Filmul Operațiunea Fortune: Urzeala Războiului regizat de Guy Ritchie vine în cinematografele din întreaga țară în premieră din 6 ianuarie 2023.

În comedia plină de acțiune Operațiunea Fortune: Urzeala Războiului, superspionul Orson Fortune (Jason Statham) trebuie să urmărească și să oprească vânzarea unei tehnologii moderne, mortale, folosită de traficantul de arme miliardar Greg Simmonds (Hugh Grant). Făcând echipă cu unii dintre cei mai buni agenți ai lumii (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), Orson îl recrutează pe cel mai mare star de cinema de la Hollywood, Danny Francesco (Josh Hartnett) pentru a-i ajuta în misiunea lor sub acoperire al cărui obiectiv este salvarea lumii.

Guy Ritchie regizează filmul după un scenariu creat de Ritchie împreună cu Ivan Atkinson și Marn Davies. Producătorii lungmetrajului sunt Ritchie, Atkinson și Bill Block. În rolul de producători executivi sunt Thomas Zadra, Robert Simonds, Andrew Golov, Adam Fogelson, John Friedberg, Samuel J. Brown. Directorul de fotografie este Alan Stewart iar editarea a fost realizată de James Herbert. Din echipa filmului fac parte și Martyn John (designer de producție), Tina Kalivas (designer de costume), Dan Hubbard (director de casting) și Chris Benstead (compozitor).

Filmul se bucură de o distribuție incendiară, reunind pe marile ecrane nume celebre precum Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Josh Hartnett, Cary Elwes și Bugzy Malone. „Cred că se pot aștepta la plăcerile obișnuite cu care ne delectează Guy Ritchie”, mărturisește Hugh Grant. „Filmul este elegant și arată uimitor. Este captivant, amuzant și palpitant.”, adaugă Aubrey Plaza.

De la STX vine Operațiunea Fortune: Urzeala Războiului în regia lui Guy Ritchie, un film distribuit de Vertical Entertainment ce va fi lansat în cinematografele din România începând cu 2 ianuarie în avanpremieră și în premieră din 6 ianuarie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.