Seria îl are în rolul principal pe Kumail Nanjiani și este produsă de Kumail Nanjiani

Disney+ a lansat trailerul oficial pentru serialul original „Bun venit la Chippendales” și anunță că premiera producției va avea loc în România pe 11 ianuarie 2023, exclusiv pe Disney+.

 

„Bun venit la Chippendales” este o saga polițistă ce redă povestea scandaloasă a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a fondat cel mai mare imperiu de dans masculin din lume și care nu a lăsat nimic să-i stea în cale în atingerea scopurilor sale.

 

Din distribuția plină de celebrități a producției „Bun venit la Chippendales” fac parte Kumail Nanjiani („The Big Sick”), Murray Bartlett („The White Lotus”), Juliette Lewis („Yellowjackets”) și Annaleigh Ashford („American Crime Story”), iar printre invitații recurenți se numără Quentin Plair („The Good Lord Bird”), Robin de Jesús („tick, tick… BOOM! „), Andrew Rannells („Girls5eva”) și Spencer Boldman (“Cruise”), alături de vedetele invitate Nicola Peltz Beckham („Holidate”) și Dan Stevens („Gaslit”).

 

Robert Siegel și Nanjiani sunt producători executivi alături de Dylan Sellers, Jenni Konner, Matt Shakman, Emily V. Gordon, Nora Silver și Rajiv Joseph, care scrie pentru serial împreună cu Mehar Sethi. Siegel și Konner sunt co-showrunners, iar Shakman este regizorul. Jacqui Rivera este producător co-executiv, iar Annie Wyman este co-producător.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.