution)

Când o producătoare decide de Anul Nou să spună mai des „da”, întâlnește un „Yes man”, care poate deține cheia pentru cea mai mare poveste a sa.

04.20  Asistenți medicali: Organe vitale

Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Patru tineri asistenți medicali de la un spital din Toronto își dedică viețile ajutorării altora, încercând totodată să se ajute singure.

05.10  Asistenți medicali: Afecțiuni nedivulgate Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Wolf se ocupă de o pacientă care își pierde speranța că va beneficia de un transplant de plămâni salvator.

marţi
21 februarie 2023

06.00  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 1 Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 1) Sezonul 1, Episodul 1

Raphaelle și Astrid sunt îndemnate să investigheze o casă presupus bântuită, când un cunoscut avocat se prăbușește și moare, presupunând că de frică.

07.10  Astrid și Raphaëlle: Casa bântuită 2 Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Hantise 2) Sezonul 1, Episodul 2

Descoperind un nou cadavru în casa bântuită, Astrid și Raphaelle dezvăluie o poveste sinistră de crimă familială și un vinovat internat de decenii.

08.20  Pompierii din Chicago: Să ardă Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Let It Burn) Sezonul 4, Episodul 1

Casey se pune în pericol atunci când intră sub acoperire pentru a distruge o rețea de traficanți.

09.20  Pompierii din Chicago: Investigația Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Panama City) Sezonul 4, Episodul 2

Întreaga echipă este investigată de autorități după ce a fost implicată într-o intervenție complexă.

10.20  Durere și vindecare: episodul 71 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 71

Richi e internat cu sindrom de compartiment și are nevoie de operație. Carlos e de acord să-l opereze doar dacă Richi e de acord cu condițiile sale.

11.25  Durere și vindecare: episodul 72 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 72

Maria Clara află că fișele de la neonatologie au fost modificate. Între timp, Castro îi cere Gloriei să o rănească pe Maria Clara în meciul de fotbal.

12.30  Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

13.30  Astrid și Raphaëlle: Veriga lipsă Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chaînon Manquant) Sezonul 1, Episodul 3

Un angajat al Muzeului de istorie naturală este găsit mort la picioarele unui schelet de dinozaur. Diagnosticul este moarte prin înec, neexistând apă.

14.40  Astrid și Raphaëlle: Camera încuiată Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chambre Close) Sezonul 1, Episodul 4

Când un scriitor celebru este găsit otrăvit la el acasă, Raphaelle este convinsă că a fost ucis. Și totuși, apartamentul este închis din interior.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Probe cruciale Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: I Walk Away) Sezonul 4, Episodul 3

Echipajul caută dovezi pentru a-l înlătura pe Boden, deoarece cariera lui este în balanță.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Vine și ziua ta Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Your Day Is Coming) Sezonul 4, Episodul 4

Fiecare membru al echipei trebuie să se bazeze pe sprijinul celorlalți atunci când se produce un dezastru.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 73 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 73

Oscar Penate, șeful departamentului de achiziții al spitalului, primește vești proaste la analize. Maria Clara e geloasă pe Helena.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 74 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 74

Un bărbat cu o plagă împușcată este internat la clinică. Helena află că este membru al unei bande numite Los Truchas.

20.00  Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

21.00  Premieră Camera de gardă: Cu o victorie nu câștigi războiul Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Winning The Battle, But Still Losing The War) Sezonul 8, Episodul 3

Charles și Cuevas se contrazic despre tratamentul unui pacient paranoic, Choi tratează o gravidă, iar Marcel și Taylor ajută un pacient la neuro.

22.00  Premieră Camera de gardă: Soluții neortodoxe Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Apple Doesn’t Fall Far From The Teacher) Sezonul 8, Episodul 4

Marcel ajută voluntar victimele unui accident de metrou, iar Taylor și Halstead trebuie să decidă dacă își riscă slujba pentru a salva un pacient.

23.00  FILM Hook Ð FILM Fantasy 1991, regia: Steven Spielberg, distribuţie: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts

(Hook)

Ajuns adult, Peter Pan trebuie să se întoarcă în Neverland și să redescopere copilul din el pentru a-și salva proprii copii de căpitanul Hook.

01.50  Astrid și Raphaëlle: Veriga lipsă Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chaînon Manquant) Sezonul 1, Episodul 3

Un angajat al Muzeului de istorie naturală este găsit mort la picioarele unui schelet de dinozaur. Diagnosticul este moarte prin înec, neexistând apă.

03.00  Astrid și Raphaëlle: Camera încuiată Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chambre Close) Sezonul 1, Episodul 4

Când un scriitor celebru este găsit otrăvit la el acasă, Raphaelle este convinsă că a fost ucis. Și totuși, apartamentul este închis din interior.

04.10  FILM Un cățel pentru doi Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

miercuri
22 februarie 2023

06.00  Astrid și Raphaëlle: Veriga lipsă Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chaînon Manquant) Sezonul 1, Episodul 3

Un angajat al Muzeului de istorie naturală este găsit mort la picioarele unui schelet de dinozaur. Diagnosticul este moarte prin înec, neexistând apă.

07.10  Astrid și Raphaëlle: Camera încuiată Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Chambre Close) Sezonul 1, Episodul 4

Când un scriitor celebru este găsit otrăvit la el acasă, Raphaelle este convinsă că a fost ucis. Și totuși, apartamentul este închis din interior.

08.20  Pompierii din Chicago: Probe cruciale Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: I Walk Away) Sezonul 4, Episodul 3

Echipajul caută dovezi pentru a-l înlătura pe Boden, deoarece cariera lui este în balanță.

09.20  Pompierii din Chicago: Vine și ziua ta Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Your Day Is Coming) Sezonul 4, Episodul 4

Fiecare membru al echipei trebuie să se bazeze pe sprijinul celorlalți atunci când se produce un dezastru.

10.20  Durere și vindecare: episodul 73 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 73

Oscar Penate, șeful departamentului de achiziții al spitalului, primește vești proaste la analize. Maria Clara e geloasă pe Helena.

11.25  Durere și vindecare: episodul 74 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 74

Un bărbat cu o plagă împușcată este internat la clinică. Helena află că este membru al unei bande numite Los Truchas.

12.30  Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

13.30  Astrid și Raphaëlle: Fulcanelli Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Fulcanelli) Sezonul 1, Episodul 5

Un tânăr este găsit mort după prăbușirea unui tunel, însă analiza științifică indică faptul că cadavrul este cel al unui octogenar.

14.40  Astrid și Raphaëlle: Omul care n-a existat Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Homme Qui N’existait Pas) Sezonul 1, Episodul 6

Un bărbat cade și moare într-un autobuz, fiind plin de sânge, însă cadavrul nu indică nicio rană. Oare cauza morții putea fi o boală contagioasă?

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Cu privire la nuntă Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Regarding This Wedding) Sezonul 4, Episodul 5

Apare tensiune în rândul echipajului când Boden se oferă să găzduiască o nuntă la sediul pompierilor, dar șeful Riddle se opune ideii.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: 2112 Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: 2112) Sezonul 4, Episodul 6

Tensiunile ajung la punctul culminant între Severide și Patterson, iar lui Cruz i se cere o favoare.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 75 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 75

După evadarea lui Castro, Obando adună personalul spitalului pentru a-i informa cu privire la investigațiile care vor fi efectuate de parchet.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 76 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 76

Procuratura o leagă pe Gloria de ancheta împotriva lui Castro, iar ea este suspendată temporar din funcția ei la spital.

20.00  Magnum, detectiv particular: În pericol Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

21.00  Premieră FILM Crimă pe insula d’Yeu Ð FILM Mystery, Franţa 2015, regia: Franois GuŽrin, distribuţie: Anne Richard, Bernard Yerls, SŽbastien Capgras

(Murder In Ile D’yeu)

După ce răspunde la un apel, o faimoasă femeie care navighează cu iahtul și fiul ei fac o descoperire sinistră – un corp fără cap plutind în apă.

23.00  Astrid și Raphaëlle: În subteran Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: En souterrain) Sezonul 3, Episodul 8

Astrid își vede stabilitatea emoțională pusă în pericol atunci când ea și Raphaëlle cercetează moartea misterioasă a mai multor bărbați fără adăpost.

00.10  Clubul mamelor rele: episodul 8 Ð Drama Series, Australia 2019, distribuţie: Melissa George, Tess Haubrich, Jessica Tovey

(Bad Mothers) Sezonul 1, Episodul 8

Femeile pun la cale un plan riscant de a-l prinde pe asasinul lui Charlotte și de a dovedi că Anton e nevinovat.

01.10  Astrid și Raphaëlle: Fulcanelli Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Fulcanelli) Sezonul 1, Episodul 5

Un tânăr este găsit mort după prăbușirea unui tunel, însă analiza științifică indică faptul că cadavrul este cel al unui octogenar.

02.20  Astrid și Raphaëlle: Omul care n-a existat Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Homme Qui N’existait Pas) Sezonul 1, Episodul 6

Un bărbat cade și moare într-un autobuz, fiind plin de sânge, însă cadavrul nu indică nicio rană. Oare cauza morții putea fi o boală contagioasă?

03.30  FILM Idilă în paradis Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

05.15  Asistenți medicali: Traume îngropate

– Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Grace se confruntă cu traume vechi când tratează un pacient greu de diagnosticat.

joi
23 februarie 2023

06.00  Astrid și Raphaëlle: Fulcanelli Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Fulcanelli) Sezonul 1, Episodul 5

Un tânăr este găsit mort după prăbușirea unui tunel, însă analiza științifică indică faptul că cadavrul este cel al unui octogenar.

07.10  Astrid și Raphaëlle: Omul care n-a existat Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Homme Qui N’existait Pas) Sezonul 1, Episodul 6

Un bărbat cade și moare într-un autobuz, fiind plin de sânge, însă cadavrul nu indică nicio rană. Oare cauza morții putea fi o boală contagioasă?

08.20  Pompierii din Chicago: Cu privire la nuntă Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Regarding This Wedding) Sezonul 4, Episodul 5

Apare tensiune în rândul echipajului când Boden se oferă să găzduiască o nuntă la sediul pompierilor, dar șeful Riddle se opune ideii.

09.20  Pompierii din Chicago: 2112 Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: 2112) Sezonul 4, Episodul 6

Tensiunile ajung la punctul culminant între Severide și Patterson, iar lui Cruz i se cere o favoare.

10.20  Durere și vindecare: episodul 75 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 75

După evadarea lui Castro, Obando adună personalul spitalului pentru a-i informa cu privire la investigațiile care vor fi efectuate de parchet.

11.25  Durere și vindecare: episodul 76 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 76

Procuratura o leagă pe Gloria de ancheta împotriva lui Castro, iar ea este suspendată temporar din funcția ei la spital.

12.30  Magnum, detectiv particular: În pericol Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

13.30  Astrid și Raphaëlle: Omul care n-a existat Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Homme Qui N’existait Pas) Sezonul 1, Episodul 6

Un bărbat cade și moare într-un autobuz, fiind plin de sânge, însă cadavrul nu indică nicio rană. Oare cauza morții putea fi o boală contagioasă?

14.40  Astrid și Raphaëlle: Când mortul fuge Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: La Mort et Compagnie) Sezonul 1, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle se confruntă cu un mister bizar după moartea subită a unui bărbat care are legături cu asociația cu autism frecventată de Astrid.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Coate ascuțite Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Sharp Elbows) Sezonul 4, Episodul 7

Boden crede că este victima unei încenări pusă la cale de o vecină care-i poartă pică.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Când vor zbura țestoasele Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: When Tortoises Fly) Sezonul 4, Episodul 8

Patterson se confruntă cu Boden, punând la îndoială capacitatea lui de a conduce secția de pompieri.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 77 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 77

În timp ce Alvaro are grijă de Hilda și Violeta, el află că Violeta este însărcinată. Maria Clara îi lasă un mesaj lui Carlos, dar Helena îl șterge.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 78 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 78

Fabio trebuie să devanseze data operației de cezariană a Fernandei pentru a salva viața bebelușului. Carlos și Helena se întorc din Bogota.

20.00  Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

21.00  Premisa unui dezastru: Deraiați Ð Drama Series 2021, distribuţie: Archie Panjabi, Christopher Plummer, Kris Holden-Ried

(Departure: Runaway) Sezonul 2, Episodul 1

Când un tren de mare viteză se prăbușește în zona rurală din Michigan, Kendra Malley este chemată să investigheze.

22.00  Premisa unui dezastru: Fugarul Ð Drama Series 2021, distribuţie: Archie Panjabi, Christopher Plummer, Kris Holden-Ried

(Departure: Fugitive) Sezonul 2, Episodul 2

Kendra află despre un pasager misterios care era fugar, după ce scăpase din arest.

23.00  Duplicitate Ð FILM Romantic Drama, USA 2009, distribuţie: Clive Owen, Julia Roberts, Tom Wilkinson

(Duplicity)

Doi foști spioni care avuseseră o relație, întorc două corporații una împotriva celeilalte.

01.40  Astrid și Raphaëlle: Omul care n-a existat Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Homme Qui N’existait Pas) Sezonul 1, Episodul 6

Un bărbat cade și moare într-un autobuz, fiind plin de sânge, însă cadavrul nu indică nicio rană. Oare cauza morții putea fi o boală contagioasă?

02.50  Astrid și Raphaëlle: Când mortul fuge Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: La Mort et Compagnie) Sezonul 1, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle se confruntă cu un mister bizar după moartea subită a unui bărbat care are legături cu asociația cu autism frecventată de Astrid.

04.00  FILM Chiar în fața mea Ð FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

vineri
24 februarie 2023

06.00  Astrid și Raphaëlle: Omul care n-a existat Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Homme Qui N’existait Pas) Sezonul 1, Episodul 6

Un bărbat cade și moare într-un autobuz, fiind plin de sânge, însă cadavrul nu indică nicio rană. Oare cauza morții putea fi o boală contagioasă?

07.10  Astrid și Raphaëlle: Când mortul fuge Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: La Mort et Compagnie) Sezonul 1, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle se confruntă cu un mister bizar după moartea subită a unui bărbat care are legături cu asociația cu autism frecventată de Astrid.

08.20  Pompierii din Chicago: Coate ascuțite Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Sharp Elbows) Sezonul 4, Episodul 7

Boden crede că este victima unei încenări pusă la cale de o vecină care-i poartă pică.

09.20  Pompierii din Chicago: Când vor zbura țestoasele Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: When Tortoises Fly) Sezonul 4, Episodul 8

Patterson se confruntă cu Boden, punând la îndoială capacitatea lui de a conduce secția de pompieri.

10.20  Durere și vindecare: episodul 77 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 77

În timp ce Alvaro are grijă de Hilda și Violeta, el află că Violeta este însărcinată. Maria Clara îi lasă un mesaj lui Carlos, dar Helena îl șterge.

11.25  Durere și vindecare: episodul 78 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 78

Fabio trebuie să devanseze data operației de cezariană a Fernandei pentru a salva viața bebelușului. Carlos și Helena se întorc din Bogota.

12.30  Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

13.30  Astrid și Raphaëlle: Când mortul fuge Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: La Mort et Compagnie) Sezonul 1, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle se confruntă cu un mister bizar după moartea subită a unui bărbat care are legături cu asociația cu autism frecventată de Astrid.

14.40  Astrid și Raphaëlle: Invizibil Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Invisible) Sezonul 1, Episodul 8

Când se descoperă o femeie ucisă, probele ADN de la fața locului indică un suspect care a fost încarcerat în momentul săvârșirii crimei.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Înscenarea Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: Short And Fat) Sezonul 4, Episodul 9

Ies la iveală noi indicii despre locul unde se află Serena. Între timp, căpitanul Patterson are câteva vești de oferit echipei.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Inima ce bate Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Beating Heart) Sezonul 4, Episodul 10

Pompierii de la Secția 51 se unesc pentru a salva o femeie care a încercat să se sinucidă. Între timp, unul dintre ei este aproape înjunghiat mortal.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 79 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 79

Joel este diagnosticat cu difterie și este băgat în izolare. Maria Clara o prezintă pe Helena personalului spitalului, în ciuda geloziei sale.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 80 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 80

Luis ajunge la spital pentru a fi tratat de ceea ce pare a fi gastrită, dar îngrijirea sa e amânată când sunt internate victimele unui accident.

20.00  Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

21.00  FILM Încurcătură mediteraneană Ð FILM Romance 2021, regia: Jonathan Wright, distribuţie: Jessica Lowndes, Jeremy Jordan, Callum Blue

(Mix Up in the Mediterranean)

Un bucătar din provincie se dă drept fratele său, un bucătar din NY, pentru a concura la un concurs culinar și se îndrăgostește de organizatoare.

23.00  FILM Ingredientul secret Ð Romantic comedy 2020, regia: Tibor Tak‡cs, distribuţie: Erin Cahill, Brendan Penny

(The Secret Ingredient)

Kelly nu s-a gândit la dragoste de când Andrew a rupt logodna lor. Acum el s-a întors și atracția dintre ei se înfiripă din nou.

01.00  Astrid și Raphaëlle: Când mortul fuge Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: La Mort et Compagnie) Sezonul 1, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle se confruntă cu un mister bizar după moartea subită a unui bărbat care are legături cu asociația cu autism frecventată de Astrid.

02.10  Astrid și Raphaëlle: Invizibil Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Invisible) Sezonul 1, Episodul 8

Când se descoperă o femeie ucisă, probele ADN de la fața locului indică un suspect care a fost încarcerat în momentul săvârșirii crimei.

03.20  FILM Romanță pe râu Ð FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

05.10  Asistenți medicali: Crisalida

Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Grace trebuie să medieze între partenerul și fiul unei paciente, adaptându-se totodată la sosirea unui nou director al spitalului..

sâmbătă
25 februarie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: Să ardă Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Let It Burn) Sezonul 4, Episodul 1

Casey se pune în pericol atunci când intră sub acoperire pentru a distruge o rețea de traficanți.

07.00  Pompierii din Chicago: Investigația Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Panama City) Sezonul 4, Episodul 2

Întreaga echipă este investigată de autorități după ce a fost implicată într-o intervenție complexă.

08.00  Pompierii din Chicago: Probe cruciale Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: I Walk Away) Sezonul 4, Episodul 3

Echipajul caută dovezi pentru a-l înlătura pe Boden, deoarece cariera lui este în balanță.

09.00  Pompierii din Chicago: Vine și ziua ta Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Your Day Is Coming) Sezonul 4, Episodul 4

Fiecare membru al echipei trebuie să se bazeze pe sprijinul celorlalți atunci când se produce un dezastru.

10.00  Pompierii din Chicago: Cu privire la nuntă Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Regarding This Wedding) Sezonul 4, Episodul 5

Apare tensiune în rândul echipajului când Boden se oferă să găzduiască o nuntă la sediul pompierilor, dar șeful Riddle se opune ideii.

11.00  Astrid și Raphaëlle: În subteran Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: En souterrain) Sezonul 3, Episodul 8

Astrid își vede stabilitatea emoțională pusă în pericol atunci când ea și Raphaëlle cercetează moartea misterioasă a mai multor bărbați fără adăpost.

12.10  FILM Un cățel pentru doi Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Ellie Kanner, distribuţie: Danica McKella, Mark Deklin, Peter Benson

(Love and Sunshine)

Sar scântei când soldatul Jack vine să-și ia câinele, pe Sunshine, de la dragostea sa nefericită, Ally, care a avut grijă de el.

14.00  FILM Idilă în paradis Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

16.00  FILM Pe tine te-am iubit mereu Ð FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

18.00  FILM Crimă pe insula d’Yeu Ð FILM Mystery, Franţa 2015, regia: Franois GuŽrin, distribuţie: Anne Richard, Bernard Yerls, SŽbastien Capgras

(Murder In Ile D’yeu)

După ce răspunde la un apel, o faimoasă femeie care navighează cu iahtul și fiul ei fac o descoperire sinistră – un corp fără cap plutind în apă.

20.00  FILM Hook Ð FILM Fantasy 1991, regia: Steven Spielberg, distribuţie: Dustin Hoffman, Robin Williams, Julia Roberts

(Hook)

Ajuns adult, Peter Pan trebuie să se întoarcă în Neverland și să redescopere copilul din el pentru a-și salva proprii copii de căpitanul Hook.

22.50  Duplicitate Ð FILM Romantic Drama, USA 2009, distribuţie: Clive Owen, Julia Roberts, Tom Wilkinson

(Duplicity)

Doi foști spioni care avuseseră o relație, întorc două corporații una împotriva celeilalte.

01.30  FILM Clopote de nuntă Ð Romantic comedy, USA 2016, regia: Gary Yates, distribuţie: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis

(Wedding Bells)

Atunci când doi oameni cu fobie de angajament sunt rugați să fie domnișori de onoare la o nuntă, descoperă că se îndrăgostesc unul de celălalt.

03.20  FILM A doua șansă la iubire Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

05.10  Asistenți medicali: Trecut, prezent și viitor– Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Keon pornește cu stângul în relația cu un pacient încătușat, iar Wolf se află brusc într-o dificultate financiară.

 

duminică
26 februarie 2023

06.00  Pompierii din Chicago: 2112 Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: 2112) Sezonul 4, Episodul 6

Tensiunile ajung la punctul culminant între Severide și Patterson, iar lui Cruz i se cere o favoare.

07.00  Pompierii din Chicago: Coate ascuțite Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Sharp Elbows) Sezonul 4, Episodul 7

Boden crede că este victima unei încenări pusă la cale de o vecină care-i poartă pică.

08.00  Pompierii din Chicago: Când vor zbura țestoasele Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: When Tortoises Fly) Sezonul 4, Episodul 8

Patterson se confruntă cu Boden, punând la îndoială capacitatea lui de a conduce secția de pompieri.

09.00  Pompierii din Chicago: Înscenarea Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: Short And Fat) Sezonul 4, Episodul 9

Ies la iveală noi indicii despre locul unde se află Serena. Între timp, căpitanul Patterson are câteva vești de oferit echipei.

10.00  Camera de gardă: Cu o victorie nu câștigi războiul Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Winning The Battle, But Still Losing The War) Sezonul 8, Episodul 3

Charles și Cuevas se contrazic despre tratamentul unui pacient paranoic, Choi tratează o gravidă, iar Marcel și Taylor ajută un pacient la neuro.

11.00  Camera de gardă: Soluții neortodoxe Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Apple Doesn’t Fall Far From The Teacher) Sezonul 8, Episodul 4

Marcel ajută voluntar victimele unui accident de metrou, iar Taylor și Halstead trebuie să decidă dacă își riscă slujba pentru a salva un pacient.

12.00  FILM Romanță pe râu Ð FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

14.00  FILM Chiar în fața mea Ð FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

16.00  FILM Apartament pentru doi Ð FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

18.00  FILM Idilă în paradis Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

20.00  Astrid și Raphaëlle: În subteran Ð SERIES Crime 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: En souterrain) Sezonul 3, Episodul 8

Astrid își vede stabilitatea emoțională pusă în pericol atunci când ea și Raphaëlle cercetează moartea misterioasă a mai multor bărbați fără adăpost.

21.10  Camera de gardă: Cu o victorie nu câștigi războiul Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Winning The Battle, But Still Losing The War) Sezonul 8, Episodul 3

Charles și Cuevas se contrazic despre tratamentul unui pacient paranoic, Choi tratează o gravidă, iar Marcel și Taylor ajută un pacient la neuro.

22.10  Camera de gardă: Soluții neortodoxe Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Apple Doesn’t Fall Far From The Teacher) Sezonul 8, Episodul 4

Marcel ajută voluntar victimele unui accident de metrou, iar Taylor și Halstead trebuie să decidă dacă își riscă slujba pentru a salva un pacient.

23.10  Magnum, detectiv particular: Răzbunarea pentru începători Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Payback For Beginners) Sezonul 2, Episodul 1

În timp ce așteaptă ca Higgins să ia o decizie importantă, Magnum preia cazul unei soții dispărute, ce își vede șeful ucis în timpul unui jaf bancar.

00.10  Magnum, detectiv particular: Onoarea hoților Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Honor Among Thieves) Sezonul 2, Episodul 2

Un incorigibil hoț de buzunare îi cere ajutorul lui Magnum. Între timp, pe unul dintre telefoanele furate recent de el, apare un mesaj foarte suspect.

01.10  Magnum, detectiv particular: În pericol Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Knight Lasts Forever) Sezonul 2, Episodul 3

Kumu și Higgins sunt puși în pericol atunci când proprietatea este infiltrată de criminali care încearcă să stabilească identitatea Cavalerului Alb.

02.10  Magnum, detectiv particular: Omul dinăuntru Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dead Inside) Sezonul 2, Episodul 4

Suspectând că unul dintre colegii săi polițiști este corupt, Katsumoto îi roagă pe Magnum și Higgins să îl ajute.

03.10  Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

04.10  FILM Opriți nunta! Ð Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

luni
27 februarie 2023

06.00  Astrid și Raphaëlle: Când mortul fuge Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: La Mort et Compagnie) Sezonul 1, Episodul 7

Astrid și Raphaëlle se confruntă cu un mister bizar după moartea subită a unui bărbat care are legături cu asociația cu autism frecventată de Astrid.

07.10  Astrid și Raphaëlle: Invizibil Ð Crime drama, Franţa 2020, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Invisible) Sezonul 1, Episodul 8

Când se descoperă o femeie ucisă, probele ADN de la fața locului indică un suspect care a fost încarcerat în momentul săvârșirii crimei.

08.20  Pompierii din Chicago: Înscenarea Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: Short And Fat) Sezonul 4, Episodul 9

Ies la iveală noi indicii despre locul unde se află Serena. Între timp, căpitanul Patterson are câteva vești de oferit echipei.

09.20  Pompierii din Chicago: Inima ce bate Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Beating Heart) Sezonul 4, Episodul 10

Pompierii de la Secția 51 se unesc pentru a salva o femeie care a încercat să se sinucidă. Între timp, unul dintre ei este aproape înjunghiat mortal.

10.20  Durere și vindecare: episodul 79 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 79

Joel este diagnosticat cu difterie și este băgat în izolare. Maria Clara o prezintă pe Helena personalului spitalului, în ciuda geloziei sale.

11.25  Durere și vindecare: episodul 80 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 80

Luis ajunge la spital pentru a fi tratat de ceea ce pare a fi gastrită, dar îngrijirea sa e amânată când sunt internate victimele unui accident.

12.30  Magnum, detectiv particular: Să reziști până în zori Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Make It ‘til Dawn) Sezonul 2, Episodul 5

Magnum și Jin caută un urmăritor la o petrecere de Halloween iar Katsumoto urmărește un fugar criminal care se îndreaptă spre aceeași petrecere.

13.30  Astrid și Raphaëlle: Graurul Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Étourneau) Sezonul 2, Episodul 1

Un avocat celebru este împușcat mortal în prezența unor martori ce nu au văzut și nu au auzit nimic. Oare sunt complici, a fost o înșelătorie ciudată?

14.40  Astrid și Raphaëlle: Irezumi Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Irezumi) Sezonul 2, Episodul 2

Când proprietarul unei galerii de artă japoneze este ucis cu o sabie, Astrid și Raphaelle lucrează cu mafia japoneză pentru a descoperi infractorul.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Calea spre distrugere Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Path Of Destruction) Sezonul 4, Episodul 11

Membrii Secției 51 trebuie să ajute orașul să se pregătească pentru o tornadă care va răvăși Chicago.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Nu toată lumea supraviețuiește Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Not Everyone Makes It) Sezonul 4, Episodul 12

Herman va depune mărturie contra lui Freddie, dar părinții îl fac să se răzgândească. Casey participă la o strângere de fonduri pentru un adăpost.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 81 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 81

Carlos încearcă să-l trateze pe Luis, dar durerile lui abdominale se agravează. Agustin îl consultă și stabilește că are un anevrism abdominal.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 82 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 82

Agustin o numește pe Ines drept noul coordonator de asistență medicală în medicină internă. Între timp, Hector îi cere încă o dată iertare lui Sol.

20.00  Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

21.00  Premieră Blanca: Fără ochi Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Senza occhi) Sezonul 1, Episodul 1

Blanca, o tânără care a orbit în copilărie, se folosește de abilitățile sale auditive și analitice excepționale în munca sa de consultant al poliției.

22.00  FILM Crimă pe insula d’Yeu Ð FILM Mystery, Franţa 2015, regia: Franois GuŽrin, distribuţie: Anne Richard, Bernard Yerls, SŽbastien Capgras

(Murder In Ile D’yeu)

După ce răspunde la un apel, o faimoasă femeie care navighează cu iahtul și fiul ei fac o descoperire sinistră – un corp fără cap plutind în apă.

00.00  Astrid și Raphaëlle: Graurul Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Étourneau) Sezonul 2, Episodul 1

Un avocat celebru este împușcat mortal în prezența unor martori ce nu au văzut și nu au auzit nimic. Oare sunt complici, a fost o înșelătorie ciudată?

01.10  Astrid și Raphaëlle: Irezumi Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Irezumi) Sezonul 2, Episodul 2

Când proprietarul unei galerii de artă japoneze este ucis cu o sabie, Astrid și Raphaelle lucrează cu mafia japoneză pentru a descoperi infractorul.

02.20  FILM Idilă în paradis Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Brian Brough, distribuţie: Melanie Stone, Casey Elliott, Brian Krause

(Retreat to Paradise)

Jordan se reface după o accidentare la umăr, iar posomoreala lui o face pe Ellie, care are grijă de el, să-l lase baltă. Vor ajunge să se iubească?

04.10  Asistenți medicali: Traume îngropate– Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Grace se confruntă cu traume vechi când tratează un pacient greu de diagnosticat.

05.05  Asistenți medicali: Crisalida

– Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Grace trebuie să medieze între partenerul și fiul unei paciente, adaptându-se totodată la sosirea unui nou director al spitalului.

marţi
28 februarie 2023

06.00  Astrid și Raphaëlle: Graurul Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: L’Étourneau) Sezonul 2, Episodul 1

Un avocat celebru este împușcat mortal în prezența unor martori ce nu au văzut și nu au auzit nimic. Oare sunt complici, a fost o înșelătorie ciudată?

07.10  Astrid și Raphaëlle: Irezumi Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Irezumi) Sezonul 2, Episodul 2

Când proprietarul unei galerii de artă japoneze este ucis cu o sabie, Astrid și Raphaelle lucrează cu mafia japoneză pentru a descoperi infractorul.

08.20  Pompierii din Chicago: Calea spre distrugere Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Path Of Destruction) Sezonul 4, Episodul 11

Membrii Secției 51 trebuie să ajute orașul să se pregătească pentru o tornadă care va răvăși Chicago.

09.20  Pompierii din Chicago: Nu toată lumea supraviețuiește Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Not Everyone Makes It) Sezonul 4, Episodul 12

Herman va depune mărturie contra lui Freddie, dar părinții îl fac să se răzgândească. Casey participă la o strângere de fonduri pentru un adăpost.

10.20  Durere și vindecare: episodul 81 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 81

Carlos încearcă să-l trateze pe Luis, dar durerile lui abdominale se agravează. Agustin îl consultă și stabilește că are un anevrism abdominal.

11.25  Durere și vindecare: episodul 82 Ð  2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 82

Agustin o numește pe Ines drept noul coordonator de asistență medicală în medicină internă. Între timp, Hector îi cere încă o dată iertare lui Sol.

12.30  Magnum, detectiv particular: Minți, înșală, fură, ucide Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Lie, Cheat, Steal, Kill) Sezonul 2, Episodul 6

Magnum își oferă ajutorul după ce Abby constată că clientul pe care l-a apărat cu succes într-un proces pentru crimă, este de fapt vinovat.

13.30  Astrid și Raphaëlle: Paradoxul lui Fermi Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Le Paradoxe De Fermi) Sezonul 2, Episodul 3

Cei doi investighează uciderea unui bărbat într-o fabrică ce se presupune că e ultra-securizată, din care suspectul a reușit să scape.

14.40  Astrid și Raphaëlle: Punct culminant Ð SERIES Crime, Franţa 2021, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere, Beno”t Michel

(Astrid et Raphaëlle: Point d’Orgue) Sezonul 2, Episodul 4

Moartea unui tânăr în orga din Maison de la Radio îi trimite pe cei doi anchetatori pe urmele unui criminal muzical.

15.50  Premieră Pompierii din Chicago: Cade cerul Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Sky Is Falling) Sezonul 4, Episodul 13

Panica se răspândește prin orașul vânturilor în urma unei împușcături în masă.

16.50  Premieră Pompierii din Chicago: Toate părțile grele Р 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: All The Hard Parts) Sezonul 4, Episodul 14

Severide se confruntă cu Chili și Jimy se confruntă cu Antonio în „Bătălia Insignelor”.

17.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 83 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 83

Tatăl Dianei apare la spital cu o plângere și amenință cu un proces. Maria Clara mărturisește în final că încă mai are sentimente pentru Carlos.

18.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 84 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 84

Helena cere o radiografie toracică pentru Eva, care arată că limfomul a recidivat. Maria îi cere lui Castillo să o ajute să-și găsească o slujbă.

20.00  Magnum, detectiv particular: Omul din camera secretă Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Man In The Secret Room) Sezonul 2, Episodul 7

Magnum investighează moartea unui oaspete dintr-un hotel care a fost aruncat din balconul camerei în timpul unei investigații secrete la care lucra.

21.00  Premieră Camera de gardă: Da, în lumea asta trăim Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Yep, This Is The World We Live In) Sezonul 8, Episodul 5

Pe măsura ce criza consumabilelor medicale continuă, o urgență îl obligă pe Marcel să improvizeze, iar Charles și Cuevas ajută un pacient cu amnezie.

22.00  Premieră Camera de gardă: Mama mi-a zis că vor fi astfel de zile Ð SERIES Drama 2022, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Mamma Said There Would Be Days Like This) Sezonul 8, Episodul 6

Marcel e în centrul atenției după ce l-a ajutat pe Halstead să trateze un pacient, iar Choi, Charles și Goodwin ajută o proaspătă mamă îngrijorată.

23.00  Blanca: Fără ochi Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Maria Chiara Giannetta, Giuseppe Zeno, Enzo Paci

(Blanca: Senza occhi) Sezonul 1, Episodul 1

Blanca, o tânără care a orbit în copilărie, se folosește de abilitățile sale auditive și analitice excepționale în munca sa de consultant al poliției.

00.00  FILM Prietenie cu folos Ð Romantic comedy 2011, regia: Will Gluck, distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson

(Friends with Benefits)

Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa.

02.15  FILM Chiar în fața mea Ð FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

04.15  Asistenți medicali: Trecut, prezent și viitor – Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Keon pornește cu stângul în relația cu un pacient încătușat, iar Wolf se află brusc într-o dificultate financiară.

05.10  Asistenți medicali: Comportament riscant – Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds
Naz își dă seama că pacienta ei are o boală mai gravă decât știa oricine, iar Wolf, epuizat, se străduiește să-și facă meseria.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.