Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion în care Răzvan şi Dani se întrec în organizarea celei mai tari petreceri de Revelion. 

    Astfel, începând cu ora 17:00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe haioşii matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România. 

    Care dintre echipele conduse de către Răzvan şi Dani va câştiga confruntarea, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia specială Super Neatza cu Răzvan şi Dani din 31 decembrie, de la ora 17:00, la Antena 1. Tot atunci, aceştia se vor putea delecta şi cu un
mini-recital semnat Florin Ristei şi trupa Freestay. 

               Petrecerea va continua de la ora 20:00 până… în 2023 cu Revelionul de seară! Pentru că la Antena 1, petreci într-o zi cât alții într-un an! Pe 31 decembrie, ai Revelion de zi și Revelion de seară. Astfel, distracția va culmina cu cel mai tare concurs de Revelioane, care se va da între Nea Mărin și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, aceștia duelându-se în ringul Revelionului cel neBUN, spre deliciul publicului, cu cele mai variate programe pentru petrecerea dintre ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.