De Crăciun, Antena Stars a pregătit programe de sărbătoare, ediții speciale ale show-urilor consacrate, dar şi emisiuni în premieră şi o mulţime de surprize pentru telespectatori.

 

Astfel, pe 24 decembrie, sambata, de la ora 16:00, la I.A. cu stil, Iulia Albu sărbătoreşte Crăciunul conform tradiţiilor româneşti şi transformă 3 copii în diverse personaje simbolice, specifice colindatului în zona Moldovei. Micutii vor fi surprinşi în jurul bradului, deschizând cadouri, în timp ce Iulia Albu, in stilul caracteristic, le va spune o poveste atipică de Crăciun.

 

De la ora 18:00, Ajunul Crăciunului le surprinde pe protagonistele Perfecte cu defecte alături de prietenul lor, Armin Nicoara, organizând un Secret Santa. Cu acest prilej, telespectatorii vor putea descoperi si ingeniozitatea si eforturile pe care cele trei “perfecte” le-au pus la bătaie pentru a-şi împodobi casele cât mai spectaculos.

 

De la ora 19:00, la Poliţia Modei, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta, alături de Puya şi soţia acestuia vor amenda vedetele care s-au abătut de la regulile bunului gust si vor comenta ţinutele de sărbătoare etalate de personajele cunoscute din showbiz .

 

De la ora 20:00, Viorica Macovei şi Gelu Voicu prezintă Christmas like a Star, o ediţie de colecţie în care vedetele, împreună cu familiile vor povesti ce îşi doresc de la Moşul, cum vor petrece Sărbătorile şi vor depăna amintiri. În exclusivitate, după multă vreme în care nu a mai apărut la tv, Dida Drăgan este invitata specială a Vioricăi şi a lui Gelu. Claudia Pătrăşcanu va veni şi ea în platoul Antena Stars alături de băieţii săi, Nicolas şi Gabriel, dar şi de mama sa. Cei patru au pregătit momente muzicale speciale. Marcel Pavel şi fiica sa Iuvenalia, Nicu Paleru şi fiica sa, Anais, Diana Matei, Marian Cleante şi băiatul lor, Ianis, dar şi Mirela Vaida, Mălina Avasiloaie, Minodora şi mulţi alţi artişti le vor călca pragul în Ajun de Crăciun.

 

În prima zi de Crăciun, de la ora 17:00, protagonistele emisiunii Mămici de pitici, cu lipici îi vor invita pe telespectatori să se bucure de sărbătoare alături de familiile lor. Astfel, fetiţele Gabrielei Cristea vor fi surprinse atunci când deschid cadourile primite de la Moş Crăciun, la fel cum se va întâmpla şi în familia Deei Maxer, în vreme ce Emilia şi cei şase copii vor petrece Crăciunul la Paris.

De la ora 20.00, Mirela Vaida dă startul distracţiei în ediţia specială de Crăciun Petrecem româneşte, alături de nume mari din showbiz-ul românesc. Dida Drăgan, Maria Dragomiroiu, Valentin Sanfira, Codruţa Filip, Natalia Duminică, Andreea Bănică, Gabriel Cotabiţă, Adriana Antoni, Emilia Ghinescu, ansamblul Ciprian Porumbescu şi mulţi alţii vin de Crăciun la Antena Stars.

 

Luni, în a doua zi de Crăciun, de la ora 15:45, aşii comediei li se alătură Mirelei Vaida şi lui Adrian Velea la  Antena Stars. Vasile Muraru şi Valentina Fătu le-au pregătit telespectatorilor o ediţiei specială Acces Direct de sărbătoare. Muzica bună nu va lipsi nici ea, în a doua zi de sărbătoare. Mioara Velicu, Marcel Pavel şi Stelu Pandelescu, Mahala Rai Banda, Viorica Macovei, Diana Matei şi Taraful Cleante, Vali Vijelie şi Raoul sunt doar câţiva dintre artiştii care vor încinge petrecerea în platoul Antena Stars.

 

De la 22.00, Ana Morodan sărbătoreşte Crăciunul într-un mod cât se poate de original, la REAlă by Ana Morodan. Ana si prietenii sai vor vizita un târg de Crăciun, iar situaţiile inedite nu vor întârzia să apară.

 

Programul special de sărbătoare continuă şi în a treia zi de Crăciun la Antena Stars, când Mirela Vaida le-a pregătit telespectatorilor o petrecere de zile mari, de sfântul Ştefan, în platoul Acces Direct, începând cu ora 16.00. Ştefania Rareş, grupul folcloric Plăieşii din Chişinău, Mandinga, Laura Lavric, Cornelia şi Lupu Rednic, Maria Constantin sau Dan Ciotoi sunt doar câţiva dintre artiştii care vor duce distracţia la cote maxime, la Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.