#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela – Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.  

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:30-23:37 serialul Adela – Ce-i al tău e și al meu a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Pe segmentul urban, producţia s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor, cu o audiență medie 5.6 puncte de rating și 16.1% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D, cu o medie de 5.4 puncte de rating şi 15.6% cotă de piaţă. Şi la nivelul întregii ţări, finalul ultimului capitol al poveştii Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat serialul înregistrând 7.7 puncte de rating şi 19.9% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă a fost ocupată de această dată de Pro TV, cu 6.2 puncte de rating şi 16% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului feminin din intervalul 18-54 urban, serialul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, cu 6.2 puncte de rating şi 23.2% cota de piaţă, fiind urmat de Pro TV, cu 4.8 puncte de rating şi 18.1% cota de piaţă.

Serialul Adela și-a scris aseară ultima pagină a poveștii care a ținut cu sufletul la gură milioane de oameni. În timp ce Adela (Mara Oprea) și Mihai (Alecsandru Dunaev) au încercat de-a lungul timpului să-și creeze propriul drum cu dragoste, înțelegere și echilibru, umbra neajunsurilor surorii sale, Andreea, i-a acaparat și i-a tras într-o poveste unde moartea s-a semnat pe fiecare filă cu sânge. S-au pierdut multe vieți, din răzbunare, și toate au condus la final către un singur om: Lucian (Daniel Nuţă). Însetat de răzbunare, de-a lungul poveştii, Lucian a ucis cu sânge rece ori de câte ori oamenii îl încurcau, atrăgând întreaga familie Andronic într-un carusel al morții și al durerii. Deşi a fost la un pas ca ultima sa victimă să fie chiar Mihai, până la urmă a fost o poveste cu final fericit. Adela şi Mihai au aflat că vor avea o fetiţă, în timp ce Delia (Anca Androne) şi-a găsit fericirea în braţele procurorului Lascu (Răzvan Fodor). Şi pentru Raluca (Claudia Vasile) şi Călin (Vlad Gherman) finalul a fost unul fericit, cei doi reuşind să adopte o fetiţă.

După succesul înregistrat cu cele patru sezoane ale serialului Adela, din 12 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, Antena 1 le aduce telespectatorilor Lia – soţia soţului meu, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem / Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion şi va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.  Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Aceasta este întrebarea care îşi va găsi răspunsul în curând la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.